Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Tebrik ederim bize umut oldunuz sizinde kucagıniza aldığınızı görmeniz umuduyla.simdilik kalp atısina niyet

Ayy doktorum aradı 3 taneydi ya 2 kaldı bölünme leri gelişmeleri çok iyi 4. Güne gelmisler dondurduk dedi.şimdi adet olmayı beklicem transfer için Allahım inşallah

Gözünaydın canım bak herşey ne güzel yolunda ilerliyor pozitif ol hep gelsin bebişlerr:))

Tedavin hayırlı olsun canım,umarım Rabbim gönlündekini tez vakitte nasip etsin inşallah. Yalnız çok zaman kaybetmemeni öneririm ,biliyorsun bizim için 1 ay bile çok değerli hergeçen gün rezervlerimiz için eksi.

Tebrik ederim arkadaşım,Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah.

Hamile haberini mi alıyorum su an ? tebrik ederim masallah aynı merkezdeydik ve doktorunuzu ve baska ayrinti varsa onemli ögrensem

Canım seni merak ettim,umarım herşey yolundadır,dualarımız
canim cok mutlu oldum adına. duygularını paylaşıyorum ben de ilk kez yaşayabildim o duyguyu. kalp atışını duyduktan sonra dr hemsire ve esım ıcerı geçtiler. ben o muayene pozisyonunda kalmışım gözlerimde yaşları durduramıyorum. sonra dr yanına gecınce de konuşamadım bogazim dugum hıçkıra hıçkıra ağlamamak icin nasıl zor tuttum kendimi. zaten bırsey diyemedim esım konuştu falan. allahım hepımıze saglikla nasıp etsın.
ben bugun 7+6 oldum. gecen hafta pazar kanamam olmustu ve pzt sabah dr gittiğimde yukarıdaki durumu yaşadım. oyle bir sekılde gitmistimki bitti bu sefer de buraya kadar heralde diyordum içimden. neysekı bebis bırakmamış bizi. ondan sonra cok şükür kanamam olmadı.
kızlar bu yol cok zor bir yol. bu kadar zorlukla elde edilen bir gebelık olunca aklım çıkıyor. beni bilmeyenler icin 40 yaşındayım hatta 40 bitti aralık'ta. 6. tup denememde bu noktaya gelebildim o yüzden suan endişe ve korkulardan delirme noktasındayım. burada başka forumda 8-9. haftalarda kontrole gidip bebeğinin kalbinin durduğunu öğrenenler var. o yüzden cok endıselıyım. üstelik ne kanama olmuş ne belirtileri değişmiş. hersey yolunda sanıyorlarmış doktor kontrolünde çıkıyor ortaya. o yüzden ben paranoyak durumdayım. umarım yanılırım.
elımden gelse her gun dr gidip bebek canlı mi diye bakılsın istiyorum. ama tabiki bebeğe fazla ultrason zararlı olabilirmiş. neyse normalde dr bana 15 gun sonraya randevu vermişti. ben bu arada duramadım. haftsya salı günü icin perinatolog dr randevu aldım. umarım hersey yolunda gider hayırlısıyla. hep dua ediyorum allahım ters bir şey olacaksa daha fazla umutlandırma bizi saglikla devam etsin diyorum..
yanı kızlar ne yazikki bizim gibi bu konuya yıllarını vermiş insanların bir oh demesi sanirim mümkün olmuyor..

allah hepımıze sağlıklı ve hayırlı bebekler versın.
sevgilerimle.

canim sana gec yanıt yazabiliyorum öncelikle seni olumsuz etkilediğim icin cok üzüldüm. lutfen sen pozıtıf düşün. sonucta bu bana embriyologun söylediği bırsey. onlarca merkez halen cgh pgt uyguluyor ve bir bildikleri vardır demek. insallah test sonuçların olumlu gelır o zaman zaten sağlıklı embrıyoları teyıt etmıs olacaksın kı bu harika bir haber olur. icin rahat transferın yapılır sonrası da Allah a kalıyor zaten. ayrıca da son sans falan niye diyorsun yumurtan zor da olsa oldugu ayları değerlendirirsin. bir tanıdığımdan 9 ay boyunca her ay yumurta toplamaya çalıştılar. bazı aylar boş gecti bazı aylarda 1 tane oldu aldılar. sonucta bir havuz yapıldı. ılk transferı tutmadı ancak ikinci transferı pozıtıf oldu. suan 20 haftalık gebe. yanı zor bıle olsa yumurtan oldugu an sansin devam ediyor lutfen olumsuz düşünme.
allahım sağlıklı hayırlı bebekler versın hepımıze..

Elfslmz haklısın her ay geri gidiyoruz malesef ama ben hiç bu yöntemleri denemedim. Tıp fakültesindeki Doktor direk tüp bebek dedi. Kafam rahat değildi. Bu doktorumla bir deneyeceğiz çatlatmayı.olmadı en son tüp bebek. Adet olabildiğimiz sürece şansımız var bence.allahım emeklerimizi umutlarımızı boşa çıkartmasın inşallah.

Tebrik ederim canım öyle kötü şeyler düşünme artık bak beneğin seninle. Allah kucağına sağlıcakla almayı da nasip edecek inşallah. Mutlu ol bak hamilesin

Haklısın canım ama rahat olmalısın. Bak buralara kadar geldin ne mutlu allah kucağına sağlıkla almayı da nasip edecek inşallah. Sıkma kendşni ki bebeğin de huzurlu olsun.

hikayemi biraz genişleteyim vaktiniz varsa okuyun:)
2.düşüğümün üzerinden 7 ay geçmişti, bebek fikri kafamda gelgitliydi ,birgün hemen tüp bebek yapmak istiyor, ertesi gün vazgeçiyordum belki de hiç bebeğim olmaması fikrine hazırlıyordum kendimi,bu süreçte 5 yıldır küs oldugum bir arkadaşım aradı ve kendisinin bazı sağlık sorunları nedeniyle bir hocaya gittiğini adamın kendisini tedavi ettiğini bitkilerden de faydalandığını anlattı,belki vesiledir ,insanın yıllardır konuşmadığı arkadaşı iyi niyetle aramış anlatmış acaba mı dedim
kalktım gittim hoca bana 1 aylık bir deneme kürü bitlisel karışım verdi ,eşimde de bende de sorun oldugunu denememizi bitince tekrar gelmemi söyledi,neyse aldık yedik vs bitti ben tekrar hocayı aradım ,mahsus hocam karışım bitti bende değişimler var hamile olabilirim dedim,yok bu kadar erken olmaz daha 1 ay oldu gel bakalım dedi,içimden para koparmak için yapıyor heralde dedim,yine de gittim,adam birşeyler yazdı çizdi topladı çıkardı,sana çocuk görünmüyor benim yapabileceğim birşey yok dedi ama yine de 13 martta gel yıldızlar yer değiştiriyor belki vesile olur Allah nasip eder gibi şeyler söyledi
ben şok olmuş halde eve geldim eşe dosta anlattım ,herkes takılma o nereden bilecek ,kaç yaşında üniversite mezunu kadınsın nasıl inanırsın vs dedi ama ister istemez etkileniyorsun
ama evet bende değişim vardı farklı hissediyordum,ertesi gün "erken gebelik testi" diye birşey var bayağıda pahalı aldım sonuç negatif ama hala inanmıyorum 2 gün sonra bu sefer ucuzundan bir test 2.çizgi silik acaba mı dedim,ikna olamadım kalktım kan testi yaptırayım en akıllıca olanı ,bu arada daha regl günüme 4 gün var:) değer 127 evet hamileyim:)))
hocaya gittiğim günde hamileymişim :) bana mümkün değil doktora bile gitme dedi ,Allah ol dedi ve oldu başka açıklaması yok
diyeceğim o ki benim gibi çaresiz hissedip 3 kuruşluk şarlatanlara inanmayın Allahtan umudunuzu kesmeyin bol bol dua edin:)

yaşadıklarına benzer şeyler yaşadım bende şu an hamileyim ve endişe içindeyim psikoloğa gidiyordum zaten ,durumu anlattım ,bana anı yaşamamı bu konulara takılmamı her olumsuz hissettiğimde bebeğimi kucağımda hayal etmemi onu kokladığımı düşünmemi ve bütün kötü duygulardan uzaklaşmamı söyledi:)işe yarıyor her seferinde ağlayarak sarılıyorum bebeğime hayallerimde, sen de dene ... bebekler annelerinin endişeli hallerinden olumsuz etkilenirmiş lütfen daha az düşün korkularını zaten herşey olacağına varıyor

Yazdiklarin cok hostu ve mutlu son bitkisel kür 1 ayda etki etti demek.bende arı sütü bal polen karışimının faydasını gördüm bence ve sadece 1 aydir iciyorum.hatta ictigim kış macunu diye satılan bir sey.dün yenisini almaya gittiğimde dedi ki bana balen marka yani 34 tl.lik.bunun bagışıklık sistemini kuvvetlendirici oldugunu bana kendisinin yaptıgı ari sutü bal poleni aldırdı orada yapildi hemen 85 tl. ki ben sadece bagısiklik sistemini kuvvetlendiren ile bile degerlerim iyi bulundu doktor tarafından.
Bende bugün merkezdeydim 2. Kontrol yapıldı.durumum iyiymis kan degeri estrofem 385 progestan 0.11 degerlerim iyiymis gençler.pazartesi 3. Kontrol carsambada opu varmış.ben herseyi bal yememe bağlıyorum.halende merkezdeyim.cikacagım birazdan.
gnowee ile de bir haberleşmemiz oldu
Haremiz gnowee su an hayit otunu doktor icme dedi.bende o sabıkalı dedi aman dikkat edin.dun de icmistimm bundan sonra icmeyeceğim.

Son düzenleme:
Selam kızlar.
Malum bizim halimizden yine biz anlarız dimi.
PGT testi sonucu bekliyordum 3 haftadır.
Sonuç : 2 kromozomda hasar var transfer edilemez.....
Sebep yaş faktörü (43 oldum ya)
ailede hiçbir sorun yok normalde...
dr arayacakmış.. arasa ne yazar bu saatten sonra. cok canım sıkkın maalesef
6 yumurta 2 si döllendi 1 tanesi genetiğe gitti ...
sonuç maalesef koca bir sıfır......
Allah hakkımızda hayırlısını versin
Bir evladım var çok şükür.
Allah olmayanlara da versin
Herkese sevgiler bol şanslar açık bahtlar diliyorum..

Ben de inciri bıraktım sanırım bazı değerlerimi yükseltiyor kafamda bir zonklama ve gözlerimde dışarı fırlayacakmış hissi oluyor. Tansiyonum normal ölçtüm ben incire bağladım. Bilmiyorum. Kızar diye doktora da soramadım.inşallah kaliteli güzel yumurtaların olsun. Çarşambaya bol şans

valla hocanın yaptığı karışımın etkisi mi bilmiyorum ama normal de regl döngüm 30 günde 1 iken 25 de 1 e döndü yumurtlama döneminde bariz hissettim yumurtlayacağımı,eşimin de hissettiği farklılıklar olmuş kendince, bizden 500 tl para aldı yarım kiloluk iki kavanoza ,ama içinde çok fazla bitki var gibiydi ağır bir tadı vardı ve koyu macun kıvamındaydı ,terapistim psikolojik etki olduğunu inanma ve anlam yüklemeyle ilgili olduğunu savunuyor ,gerçekten ben ilk defa bu kadar yoğun hamilelik istedim bakalım hayırlısı

Tesekkür ederim Haremiz cim.bol sans insallah hepimize. @huliye de üzüldüm.neyse ki çocuğu varmış.bir nebze bu üzüntüyü hafifletiyor.belki ilerki zamanlarda tekrar uğraşır.benim çocuğum olsa uğraşmazdım aslında. Haremiz simdi paraları bu işlere harcıyoruz.ama sen daha bir para harcamadın. gnowee bilir kendinden.cocukları artık pazardan giydiririz.onlara para kalmadı ne yazık bir de inciri bırakmışsın iyi olmuş

H huli cim geçmiş olsun.sonuç kötü olmuş o kadar da güzel başlamışsin ki aslında.elinden geleni yaptığın icin diyecek birsey yok.bakalım ben ve arkadaşlar nelerle karşılaşacağız.Allah çocuğunu size bağışlasın.onu en güzel şekilde büyütmeyi nasip etsin insallah hersey bundan sonra gönlünüzce olsun sevgiler

Çok teşekkür ederim güzel dileklerine. Bakalım bir dr ile konuşup daha ne yapılabilir ona göre karar vereceğim
Kızım için bu sene tek şansım. Allahtan dileğim once hayırlısıni nasip etsin hepimize. Sevgililer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…