- 8 Eylül 2014
- 1.685
- 1.866
- 208
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #47.641
Hala adet olamadım iki defa test yaptım tek cizgi kısmet
Ben hergun tercih ediyorum.Kizlar yumurta gunlerinde gun asiri mi olmali
Her gun mu olmali siz ne diyosunuz?
Yani vajinanin ici asidikmis ya
Belki 48 saat yasayamiyordur sperm?
Yumurta gunu de iliskinin olmadigi gune denk gelirse nolcak :)
Kac gun gecti
Adetim gecen aya göre 6 gün geciktiKizlar yumurta gunlerinde gun asiri mi olmali
Her gun mu olmali siz ne diyosunuz?
Yani vajinanin ici asidikmis ya
Belki 48 saat yasayamiyordur sperm?
Yumurta gunu de iliskinin olmadigi gune denk gelirse nolcak :)
Adetim gecen aya göre 6 gün gecikti
Yumurtlama olunca beyaz yapiskan bi sümukümsü renksiz bi sıvı geliyor bide kasıklar batmalı oluyor ben hissdiyorum geçen ay klomen kullandim akintı gelmedi bende gün gecince ümitlendim ama adet oldum 25 gün adetlerimdi 29 gün adet oldum normalde hep düzenli klomene baglı degişiyor genelde ara kanama ve kist yapar bende yine öylemi oldu bilmem bu gün 36 gün bu adetimde tuhaftır 23 gün yumurtlama akintısına benzettim yapışkan geldi zaten adet dönemi ortasından sonra barıştım kocişle hahhhh ama idrarda yok zaten bilmem bakalım adet söktürü verirler dr gidecegim ama bi hafta daha bekleyip eşim kana baktır diyor ama ben ümitlenmekte istemiyorum
Yok baktırmadım bugün ögleden sonra gidecegim dr en azından anlarım ona göre ilaç yazdırırımNe yaptin baktirdin mi?
Insallah hamissindir cnm. Hadi hayirlisiYok baktırmadım bugün ögleden sonra gidecegim dr en azından anlarım ona göre ilaç yazdırırım
40 ve umut hep olsun.kızlar yaşınız kaç? ben 40 oldum ve umudum azalıyor(((
ne güzel umut azalıyor40 ve umut hep olsun.
Allahtan umut kesilmez cnm. Sorun ne senin ve ne zamandir deniyorsunuz. Benim yumurta rezervimde azalma. Tup dediler. Bakalim oda tutarsa tabii sans oranim cok dusuk nasip biz elimizden geleni yapicaz takdir Rabbimden gelicek hayirlisi herseyin. Regli olmayi bekliyorum muhtemelen haftaya filan olucam direk tup bebek basvurusu sonrada.ne güzel umut azalıyor
Aynen oyle bende bahceci umut klinigini dusunuyorum. Bana baska bir dr. %30 sans dedi burda daha hic muayene olmadim ozellikle regliylen gidip muayene ve sartlarimda tup bebege uygunsa hemen tedaviye baslamak istiyorum nasipsecanım benim sorun yok stresten dedi dr takmayacaksın dedi 5-6 aydır deniyoruz ama hiç olmadı bir kere aşılama yaptık denemiş olduk boşa giden zaman işte... ama araştırıyorum bahçeci-alle çok kafam karışık dr bulmak ordaki labaratuvar sanırım bu ara çok araştırıyorum briaz bu konulardan uzaklaşmak gerek aslında
hakkımızda hayırlısı korkuyorum da olumsuz bir şey olursa diye...
Aynen bende oyle olmasi icin calisiyorum ama bu cok zor reglime bir hafta kaldi bekliyorum heycan ve stresle bu seferde diyorun stresten olmam belkide regli gec olurumMoralinizi bozmayin
Ben gecen aylarda moral bozuklugu yasadim
Belki yedigim ictigimden de olabilir ama
Buyuk ihtimal stresten yumurtalarim %70 azaldi
İlgi alanimi bebekten baska seylere cekmeye calisiyorum
Kafamda sadece bebek takintisi olmasin diye
Negatif dusunce akliniza gelince hemen pozitif bir sey dusunmeye calisiyorum
Aynen bende oyle olmasi icin calisiyorum ama bu cok zor reglime bir hafta kaldi bekliyorum heycan ve stresle bu seferde diyorun stresten olmam belkide regli gec olurum
Ben hic ovulosyon yapmadim cnm hic bilgim yok maalesefKizlar 13. Gunum
Adetime de 13 gun var
Bu kadar LH hic gorunmemesi size de oldumu?
3 saatlik su icmeden aksam 7 de yaptigim test
Bende ilk kez oluyor
heralde yumurta uretimi olmadi bu ay :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?