- 8 Eylül 2014
- 1.685
- 1.866
- 208
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #48.001
Canım benim ya aynı duygulardayız acele etmeden nereye giderse gidiyor hayat nasipse diye bende kafama takmadan elimden geldigince ugraşıyorum......evet bi ben eskilerden eski muhabetleri öslüyorum yaaaKızlarrrrrrr merhaba
Mutlu umutlu ve şöyle sevmelere doyamadığımız sağlıklı güzel bebeklerimizle sağlıklı yıllarımıeskilerde . Cümle düşük oldu farkındayım ama düzeltmedim.. Hepinizi çok seviyorum inatçı, kararlı duruşunuzdan dolayı.. Ben de 2 kez dondurulmuş embriyo transferinden negatif sonuç aldım. 1,5 senedir de hiç birşey yapmıyorum.. Ama yapmaya niyetliyimbakalım kısmet.. Ben de 43 yaşımda olacağım 10 Şubat'ta.. Şimdi düşünüyorum da ne kadar acele etmişim, 40 yaşında evlenince aman tren kaçıyor moduyla telaş içinde tüp bebek yaptık.. Keşke yapmasaydım şimdi de yapabiliyorum sonuçta hatta 3 yıl sonra da yapabilirim.. Oysa ben 2,5 yıl önce kaybettiğim haftalara değil günlere hayıflanıyordum. Diyorum ki belki de bu kadar acele etmesem kendiliğinden olacaktı, kim bilir
Ben hamile kalmadım hiç size Ümit vermez belki yazdıklarım ama telaş yapmayalım.. En çok kendime yazıyorum bunları.. Nasipte varsa kendiliğinden olur, ayakların tüp bebek merkezine gider, kürlerle şifa bulursun .. Allah nasip ettiyse anne olmayı sana o yolu açar..
Bazen üzülüyorum olmuyor diye ama benim hayatımda bazı şeyler de zor ve geç oldu, ama oldu.. O yüzden bu konuda böyle... Olacaksa vakti var saati var..yase07 bir tek sen yazıyorsun sanırım eskilerden.. Nasılsın Bond'um Yasem.. Umarım herşey yolundadır hayatında... Özledim .. Artık daha çok yazacağım.. Ve biz tekrar istanbul'dayız
Canım benim ben buydayımmmm başka topike giriyonnn saram okuyorum seni canım sende hep duamdasın kuzum fazla yazamasamda arada boş bırakmıyorum bi canlanalım hadi yahu umutlar hiç bitmesin inşallah sende mukafatını alacaksın kuzumSeni gördüğüme sevindim canım eskilerden kimse kalmadı sanırımyase07 yazmismi görmemişim çünkü kimse yok diye bakmıyordum buraya bende çok kötü günler geçirdim ama umut devam ediyor o bebek ya gelecek ya gelecek başka yolu yok
İnşallah bebişko yoldadır sizede 2017 şans getirsin bebişli inşallah hepimize hayırlı sene olurÇok sık yazmıyorum ama burayı hep takip ediyorum. Bir güzel haber göreyim,umut olsun diye. Mutluluğunu, kederini, endişesini, yorgunluğunu, tecrübelerini paylaşan tüm arkadaşlar sağolun. Bu konu başlığında tanışmadığım, hiç konuşmadığım ama kalben yakın hissettiğim onlarca kişi oldu. Yalnız olmadığımı hissetmek beni daha umutlu daha güçlü kılıyor. İyi ki varsınız.
Benim ilk tüp bebek denemem. Daha önce hiç gebeliğim de olmadı. Yarın transfer olacak. 40 yaşındayım. Dilerim sonrasında güzel haberler de verebilirim.
Umudumuz, yaşama sevincimiz eksik olmasın. 2017 şanslı yılımız olsun.
Canım benim ben buydayımmmm başka topike giriyonnn saram okuyorum seni canım sende hep duamdasın kuzum fazla yazamasamda arada boş bırakmıyorum bi canlanalım hadi yahu umutlar hiç bitmesin inşallah sende mukafatını alacaksın kuzum
Canım iş yerinde stres hat safada bende ara kanama derken bi 20 gündür kesilmeyen adetle ugraşıyorum bitmezse bu hafta gidecegim dr pek anlamıyor 3 ay önce kilomeni kullandım ya yan etkileri adetin gelmemesi 45 gün ve bu uzun sürmesi oldu bende genelde kilomen kanamayı uztatır bidaha tövbe kullanmam zaten fsh yüksekse işede yaramazmış bi umut işte kullandım yaza bakalım kafamda son yapsammı diyorum kendiliginden olacagı yok malum eşiimdede problem var kısmet tabi.... sen nasılsın kilo icin kafama takma ama diyet iyidir sen tedavi düşünüyormusun kuzum hakkımızda hayırlısıEvet canım diyet topigine giriyorum burada daha eski arkadaşlar yok diye bakmıyodum bundan sonra bakarım
Sen nasılsın tedavi düşünüyomuşsun hayırlı olsun arkadaşım
Hayırlı haberlerini bekliyoz hadi inşallahÇok sık yazmıyorum ama burayı hep takip ediyorum. Bir güzel haber göreyim,umut olsun diye. Mutluluğunu, kederini, endişesini, yorgunluğunu, tecrübelerini paylaşan tüm arkadaşlar sağolun. Bu konu başlığında tanışmadığım, hiç konuşmadığım ama kalben yakın hissettiğim onlarca kişi oldu. Yalnız olmadığımı hissetmek beni daha umutlu daha güçlü kılıyor. İyi ki varsınız.
Benim ilk tüp bebek denemem. Daha önce hiç gebeliğim de olmadı. Yarın transfer olacak. 40 yaşındayım. Dilerim sonrasında güzel haberler de verebilirim.
Umudumuz, yaşama sevincimiz eksik olmasın. 2017 şanslı yılımız olsun.
Kist yapmış olabilir. Bende de klomen kist yapmıştı. Kanama hic durmuyordu. Başka doktora gitmiştim. Durmasi icin duphaston vermişti. Bir hafta kullanip bırakmıştım. Sonra tekrar kanama ama 3 gün sürüp durmuştu. Düzelmisti herşey. Kananayla kist düşmüştüCanım iş yerinde stres hat safada bende ara kanama derken bi 20 gündür kesilmeyen adetle ugraşıyorum bitmezse bu hafta gidecegim dr pek anlamıyor 3 ay önce kilomeni kullandım ya yan etkileri adetin gelmemesi 45 gün ve bu uzun sürmesi oldu bende genelde kilomen kanamayı uztatır bidaha tövbe kullanmam zaten fsh yüksekse işede yaramazmış bi umut işte kullandım yaza bakalım kafamda son yapsammı diyorum kendiliginden olacagı yok malum eşiimdede problem var kısmet tabi.... sen nasılsın kilo icin kafama takma ama diyet iyidir sen tedavi düşünüyormusun kuzum hakkımızda hayırlısı
Canım iş yerinde stres hat safada bende ara kanama derken bi 20 gündür kesilmeyen adetle ugraşıyorum bitmezse bu hafta gidecegim dr pek anlamıyor 3 ay önce kilomeni kullandım ya yan etkileri adetin gelmemesi 45 gün ve bu uzun sürmesi oldu bende genelde kilomen kanamayı uztatır bidaha tövbe kullanmam zaten fsh yüksekse işede yaramazmış bi umut işte kullandım yaza bakalım kafamda son yapsammı diyorum kendiliginden olacagı yok malum eşiimdede problem var kısmet tabi.... sen nasılsın kilo icin kafama takma ama diyet iyidir sen tedavi düşünüyormusun kuzum hakkımızda hayırlısı
Günaydın hormonlarımız yüksek tüp bebeğe başlarken geçen yıl aldığım test sonuçlarını yeterli gördü doktor.yine de 1. Kalite 1 embriyom oluştu fakat negatif sonuç aldım.doktor "kan değerleri bugünü göstermiyor ultrasonla var olan durumu zaten gorüyoruz" demişti.sizin nasıl değerleriniz.ben 2. Deneme için bahceci fulya hastanesi erbil hocaya gidecegim taa ankaradan.madem oyle işte boyle hayat diyorum ...Kızlar selam hormonlarınız nasıl yüksek mi
Geçmiş olsun gnowee transferin gercekleşmiş güzel haberler alman dileğiyleDün transferim gerçekleşti. Transferden önce başlayan hafif bir baş ağrısı vardı. Transferden sonra iyice arttı. Hatta ateşim çıkmaya başladı. Doktorum transferden sonra dinlenmene gerek yok herşey serbest demişti. Ayrıca Parol minoset gibi ağrıkesiciler kullanabilirsin dedi. Saatler süren ve gittikçe dayanılmaz hale gelen baş ağrısından sonra ateş de çıkmaya başlayınca ben bir tane parol kullandım. Transferin gerçekleştiği gün olduğu için de sonra dert ettim. Transferden sonra ağrı kesici kullanmak zorunda kalanınız oldu mu?
Fsh sizin çok iyi.benim geçen yıl 14 dü sanırım.yumurta dondurma mı onun ićin geç kaldık sanki.genç yaşlarda yapılması gerekiyor diye cevap aldım doktorlardan.en iyisi tup denemekAğrı kesicinin bir zararı olmaz parol veriyorlar zaten endişelenme benim hormonlarım fsh :10 diğerleri de normal amh : 0.13 çıktı bende yumurta dondurma işlemi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?