Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Msj eksik gitmis nedense.

Ama 9-10 mm en superi.12-13 ustu olursa yine tutunma olmuyor.Inceligi kadar kalinligi da sorun yani.

Bende gecen ay ilk defa ilac tedavisine basladim.Klomen kullandim.Vucudun cok guzel cevap vermis dedi dr.Ignesiz kendiliginden de catladi.Hersey yolunda gitti ama gebelik olmadi maalesef.Bu ay herseyi biraktim.2 subatta hsg cekilecekti onu da iptal ettim.Spora yazildim yarin basliyorum.Sebebi ise esim.Morfoloji yuzde 1 ve urolojiye gitmiyor.Sadece ben mi ugrasicam Heves meves bisey kalmadi zaten.Neyse cok uzun oldu sizi de sorunlarimla sıkmayayim.Hepinizi kocaman opuyorum kizlar

Bu arada bana yüksek doz tedavi uygulandı
Bana aksine düşük doz tedavi uygulanmıştı. İlk kontrolde 4 folikül görüldü. İlaç kullanımıyla 7ye çıktı folikül sayısı. Opu da 4 yumurta toplandı. 4ü de döllendi ama sadece 2si 5.güne gitti. Sonra pgt yapıldı, biri sağlıklı çıktı. Transfer yapıldı ama kimyasal gebelikşe sonuçlandı.

Keciboynuzu kaynatip suyunu icirdinmi esine
Bi de bal polen propolis arisutu karisimi

Nerede yaptirdiniz

merhaba arkadaşlar birşey soracaktım 40 yaşındayım 2 yıl önce tüp bebek negatif sonuc aldım simdi 2. tedavimdeyim bu haftasonu yum toplanır diye düşünüyorum sorum şu; ilk tedavimde iğneleri karnımın herhangi bir yerinden yapıyordum doktor öyle söylemişti ama bu seferki göbeğin yanı yani çevresine yapmamı söyledi öyle yapıyorum. sizler tam olarak nereye yapıyorsunuz iğneleri?
umarım burdaki tüm arkadaşlar hayırlıs sağlıklı bebeklerine bir an evvel kavuşur

Göbek deliğinden 4 parmak sonrası birgün sağ birgün sol taraftan yapıyorum canım.

Allah razı olsun canım,Sanada isteyen herkese de nasip etsin Rabbim inşallah.
Benim ilk transfer dondurulmuş 3.gün embriyosu,inşallah güzel devam eder,1 kızım var,2 kürtaj malesef ,hamile kalmaya korktum bu sefer halada korkularım çok fazla,kese,kalp atışı bitmiyor beklemek malesef .
Senin kaçıncı transfer?

Amin insallah.benmde 1 oğlum var düşüklerim ve dış gebeliğimden tüpün biri alındı diğeri kapalı. 2 tane transfer olmustu ilk tedavimde, sanırım şimdi 3 tane transfer olacak 3 ü de tutarsa 4 çocuklu olucam bir anda tutmazsa ne yapalım takdiri ilahi yapacak birşey yok 10 yıldır bu yolda uğraşıyorum denemediğim ot ilaç kalmadı olursa mucize sayarım eşimde sorun yok benimde sadece tüp kapalı olur belki bakalım Allahtan hayırlısı

Tutanacaklar sana sımsıkı inşallah:)
Bende bilmiyorum tekmi ikiz mi beklemedeyim bakalım ,bizde diyoruz ikiz olursa birden 5 kişilik aile olacağız Rabbim nasip eder inşallah.
Bende çikolata kisti var ,2 rahim filmi,Histeroskopi,2 kürtaj.
5 yıldır 2. Çocuk için uğraşıyoruz bu arada yaşta gitti tabi.Bu yaz 40 oluyorum.
Rabbim mucizelerinizi size versin inşallah:))

insallah cnm sağol. kan değerlerin yüksekse ikiz olabilir artık doktor gibi olduk herbişeyi biliyoruz kalabalık aile severim ben curcuna olsun ev :) haftaya salı falan transfer olur heralde benim gelişmeleri yazarım sende yaz ikizmi tekmi kızmı erkekmi :)

Ys3m nin güzel haberlerini insallah alırız.bende ankaradayım karıstırıliyor zaman zaman burada.istanbulda bahceci fulyada tedavi olacagim.haftaya oradayim.senin durumuna da uzüldüm.biraz esinde destek olmalı ki devamı gelsin.iyi yapmışsın.
buradaki yeni mesaj yazan herkes bana moral oluyor veya birseyler ogreniyorum.

Benim üç kere tutunmadı canım Endo kalınlığı 10 mm idi en son. Herşeyin nedeni ileri yaşmış nasılsa
Bana kimse endoyuda söylemedi "rahim kalinlığının iyi" oldugu söylendi.benim ilk tup denemesi kasim ayinda oldu,basarisız.doktor aynen herseye yas dedi.baska birşey yok.amaaa benim gibi 1. Kalite 1 embriyosu olan 43 yasindaki hastasi ile ben ayni zamanda tedavi olmusuz.onun tuttu."sizinde bekliyorduk ama malesef"dedi.tutunca 43 de de tutuyor.bu kizin 2. Denemesiymis.merkezimiz embriyoya genetik testte yapmamisti düsünün... keske bende o kız gibi şanslı olsaydımm.insallah bundan sonra şansımız dönsün.emeklerimizin karşılığını alırız

Selam Kizlar,
Aylin42Konya 24/01/2017 transfer tarihim 06/02/2017 beta günüm. hayirlisiyla beklemedeyim
Bebegimhadi teşekkür ederim canim,
3.gün embriyosu 8 hücreli grade2 (2.kalite) transferi yapildi acikcasi fazla umudum olmamakla beraber heyecanli bekleyişim sürmekte : ) Arada hamile moduna girip bu yasta nazlanabiliyorum da :)

Insallah insallah umudumuz sende bütün yazdiklarini cok beğendim.

Bu işler kısmet Can'ım hakikaten;ya da bilebildiklerimizle söyleyebildiğimiz bu. bazen 2.gun transferleri oluyor bakıyorsun ;doktor korkmuş 3.gune gitmeyebilir Ümit vermiyor diye ama Tutmus; bazen 5.gun 1.kalite tutmamış.
Doktorun bir açıklama yaptı mı peki.destekleyici ilaç filan? Genelde sağolsun ağızlarını bıçak Çmıyo kimyasallarda

Benim eşimde de morfoloji %1. İleri hareket 0. Doktorumuz sperm bulunduğu sürece sorun olmayacağını söyledi tüp bebekte. Doğal yoldan hamile kalmak mümkün olmayabilir ama tüp bebek deneyebilirsiniz canım. Hemen vaz geçme
Nerede yaptirdiniz
Antalyada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…