- 3 Temmuz 2016
- 76
- 83
- 18
- 53
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #48.421
Çok teşekkür ederim umut verdiğin için ama 44 yaşındayım ve artık denermiyim bilmiyorum.. Doktoruma soramadım çünkü nedense bir türlü ulaşamıyorum kendisineSanırım kimyasal gebelik. Ben de kısa süre önce yaşadım. Bazı yerlerde kimyasal gebelik yaşamanın gebe kalabilirliği göstermesi açısından olumlu bir şey olduğuna ilişkin bişeyler okumuştum hatta. Üzülme inşallah gelecek sefere tutunur bebeğin.
Nerde tedavi oldun?Çok teşekkür ederim umut verdiğin için ama 44 yaşındayım ve artık denermiyim bilmiyorum.. Doktoruma soramadım çünkü nedense bir türlü ulaşamıyorum kendisine
İlk 2 denemem de 1 in altındaydı değerlerim. Bu defa umutlanmıştım ve sebebini bilmiyorum henüz. ilk 2 deneme olumsuz olunca rahim röntgeni istemişti doktorum ama her şey çok normal çıkmıştı..Her seferinde ilk kan tahlilinde pozitif çıkıp sonra değerlerin düşüyor mu? Tekrarlayan kimyasal gebelik olgularında bağışıklık sistemiyle ilgili bi takım testler yapılıyormuş. Sende yapıldı mı? Vücut yabancı bir madde gibi algılayıp tutunmayı engelleyebiliyormuş. Belki böyle birşeydir?
Acıbadem hastanesinde...Nerde tedavi oldun?
Ağlayarak okudum, umudumuzu yitirmemeliyiz doğru ama acı çok taze ve üçüncü kez olunca kalbini kandırmak şimdilik biraz güçhttps://www.kadinlarkulubu.com/foru...-kez-hamileyim-hemde-dondurulmuslarla.487073/
Bak bunu geçen gün okudum. Olabiliyor. Umudunu yitirme bence. Keşke şu forumun başında bir liste yapılmış olsaydı da deneyenlerin ve başarıya ulaşanların tümünü görebilseydik. Bazen geçmişi okuyorum, bebek sahibi olamayan çok az kişi kaldık eskilerden gibi yazılar görüyorum. Benim umudum var. Mümkün olduğu sürece deneyelim.
Başarılı olan kızları görüp sevinmek kadar başarısız olanları görüp üzülmek çok acıEvet kızlar bu gün test sonucunu aldım 5.3 yani negatif 6 negatif ve 2 gun once 42 më gidigimden ben tup bebek işini kapattım umarım allah hepinizin gönlüne göre verir güzel güzel bebisleri niz olur size bol şans diliyorum ...
Gecmis olsun canim. Tekrarini istemediler mi senden ? 42 yas dedigin ne ki..Evet kızlar bu gün test sonucunu aldım 5.3 yani negatif 6 negatif ve 2 gun once 42 më gidigimden ben tup bebek işini kapattım umarım allah hepinizin gönlüne göre verir güzel güzel bebisleri niz olur size bol şans diliyorum ...
Cok üzuldüm.insallah bundan sonra yine doktor kontrolünde kalarak istedigin bebege kavusursun.42 gercekten birsey degil.bende 43 e giriyorum.bizim icinde durumumuzun ne olacagıni gosteriyor.guzel haberi almak oldukca zorEvet kızlar bu gün test sonucunu aldım 5.3 yani negatif 6 negatif ve 2 gun once 42 më gidigimden ben tup bebek işini kapattım umarım allah hepinizin gönlüne göre verir güzel güzel bebisleri niz olur size bol şans diliyorum ...
sorun benim yumurtalarimin kalitesiz olmasiydi41 kere Maşallah sorun esiniz demi sizdemiydi. .
sorun benim yumurtalarimin kalitesiz olmasiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?