- 6 Ocak 2011
- 513
- 1.074
- 313
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #48.021
Bana da aynı şeyi söyledi doktorlar.Arastirdim bu cevabı aldım.evlen tüp bebege gel denildi yumurta dondurulmasıbdansa embriyo dondurmak iyiymis denildi bana doktordan.sizin bilgiler farklı sanırım
illusive geçmiş olsun...ilginc seyler okuyorum burada.güzel sonuçlar alacağız inş.yaşın cok iyi.bu fsh 58 olan kızlarda dogum yapıyor ya bizlere moral oluyor.bende bugün duydum.bir arkadaşımın akrabası 45 yaşında doğal yolla hamile kalmış 2. Cocugunu dogurmuş.hay masallahKızlar Selam,
Bende 38 yaşını yeni bitirmiş 7 ay önce erken menapozu öğrenmiş biriyim. Fsh uçmuş, amh yerlerde yok gibi nerdeyse. adetlerim son 1 yılda azaldı düzensizleşti.
6-7 doktor gezdim çoğu burun kıvırdı olmaz dedi, donasyon dedi vs vs. Ama ben denemek istedim. 2 kere yumurta toplantı 2 sinde de 1 tanecik oldu yumurtam.
2 si de 5. güne gitti 1. kaliteydiler ama yaşım gereği chg yapıldı bebeklere ve bölünme sorunu çıktı transfer edilemedi.
Kafam karışık, umudum azalıyor ama bu anne olma fikri bir kere yerleştimi içinize artık başka bir şeye odaklanamıyorsunuz, sağlıklı düşünme yetisini bile kaybediyorsunuz tek gaye tek amaca yönelik oluyor hayat ve nereye gitseniz duyduğunuz aynı yani çok zor deniyor, mucize deniyor.
Benim arkadaşım 58 FSH ile 0.01 AMH ile 40 yaşında hamile kaldı 1 yıl uğraşmıtı ve 1 ay önce tosun gibi erkek çocuğu oldu. Bu tip vakalar var ama beni bulur mu diye düşünmekten kendimi alamıyorum.
İnşallah yumoşlardan sana en hayırlısından bir evlat nasip eder Allah. İşte rabbim birden 3 tane vermiş ve kendi kendilerine de büyümeye başlamışlar bile maşallah. Rabbim ol desin yeter ki.. Bu arada adetlerin düzenlimiydi canım,ilaçlamı adet oluyordun? aylardır yumurta yokken demişsin yani takip mi ediyordu doktorun ultrasonla?Arkadaslar uzun suredir bu topigi takip ediyorum.Inanmak basarmanin yarisidir.Rabbim emeklerimizin karsiligini birgun verecektir,vakti zamani vardir.Biz ugrasalim,elimizden geleni yapalim tevekkul Allah dan.
45 yasindayim 23 yasinda oglum var.Dogal yolla normal dogum.4 yil once begimiz olsun istedik ve o ay hamile kaldim.Ama boş gebelik oldu ve dustu.Tedavisiz hicbir ilac kullanmadan.Vitamin bile icmedimSadece folbiol.4 yildirda gebe kalamadim.Tup yaptiricak maddiyat da yok.Eee dedim kendi kendime neden tedavi gormuyorum,sonucta zor hamile kalmiyorum bi deneyelim bakalim.iki farkli ozel hst ye gittim ama ilgi bilgi sifir.Bu sefer tipa gittim memnunum simdilik cunku bu ilk ayim.Klomen ve duphaston verdi.Adetin 9. gunu kontrole gittim şok oldum.Aylardir bir tane bile yumos yokken sagda 26 mm solda da 8 mm iki tane folikul.Hem yumos olduguna hem 9.gunu 26 mm olduguna hemde toplam 3 yumosa sok oldum.Bugun 15.gunum duphastona basliyorum.Yarin da kontrola gidicem gel bi daha bakalim dedi.Catladimi ne oldu bilmiyorum.Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun.Allah isteyen herkesin kucaklarini bos birakmasin.
Canım evet çok hikayeler var böyle inşlalah bize de nasip olur ama inan doktorlardan bu yaş konusunu duydukça kendimi 70'lik nine sandı sanırım bünyem.. meğer en büyük sorun yaşmış ben bilememişim...illusive geçmiş olsun...ilginc seyler okuyorum burada.güzel sonuçlar alacağız inş.yaşın cok iyi.bu fsh 58 olan kızlarda dogum yapıyor ya bizlere moral oluyor.bende bugün duydum.bir arkadaşımın akrabası 45 yaşında doğal yolla hamile kalmış 2. Cocugunu dogurmuş.hay masallahbize ne düşer yaşayıp göreceğiz.senin yaşın benden 3 yaş küçük konuya eğilirsen bence olur bu iş
Canlar bende bu topikte çok şeyler yaşadım paylaştım paylaştıkça moral buldum burda umut aradım Allahın izni ile dualarla hamiş kaldım bebegimi kucağıma aldım darısı bütün isteyen arkadaşların başına olsun..Canlar tek tavsiyem kesinlikle tedavilerinizi birakmamaniz..
Evet gnowe ile karıştırdın ☺ insallah benim de senin de olur istediğimiz.gülneva bebegin doğdu demek iyi gunlerde nCanım evet çok hikayeler var böyle inşlalah bize de nasip olur ama inan doktorlardan bu yaş konusunu duydukça kendimi 70'lik nine sandı sanırım bünyem.. meğer en büyük sorun yaşmış ben bilememişim...
Sen de transfer olmuşsun canım inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsın bize de umut olursun...
Canım çok afedersin bengnowee ile karıştırdım sanırım.. :)
Ama Allah söyletti belki de sende kalacaksın hamile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?