Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Evet haremiz yumurtlamadandir canim.Benim de 10. Ve 11. Gunu sag tarafimda cok agri olmustu.12. Gunu de catladi zaten.Yumurtan solda mi dr gittin mi?

Bide bende hic akinti falan olmazdi..Ama klomen kullandigim ay cok oldu.Cok afedersiniz ama wc de kac kere yere dustu.Sende varmi akinti?

Canım ben de onu soracaktım. Yumurtlarken nyumurta akı gibi uzayıp giden bir sıvı olurmuş. Bu sıvı spermlerin rahme kolaylıkla gitmesini sağlarmış. Valla bende en son 30 lu yaşlarımın basında olurdu öyle bi akıntı sonra hiç olmadı sanki. Ve evet doktorum sol tarafta gördü yumurtamı.inşallah erkenden çatlamaz kayınvalidemler mersinden geldi bir haftadır bizdeler. Bugünde çalışma yapmamız şazım. Napacağız bilmiyorum. Allahtan erkenden yatıyorlar. Zatenn eşime çalıma var deyince cinler tepesine çıkıyor çocuk strese giriyor. Tabi ben de

Haremiz sperm 26 mm yumosu dolleyememis olabilir.Cok haklisin,benimde aklima geldi ama dr bisey demeyince normal herhalde dedim.Bu sefer bu ay 7. Gunu gidicem dr a. 9.gunu gittigimde daha son ilacimi bile icmemistim.Keske icmeseymisim.12.gunu catladi,demekki 30 mm falan catladi.

Bayanlar kilo durumlariniz nasil.Klomen,progestan,vitaminler bana kilo yapti.Spora basladim.79 kiloydum 75 olmusum.

Haremizcim valla cok guldurdun beni kiz.Cinler tepesine cikiyor dedigine.Benim adam hic oyle degil.Cok hosuna gidiyor iki gunde bir calisma.Ne enerji varmis adamda.Oyle findik fistik falanda cok yemez.Hergun versen yerde ben hakkindan gelemem

Canım ilacın dozu fazla gelmiş olabilir bir dahaki sefere yarıya düşürsün dr. Yada takiple çatlatsın. Çok büyük yumurtalar çatlamayıp kistleşiyormuş.
Ben 53 kiloyum kilo sorunum yok ama bu cylo- progynova şişkinlik yapıyor. Perşembe günü gideceğüm bende doktoruma tekrar bakacak yumurtanın çapına bakalım.

Haremizcim valla cok guldurdun beni kiz.Cinler tepesine cikiyor dedigine.Benim adam hic oyle degil.Cok hosuna gidiyor iki gunde bir calisma.Ne enerji varmis adamda.Oyle findik fistik falanda cok yemez.Hergun versen yerde ben hakkindan gelemem
Ay ne güzel biz daha 5 aylık evliyiz bu bebek isteği yüzünden görev oldu ya soğuduk şimdiden cinsellikten.

Ayy ne guzel 53 kilosun.Bende 64 kiloydum 15 kilo aldim.Eylul ayinda ilk gittigim dr dha biosteron ve trisequens verdi.3 ar ictim bide gecen ayki ilaclar.5 ayda 9 kilo almisim.Bu kilo da hamile kalmak istemem acikcasi.

Cylo-progynova adet duzensizligi icin kullanilmiyor mu?Sen neden kullaniyorsun?

Ilacin dozu fazla gelmis olabilir demissin ama dr yine ayni sekilde yazdi receteyi.Adetin 5. Gunu gunde iki tane.Ne yapsam ki?

Persembe gunu gittiginde inofoligi sormayi unutma canim.Bide şase mi combi mi iyi diye de sorar misin?Buraya da yazmayi unutma sekercim.Insallah yumurtalarin guzel gelisir.

Sen 43 yasinda miydin canim.5 aylik evlisiniz ve simdiden sogudunuz cinsellikten ha olmaazz.Bugun calisma var demesen ama olacagini hareketlerinle hissettirsen.Biraz eglenceli hale getirsen.Akil vermek haddime degil ama kusura bakma yinede.

Sen 43 yasinda miydin canim.5 aylik evlisiniz ve simdiden sogudunuz cinsellikten ha olmaazz.Bugun calisma var demesen ama olacagini hareketlerinle hissettirsen.Biraz eglenceli hale getirsen.Akil vermek haddime degil ama kusura bakma yinede.
Doktoruma muhakka soracağım inofolik ilacı merak etme. Ben cylo-progynova yı evet adet düzenlemek için kullanıyorum son iki aydır adetim şaşmıştı dr verdi. 43 yaşındayım evet. Görev için yapınca stres yapıyoruz ikimizde. Tüm romantikliği kaçıyor işin. Bir defalık ben de klomen kullandım ama günde bir taneydi benimki. 5. Gün başlamıştım bende. Ama salak doktorum ne çarlatma yaptı nede birşey söyledi hemen ertesinde rahim filmi istedi. Ben de doktoru bıraktım.allahtan tüplerim açıkmış.önceki sayfalarda tüm hikayem var.

Vitaminlerin tedavilerin sonucunda bol bol kilo geliyor malesef bende öyle,iki aydır karatay diyeti yapiyorum şeker ve un iceren hicbirswy tüketmiyorum,ayrica bugday ve turevlerinin kisirliga neden olduguna dair yazi okudum,malum gdo lu hibrit tohumlar nedeniyle,tavsiye ederim ,yavaş kilo veriyorum ama cok rahatim 5 kilo verdim spor yapamadim henüz havalar isininca yurumeyi dusunuyorum,martta transferim var allahın izniyle bakalim genetikten sağlikli gelen bir adet 5.gun embriyomuz var onu insallah kucagima almayi nasip etcek rabbim,yalniz kendime degil hepimize duamdir,kucaklarimiz saglikli evlatlarla dolsun,evlerimiz senlensin inşallah...

Amin canim insallah.

Iki gunde bir ilişki hakkında yapılabilecekler hanesinde bir de ovulasyon testi var.labaraquik gibi bir marka var o güzel bence.geçen aylardan bir sefer iki sefer denedim.hamilelik olmadı.ama beklediginiz tarihtende once yumurta oluştugunu anladim.genelde 10. Gun.teste de 9. Gun basladım, döngüye göre.

Dondular teyzesi 2 tane transfer için adetimi bekliyorum. Benim 2. Denememde unutmuşum kafa kalmadi adetim aynı zamandamı olur iğne ilaç yumurta toplandı ya etkilermi gününü, gelin diye yol gözlüyorum
Olsun varsın birkaç gün geciksin, yeter ki tutunsun o iki embriyoda. İnşallah. allah yardımcımız olsun. Herkes birş eylere çabalıyor okuyorum da. Allah emeklerimizi umutlarımızı boşa çıkartmasın inşallah.

evet vanım ben de aldım onlardan bir sürü. bu ay denemek için. ama ben geçen aylarda da o söylediğin markayı aldım 8 tane. her gün denedim hiçbir gün .ift çizgiyi göremedim. acaba dedim yumurtam çatlamıyor mu? korktum açıkcası. şimdi tekrar aldım. dün yapmaya başladım 11. günümde. ama yine çift çizgi çıkmadı. ben de hala yumurtamın çatlamadığına yordum. Çünkü çatladıktan sonra çift çizgi çıkıyor ve en çalışmaya başlıyorsun. doktoruma sordum o testler pek güvenilir olmuyor dedi. bilemem artık. ben her ihtimale karşı dün gece çalıştım.

5. gün embriyosu hem de genetik sağlam, şansın çok yüksek canım:))

ben daha önce hikayemi yazmıştım. bir anda 4. denemeye başlamaya karar verdim. 5. gün olacak ve genetiğe gönderecek doktor bu sefer. gonal f ile luveris verdi. Ancak luveris diye bir iğne kullanana rastlamadım henüz. bir de dna hasarı %38 çıktı. bakalım hayırlısı.
5. gün embriyosu olup genetikten sağlam gelen yumurta ile hamile kalabilmiş var mı? ben daha önceki denemelerimde 3. gün embriyosu ile genetik test yaptırmadan denemişlerdi.

Merhaba nihayet kendim gibi insanları buldum. 40 yaşındayım. 8 yumurtam toplandı, 3ü döllendi, 1i 5.gün embryosu oldu ve tutundu :) 7 haftalık hamileyim. Allahım hepimizin muradını versin. Çok zorlu bir maraton tüp bebek tedavisi. O kadar çok ilaç içtim ki. Allah yardımcımız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…