Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Günaydın asmnm iyiyim ☺dun kan testi yaptım negatif. tedavi için haftaya bahceci fulyadayım.erbil yagmur beye gitmek istiyorum.ama iyiyizz sağlık olsun sen nasılsın
Ben sıkıntı ve stersli hergün bileyler çıkıyor canım.stres yapmayın diyorlar ama ben antidepresan kullandığım halde yinede her şeyi kafaya takıyorum.benimde dün 13 yada 14.cü gündü.değerlendirdik ama hiç umutlu değilim.bende bi ara şu hormon değerlerime baktırmak istiyorum.yoksa boşa mı kürek çekiyoruz bilelim en azından.

Yasin kac oğrene bilir miyim ? Deneyin ins.olur . Stres olacak seyler var ama aldirmamak lazim

Erbil yagmur hakkinda cok olumlu sey okudum burada.ne dersiniz fikri olan var mı ?

yıl 2000 ben hamileyim ve erbil bey çapada asistandı benim doktorum Recep Has 'dı.Erbil bey o kadar sabırlı birisi ki hayretler içerisinde kalmıştım.çok başarılı bir doktor olursunuz diye diye doğum girdim şuan isimini görünce hislerimde yanılmadığımı bir kez daha anldım .Burada Recep beyin de ,Erbil beyinde çok hastası var tecrübeme dayanarak emin ellerde olduğunuzu söyleyebilirim

Inşallah güzel geçer ..aret bey kim hangi hastanede cok iyi bir doktor mu ? Bende tedaviye başlayacağimdan bu doktor nasıl acaba
İnşallah Canım, Aret bey de bilindik bir doktor yani ünlü diyebileceğimiz ve tecrübeli bi doktor. Yeri Nişantaşında bir tek aklımda kalan kendisi oldu. bu hafta da boşum bir gidiyim dedim. Ardından Bahçeci dende aldım randevu. Bakalım artık. Hakkımızda hayırlısı. Sen hangi zamanı düşünüyorsun gitmek için canım?

42 canım.ben ilacı bıraktığımda en fazla bir ay iyiyim.üzüntü benim dengemi bozuyor.sanırım öbür boyu ilaç kullanacağım.
Ben de kullanmıştım canım ilaç ama kısa süre için. Allah yardımcımız olsun. Dermansız hastalıklar vermesin, içimize yaşama sevinci evimize de neşe olacak sağlıklı bebişler versin doğal antidepresan olarak :)

bu Pazartesi gelecegim sanırım henüz bilet almadım.

Hakkımızda hayırlısı olsun canım.. Zaten bilindik bi kaç yer var.. Aynı yorumları duymaktan usansamda gideceğim artık.
Bende tahmini olarak randevuyu cumartesi almıştım.simdide pazartesi olarak degistirirken telefondaki musteri hizmetleri geldiginuz gun adetin 2 veya3. Gunu olmasi farketmez dedi.ama gene de o gunlere denk getirerek 15.30a randevu aldım.iyi yapmis miyimmm ??

iyi yapmışsın canım en azından rahim durumunu adetliyken daha iyi değerlendirir ve folikülleri görür ve gelmişken hormon tahlilide yaptır ve hemen tedaviyi de alabilir bence çok iyi yapmışsın neticede uzun yoldan geleceksin.

Evet iyi demiş olmana sevindim.sagoll canım

42 canım.ben ilacı bıraktığımda en fazla bir ay iyiyim.üzüntü benim dengemi bozuyor.sanırım öbür boyu ilaç kullanacağım.
Hiç öyle düşünme. Benim majör depresyon teşhisi konan ve uzun yıllar depresyon tedavisi gören bir arkadaşım var. Hem ilaç tedavisi görüyordu hem de terapiye gidiyordu. Ankara istanbul antalya... gitmediği yer kalmadı. Sonrasında hayatında ciddi değişiklikler oldu, tedaviyi bırakmak zorunda kaldı. (tabi dr bıraktırmadan tedaviyi kendi kendine bırakması iyi değil) ama şimdi moral olarak çok iyi. Üstelik şu anda çok daha ciddi sorunları var ama yaşama azmi sayesinde üstesinden gelecek gücü de var. Gerçekten iyi ve mutlu şu an. Sakın ümitsiz olma ve seni mutsuz eden şeylerden mümkün olduğunca uzak tut kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…