- 12 Aralık 2016
- 1.550
- 3.053
- 63
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #48.741
Unutur muyum hiç sormayı. Bu konularda nasıl hassas olduğumuzu çok iyi biliyorum. İnşallah güzel haberler alacağız hepimiz.Cok tsk ederim haremizcim,unutmayip sormusun cnm.Yumoslarin buyumus cok sevindim.Insallah da dollenirde annesine sıkı tutunur bebisin.
Bebegimhadi senin yumoslarda masallah cok iyi sayida toplanmis.Allah insallah emeklerimizin karsiligini versin.
Bende dun progestan yaptirdim.Gecen ay klomen kullanmistim 9.2 cikmisti.Bu ay kullanmadim 14 cikmis.Nasil sevindim anlatamam Demekki yumurtlamam olmus.Ben yumurtladigimi anlamistim zaten.Sag kasigim cok agridi ve akintim hala devam ediyor.Adetime 4 gun kaldi hayirlisi bakalim.Bu ay insallah hepimizden hamilelik haberleri gelir insallah.
Tesekkür ederım cnm bence de bu ay iyi kurtardım.senin iyi durumda olmana sevindim.inşallah gönlünce olsun.benim transfer mayısta olur tahminim.ama sizin güzel sonuçlarınızı alalım bu ayCok tsk ederim haremizcim,unutmayip sormusun cnm.Yumoslarin buyumus cok sevindim.Insallah da dollenirde annesine sıkı tutunur bebisin.
Bebegimhadi senin yumoslarda masallah cok iyi sayida toplanmis.Allah insallah emeklerimizin karsiligini versin.
Bende dun progestan yaptirdim.Gecen ay klomen kullanmistim 9.2 cikmisti.Bu ay kullanmadim 14 cikmis.Nasil sevindim anlatamam Demekki yumurtlamam olmus.Ben yumurtladigimi anlamistim zaten.Sag kasigim cok agridi ve akintim hala devam ediyor.Adetime 4 gun kaldi hayirlisi bakalim.Bu ay insallah hepimizden hamilelik haberleri gelir insallah.
Neden mayıs canım?Tesekkür ederım cnm bence de bu ay iyi kurtardım.senin iyi durumda olmana sevindim.inşallah gönlünce olsun.benim transfer mayısta olur tahminim.ama sizin güzel sonuçlarınızı alalım bu ay
Neden mayıs canım?
Hımm, evet hayırlısı olsun bol bol yumurta biriksin inşallah.Bebegimhadi havuz yöntemiyle yumurta toplatıyor. Yeniden bir yumurta toplama işlemi daha olacak o yüzden mayısı bulur transfer Haremiz cim
Bu kez ben de aynı şeyi yapmayı düşünüyorum. Gerçi bu ilaçlar iğneler verilen hormonlar vücudumuzda nasıl bir tahribata yol açıyor onu da bilmiyoruz ama napalım
Kızlar bugün hayatımın şokunu yaşadımm. İlk doktor kontrolümüze gittik keseyi gördük kalp atışlarını da sonra doktorum kese altında bir şey gördüğünü kanamadan şüphelendiğini söyledi ,çok korktum biraz daha o bölgeye yoğunlaşınca ultrasonda ikinci keseyi gördük meğerse ikiz gebelikmiş bizimkisi hakkımızda hayırlısı olur inşallah normal yolla hamile kalmıştım ve yaşım 40:))))[/QUOTE
Canim cok sevindim tebrik ederim.Rabbim bizlere de nasip etsin insallah.Klomen turu ilac falan kullanmismiydin?Kızlar bugün hayatımın şokunu yaşadımm. İlk doktor kontrolümüze gittik keseyi gördük kalp atışlarını da sonra doktorum kese altında bir şey gördüğünü kanamadan şüphelendiğini söyledi ,çok korktum biraz daha o bölgeye yoğunlaşınca ultrasonda ikinci keseyi gördük meğerse ikiz gebelikmiş bizimkisi hakkımızda hayırlısı olur inşallah normal yolla hamile kalmıştım ve yaşım 40:))))
Evet canim dr mudahalesiz birliktelik oldu.Bu ay ne ilac ictim ne de dr a gittim.Ben spora bagliyorum birazda.Normalde bende 3-4aydir yumos olmuyordu.Dh biosteron icmistim ama hic olmadi.Her gittigimde yine yok yine yoktu.Hep husranla ciktim dr un yanindan Ustelik bal tarcin corekotu,sogan kuru,incir havuc kuru...nelet yapmadimki.Ama ilk defa gecen ay klomenle oldu.Bu ayda ilacsiz oldu.O yuzden spordan oldu diye dusunuyorum.Kan akisi hizlaniyo vs.Unutur muyum hiç sormayı. Bu konularda nasıl hassas olduğumuzu çok iyi biliyorum. İnşallah güzel haberler alacağız hepimiz.
Adetime 4 gün kaldı demişsin. Bu ay doktor müdahalesiz birliktelik mi oldu? Sadece yumurta büyütme ilacı alıp çatlatma olmadan doğal yoldan mı denediniz?
AmiinnCanim cok sevindim tebrik ederim.Rabbim bizlere de nasip etsin insallah.Klomen turu ilac falan kullanmismiydin?
Gözün aydın Allahım darısı başıma 2 tane transfer edilcek bende ikiz istiyorum insallah olur masallah valla sana Sağlıklı hamilelik ve doğum dilerimKızlar bugün hayatımın şokunu yaşadımm. İlk doktor kontrolümüze gittik keseyi gördük kalp atışlarını da sonra doktorum kese altında bir şey gördüğünü kanamadan şüphelendiğini söyledi ,çok korktum biraz daha o bölgeye yoğunlaşınca ultrasonda ikinci keseyi gördük meğerse ikiz gebelikmiş bizimkisi hakkımızda hayırlısı olur inşallah normal yolla hamile kalmıştım ve yaşım 40:))))
Ben ilk tüp bebek denememden sonra gebelik için doktora hiç gitmedim,kendiliğinden hamile kaldım ,yalniz bu sefer bitkisel tedaviler yapan bir hocaya gitmiştik onun verdiği karışımı kullandım bir ay aslına bakarsan o adam da bana senin çocuğun olması zor demişti (3harflilerle ilişkisi falan olan garip bir adam dı) ama bana bunları anlatırken bile hamileymişim meğer herneyse o bitkisel karışımın faydası olmuş olabilir:)Canim cok sevindim tebrik ederim.Rabbim bizlere de nasip etsin insallah.Klomen turu ilac falan kullanmismiydin?
Bir de böyle bir sorun var değil mi? Yumurta olmaması.Of Offf. allahtan düzelmiş durumun canım. Çok şükür.Evet canim dr mudahalesiz birliktelik oldu.Bu ay ne ilac ictim ne de dr a gittim.Ben spora bagliyorum birazda.Normalde bende 3-4aydir yumos olmuyordu.Dh biosteron icmistim ama hic olmadi.Her gittigimde yine yok yine yoktu.Hep husranla ciktim dr un yanindan Ustelik bal tarcin corekotu,sogan kuru,incir havuc kuru...nelet yapmadimki.Ama ilk defa gecen ay klomenle oldu.Bu ayda ilacsiz oldu.O yuzden spordan oldu diye dusunuyorum.Kan akisi hizlaniyo vs.
Çok teşekkür ederim,inşallah Allahım gönlüne göre verir ,yalnız gözümde korkmadı değil nasıl bakıcam iki bebişe:)))))Gözün aydın Allahım darısı başıma 2 tane transfer edilcek bende ikiz istiyorum insallah olur masallah valla sana Sağlıklı hamilelik ve doğum dilerim
Çok teşekkür ederim Allahım tamamına erdirir inşallah ,hepimiz için dualarımGözün aydın Allahım darısı başıma 2 tane transfer edilcek bende ikiz istiyorum insallah olur masallah valla sana Sağlıklı hamilelik ve doğum dilerim
Tek yumurta mı acaba çift yumurta mı ikizlerin? Belli olur muymuş şimdiden?Ben ilk tüp bebek denememden sonra gebelik için doktora hiç gitmedim,kendiliğinden hamile kaldım ,yalniz bu sefer bitkisel tedaviler yapan bir hocaya gitmiştik onun verdiği karışımı kullandım bir ay aslına bakarsan o adam da bana senin çocuğun olması zor demişti (3harflilerle ilişkisi falan olan garip bir adam dı) ama bana bunları anlatırken bile hamileymişim meğer herneyse o bitkisel karışımın faydası olmuş olabilir:)
Bakarsın ikisik büyür gider haraketli bir hayatınız olacak kalabalık aile ne güzel :)Çok teşekkür ederim,inşallah Allahım gönlüne göre verir ,yalnız gözümde korkmadı değil nasıl bakıcam iki bebişe:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?