Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bugun amh sonucumu aldim yıkıldim. Doktorum tup bebek dedi asilama olmaz. Ondada %30 sansim oldugunu soyledi sabahtam beri kendimiz zor tutuyorum.
Canim testlere bakma sen hem gerekli göruyorlar hem gereksiz cünkü rahim yumurtaliklar daha önemli aydan aya degişen hormonlar herşey stres relax ol tüp yaptıracaksan bırak tedavi gidişatına kendini hersey yolunu buluyor 30 şans bile güzel

Dogru diyosun cnm cok sukur ama iste doktor pskolojisi cikinca cok kotu oluyor insan aglarak ciktim resmen ayiptir soylemesi esimle birlikte olurken bile aklima geldi tutamadim kendimi resmen agladim e tabi adamda etkilendi bundan

Aklıma getirmiyorum desekte hep geliyor napcaz bilmiyorum hahhh valla modlar karışıyor ben bi diyorum artık iş bitti bende bi bakıyorum bi umut olacak sanki elden ne geliyorsa yap
Buldum zate olmaz diye tüm kürleri yapayım bi 3 ay öyle deneyeyim aklımada tüküreyim hayatı yaşayım

Saracoglunun kurunu yapiyorum ben suan sogan kurunu yapmadim daha once her yaptigimda erken kanama oldu hep simdi hep saracoglu kurunu hemde incir ve havuc kurunu uyguluyorum bakalim hayirlisi artik.

Dogru diyosun cnm cok sukur ama iste doktor pskoyokjisi cikinca cok kotu oluyor insan aglarak ciktim resmen ayiptir soylemesi esimle birlikte olurken bile aklima geldi tutamadim kendimi resmen agladim e tabi adamda etkilendi bundan
Drlar bizi manyak yapıyorlar ya olur deyince olmadi benim senelerce infertelite lakırdısı sebebsiz yok sebebi var ama bulamiyor bahane bence sonuçlara dikkatle bakinca ki ben prof oldum sanki fsh cıkıyor 10 ve üzeri
Dr sadece tahlil veriyorum kendim anlamaya çalısıyorum ki k klubunde herkes prof hahhhhh
aglama bacım ya dr teslim olmayalım ...kocalarda aynı şimdi seni motive etsin yeter

Saracoglunun kurunu yapiyorum ben suan sogan kurunu yapmadim daha once her yaptigimda erken kanama oldu hep simdi hep saracoglu kurunu hemde incir ve havuc kurunu uyguluyorum bakalim hayirlisi artik.
Sogan kürü bendede kanama yaptı kasık agrısı yapıyor korktum ama bi bu ay deneyim diyorum
Havuç suyu iciyorum hem bagırsaklara iyi geliyo hem hücre yenileyici nar suyuyla karıştırdım yani hergün yapamasamda malesef iş güc yorgunluktan yapıyorum diyeyim kötü örnek olmayayım ayol
Saracoglunun sitesine bakacaktım bi karışım lazim araştırıyorum tadıda güzel olmalı zevk almalıyımki yarasın
Olursa olsun hayırlısıyla olmasa, kader elimizden geldigince napak buda bişi

Masallah masallah ne güzel bi umutta bize teşekkürler

Profsaracoglu na email atin degerlerinizi yazin bence
Kendi basiniza kür belkide zarar veriyordur. Her duydugunuzu yapmayin bence
Benim her ay yumurta sayim degisiyor sanirim strese bagli

Profsaracoglu na email atin degerlerinizi yazin bence
Kendi basiniza kür belkide zarar veriyordur. Her duydugunuzu yapmayin bence
Benim her ay yumurta sayim degisiyor sanirim strese bagli
Bende tel acip soyledim sonuclarimi ona gore erken menepoz kuru verdiler. Bide bisey sorcam ben nette arastirdim. Normalde her ay bir yumurtamiz olusup omu cogaliyor.

Bende tel acip soyledim sonuclarimi ona gore erken menepoz kuru verdiler. Bide bisey sorcam ben nette arastirdim. Normalde her ay bir yumurtamiz olusup omu cogaliyor.

Ben de cok bilemiyorum ama 40 li yaslarda etrafimda duydugum 2-3 maximum 5 yumurta duydum
Bu da rezervin azaldigini gosteriyor anladigim kadariyla
Kalite de azaliyormus yaşla birlikte
Bir doktorum 20 yaşinda birinin bir yumurtasi olmasini 40 yaşinda birinin 10 yumurtasi olmasina tercih ederim demisti

Arkadaslar Ben zamaninda 20 gun gibi sogan kuru yaptim satiroglundakini doktorum bana " sogan kuru saf ostrejen icerir biz onu hic istemeyiz. Ben sana onu ilaclarla da verebilirim. Ama saf ostrejen olan kistleri vs buyutebiliyor veya vucutta yoksa bile kist miyom vs seyleri olusturabiliyor. Sonra tedavide bunlar sorun olarak bizi engelleyebiliyor" demisti ozetle. Tercih sizin tabi ,ben bilgilendirmek istedim sizi

Merhaba
Benim ilk tüp bebek denememde 4 yumurtam oluşmuştu, sonuç negatif oldu. 2. denemeyi hiç beklemeden 1 ay sonra denedik ve 7 yumurtam oluştu. Oysa ki son derece moralsiz ve üzgün bir ay geçirmiştim.
44 yaşındayım ve doktorum da azalması gerekirken çoğalmasına şaşırmıştı. Gerçi 2. deneme de olumsuz oldu.
Artık neye tutunup nelerden moral alacağını şaşırıyor insan

7 yumurya negatif sonuc bu cok uzucu peki amh degerin kac arkadasim. Saracoglu derki amh yi yukseltmeden tup bebek dahi tutmaz.

Allah bağışlasın.doğal yoldan mı oldu

Evet amh yi 200₺ verdirip yaptiriyorlar
Bazilari da muayene onemli test sonucuna bakmayiz diyor :)
Benim en son gittigim dr. Fsh degil fakat amh bakmamiz lazim en azindan yumurta rezervin hakkinda bilgi vericek dedi. Ve 0.2 yani berbat dr
A gore berbatta degil aslinda yasina gore normal dedi bu arada 40 yasindayim kendiliginden olmaz diyemiyorum olabilirde ama kuvvetle olmasi zor tuptede %30 sans verdi en azindan denersindedi. Yani ozetle yasimiz gec olunca doktorlar bile cok ustune durmuyor arkadaslar bu ay yumurtan catlamak uzere deneyin bol bol dedi. Gelde bu gerginlikle dene huzurla . Onumuzdeki ay Bahceci umut klinigine gidocem onlar hep zor vaka aliyorlarmis bakalim oradan ne duyucam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…