- 14 Eylül 2009
- 2.046
- 3.873
- 658
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #48.361
Günaydın canım,Günaydın kızlar ys3m nin transferi hayırlı olsun, sanırım kabul edecek.bende bebiş gelsin diyorumsizi takip ediyorum güzel haberlerinizi bekliyorum.
Canım Allah razı olsun uzun uzun yazmışsın.. Düşüklerin için çok üzüldüm.2.5 cm çikolata kistim vardı,2 tane mercimek tanesi kadar miyom dediler, 2. Kürtajımdan sonra Dr dan ben amh istiyorum dedim ve yaptırdık sonuç 1.05 çıktı ve Dr vakit kaybetme tüp bebek yaptır dedi, bu arada 1 tane 8. Hafta kalp durması kürtaj ve 1 tanede 5. Haftadan sonra hiç gelişmemiş 8. Hafta Kürtajım var
Bülent tıraş a gittim , genetik ve trombofili testlerimide yaptırmıştım vede istedi zaten başladık tedaviye,eşimden sperm testi istedi ve gittiğim her gün kan alındı başka değerlerde takip ediliyordu,önce iğneler ilaçlarla başladım yumurta toplama işlemi oldu , 6 yumurta toplandı 2 tanesi sorunsuz 3.güne gitti ve donduruldu.
Rahim filmi çekildi , 1 sezaryen ve 2 düşüğüm sebep olabilir dediler yapışıklık için ve histeroskopi oldum spiral takıldı 2 ay sonra spiral çıkarıldı, çikolata kisti mi baskılamak için 1 iğne verdi ( lucrin) 3 ay adet görmedim yani geçici menopoz sonra kontrole gittim 2.5 kist küçülmüş 1.9 olmuş :) küçük mavi mutluluk hapı dedikleri estrofem kullanmaya başladım 14 gün sonra tekrar kontrole gittim herşey yolunda dediler ve gebelik aşısı oldum 5 gün sonrasıda transferim oldu.
Hiçbirzaman yaşımla ilgili olumsuz bir yorumda duymadım ayrıca.
43 yaşında annemin kuzeni doğurdu geçen yıl vakti zamanı gelince hiçbirşey engel değil canım.
Bu yolda uğraşan herkese Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
Sagol canim : )inanamıyorum, daha 38 yaşındaymışsın ve umutsuzluğa kapıldığını mı söylüyorsun? ben bu sayfalarda neler okudum. mucizeler gerçekleşmiş, bir sürü kişi uzak bir hayalken anne olmuş. umutsuzluk yok.
illusive çok güzel açıklamış: "kaliteli olmayan çok embriyo sağlıklı gebelik yaşatabiliyor. Önemli olan rahim ve hormonlar müsait olduğunda transfer yapılması.."
kalitesine takılma pgt ye gitmeyeceksen transferi dene bence. içimdeki ses olacak diyor :)
:)) Evet doktorlardan bu yaş ile ilgili yorumu duydukça en iyisi git at kendini diyo insan içinden...
Moral için çok sağol evet peşini bırakmayacağım kürleri deniyorum ben de artık nasip kısmet işi diyorum. Ben elimden geleni yapıyım da gerisi artık tevekkül... Bu arada yumurta geliştirici kür olarak sen neler yapıyorsun? Aslan pençesi falan mı canım?
Insallah canim bugünkü duruma göre 15:00 de transferimiz var. Bakalim kismet.Günaydın kızlar ys3m nin transferi hayırlı olsun, sanırım kabul edecek.bende bebiş gelsin diyorumsizi takip ediyorum güzel haberlerinizi bekliyorum.
Canım Allah razı olsun uzun uzun yazmışsın.. Düşüklerin için çok üzüldüm.Baya emek vermişsin ama mücadeleyi bırakmamışsın çok güzel bu. İnşallah meleğin sana sıkı sıkı tutunur ve zaman su gibi akıp gider ve sağlıkla kucağına alırsın 41 kere maşallah.
Evet canım sanırım yaşımı bahane edip benim amh yerlerde diye bana bu yorumları yapıyorlar. Senin amh değerin maşallah çok iyi..
2.5 cm çikolata kistim vardı,2 tane mercimek tanesi kadar miyom dediler, 2. Kürtajımdan sonra Dr dan ben amh istiyorum dedim ve yaptırdık sonuç 1.05 çıktı ve Dr vakit kaybetme tüp bebek yaptır dedi, bu arada 1 tane 8. Hafta kalp durması kürtaj ve 1 tanede 5. Haftadan sonra hiç gelişmemiş 8. Hafta Kürtajım var
Bülent tıraş a gittim , genetik ve trombofili testlerimide yaptırmıştım vede istedi zaten başladık tedaviye,eşimden sperm testi istedi ve gittiğim her gün kan alındı başka değerlerde takip ediliyordu,önce iğneler ilaçlarla başladım yumurta toplama işlemi oldu , 6 yumurta toplandı 2 tanesi sorunsuz 3.güne gitti ve donduruldu.
Rahim filmi çekildi , 1 sezaryen ve 2 düşüğüm sebep olabilir dediler yapışıklık için ve histeroskopi oldum spiral takıldı 2 ay sonra spiral çıkarıldı, çikolata kisti mi baskılamak için 1 iğne verdi ( lucrin) 3 ay adet görmedim yani geçici menopoz sonra kontrole gittim 2.5 kist küçülmüş 1.9 olmuş :) küçük mavi mutluluk hapı dedikleri estrofem kullanmaya başladım 14 gün sonra tekrar kontrole gittim herşey yolunda dediler ve gebelik aşısı oldum 5 gün sonrasıda transferim oldu.
Hiçbirzaman yaşımla ilgili olumsuz bir yorumda duymadım ayrıca.
43 yaşında annemin kuzeni doğurdu geçen yıl vakti zamanı gelince hiçbirşey engel değil canım.
Bu yolda uğraşan herkese Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
Sagol canim : )
Bugun saat 15:00 transfer olacagi için henüz embriyo sonucu için bilgi veremediler gec bakilacakmis.
Aksam esim de aynisini söyledi olacaksa böyle de olacak biz transferimizi olalim.
Aksam da dua ederek yattim aman allahim bütün olumsuz rüyalar bende :))))
Hayirlisi olsun inşallah.
Hic kimse kendini biryerlere ativermesin : )
Ben oncelikle kistim varsa eger Sogan kürü uyguluyorum sonrasinda Adetimin 2.günü incir kürüne basliyorum. Internetten arastirirsan vardir birsuru ama ben tarif edeyim kendi yaptigimi. Amh im dusuk olduğu için incir sayim yüksek. 14-15 kuru incir ortadan ayiriyorum. bicakla kesmiyorum elimle ayiriyorum. 2.5 su bardagi kaynamis suyun içine atiyorum 15 dakika kaynıyor ama orta ateşte. 15 dakika sonra aliyorum ılımaya bırakıyorum. ılıktan daha sıcak dayanabileceğim sicaklikta içiyorum. zaten bir bardak gibi birsey cikiyor. biraz tatli oluyor ama ne yapacaksin : ) Bu arada benim prolaktinim de yüksek ki incir yükseltiyor diyorlar. prolaktin ölçtüğümde yüksekse ilacini veriyor doktor ya da prolaktin yüksekliği için de kür var aslanpercemi kürü. onu da uygularsin ayni zamanda. bir de bunu deneyiver. yumurtalarin hareketliliğini hissediyordum ben. 21 gün yapıyorsun bu kürü sonra birakiyorsun bir hafta sonra tekrar basliyorsun bir 21 gün daha.
Insallah canim bugünkü duruma göre 15:00 de transferimiz var. Bakalim kismet.
Amin canım inşallah. Bol bol hamile duası alıyorum.. Rabbim katında hatırlı dualardanmış hamile duaları... Rabbim isteyen herkese versin.. Evet dediğin gibi mücadeleye devammm...Allah razı olsun canım,
Amh değeri çok düşük hamile olan binlerce kişi gördüm kk da, Allah ol dedikten sonra engel yok,hiçbirzaman umudunu kaybetme Rabbim güzel mis kokulularından Sanada versin inşallah.
Arkadaşlar 5 ay sonra yaşım 40 olacak 39 un içindeyim :)) ve dün pozitifi gördüm bugün kan verdim bhcg sonuç saat 3te alacağım ,dondurulmuş 2 embriyo 3.gün . 1 normal yollardan kızım var 2 de düşüğüm çok korkuyorum mesele hamile olmakla bitmiyor devamlılığı önemli olan lütfen benim içinde dua edin.
Canım Allah razı olsun önerilerin için... İncir uyguluyordum ama miktarını senin dediğin gibi deniyim. Evet prolaktin yükseltiyormuş ama benim zaten yüksek değil Allah'tan.. Aslan pençesini de bi ara yaptım bıraktım açıkçası bi düzene sokayım ben de :)Sagol canim : )
Bugun saat 15:00 transfer olacagi için henüz embriyo sonucu için bilgi veremediler gec bakilacakmis.
Aksam esim de aynisini söyledi olacaksa böyle de olacak biz transferimizi olalim.
Aksam da dua ederek yattim aman allahim bütün olumsuz rüyalar bende :))))
Hayirlisi olsun inşallah.
Hic kimse kendini biryerlere ativermesin : )
Ben oncelikle kistim varsa eger Sogan kürü uyguluyorum sonrasinda Adetimin 2.günü incir kürüne basliyorum. Internetten arastirirsan vardir birsuru ama ben tarif edeyim kendi yaptigimi. Amh im dusuk olduğu için incir sayim yüksek. 14-15 kuru incir ortadan ayiriyorum. bicakla kesmiyorum elimle ayiriyorum. 2.5 su bardagi kaynamis suyun içine atiyorum 15 dakika kaynıyor ama orta ateşte. 15 dakika sonra aliyorum ılımaya bırakıyorum. ılıktan daha sıcak dayanabileceğim sicaklikta içiyorum. zaten bir bardak gibi birsey cikiyor. biraz tatli oluyor ama ne yapacaksin : ) Bu arada benim prolaktinim de yüksek ki incir yükseltiyor diyorlar. prolaktin ölçtüğümde yüksekse ilacini veriyor doktor ya da prolaktin yüksekliği için de kür var aslanpercemi kürü. onu da uygularsin ayni zamanda. bir de bunu deneyiver. yumurtalarin hareketliliğini hissediyordum ben. 21 gün yapıyorsun bu kürü sonra birakiyorsun bir hafta sonra tekrar basliyorsun bir 21 gün daha.
Insallah canim bugünkü duruma göre 15:00 de transferimiz var. Bakalim kismet.
Dualarimiz seninle canim
Canım Allah razı olsun önerilerin için... İncir uyguluyordum ama miktarını senin dediğin gibi deniyim. Evet prolaktin yükseltiyormuş ama benim zaten yüksek değil Allah'tan.. Aslan pençesini de bi ara yaptım bıraktım açıkçası bi düzene sokayım ben de :)
Hadi bakalım saat 15:00'a az kaldı.. Rabbim yardımcın olsun canım... Dualarımız seninle...
ys3m iyimisin her şey yolunda mi aklimiz sende haber ver ☺
İnşallah evladına kavuşman dileğiyleDualariniza Tesekkur ederim kizlar,
gittiğimde fazla sıkışık değildim bir iki bardak soğuk su içerek operasyona girdim. neyse ki doktorum fazla suyla calismayi sevmiyordu su takviyesi yapmaya gerek duymadi. 2 senelik ve askla evlendiğimi öğrenen doktorlarla dedikodu yaparak geçirdik operasyonu. 1 saat 20dk. hastanede dinlendim. sonra eve geldik. yârin da ise gitmeyi düşünmüyorum evde pineklemece :)
Bu arada transferin yapıldığı saatte embriyo 8 /2 olmuş. hücre cogalmis ta kaliteyi 1.yapamadik :)
Ooo tebrik ederim.ne kadar cok sayilar okudum sizde, icim acildiMerhabalar 40 ýaşindaki arkadaşlar ben de 40 yaşindayim ilk transferimde tuttu şimdi 6 haftalik hamileyim. Iki tüp tedavisinden birinde 5 digerinden 11 yumos toplandi ve toplam 8 adet 5. gün embriyoma pgt yapildi saglikli biri transfer biri donduruldu. Çok şükür ilk transferde tuttu. Ayrica 16 yaşinda bir oglum var.Umudunuzu yitirmeyin...
merhabalarMerhabalar 40 ýaşindaki arkadaşlar ben de 40 yaşindayim ilk transferimde tuttu şimdi 6 haftalik hamileyim. Iki tüp tedavisinden birinde 5 digerinden 11 yumos toplandi ve toplam 8 adet 5. gün embriyoma pgt yapildi saglikli biri transfer biri donduruldu. Çok şükür ilk transferde tuttu. Ayrica 16 yaşinda bir oglum var.Umudunuzu yitirmeyin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?