Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Gunaydin PempeeMavii ,
Troidin engellediğini biliyorum 4,94 yüksek sinir. senin değer geçmiş Ilacla düzelecek birsey olsun yeter ki :) bende troid değil de prolaktin tavan yapar devamli
Sağol kısçem valla arada moralim bozulup duruyor.en azından bi tane bebişimiz olsa bunada razıyız.yaş ilerledikçe değerlerimiz ha bire oynayıp duruyor.

3.deneme.. ilk kan tahlili 4,6 ... ikinci kan tahlili 2,7 (
Bütün değerler çok normal ama sonuç hep aynı... (

12. günde yaptırdığım 4,6 çıktı.. 14.gün artması gerekirden 2,7 ye düştü
Cok geçmiş olsun kimyasal gebelik mi bu acaba. Doktorun bir aciklama getirmiştir.
Hep ayni sekilde mi oldu 3 denemen de ? Eger oyle ise sordun mu doktoruna sebebi nedir diye. Kimyasal gebelik bir nevi tutunma degilmidir.
Uzme kendini diyeceğim ama insan üzülüyor kendimden biliyorum canim.

12. günde yaptırdığım 4,6 çıktı.. 14.gün artması gerekirden 2,7 ye düştü
Sanırım kimyasal gebelik. Ben de kısa süre önce yaşadım. Bazı yerlerde kimyasal gebelik yaşamanın gebe kalabilirliği göstermesi açısından olumlu bir şey olduğuna ilişkin bişeyler okumuştum hatta. Üzülme inşallah gelecek sefere tutunur bebeğin.

Merhaba
İlk 2 denememde 1 in altındaydı değerlerim. Bu defa umutlanmıştık 5 e yaklaşınca. Doktoruma soramadım çünkü işlem bitince nedense ulaşılamıyor çoğu doktora

3.deneme.. ilk kan tahlili 4,6 ... ikinci kan tahlili 2,7 (
Bütün değerler çok normal ama sonuç hep aynı... (
Her seferinde ilk kan tahlilinde pozitif çıkıp sonra değerlerin düşüyor mu? Tekrarlayan kimyasal gebelik olgularında bağışıklık sistemiyle ilgili bi takım testler yapılıyormuş. Sende yapıldı mı? Vücut yabancı bir madde gibi algılayıp tutunmayı engelleyebiliyormuş. Belki böyle birşeydir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…