Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ayyyy masallah ne mutlu bir haber saglikli dogsunlar insaaaallaah...

Tek yumurta mı acaba çift yumurta mı ikizlerin? Belli olur muymuş şimdiden?[/QUOTE
Maşallah ne mutlu Size :) çok sanslisiniz çünkü bizde çok isterdik ikiz bebek açıkçası heleki normalde yolla olmuş.. peki sizin hormon değerlerinz kaçtı? FSH amh? Ailede varmiydı çoğul gebelik?
hayır yok ama 40yaş üstü gebeliklerde olabiliyormuş ayrıca öncesinde tüp bebek tedavisi görmüş kadınlarda da mümkünmüş

Gözünüz aydın ne mutlu size Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah darısı başımıza

ılerı yasta olup gebe olan arkadaşlarım , ıkılı test amnıyosentez vs yaptırdınız mı ya da yaptıracak mısınız ? yas nedenıyle dırek rısklı mı çıkıyor sonuçlar ? NIPT testı varmış onu mu yaptırmak mantıklı acaba ? fıkırlerınıze ıhtıyacım var. 40 yaşındayım ve ılk tecrübem.. 9 haftam bıtecek bu hafta dr kordonda ufak bır kıst var dedı bır de. kafa 1500:/

Merhaba. Ben 45 yaşında doğum yaptım. Bebeğim iki aylık. Hamileligimde hiçbir test yaptirmadim. Zaten yaştan dolayı sıkıntılı çıkacaktı sonuçları..bende 12. Haftada kordonbiopsi yaptırdım...sonucunu ertesi gün ogeendim.ve amniyosentez daha zahmetli. Bebek büyümüş oluyo onun yapılacağı süreçte.. .. birde anne kan veriyor harmoni test adı... O çok basit... Ben ilk ve ikinci bebeğimde amniyosentez. Ve üçüncü bebeğimde de kordonbiyopsi yaptırdım. Harmoni test problemli sonuç verirse Dr. İllaki amniyosentez istedi. Biz de diğer yöntemde karar kıldık... Ben 12. Haftadan sonra yani erken yapılması sebebiyle kordon testlerini öneririm.

Merhaba. Ben 45 yaşında doğum yaptım. Bebeğim iki aylık. Hamileligimde hiçbir test yaptirmadim. Zaten yaştan dolayı sıkıntılı çıkacaktı sonuçları..

Hanımlar bugün soktora gittim yumurta takibimin 17. Günüydü. Doktor yumurtamın çatlamış olduğunu söyledi. Bugün ve çarşamba ilişki dedi. Eve geldim ovülasyon testinin güvenilirliğini test etmek için yaptım. Tek çizgi gösterdi. Demekki o testlere pek güven olmuyor. Ona göre yapsaydım demekki yumurtayı kaçıracakmışım. Benim yumurtam 16-17 mm de çatlamış demekki. Ben bunca zaman 11-16 günler arası çalışma yapıyordum demekki boşuna yapıyormuşum.gerçi sperm 3 gün canlı kalabilşyormuş ama bilemedim. Allahım ne olursun sperm ve yumurta birleşsin artık

Kizlar benimde dun yani 19 unda adet olmam gerekiyordu olmadim hala.Ama bugun ogleden sonra camasirim biraz lekelenmis.Allahim insallah yerlesme kanamasidir.Cok cok az olmusTam bebegin yerlestigi yer ve belim cok agriyor.Haremizin dedigi gibi Allahim nolursun spermle yumurta birleşsin artik yalvariyorum.

Hadi inşallah canım. Hayırlısıyla olsun artık. Allah bizlere de akıl, beden, ruh sağlığı yerinde evlatlar nasip etsin.

Günaydın kısçeler.dün komşunun hamile olduğunu öğrendim.48 yaşında.negatif 3 tüp bebek denemesi olmuştu ve artık yaşım geçti diye bırakmıştı.antalyada doğru nefes eğitim veren yere gitmiş bir hafta nefes eğitimi almış.daha sonra adeti kesilmiş.3 ay adet olmayınca dr.a gitmiş menapoza girdi diye.dr muayene edince 3 aylık hamile çıkmış hemde ikiz.o kadar mutlu olmuşlar ki :)) darısı başımıza

Son düzenleme:
diyorum ya işte. 40 yaş sonrası çoğul gebelik şansı çok fazlaymış. İşte ispatı. maşallah. Darısı başımıza. Biz kendimizi sıka sıka yumurtalarımıza da negatif elektrik yüklüyoruz galiba. Ayrıca 48 yaşında menepoza girmemiş olması da büyük bir şans.

Kizçee ne güzel birsey hay maşallah.Allah isteyince veriyor ol deyince oluyormus demek.insallah bizlere de nasip etsin 48 yas ne demek ikiz gunün haberi maşallah onlara

Kizçee ne güzel birsey hay maşallah.Allah isteyince veriyor ol deyince oluyormus demek.insallah bizlere de nasip etsin 48 yas ne demek ikiz gunün haberi maşallah onlara
Evet canım üstelik bu bayan içki de kullanıyordu.turist rehberi kendisi.sigara içiyor mu bilmiyorum ama muhtemelen oda vardır.

merhaba bende 77 doğumluyum geç evlendim, geçen sene hsg filmi çektirdikten sonraki ilk ay hamile kaldim, ama 9 haftalık iken kalbi durdu, araştırma yapıldı ben kan pıhtılaşması sorunu çıktı, coraspin kullanıyorum 2 aydır bir de benim size sorum olucaktı, benim önümüzde 2 yada 3 ay sonra da bebeğim normal yollardan olmazsa aşılama yaptırayım mı , bu şekilde tecrübeleri olan var mı , ne yapmalıyım danışmak istedim

Kızçeler benim tedavimde 3 embriyodan 1 i güzel gelişip 5. Gün olarak genetige gidecek.bugün 6. Gun..2 sini bugüne 6. Güne beklettiler bölünmeye devam etseydi dondurulacaktı.ama bugün gelişimini durdurmuş.3. Gune hepsi cok iyi gelmisti.bölunmeye de devam ediyorlardı.ama yavaş ilerliyormuş.kaldı 1..iste havuz sisteminin faydası onumüzdeki ay biriktirmeye devam.ari sutu bal polen yiyorum.Allah yardimcimiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…