Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Evet keçi boynuzu pekmezi bire bir canım. Biz doktor ayrıca günde 3 kere kullanması için. Ayrıca biz arı sütü, bal, polen de kullanıyoruz yani yedirebildiğim kadar :)

Canım evet uzun bir tedavi süreci olmuş ve ben de aynı iğneleri kullanmıştım ve aynı doz ve sürelerde.. Transfer aşaması sıkıntılı olmuş adına üzüldüm ama önemli olan bebeğinin sana tutunması... İnşallah bir daha gerek kalmaz tüm bu aşamalara...

Ama uzun protokoller bildiğim kadarıyla adetin 21. günü başlanıyor. Kısa protokol se adetin 2. günü başlanıyor. Senin hangi gün başlanmıştı?

Peymanca ve illusive cevap verdiginiz icin cok tsk ederim.Sadece morfolojide sorun var.Alkol ve sigara kesinlikle icmez.Ama maalesef ben sigara iciyorum.Hareket etmesi gerektigini bilmiyordum iyi ki soyledin canim.Cunku biraz tembeldir Onu biraz yuruyuse falan cikarayim.

Illusivecim yarin ayin 12 si test yapicanmi?13-14 nu beklicenmi?Valla merakla bekliyorum.Insallah guzel haberler alirsin.Cektigin sikintilara degsin Allah hepimizin yuzunu guldursun insallah.Bu arada baska cocugun varmi canim?Yanlis anlama lutfen 2. icinde cok ugrasanlar var benim gibi.

adetimin 2.günü başlandı. kısa protokol demek ki

Günaydın kısçeler bugün nslsınız.ben her zamanki gibi stresli ve hafif panikli sebep te yok ama.bugün 14 günüm.yumurtladım mı hala anlamıyorum.herkesin şu malum uzayan akıntısını ben hiç bir ay hissedemedim ( boyuna mücadele ediyoruz işte.bahar gibi 2.tüp bebeği düşünüyoruz.hani bi umut belki kendiliğinden bi mucize olur umudu var.bu kritik günleri değerlendirmemiz gerek ama inanın zoraki birliktelikte çok zor be kızlar.hani sırf görev gibi valla.allahım bi tane bebişimiz olsada bu durumdan kurtulsak diyoruz.birliktelikte korunanlara vallaha gıpta ediyorum.bi gün bizde öyle olacak mıyız acaba.

Amin canım inşallah her birimiz tüp bebeğe gerek kalmadan hamilelikler yaşarız sağlıkla...

Ben bugün kan testi için gideceğim. İşler yoğun öğleden sonraya kalır heralde. Sabah idrar testi yaptım. Negatif çıktı.

Canım inşallah pozitifi görürsün dualarımız seninle...

Canım inşallah değer çabucak yükselir 2 güne kadar ama 38 çok düşük gelmedi bana ama doktor tabi ki daha iyi bilir... Hayırlısı canım sen kötü düşünme yine de iyi düşün ki iyi olsun...

Çok sevindim canım.değerin banada düşük gelmedi.hayırlısıyla yükselecek inş.kalbini ferah tut.allah büyüktür.dualarımız seninle.

Can'ım, kötü günler geçirdiğini okudum, okudukça üzüldüm.. Allah sabrını verir elbette.. O Bebek senin kucağına gelecek ve seni çok Mutlu edecek eminim,inşallah tabii..
Azmine ve yüreğine hayranım.. Ben Ege'ye taşındığım Zaman orada yaşadığım bazı durumlarda seni çok düşündüm ve anladım.. Küçük yerde yaşamının hele ki böyle bir sorunu yaşamının zorluğunu.. İstanbul'da öyle değildir.. İnsanlar, en azından İstanbul'da benim çevrem herşeyi normal karşılayan insanlardır.. İnsanların diyaloglarına gül geç dediğim zamanları hatırladım.. İlk başta gülüp geçtim ama enerjilerini öyle bir yayıyor, senin güzel enerjini öyle bir sömürüyorlar ki..
En kısa zamanda Mutlu haberini duymak ümidiyle öperim seni güzel yüreğinden :)

Aa ne güzel doğum günüdaşım İstanbul da tedavi olacaksan görüşelim..

Evet İstanbul'a taşındık Can'ım benim.. Ege'de yapamadık biz .. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.. Bel çekmeyi falan da denemek lazım da işin ehlini bulmadan, kendin de güvenmeden yapma derim.. Eşinle de arayı bozma, hayatta en büyük desteğimiz onlar.. Öpüyorum Bond'um

O değer yükselir merak etme düşük bir değer de değil bence..

Gnowe bu ne böyle bence de degerin yukselir ve insallah oyle olur.burada populer konu ovulasyon testindeki forumda bir kızında boyle olan degeri yukselmisti daha yeni bir konu.güzel haber alman dilegiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…