- 8 Eylül 2014
- 1.685
- 1.866
- 208
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #47.661
Yok canım nerde o günler dr girdim adam direk bu fsh sana nasıl klomen verdiler dedi ondan önceki dr du neyse adam yeni gelmiş hastaneye ilgili gibi karından baktı betahcg ve fsh icin kan verdim sonuca yarın dedi ama ben labaratuvarla kanki oldum zaten gel git onlarda telefonda söyle bi saatte çıktı yok tabi dr fsh düşürmeden kaliteli emrio olmaz diyo en az 15 altı olması lazım e biliyoz yani tüpü bile 29 muydu neydi öyle yaptı dr kürlere başlıyacagım bakalım son umut son çırpınışInsallah hamissindir cnm. Hadi hayirlisi
Aynen yeni 40 oldum bende bırakmalıyımla savaşmalıyım kafası umutsa Allahtan bitmez rabbim hayırlısını versin zor bir imtihan Allah beterinden korususun hayattta neler var neler hayata olumlu bakmak gerek pozitif olalım elden ne geliyorsa yapalımkızlar yaşınız kaç? ben 40 oldum ve umudum azalıyor(((
Aynen yeni 40 oldum bende bırakmalıyımla savaşmalıyım kafası umutsa Allahtan bitmez rabbim hayırlısını versin zor bir imtihan Allah beterinden korususun hayattta neler var neler hayata olumlu bakmak gerek pozitif olalım elden ne geliyorsa yapalım
Canım eskilerden bu sayfamızda hamiş kalmayan çok az sende eskilerdensin inş sıra sendedir ama lutfen madi durumun el verdiği sürece tedavilerini birakma iyi merkez bul doğal hamilelik bizim gibi Fsh yüksek olanlarda hamilelik zorlaşıyor biliyorsun ve hamiş kalanlar genelde hep tüp bebekle hamiş bende dahil..Fsh yukseken genelde yumurta gorulmuyor gorulsede yumurta büyütücü iğne yada hap kullanmadan zor büyüyor.. sana tavsiyem istanbuldaysan bahceciye sidetle öneriyorum merkezde labartuvari ve doktor çok önemli biliyorsun..Allahım yar ve yardımcın olsun inş en kısa zamanda sende hamiş kalırsın Allahım isteyen herkese nasip etsin evlat cumalar hurmetine amin....Aynen yeni 40 oldum bende bırakmalıyımla savaşmalıyım kafası umutsa Allahtan bitmez rabbim hayırlısını versin zor bir imtihan Allah beterinden korususun hayattta neler var neler hayata olumlu bakmak gerek pozitif olalım elden ne geliyorsa yapalım
Canım inşallah rabbim sana bebisle sonlanacak bu tedaviyle nasip etsin hadi inşallah dualardasın kuzum banda dr bakalım ne diyecek bugün işten 4te cıkarım o zaman gidecegimKizlar gunaydin . Benim kirmizilar dun gece geldi. Yarin sabaha aldim randevumu bahceci kliniginden Cem bey e hayirli Rabbimden insallah.
Bebegini saglikla kucagina aldirsin Rabbim insallah Hangi bajceciye gittin fulya umut mu bende yarin insallah umutta baslicam ve ilk seferde mi tuttu bebisin. Fsh ve amh degerlerin kacti ya ozur boyle soru yagmuruna tuttum ama cok heycanliyim ben umut Cem beye gidicem yarin insallah.Canım eskilerden bu sayfamızda hamiş kalmayan çok az sende eskilerdensin inş sıra sendedir ama lutfen madi durumun el verdiği sürece tedavilerini birakma iyi merkez bul doğal hamilelik bizim gibi Fsh yüksek olanlarda hamilelik zorlaşıyor biliyorsun ve hamiş kalanlar genelde hep tüp bebekle hamiş bende dahil..Fsh yukseken genelde yumurta gorulmuyor gorulsede yumurta büyütücü iğne yada hap kullanmadan zor büyüyor.. sana tavsiyem istanbuldaysan bahceciye sidetle öneriyorum merkezde labartuvari ve doktor çok önemli biliyorsun..Allahım yar ve yardımcın olsun inş en kısa zamanda sende hamiş kalırsın Allahım isteyen herkese nasip etsin evlat cumalar hurmetine amin....
Saol cnm Allah Razi olsun bu mubarek cuma hurmetine Rabbim isteyen herkesle bizlerede saglikli hayirli nesiller evlatlar nasip etsin cnm insallah. Burada artik hamisligimizi konusuyor oluruz doktor cikisi haberdar et bizleri.Canım inşallah rabbim sana bebisle sonlanacak bu tedaviyle nasip etsin hadi inşallah dualardasın kuzum banda dr bakalım ne diyecek bugün işten 4te cıkarım o zaman gidecegim
Fulya ya gittim canım oranın labartuvari çok iyi ben baska merkezde 4 tüp denedim orda elde edemwdigimiz kaliteli emriyolar burda oldu erbil beyin vesilesiyle..burda ilk denememde hamiş kaldim ve menopozun eşiğindeydim ben..Bebegini saglikla kucagina aldirsin Rabbim insallah Hangi bajceciye gittin fulya umut mu bende yarin insallah umutta baslicam ve ilk seferde mi tuttu bebisin. Fsh ve amh degerlerin kacti ya ozur boyle soru yagmuruna tuttum ama cok heycanliyim ben umut Cem beye gidicem yarin insallah.
Canım benim haklısında istanbula gitmem gerek burda pek bana göre yer yok hepsine gittim antalyada dene dene daha dene diyorlar ama kaybettigim bebeklerim beni yordu kısmet tabi rabbimden istemeye hep devam ediyorum ama tedaviye başlayacak gücü buıyorum evet bende diyorum dr artık menapoza yol alıyorum çare cok diyorlar paradan haber ver bana kalsa evimi satar denerde denerim eşim hiç destek olmuyor kendi kafasında hayatını yaşıyor ben onuda yanımda istemiyorum alıştım yalnız hastanelerde dolaşmaya ama hiç degilse hadi sonuna kadar dese hormon aldıgımdan ailemde kızıyor ilaçlar sana ne yapacak böyle devam edersen diyorlar neyse keşke evlatlık alabilsem bazen hayal ediyorum adamı boşamış bir evlat almışım bizimki istemiyor malesef kıbrıs desem hemen atlar ama bilmiyorum bazende gitsemmi diyorum ayyyy çok oldu kusura bakama işte bi dokun bin ah işit gibi olduk ah larla vah larla geçip gidiyor zaman fsh gerçekte düşürmeye çalışacagım düşerse tüp denerim inşallah Allah kısmet ederse dualarınızı bizden esirgemeyin arkadaşlar ben sabah namazında hepinize dua ediyorum rabbim kabul etsin hayırlı cumalarCanım eskilerden bu sayfamızda hamiş kalmayan çok az sende eskilerdensin inş sıra sendedir ama lutfen madi durumun el verdiği sürece tedavilerini birakma iyi merkez bul doğal hamilelik bizim gibi Fsh yüksek olanlarda hamilelik zorlaşıyor biliyorsun ve hamiş kalanlar genelde hep tüp bebekle hamiş bende dahil..Fsh yukseken genelde yumurta gorulmuyor gorulsede yumurta büyütücü iğne yada hap kullanmadan zor büyüyor.. sana tavsiyem istanbuldaysan bahceciye sidetle öneriyorum merkezde labartuvari ve doktor çok önemli biliyorsun..Allahım yar ve yardımcın olsun inş en kısa zamanda sende hamiş kalırsın Allahım isteyen herkese nasip etsin evlat cumalar hurmetine amin....
Benim fsh 22 amh 0.2 bende fulya uzak diye gene bajceciye ait altunizadede umuta gidicem laboratuarlar ayni dendi ona istinaden umutluyum ins. Once Rabbime sonrada ordakilerine eline emanetim onlar vesilesiyle benimde ilk denemem olucak ve olur insallah. Rabbim yar ve yardimcimiz olsun insallah.Fulya ya gittim canım oranın labartuvari çok iyi ben baska merkezde 4 tüp denedim orda elde edemwdigimiz kaliteli emriyolar burda oldu erbil beyin vesilesiyle..burda ilk denememde hamiş kaldim ve menopozun eşiğindeydim ben..
Hakında hayırlısı olsun canım ins burda hamiş kalırsın..Benim fsh 22 amh 0.2 bende fulya uzak diye gene bajceciye ait altunizadede umuta gidicem laboratuarlar ayni dendi ona istinaden umutluyum ins. Once Rabbime sonrada ordakilerine eline emanetim onlar vesilesiyle benimde ilk denemem olucak ve olur insallah. Rabbim yar ve yardimcimiz olsun insallah.
Ben senin fsh topigede arada bakıyorum orasıda bana iyi geliyor dert fsh olunca bilgide cok ...sabah yazarım ancak işten yazıyorum sende haberdar et ne ilaçla başladınSaol cnm Allah Razi olsun bu mubarek cuma hurmetine Rabbim isteyen herkesle bizlerede saglikli hayirli nesiller evlatlar nasip etsin cnm insallah. Burada artik hamisligimizi konusuyor oluruz doktor cikisi haberdar et bizleri.
Canim ya zaten biz kadinlari yipratan en buyuk etken eslerin duyarsizligimi desem rahatligimi desem bilmiyorum. Bende bazen cok kiziyorum hem ona hem kendime bugun hatta dedim senin gelemene gerek yok sadece sprem alinacagi zaman gel yeter bana dedim. Birazcik bozuldu sacmalama tek yolluyacak degilim dedi benimki tup olayina itoraf edemesede cok sicak bakmiyor sanki ee bide pasamizin arabasini sattiriyorum saniirm onunda etkisi olabilirCanım benim haklısında istanbula gitmem gerek burda pek bana göre yer yok hepsine gittim antalyada dene dene daha dene diyorlar ama kaybettigim bebeklerim beni yordu kısmet tabi rabbimden istemeye hep devam ediyorum ama tedaviye başlayacak gücü buıyorum evet bende diyorum dr artık menapoza yol alıyorum çare cok diyorlar paradan haber ver bana kalsa evimi satar denerde denerim eşim hiç destek olmuyor kendi kafasında hayatını yaşıyor ben onuda yanımda istemiyorum alıştım yalnız hastanelerde dolaşmaya ama hiç degilse hadi sonuna kadar dese hormon aldıgımdan ailemde kızıyor ilaçlar sana ne yapacak böyle devam edersen diyorlar neyse keşke evlatlık alabilsem bazen hayal ediyorum adamı boşamış bir evlat almışım bizimki istemiyor malesef kıbrıs desem hemen atlar ama bilmiyorum bazende gitsemmi diyorum ayyyy çok oldu kusura bakama işte bi dokun bin ah işit gibi olduk ah larla vah larla geçip gidiyor zaman fsh gerçekte düşürmeye çalışacagım düşerse tüp denerim inşallah Allah kısmet ederse dualarınızı bizden esirgemeyin arkadaşlar ben sabah namazında hepinize dua ediyorum rabbim kabul etsin hayırlı cumalar
Canim yarin gidicem ilkez adetin ikinci gunu muhtemelen yarin vericek ilaclari diye dusunuyorum.Ben senin fsh topigede arada bakıyorum orasıda bana iyi geliyor dert fsh olunca bilgide cok ...sabah yazarım ancak işten yazıyorum sende haberdar et ne ilaçla başladın
Ah şu kocalar boşver sen relax ol bende hep kendim gittim yok yanımda olsa dr yanlış anlayıp iyice psikolojimi bozuyor hatta ben hiç anlatmam benim eşimdede proplem var ama sanki sesiz kalıyo ya ben kendimi suçlu gibi hissediyorumm ooooofff onlarsızda yaşanmıyor ..ben ilk tüp haric diger 3 tüp kendim ve ailem sayesinde yaptım eşlere göre para daha önemli bende onun gibi yapıyorum otomatik vites alacagımm tedavi yok diyorum sen bilirsin diyor adam ya bi kıpırdanma yok aynenCanim ya zaten biz kadinlari yipratan en buyuk etken eslerin duyarsizligimi desem rahatligimi desem bilmiyorum. Bende bazen cok kiziyorum hem ona hem kendime bugun hatta dedim senin gelemene gerek yok sadece sprem alinacagi zaman gel yeter bana dedim. Birazcik bozuldu sacmalama tek yolluyacak degilim dedi benimki tup olayina itoraf edemesede cok sicak bakmiyor sanki ee bide pasamizin arabasini sattiriyorum saniirm onunda etkisi olabilir
Canım eskilerden bu sayfamızda hamiş kalmayan çok az sende eskilerdensin inş sıra sendedir ama lutfen madi durumun el verdiği sürece tedavilerini birakma iyi merkez bul doğal hamilelik bizim gibi Fsh yüksek olanlarda hamilelik zorlaşıyor biliyorsun ve hamiş kalanlar genelde hep tüp bebekle hamiş bende dahil..Fsh yukseken genelde yumurta gorulmuyor gorulsede yumurta büyütücü iğne yada hap kullanmadan zor büyüyor.. sana tavsiyem istanbuldaysan bahceciye sidetle öneriyorum merkezde labartuvari ve doktor çok önemli biliyorsun..Allahım yar ve yardımcın olsun inş en kısa zamanda sende hamiş kalırsın Allahım isteyen herkese nasip etsin evlat cumalar hurmetine amin....
Kizlar gunaydin . Benim kirmizilar dun gece geldi. Yarin sabaha aldim randevumu bahceci kliniginden Cem bey e hayirli Rabbimden insallah.
Doktorum erbil yağmur canım..Sizin dr kimdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?