- 17 Mayıs 2016
- 1.832
- 1.862
- 133
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #47.601
Evet doğal oldu darısı sizlere inşallahAllah bağışlasın.doğal yoldan mı oldu
7 yumurya negatif sonucbu cok uzucu peki amh degerin kac arkadasim. Saracoglu derki amh yi yukseltmeden tup bebek dahi tutmaz.
Cok gecmis olsun. Bekle adet olmayi oyle kullan ilac bence bellii olur cmm. Insallah hamissindirKizlar bugün regil günümdü kasıklarda batma ve rahimde tüp bebekteki gibi baskı hissediyorum adet olmadım bir sene sonra gecen ay klomende geçikmişti adetim hala kolmenin baskısı mı hamile olabilecgim pek zannetmiyorum diyorum ya bıraktım bi tufaftı gecen hafta o çatlama yapışkan geldi yoksa sistis idrar yolu iltihabi mı dr mantar dedi ama her zaman oluyor ne kadar da dikkat etsemde idrarda yan ma yok ama az bile olsa çıkasım geliyor ben antibiyotik kullanmalıyım dr hamile kalmasan kullan dedi ama yazmamış ismini fitil iyi gelmiyor hap istemiştim bu ay kullanayım ben kızılcık kaynatıp suyunu iciyordum 2 sene önce idrar yolları icin halada olsa iciyorum bol su içmek lazim
Benim geçen sene 1,57 çıkmıştı yaşım 40 oldu bu arada. 1 yumurta zor çıktı Amh ölçtürdükten sonraki tedavilerimde. Anladım ki çok bi önemi yokmuş, şuana kadar 5 kere transfer oldu hepsi negatif..Çok kafaya takma bence benimki çok daha iyi değerde görünsede sonuç sıfır olunca, hiç önemi kalmadı oradaki sayının. Rabbim bizleri fazla bekletmeden anne yapsın inşallah..Benim en son gittigim dr. Fsh degil fakat amh bakmamiz lazim en azindan yumurta rezervin hakkinda bilgi vericek dedi. Ve 0.2 yani berbat dr
A gore berbatta degil aslinda yasina gore normal dedi bu arada 40 yasindayim kendiliginden olmaz diyemiyorum olabilirde ama kuvvetle olmasi zor tuptede %30 sans verdi en azindan denersindedi. Yani ozetle yasimiz gec olunca doktorlar bile cok ustune durmuyor arkadaslar bu ay yumurtan catlamak uzere deneyin bol bol dedi. Gelde bu gerginlikle dene huzurla . Onumuzdeki ay Bahceci umut klinigine gidocem onlar hep zor vaka aliyorlarmis bakalim oradan ne duyucam.
Hic zannetmiyorum ama hayır olsun menapoz geliyorda olabilir düzenli adet olurum klomenden önce 25 günde adet oluyordum son 8 aydır siküsü degismiş olabilir muhtemelen sonra başlayacagım antibiyotik nedense sadece sabahları daha cok batma hissediyorum son iki aydır kolmenle sanki tüp bebek sonrası gibi oldum şimdide şişlik var karnımda adet sökücü hic kullanmadım umarım gerek kalmaz yarın bir gün gelir 30 gün olacak 33 kadar giderse bi umut idrarda yapmıştım birkez geciktiginde tek hamileligim kendiliginden 5 yıl önceydi şansım yok zannetmem adama küstüm 15 gün sonra iliski her zaman başlarda adet bitiminde yapardım dedimya kafadan attim bu ay ne yapayım nerden başlayım düşüncesi var adet olunca bel çektirmeyi düşünüyorum kalçadan rahimi düzeltiyorlarmış daha önce cektirdim ama adetli gel dediler bide onu deneyeyim bakalımCok gecmis olsun. Bekle adet olmayi oyle kullan ilac bence bellii olur cmm. Insallah hamissindir
Ben hic ilac kullanmadim. Bu ay reglim gelince bahceciye gidicem . Incir kuru ve saracoglunun erken meneppz kurunu kullaniyorum omega3 aliyorum birde elevit vitamin kullaniyorum. En son gittigim doktor ilac bile verme gerefinde bulunmadi.Hic zannetmiyorum ama hayır olsun menapoz geliyorda olabilir düzenli adet olurum klomenden önce 25 günde adet oluyordum son 8 aydır siküsü degismiş olabilir muhtemelen sonra başlayacagım antibiyotik nedense sadece sabahları daha cok batma hissediyorum son iki aydır kolmenle sanki tüp bebek sonrası gibi oldum şimdide şişlik var karnımda adet sökücü hic kullanmadım umarım gerek kalmaz yarın bir gün gelir 30 gün olacak 33 kadar giderse bi umut idrarda yapmıştım birkez geciktiginde tek hamileligim kendiliginden 5 yıl önceydi şansım yok zannetmem adama küstüm 15 gün sonra iliski her zaman başlarda adet bitiminde yapardım dedimya kafadan attim bu ay ne yapayım nerden başlayım düşüncesi var adet olunca bel çektirmeyi düşünüyorum kalçadan rahimi düzeltiyorlarmış daha önce cektirdim ama adetli gel dediler bide onu deneyeyim bakalım
sen nasıl tedavi uyguluyorsun
Günaydın bende kalsiyum cinko magnezyum karışımı solgar icıyorum işte aklıma geldigince selenyum aspirin elevit tam düzenli icemesemde direnç güçlendiriciler bana iyi geliyor bi q enzim 10 kullanmadım omega 3 de almam lazım d vitamini ampul ayda bir aklıma geldikçe karışım yapacagım ballı evde caylarda var herşeyi alıyorum ama düzenli içemiyorum drlarda takviye marka öneriyor ama almadım içerigi çok zararlı geldi.saraçogluna bende bakacagım takviye şart ama hep aynı ilaç kullanamıyorsun 2 ay en fazla sonra ara devam hakkımızda hayırlısı olsun kuzum nasipse gelecek 40 girince daha bi duruldum alıştım ondan mıBen hic ilac kullanmadim. Bu ay reglim gelinceaspirinciye gidicem . Incir kuru ve saracoglunun erken meneppz kurunu kullaniyorum omega3 aliyorum birde elevit vitamin kullaniyorum. En son gittigim doktor ilac bile verme gerefinde bulunmadi.
Merhaba güzel bir deger fsh için tüp denemek istersen bence rahat olur bi sebeb yoksa sende dogal için gayret gosterecen inşallah bebisli sonlarımız olsunmerhaba kızlar, uzun zamandır girmiyorum ama hepinizin yazılarını sonuna kadar dikkat ve merakla okuyorum hep bir umut işte:)))) benim 6 ay öönce fsh 11 çıktı bu ay geçen hafta aynı yerde test yaptım 8,53 çıktı çok şaşırdım düşmesine ne ile ilgili acaba beslenme ile ilgili olabilir mi? yada o zaman çok stres yapmıştım bilmiyorum neye bağlı ama düşme durumu da oluyor sanırım başta tahlilde sıkıntı sandım ama burada okuyunca sanırım olabiliyor. bende araştırıyorum 1 negatif aşılamam var yaşım 40 malesef ben önce aşılamayı denemek istedim ama olmadı... bu sene bitmeden hamilelik haberi alalım inşallah hepimiz ben çok inanıyorum yine bir arkadaşım defalarca tüp bebek yaptı olmadı, her seferinde hamile kaldı ama sonuçlanmadıduydum ki anne olmuş o kadar çok sevindim ki, mümkün değil olmaz dediğimiz oluyor kim bilir belki bir gün bu mucizeler bizimde kapımızı çalar.. inşallah yarabbim hepimizin çok uzattım ama o kadar samimi bir grup ki herkesin umudu aynı derdi... sevgiler...
inşallah çok teşekkürler evet bir sorun yok görünüyor 1 yıllık evliyim 5-6 aydır istiyoruz ama çok stres yaptığımız için belki diyorum bilmiyorum herşeyin hayırlısı Allah Büyük diyorum... normal yolla kür denemedim hiç okuyorum ama kötü bir şey olur diye korkuyorum.. bu ara yaş hurma yiyorum sadece çok iyi olduğunu duymuştum... birde inciri biliyorumMerhaba güzel bir deger fsh için tüp denemek istersen bence rahat olur bi sebeb yoksa sende dogal için gayret gosterecen inşallah bebisli sonlarımız olsun
Dogal olacak hadi bakalım inciride 2 den fazla yeme süt hormonunu cıkartır evet iş yerindeki çekmeceyi bi acsam hım kaysı hurma erik incir hahh kahve anam ne ilaç var sorma gaz gidericiden kas gevşeticiye eczane zaten biri rahatsız olsa bana gelir bide sormuyorlarmı hepsinimi içiyorsun hahhh yoo lazım oldukçainşallah çok teşekkürler evet bir sorun yok görünüyor 1 yıllık evliyim 5-6 aydır istiyoruz ama çok stres yaptığımız için belki diyorum bilmiyorum herşeyin hayırlısı Allah Büyük diyorum... normal yolla kür denemedim hiç okuyorum ama kötü bir şey olur diye korkuyorum.. bu ara yaş hurma yiyorum sadece çok iyi olduğunu duymuştum... birde inciri biliyorum
Kizlar birde aloevera jeli bar duydunuz mu onunda cok iyi geldigi soyleniyor. Adet kanamalarini duzene filan sokuyormus.Dogal olacak hadi bakalım inciride 2 den fazla yeme süt hormonunu cıkartır evet iş yerindeki çekmeceyi bi acsam hım kaysı hurma erik incir hahh kahve anam ne ilaç var sorma gaz gidericiden kas gevşeticiye eczane zaten biri rahatsız olsa bana gelir bide sormuyorlarmı hepsinimi içiyorsun hahhh yoo lazım oldukça
iyimiş valla bende dikkat ediyorum.. yok 2 adetten fazla yemiyorum inciri, kuru hurmada yararlı mı aceba ben birde hayıt tohumu varmış aktarda bir arkadaşım o kürü yap diyip duruyor... bu arada adet kanamalarım çok düzenli 28-29 günde bir ben bir dr gittiğimde onlar önemli değil demişti kime inanacağımı bilmiyorum ama.. eşim tüp bebek olayına sıcak bakmıyor biraz daha bekleyelim diyor zaten maddi manevi insanı yıpratan bir süreç bende tutturup tek başıma karar vermek istemiyorum bu ara çok kararsızım... ama içimde bir umut nedense bilemiyorum:))))) sen kaç yaşındasın canım uzun zmandır mı deniyorsunuz hiç tüp denedin mi o süreci çok merak ediyroum yumurta toplama transfer vs. yani zor mu aenstezi altında gerçi ama iyi bir hastane ve dr bulmak çok güç.. ben samimi yaklaşım arıyorum hepimiz gibi alle klinik var ataşehirde FURKAN bey oraya gitmeyi düşünüyorum ama biraz tuzlu diyorlar bakalım hayırlısı inşallah bir şeye kalmadan bir sürpriz olur....Dogal olacak hadi bakalım inciride 2 den fazla yeme süt hormonunu cıkartır evet iş yerindeki çekmeceyi bi acsam hım kaysı hurma erik incir hahh kahve anam ne ilaç var sorma gaz gidericiden kas gevşeticiye eczane zaten biri rahatsız olsa bana gelir bide sormuyorlarmı hepsinimi içiyorsun hahhh yoo lazım oldukça
Duymadım canım ama kulagımda olsun tesekkürlerKizlar birde aloevera jeli bar duydunuz mu onunda cok iyi geldigi soyleniyor. Adet kanamalarini duzene filan sokuyormus.
Mucizelere inanmak lazım ben 40 yeni girdim 4 tüp yaptım 3 kalp atımından sonra düsük var birde kimyasal kese oluşmadan düşen gebelik araştırıldı bişey bulunamadı dr şans dene diyor ama bende istesem yaparım ama korku var dogal olsun mucize olsun rabbim yazmışsa olur diyoruz hala adet olmadım hayırlısı bakalım hayat felsefem gez toz anı yaşa oldu napalım kader ama yazılmışsa olur inşallahiyimiş valla bende dikkat ediyorum.. yok 2 adetten fazla yemiyorum inciri, kuru hurmada yararlı mı aceba ben birde hayıt tohumu varmış aktarda bir arkadaşım o kürü yap diyip duruyor... bu arada adet kanamalarım çok düzenli 28-29 günde bir ben bir dr gittiğimde onlar önemli değil demişti kime inanacağımı bilmiyorum ama.. eşim tüp bebek olayına sıcak bakmıyor biraz daha bekleyelim diyor zaten maddi manevi insanı yıpratan bir süreç bende tutturup tek başıma karar vermek istemiyorum bu ara çok kararsızım... ama içimde bir umut nedense bilemiyorum:))))) sen kaç yaşındasın canım uzun zmandır mı deniyorsunuz hiç tüp denedin mi o süreci çok merak ediyroum yumurta toplama transfer vs. yani zor mu aenstezi altında gerçi ama iyi bir hastane ve dr bulmak çok güç.. ben samimi yaklaşım arıyorum hepimiz gibi alle klinik var ataşehirde FURKAN bey oraya gitmeyi düşünüyorum ama biraz tuzlu diyorlar bakalım hayırlısı inşallah bir şeye kalmadan bir sürpriz olur....
En iyisini yapıyorsun aslında öyle rahat olsak cok daha iyi olur...üzülmüşsün çok inşallah bundan sonra he sey cok iyi olur..mucize. ALLAHTAN hşeyMucizelere inanmak lazım ben 40 yeni girdim 4 tüp yaptım 3 kalp atımından sonra düsük var birde kimyasal kese oluşmadan düşen gebelik araştırıldı bişey bulunamadı dr şans dene diyor ama bende istesem yaparım ama korku var dogal olsun mucize olsun rabbim yazmışsa olur diyoruz hala adet olmadım hayırlısı bakalım hayat felsefem gez toz anı yaşa oldu napalım kader ama yazılmışsa olur inşallah
Pıhtılasmaya da bakti mi dr.Kalp atimindan sonra dusen bebeklerin sebebi buymus cunku.Mucizelere inanmak lazım ben 40 yeni girdim 4 tüp yaptım 3 kalp atımından sonra düsük var birde kimyasal kese oluşmadan düşen gebelik araştırıldı bişey bulunamadı dr şans dene diyor ama bende istesem yaparım ama korku var dogal olsun mucize olsun rabbim yazmışsa olur diyoruz hala adet olmadım hayırlısı bakalım hayat felsefem gez toz anı yaşa oldu napalım kader ama yazılmışsa olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?