Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Hosgeldin dildil.0.16 Amh la 5 yumurta masallah.Ama cok sasirdim acikcasi.Demek ki Amh a takilmamak lazim.Sanirim bu ay 2. Asilamayi yaptirmicaksiniz? Femera ve gonalf ikisini birden kullanildigini ilk defa duydum.Insallah hayirlisiyla bizlerde hamile kaliriz.

Hoşbuldum.. Femera'yı 5 gün sabah akşam içtim. Son gününde gonal f başladım. 1 gün çakıştılar.. iyi mi zararlı mı bilemiyorum ki, doktor böyle dedi..bana da uygulama kaldı.. Bu ay yaptırmayacak gibiyim çünkü hem maddi olarak saçılmak istemiyorum hem de doğru yöntemde doğru doktorda mıyım tedirginliği yaşıyorum. Öneriniz var mı?

Ben de 40 yaşındayım en son fsh 6 amh 1.5 ama 4-5yumurta anca çıkıyor .amh neyi açıklıyor bilmek zor

Can'ım benim çok sevindim harikasın.. Allah tamamına erdirsin 1 kız bir erkek kardeş olsunlar sağlıkla inşallah :) Kayra'mızı öp kokla benim için de
Ben İstanbul'a dönüş yaptım.. Bebek isteği ile ilgili birşey yapmıyoruz sadece arada gitsek bi diye konuşmalar bizimki.. Benim eşimde sorun olduğu için iş daha da zor.. Allah ol derse olur elbet.. Bakalım kısmet .. Özledim

Ben de 40 yaşındayım en son fsh 6 amh 1.5 ama 4-5yumurta anca çıkıyor .amh neyi açıklıyor bilmek zor
Değerlerimiz hemen hemen aynı. Ve benim de 4 yumurta zar zor çıktı. Zaten amh ile ilgili olarak dr sınır değerde olduğunu söylemişti. Muhtemelen kullanılan ilaç dozunun da etkisi var bence yumurta gelişiminde. Tabi yine mucize olmaz belki ama belki 6-7ye çıkar

Hımm şimdi anladım durumu,Can'ım amh ilaçlara verilen tepkiyi etkileyen bir durum demek ki;söyle benim verdiğim sayı normal durum için gözüken; yani ilaçtan önce 4 idi;son kontrolde bile 4gordu dr;ama yumurta toplamada 12 çıktı sayı hatta ben bu benim değil karışmış dosya demiştim ciddi ciddi; 10u dolu çıktı 7 diye döllendi hatta blast oldu 3tane ama kimyasal oldu.tutmadı yani.İlaca iyi tepki verdi vücut ama sonuç hamilelik değil
Düşük kanaması 40gun sürünce kendimi bitkin hissediyorum artık. Önceden de var düşük. Herşey 1sene içinde .Biraz sakinleşelim kendimiz deneyelim dedik yani yorulduğumun farkında değildim ama cinsel isteksizlik bi yandan yaş krizi.dun ağlama krizi geçirdim birden.normalde sakin biriyimdir

Gerçekten Allah hepimize güç versin. Morallerimiz bedenimiz hep güçlü olsun.kolay olmuyor

merhaba arkadaşlar,
sayfayı başından beri okuyorum. ilk giriş yapanların çoğu hamile kalmış anlaşılan. umarım geri kalanlarda çabukcak isteklerine kavuşur:)
ben Ankara'dayım. yaşım 41. 3 defa tüp bebek denedim ancak hiç tutunma olmadı. etrafımda deneme yapanlarda en azından tutundu sonrası devam etmedi. canım çok sıkılıyor doğrusu, benim gibi hiç tutunma olmayan var mı, aranızda? tabii ki sonrasında mutlu sona ulaşan varsa bana da moral olur:))
Hepimiz sağlıkla bebeğimize kavuşalım, tek dileğim bu:))

Merhaba
44 yaşındayım 3 denememde de tutunma olmadı

Bu arada bana yüksek doz tedavi uygulandı

Hic tutunma olmayan arkadaslar endo kalinliklariniz nasil.Tutunma icin bu cok onemli.Biliyosunuzdur mutlaka ama yine de yazayim dedim.

Hic tutunma olmayan arkadaslar endo kalinliklariniz nasil.Tutunma icin bu cok onemli.Biliyosunuzdur mutlaka ama yine de yazayim dedim.
Aylin42cim bana doktor rahim kalınligını soylemedi.orayı arayıp öğrenebilirim.kontrollerde rahim duvarinin iyi oldugunu kalinlastigini söylemisti.benimde tutmama sebebi ileri yas dedi.tabi ornegi guzeldi.43 yasinda 2. Denemesinde hamile kalan biri olmus kosullarimiz ayni kizla

Kizcelerim bir yandan surekli manti,borek,kurabiye...siparisleri yapiyorum bir yandan da aklim hep sizde.

Ys3m beta gunun ne zaman canim.Insallah tutar.Iyi haberlerini bekliyoruz.

Bebegimhadi sen Konyada miydin canim?Karistiriyorsam kusura bakma.Nerde tedavi oluyosun,tabii oluyorsan.Endo kalinligi 5-5.5 mm le bile hamile kalan var.Ama 9-10 mm en superi ta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…