Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Can'ım cevap verdiğin için teşekkürler ederim öncelikle. Hakikaten ne öğrendiysem bu forumdan ve sizlerden öğreniyorum; benim zaten prediyabetim var oral şeker ilacı alıyordum ams diyete başlayıp değerler hafif düzelince bıraktım 6 ay önce; endokroloji hem özel hem de Uludağ tıp doçente özel çıktım gebelik öncesi durumumu değerlendirsinler diye; hiç biri ağzını Bile açmıyor değerler iyi deyip gonderdiler; oysaki sıkıntılı metabolizmam biliyorum tabi. Gel buralardan öğrendim şekerin yumurta kalitesini etkilediğini.hatta unluları felan da kesmiştim ama şimdi ekmek yiyorum arada. Aynı şekilde d vitamini de özelde ölçtürdüm düşük. Velhasıl haklısın.yeniden gideyim kendimize doktorluk yapıyoruz

Bu arada diyabet sorunun mu vardı
Ve artık basını ağrıtıyorum kusuruma bakma ama Hangi ilacı kullandın; gebelikte de devam ettin mi acaba

Herşey gönlünce olsun Bebişin sağlıkla kavuşsun sana

Bu arada diyabet sorunun mu vardı
Ve artık basını ağrıtıyorum kusuruma bakma ama Hangi ilacı kullandın; gebelikte de devam ettin mi acaba

Herşey gönlünce olsun Bebişin sağlıkla kavuşsun sana
Yok nedemek seve seve yardimci olmak isterim,şeker ile ilgili bir problemim yoktu ama tüp bebek aşamasında kilo almıştım ozaman insülin direnci yükselmişti ondan verdi doktor janumet diye ilacı kullandım.arkasından hamile kaldım doğal yolla

Arkadasım sağol gerçekten çok aydınlatıcı olducevabın.sağlıklı doğumlar diliyorum mutlulukla kucağına al insallah

Günaydın kızlar sogan kürü bende kist yaptı özellikle arada küçükte olsa kistiniz varsa denemeyin adet bitti siyah kanama geliyor hala 12 gündeyim velhasıl her kür herzaman iyi degil sadece çörekotu yagı kullanacagım en azından günde aç bir çay kaşıgı.... hakkımızda hayırlısı

Merhabalar sonunda bende üye oldum.artık durum ciddi 42 yasindayim subatta 43 olacagım.40 yasinda amh degerim 0.95 41 yasinda 0.60 di.42 yasinda evlendim hemen tup bebege kostum vaktim az olduğundan.genart sertac beyde tüp bebek denedik.1 embriyo olustu 1. Kalite transfer edildi.tutanamadı olumsuz.hemen yeniden denemek istiyorum.sadece yasa bağlı yumurta kalitesi dendi.test yapmaya gerek duymadi.simdi burada bahceci erbil hocayi okuyunca 2.tup bebek denemesini orda yapmaliyim diyorum herkes hamile masallah.birde mustafa acet cok övülmüş ancak muayenesi bile 400 tl. Ne dersiniz fazla paramizda yok.genartta testsiz bir sekilde 2. Deneme maddi ve manevi zorlar.3. Denemeye para ayirmam iyice sorun olacak.erbil hocaya gidenler hepyek34 ve diger arkadaslar ozeldende yazabilirseniz sevinirim ayrintilari.testler sizce ne kadar önemli

geçen ay histeroskopi oldum,ve rahim ağzı yetmezliğ yani servikal yetmezliğim varmış,dondurulmuş tedavisi görüyorum,şimdi içimde korku var transferden sonra hep yatmamı gerekicek,benim durumda olan arkadaşlar varmı ,hangi ilaçları kullandınız,neler yaptınız

ankara'da doktor ve hastane olarak nereyi tavsiye ediyorsunuz? mapfre tamamlayici saglik sigortam var. mesela hrs'ye amh testi icin gittim, icerisi cok guzeldi ama tss kabul etmiyorlar, cok pahali olur diye vazgectim, fakat bir yandan da bir bebegi kucagina almanin degeri olamaz diye dusunuyorum.
kimleri nereleri onerirsiniz?

Ankarada gen-artta kasimda tup bebek denedim.olumsuz sonuclandi.doktorum sertaç beyden cok memnun kaldım.ancak yasim 42 sonlari olunca istanbul bahceci fulya erbil yagmuru burada okuyarak ona gitmeye karar verdim.isterseniz birlikte yol arkadasligi yapabiliriz.ben yani en iyi yere gitmek istiyorum artık sonuc alabileceğim bir yere

Asagida cevap verdim ama sunu unutmusum.genetik incelemesi yapiyormus genart ve labaratuarı cok iyi diye bilgi alarak gitmistim

super olur valla :)
tup bebek icin anatolya klinigi hakan yarali'yi tavsiye ediyorlar, ben simdi hsg cektirecegim de nerede cektirsem diye bakiniyorum...
siz rahim filmi cektirdiniz mi? yoksa direkt tup bebek mi onerdiler.

Bence de süper olur ☺
Rahim filmini doktorum istedi cok pahalıya çekildi 750 tl.muayene ucreti almadıkları için kabul ettim doktorum kendisi rahim filmini çekti.başka doktor ancak tüp bebek doktoru ise kabul edebilirim.yoksa iyi çekemiyorlar diye acıkladı.ben fazla anlamiyorum daha iyi yerlerde olabilir...daha sonra merak edip baskent hastanesini aradım.sanırım radyoloji dojtoru cekiyir 55 tl. ☺
Canım yanmadı cok iyi geçti sonucum da normal çıktı

Kızlarrrrrrr merhaba
Mutlu umutlu ve şöyle sevmelere doyamadığımız sağlıklı güzel bebeklerimizle sağlıklı yıllarımız olsun... Cümle düşük oldu farkındayım ama düzeltmedim.. Hepinizi çok seviyorum inatçı, kararlı duruşunuzdan dolayı.. Ben de 2 kez dondurulmuş embriyo transferinden negatif sonuç aldım. 1,5 senedir de hiç birşey yapmıyorum.. Ama yapmaya niyetliyim bakalım kısmet.. Ben de 43 yaşımda olacağım 10 Şubat'ta.. Şimdi düşünüyorum da ne kadar acele etmişim, 40 yaşında evlenince aman tren kaçıyor moduyla telaş içinde tüp bebek yaptık.. Keşke yapmasaydım şimdi de yapabiliyorum sonuçta hatta 3 yıl sonra da yapabilirim.. Oysa ben 2,5 yıl önce kaybettiğim haftalara değil günlere hayıflanıyordum. Diyorum ki belki de bu kadar acele etmesem kendiliğinden olacaktı, kim bilir
Ben hamile kalmadım hiç size Ümit vermez belki yazdıklarım ama telaş yapmayalım.. En çok kendime yazıyorum bunları.. Nasipte varsa kendiliğinden olur, ayakların tüp bebek merkezine gider, kürlerle şifa bulursun .. Allah nasip ettiyse anne olmayı sana o yolu açar..
Bazen üzülüyorum olmuyor diye ama benim hayatımda bazı şeyler de zor ve geç oldu, ama oldu.. O yüzden bu konuda böyle... Olacaksa vakti var saati var.. yase07 bir tek sen yazıyorsun sanırım eskilerden.. Nasılsın Bond'um Yasem.. Umarım herşey yolundadır hayatında... Özledim .. Artık daha çok yazacağım.. Ve biz tekrar istanbul'dayız

Seni gördüğüme sevindim canım eskilerden kimse kalmadı sanırım yase07 yazmismi görmemişim çünkü kimse yok diye bakmıyordum buraya bende çok kötü günler geçirdim ama umut devam ediyor o bebek ya gelecek ya gelecek başka yolu yok

Eua bende 10 subatta 43 olacağım doğum günlerimiz aynıbende 40 yaşında değerlerimi araştırdım ve bugünlere göre iyiydi.acilen evlenin demişlerdi.42.5 da evlendim.aslında 41 ile 42 arasinda fark yok diye doktorumdan duydum.kararlı sekilde buradayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…