- 14 Eylül 2009
- 2.046
- 3.873
- 658
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #48.101
Evet keçi boynuzu pekmezi bire bir canım. Biz doktor ayrıca günde 3 kere kullanması için. Ayrıca biz arı sütü, bal, polen de kullanıyoruz yani yedirebildiğim kadar :)Kizlar şu morfolojiyi ne yapcaz?Esiminde sayida,ileri hareketlilikte vs sorun yok.Ama morfoloji 1 cikti.Alternatif tip yada ilac olarak ne yapabilirim?Keci boynuzu pekmezi yiyor sadece.Baskada bisey yapmiyoz Lutfen yardim.
Gnowee cim yasadiklarin ne kadar kotu.Bu ne bicim tup bebek merkezi.Canim benim insallah tutar.Hepimiz icin dua ediyorum.Test gunun ne zaman cnm?
Benimki sanırım uzun protokol. 16 kasımda klomen, zitrotek başladı. Birkaç gün sonra iğnelere başladım. 10-12 gün kadar iğneler devam etti. Merional ve puregon 300 (225 çizgisine kadar kullandım) ve son 7 gün bu ikisi dışında orgalutron da kullandım. Son gün orgalutronla birlikte çatlatma iğnesi olarak gonapeptyl kullandım. Çatlatma iğnesinden sonra 3 gün endol fitil verildi yumurta toplama işleminden önce.
4 yumurta toplanmış. 4ü de döllendi ancak 5.güne 2 tane kaldı. Tedavi olduğum merkezdeki uygulama gereği 5.gün (blastokist) aşamasına kadar bekliyorlar herkeste. Kişiye özel bir uygulama yok. Amaç başarıyı yukarı çekmek sanırım. Bu benim ilk denememdi. Puregonda kullanılan doz sanırım benim için yetersizdi. Dr yumurta gelişiminin yavaş olduğunu söyledi. Kendi doktorumu tedavinin en başında gördükten sonra transfer aşamasına kadar bir daha görmedim. Opu da dahil başka dr lar yaptı hep. Belki kendi dr um sürekli takip etse ilaçların dozunu değiştirmeyi/arttırmayı düşünürdü. Diğer doktorlar verilen programı uygulatıp muayene ettiler, hatta yumurta gelişimimin beklenenden yavaş olduğunu da söylediler ama tedavimle ilgili bir değişiklik öngörmediler. Çünkü onların hastası değildim. Hatta transferden önceki son kontrolü olması gerekenden önceki bir gün yaptılar, çünkü muayeneyi yapacak dr un işi varmış. :) alelacele baktı zaten. Bizi transfere üçer üçer aldılar. Hepimizi aynı küçük soyunma odasına sokup hadi soyunun sırayla alıcaz dediler. Transferden sonra hiç dinlenmeden kaldırdılar ameliyat masasından. Çünkü bizden sonraki 3lü grup soyunma odasında bizim çıkmamızı bekliyordu. :) sorduğun sorulara yanıt olmaktan çıktıillusive biliyorum, ama biraz kızgınım bize karşı bu özensiz tavırlarına. O gün benimle birlikte transfer için gelen tüm hastalar, yani en azından soyunma odasına benimle girenler ve bizden sonraki gruptakilerin tamamı 37 ve üstü yaştaydı. Nazi kampı gibi hissettim. Neyse ki doktorum transfer aşamasında beni yine başka doktorlara emanet etmeyip geldi ve ameliyathanedeki hemşire çok pozitif biriydi. Sonuç kısmı sorunsuz geçtiği için umutluyum bakalım :) bir mucize istediğimin farkındayım ama bana olur gibi geliyo :)
Canım evet uzun bir tedavi süreci olmuş ve ben de aynı iğneleri kullanmıştım ve aynı doz ve sürelerde.. Transfer aşaması sıkıntılı olmuş adına üzüldüm ama önemli olan bebeğinin sana tutunması... İnşallah bir daha gerek kalmaz tüm bu aşamalara...
Ama uzun protokoller bildiğim kadarıyla adetin 21. günü başlanıyor. Kısa protokol se adetin 2. günü başlanıyor. Senin hangi gün başlanmıştı?
Senin bugün test günündüüü :)) hadi inş.güzün güler bizide mutlu haberle umutlandırırsın.haberini bekliyorum canım.Ben bugün kan testi için gideceğim. İşler yoğun öğleden sonraya kalır heralde. Sabah idrar testi yaptım. Negatif çıktı.
Günaydın kısçeler bugün nslsınız.ben her zamanki gibi stresli ve hafif panikli sebep te yok ama.bugün 14 günüm.yumurtladım mı hala anlamıyorum.herkesin şu malum uzayan akıntısını ben hiç bir ay hissedemedim( boyuna mücadele ediyoruz işte.bahar gibi 2.tüp bebeği düşünüyoruz.hani bi umut belki kendiliğinden bi mucize olur umudu var.bu kritik günleri değerlendirmemiz gerek ama inanın zoraki birliktelikte çok zor be kızlar.hani sırf görev gibi valla.allahım bi tane bebişimiz olsada bu durumdan kurtulsak diyoruz.birliktelikte korunanlara vallaha gıpta ediyorum.bi gün bizde öyle olacak mıyız acaba.
Ben bugün kan testi için gideceğim. İşler yoğun öğleden sonraya kalır heralde. Sabah idrar testi yaptım. Negatif çıktı.
Canım inşallah değer çabucak yükselir 2 güne kadar ama 38 çok düşük gelmedi bana ama doktor tabi ki daha iyi bilir... Hayırlısı canım sen kötü düşünme yine de iyi düşün ki iyi olsun...şimdi doktor aradı. Sonuç pozitif ama değeriniz çok düşük dedi. 38miş. Bu kadar düşük değerlerde düşük riski fazla dedi. Kimyasal gebelik de olabilirmiş. 2 gün sonra tekrarlayacakmışız testi.
Ne düşüneceğimi şaşırdım.
Çok sevindim canım.değerin banada düşük gelmedi.hayırlısıyla yükselecek inş.kalbini ferah tut.allah büyüktür.dualarımız seninle.şimdi doktor aradı. Sonuç pozitif ama değeriniz çok düşük dedi. 38miş. Bu kadar düşük değerlerde düşük riski fazla dedi. Kimyasal gebelik de olabilirmiş. 2 gün sonra tekrarlayacakmışız testi.
Can'ım, kötü günler geçirdiğini okudum, okudukça üzüldüm.. Allah sabrını verir elbette.. O Bebek senin kucağına gelecek ve seni çok Mutlu edecek eminim,inşallah tabii..Seni gördüğüme sevindim canım eskilerden kimse kalmadı sanırım @yase07 yazmismi görmemişim çünkü kimse yok diye bakmıyordum buraya bende çok kötü günler geçirdim ama umut devam ediyor o bebek ya gelecek ya gelecek başka yolu yok
Aa ne güzelEua bende 10 subatta 43 olacağım doğum günlerimiz aynıbende 40 yaşında değerlerimi araştırdım ve bugünlere göre iyiydi.acilen evlenin demişlerdi.42.5 da evlendim.aslında 41 ile 42 arasinda fark yok diye doktorumdan duydum.kararlı sekilde buradayız
Evet İstanbul'a taşındık Can'ım benim.. Ege'de yapamadık biz .. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.. Bel çekmeyi falan da denemek lazım da işin ehlini bulmadan, kendin de güvenmeden yapma derim.. Eşinle de arayı bozma, hayatta en büyük desteğimiz onlar.. Öpüyorum Bond'umCanım benim ya aynı duygulardayız acele etmeden nereye giderse gidiyor hayat nasipse diye bende kafama takmadan elimden geldigince ugraşıyorum......evet bi ben eskilerden eski muhabetleri öslüyorum yaaa
çalışma hayatım biraz stresli bu aralar dolayısıyla kocişlede aralar stresli takmıyorum desem yalan bide kanamam 20 gündür devam ediyor sinir oldum 2 günde azaldı bakalım nolacak bi kadına gidecegim bel ceken haftaya inşallah ..bende rabbim verecekse zaten hazırım diyorum tedavi icin strese girmek istemiyorum bakalım yaparsamda haziran bi kafamda var bakalım son 5 tüp yaparım rabbim izin verirse
canişkom sen istanbulamı taşındın tekrar yoksa hayırlı olsun kuzum inşallah rabbim yüzümüzü güldürsün hayat hızlı ve evldımız olmadıgı icin anlamsız gibi geliyor rabbim en hayırlısını hayırlı zamanda inşallah ben inanıyorum bu sefer olacak senin tüm kalbimle dualardasın canımmm
O değer yükselir merak etme düşük bir değer de değil bence..şimdi doktor aradı. Sonuç pozitif ama değeriniz çok düşük dedi. 38miş. Bu kadar düşük değerlerde düşük riski fazla dedi. Kimyasal gebelik de olabilirmiş. 2 gün sonra tekrarlayacakmışız testi.
Günaydın görmene sevindim.ben de bu pazartesi 16 sında bahçeci fulya hastanesindeyim.randevu saatimi netlestirip ozelden mesaj atarım ☺Aa ne güzeldoğum günüdaşım İstanbul da tedavi olacaksan görüşelim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?