Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bende bugun ilk ignemi yaptim kizlar bahcecide basladim tedaviye fsh 22 ydi enson dr. Hic indirmekten bahsetmediamh yi sormadi bizim icin onemli olan olan yumurtalarin kalitesi ve genetigi dedi. Ay bilmiyorum Rabbim emeklerimizi karsiliksiz birakmaz insallah. Dualarimiz da bulusmak uzere kizlar.

Hadi bakalım hayırlı olsun kuzum tedavin bakma sen fsh yüksekte olsa folükül candır bebiş olsun sana bizim gibi hastalara pek bakmıyorlar anladıgım kadarıyla ben bir daha denersem gercekten fsh düşerse deneyecegim bak benim son tüpte 29 fsh aslında son zamanlarda e2 bakıp ona göre yapıyorlar seni tedaviye aldıysa dr bir bildigi var elbet sen sadece relax ol bekledigin anlar geldi öyle düşün kafanı takmadan hergün igneleri yap gıdana dikkat et bol c vitamini mandalina zamanı ve nar ye hergün şimdiden başla tutunmaya yardım eder inşallah rabbim ol desin olsun kuzum sıra senin hadi bismillah

Canım bu Fsh olayını çok araştırdım yıllarca bence her ay yaptırma hata artık hiç Fsh yaptırma derim çünkü bunlar daha çok moral bozuyor ve hormonları tavan yapıyor..ben degisik merkezlerde iki merkezde tüp bebek denemem oldu hiç Fsh bakılmadı en son tedavimde 3 yıl önce Fsh baktirdim ve 60 cikmisti sonra bıraktım baktirmayi..bu son denedigim merkezde doktor hiç Fsh istemedi yumurta varsa kaliteliyse buyur dendi..Fsh yüksek olsada yumurta gorulur yada görülmez Fsh çok yüksek olduğu için yumurta yardımcı iğne yada hap kullanamadan buyumez..Fsh yüksek olup kaliteli yumurtanda olur ornek olarak ben..bazı doktora Fsh yüksekse sansin yok yüzde bir der ama açık kanıtı benim çok yuksek Fsh ramen hamisim tüp bebekle sana tavsiyem Fsh takilmayan iyi bir merkez bul canım ya bizim kaybedecek bekliycek zamanımız yok Fsh dussunde tedaviye başlayalım ..kurlerr gelince ben hayıt hiç kullanmadim Fsh düşsün diye bu daha çok hormonları alt ust ediyor Fsh bir kere yuksek cikinca her ay dusuk çıkmaz bazen yükselir bunu devamlı dusurmesin..benim sana tavsiyem saf arı şutu kullan encu hatirlarsin onun tavsiyesiyle ericayir saf arı sütünü kullanmistim 3 ay..sonra fiyat fazla gelince eczanede arı sütü polen propolis karışımı almıştım balparmak oda iyi gelmişti bana Qenzim10 kulanmistim.. adetin ilk günü başlayarak saf zeytinyağında bir gün beklemis incir yedim İki hafta boyunca bunların yararini çok gordum canım tedaviye başlayınca..

Insallah canim ben inaniyorumki birgun hepimiz hamis olucaz insallah hayirlisi ile.

Canım cok güzel yazmışsın teşekkürler Allah razı olsun senden inşallah saglıkla bebişine kavuşursun bende dogal şylerden yanayım bakalım deneyecegim ögütlerini bugün alayım arı sütü incirde yiyorum ama zeytin yaglı deneyim inşallah banada bizlerede nasip olur canım

Canım amin inş Allahım herkez yasatsin o duyguyu en içten dileklerimle istiyorum sizinde hamile kalmanizi yaptiklerimi yaşadıklarımı yazıyorum ins yararli olurum..zeytin yağ ve incir bir gece bekliycek aç karınla.iyicen iki hafta yapılacak canım adetin birinci gün baslancak..D vitamini ve b12 olctur canım birde elevit basla ben son tedavimde benexol b12 elevit ve devit uc günde 7 damla alıyordum..bunlarda kaliteli yumurta olması için yardımcı oldular. diye tahmin ediyorum..inş bu sayfada hamiş kalmayan olmiycak..

Surec nasil olacakmis.. Birkac ay toplayip sececek mi
Yoksa bu ayki yumurtayla mi gidecek

Surec nasil olacakmis.. Birkac ay toplayip sececek mi
Yoksa bu ayki yumurtayla mi gidecek
Bu ayki yumurtalarla dondurulmus yapicak butcem yok maalesef. Embiryolarin genetiginede bakmamiz lazim dedi ama onunda her biri 350 dolarmis onada butcem yok bilmiyorum nasil olucak ignelere baslasdim 2. Gunum bugun hayirlisi Allahtan sigarayi biraktim sinirlerim lacka durumda.

Hayirlisi olsun kac yumurta toplandi

Senin amh ve fsh degerin kac cnm yada sorun yumurya rezervi yetmezligimi
Ileri yas sorunu, benden en fazla 5 yumurta olusuyor. Bazende 3. Kullandigim dozlara goremi bilemiyorum. En son bayagi dusukdu en cok 3yumurta cikti. Onlarda 4 gunden sonra durdular. Yani yumurtada enerji yok galiba. Tipik yasla ilgili sorun.. Ya dusuk oluyor yada bos kese. Ileri asamada. Kisaca gelisme hep biryerde duruyor. Yani buna ne cozum var bilemiyorum. amh veya fsh bilemiyorum.

Yas kac bu arada ileri derken

Merhaba arkadaşlar bende 39 yaşındayım geç 3vlenenlerdenim 1 sene oldu hiç hamile kalamadım tahliller yapıldı bi sorun gorunmuyo iki aydır catlatm igns oldum sonuç yok .tüp bebek yapmaya karar verdik daha fazla beklemeyelim diye Kocaeli Üniversite hastanesi bilen.varmı tup bebek için. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…