- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #48.441
Hosgeldin dildil.0.16 Amh la 5 yumurta masallah.Ama cok sasirdim acikcasi.Demek ki Amh a takilmamak lazim.Sanirim bu ay 2. Asilamayi yaptirmicaksiniz? Femera ve gonalf ikisini birden kullanildigini ilk defa duydum.Insallah hayirlisiyla bizlerde hamile kaliriz.
bu sayfadan haberdar değilim, ama bilen varsa ve paylaşırsa hepimiz için çok faydalı olacak.Yaş fah amh tüp bebek merkezi ve başarısının olduğu bir liste vardı. Kaçıncı sayfada bilen bar mı?
Can'ım yumurtanın kalitesiz olması teşhisini nasıl koydunuz acaba?sorun benim yumurtalarimin kalitesiz olmasiydi
Hosgeldin dildil.0.16 Amh la 5 yumurta masallah.Ama cok sasirdim acikcasi.Demek ki Amh a takilmamak lazim.Sanirim bu ay 2. Asilamayi yaptirmicaksiniz? Femera ve gonalf ikisini birden kullanildigini ilk defa duydum.Insallah hayirlisiyla bizlerde hamile kaliriz.
Benim Amh 1.44 ama 11 yumurta toplandi. ilk transferde hamile kalabildim.Ben de 40 yaşındayım en son fsh 6 amh 1.5 ama 4-5yumurta anca çıkıyor .amh neyi açıklıyor bilmek zor
Can'ım benim çok sevindim harikasın.. Allah tamamına erdirsin 1 kız bir erkek kardeş olsunlar sağlıkla inşallah :) Kayra'mızı öp kokla benim için deheyy selaaammm bebektwn dolayi o kadar togunum ki ve is ve ev ve escanimmbu aada oglumla ayni gun dogumlusunuz cok ozledim ufaklik bir yasina girecek onumizdeki ay darisi tumm teyzelerimize ve sanirim yine hamileyim... nasil oldu bilmiyorum yine bi mucize baktim gene gecmis ayni Kayradaki gibi. arkadasim test getirdi cift cizgi... inanamadim. . ben sizin icin en buk motivasyon olmaliyim. dort basarisiz demene ve kafada tamamen bitirmek.. sonra bir gun bakmisim ki karnimda bir canli var... mucize.. hic bekwmezken.. simdi de sanirim oyle... ve sadece herseyi kabullenip oluruna birakinca oldu. sevgiyle kocaman sariliyorum giremedim cok oldu herkes nerde acaba ya...
Değerlerimiz hemen hemen aynı. Ve benim de 4 yumurta zar zor çıktı. Zaten amh ile ilgili olarak dr sınır değerde olduğunu söylemişti. Muhtemelen kullanılan ilaç dozunun da etkisi var bence yumurta gelişiminde. Tabi yine mucize olmaz belki ama belki 6-7ye çıkarBen de 40 yaşındayım en son fsh 6 amh 1.5 ama 4-5yumurta anca çıkıyor .amh neyi açıklıyor bilmek zor
Hımm şimdi anladım durumu,Can'ım amh ilaçlara verilen tepkiyi etkileyen bir durum demek ki;söyle benim verdiğim sayı normal durum için gözüken; yani ilaçtan önce 4 idi;son kontrolde bile 4gordu dr;ama yumurta toplamada 12 çıktı sayı hatta ben bu benim değil karışmış dosya demiştim ciddi ciddi; 10u dolu çıktı 7 diye döllendi hatta blast oldu 3tane ama kimyasal oldu.tutmadı yani.İlaca iyi tepki verdi vücut ama sonuç hamilelik değilDeğerlerimiz hemen hemen aynı. Ve benim de 4 yumurta zar zor çıktı. Zaten amh ile ilgili olarak dr sınır değerde olduğunu söylemişti. Muhtemelen kullanılan ilaç dozunun da etkisi var bence yumurta gelişiminde. Tabi yine mucize olmaz belki ama belki 6-7ye çıkar
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...anlar-burayaaa.588029/page-4544#post-43764382bu sayfadan haberdar değilim, ama bilen varsa ve paylaşırsa hepimiz için çok faydalı olacak.
Merhabamerhaba arkadaşlar,
sayfayı başından beri okuyorum. ilk giriş yapanların çoğu hamile kalmış anlaşılan. umarım geri kalanlarda çabukcak isteklerine kavuşur:)
ben Ankara'dayım. yaşım 41. 3 defa tüp bebek denedim ancak hiç tutunma olmadı. etrafımda deneme yapanlarda en azından tutundu sonrası devam etmedi. canım çok sıkılıyor doğrusu, benim gibi hiç tutunma olmayan var mı, aranızda? tabii ki sonrasında mutlu sona ulaşan varsa bana da moral olur:))
Hepimiz sağlıkla bebeğimize kavuşalım, tek dileğim bu:))
Doktor ne diyor canım?Merhaba
44 yaşındayım 3 denememde de tutunma olmadı
Bu arada bana yüksek doz tedavi uygulandıDeğerlerimiz hemen hemen aynı. Ve benim de 4 yumurta zar zor çıktı. Zaten amh ile ilgili olarak dr sınır değerde olduğunu söylemişti. Muhtemelen kullanılan ilaç dozunun da etkisi var bence yumurta gelişiminde. Tabi yine mucize olmaz belki ama belki 6-7ye çıkar
Yumurtalamam yaşıma göre iyi , embriyo oluşumum yaşıma göre iyi ama tutunamama sebebi ileri yaşDoktor ne diyor canım?
Yumurtalamam yaşıma göre iyi , embriyo oluşumum yaşıma göre iyi ama tutunamama sebebi ileri yaş
Aylin42cim bana doktor rahim kalınligını soylemedi.orayı arayıp öğrenebilirim.kontrollerde rahim duvarinin iyi oldugunu kalinlastigini söylemisti.benimde tutmama sebebi ileri yas dedi.tabi ornegi guzeldi.43 yasinda 2. Denemesinde hamile kalan biri olmus kosullarimiz ayni kizlaHic tutunma olmayan arkadaslar endo kalinliklariniz nasil.Tutunma icin bu cok onemli.Biliyosunuzdur mutlaka ama yine de yazayim dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?