- Konu Sahibi akideciknane
-
- #48.761
Maşallah ne mutlu Size :) çok sanslisiniz çünkü bizde çok isterdik ikiz bebek açıkçası heleki normalde yolla olmuş.. peki sizin hormon değerlerinz kaçtı? FSH amh? Ailede varmiydı çoğul gebelik?Çok teşekkür ederim Allahım tamamına erdirir inşallah ,hepimiz için dualarım
Kızlar bugün hayatımın şokunu yaşadımm. İlk doktor kontrolümüze gittik keseyi gördük kalp atışlarını da sonra doktorum kese altında bir şey gördüğünü kanamadan şüphelendiğini söyledi ,çok korktum biraz daha o bölgeye yoğunlaşınca ultrasonda ikinci keseyi gördük meğerse ikiz gebelikmiş bizimkisi hakkımızda hayırlısı olur inşallah normal yolla hamile kalmıştım ve yaşım 40:))))
Tek yumurta mı acaba çift yumurta mı ikizlerin? Belli olur muymuş şimdiden?[/QUOTE
hayır yok ama 40yaş üstü gebeliklerde olabiliyormuş ayrıca öncesinde tüp bebek tedavisi görmüş kadınlarda da mümkünmüşMaşallah ne mutlu Size :) çok sanslisiniz çünkü bizde çok isterdik ikiz bebek açıkçası heleki normalde yolla olmuş.. peki sizin hormon değerlerinz kaçtı? FSH amh? Ailede varmiydı çoğul gebelik?
Kızlar bugün hayatımın şokunu yaşadımm. İlk doktor kontrolümüze gittik keseyi gördük kalp atışlarını da sonra doktorum kese altında bir şey gördüğünü kanamadan şüphelendiğini söyledi ,çok korktum biraz daha o bölgeye yoğunlaşınca ultrasonda ikinci keseyi gördük meğerse ikiz gebelikmiş bizimkisi hakkımızda hayırlısı olur inşallah normal yolla hamile kalmıştım ve yaşım 40:))))
Amin inşallah sağ salim doğurmak nasip olur... en kısa zamanda Rabbim tüm isteyenlere kısmet etsinGözünüz aydın ne mutlu size Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah darısı başımıza
ılerı yasta olup gebe olan arkadaşlarım , ıkılı test amnıyosentez vs yaptırdınız mı ya da yaptıracak mısınız ? yas nedenıyle dırek rısklı mı çıkıyor sonuçlar ? NIPT testı varmış onu mu yaptırmak mantıklı acaba ? f
ılerı yasta olup gebe olan arkadaşlarım , ıkılı test amnıyosentez vs yaptırdınız mı ya da yaptıracak mısınız ? yas nedenıyle dırek rısklı mı çıkıyor sonuçlar ? NIPT testı varmış onu mu yaptırmak mantıklı acaba ? f
Merhaba. Ben 45 yaşında doğum yaptım. Bebeğim iki aylık. Hamileligimde hiçbir test yaptirmadim. Zaten yaştan dolayı sıkıntılı çıkacaktı sonuçları..[/QUOT
Merhaba. Ben 45 yaşında doğum yaptım. Bebeğim iki aylık. Hamileligimde hiçbir test yaptirmadim. Zaten yaştan dolayı sıkıntılı çıkacaktı sonuçları..
Hadi inşallah canım. Hayırlısıyla olsun artık. Allah bizlere de akıl, beden, ruh sağlığı yerinde evlatlar nasip etsin.Kizlar benimde dun yani 19 unda adet olmam gerekiyordu olmadim hala.Ama bugun ogleden sonra camasirim biraz lekelenmis.Allahim insallah yerlesme kanamasidir.Cok cok az olmusTam bebegin yerlestigi yer ve belim cok agriyor.Haremizin dedigi gibi Allahim nolursun spermle yumurta birleşsin artik yalvariyorum.
Amin cnm insallahHadi inşallah canım. Hayırlısıyla olsun artık. Allah bizlere de akıl, beden, ruh sağlığı yerinde evlatlar nasip etsin.
diyorum ya işte. 40 yaş sonrası çoğul gebelik şansı çok fazlaymış. İşte ispatı. maşallah. Darısı başımıza. Biz kendimizi sıka sıka yumurtalarımıza da negatif elektrik yüklüyoruz galiba. Ayrıca 48 yaşında menepoza girmemiş olması da büyük bir şans.Günaydın kısçeler.dün komşunun hamile olduğunu öğrendim.48 yaşında.negatif 3 tüp bebek denemesi olmuştu ve artık yaşım geçti diye bırakmıştı.antalyada doğru nefes eğitim veren yere gitmiş bir hafta nefes eğitimi almış.daha sonra adeti kesilmiş.3 ay adet olmayınca dr.a gitmiş menapoza girdi diye.dr muayene edince 3 aylık hamile çıkmış hemde ikiz.o kadar mutlu olmuşlar ki :)) darısı başımıza
Kizçee ne güzel birsey hay maşallah.Allah isteyince veriyor ol deyince oluyormus demek.insallah bizlere de nasip etsin 48 yas ne demek ikiz gunün haberi maşallah onlaraGünaydın kısçeler.dün komşunun hamile olduğunu öğrendim.48 yaşında.negatif 3 tüp bebek denemesi olmuştu ve artık yaşım geçti diye bırakmıştı.antalyada doğru nefes eğitim veren yere gitmiş bir hafta nefes eğitimi almış.daha sonra adeti kesilmiş.3 ay adet olmayınca dr.a gitmiş menapoza girdi diye.dr muayene edince 3 aylık hamile çıkmış hemde ikiz.o kadar mutlu olmuşlar ki :)) darısı başımıza
Evet canım üstelik bu bayan içki de kullanıyordu.turist rehberi kendisi.sigara içiyor mu bilmiyorum ama muhtemelen oda vardır.Kizçee ne güzel birsey hay maşallah.Allah isteyince veriyor ol deyince oluyormus demek.insallah bizlere de nasip etsin 48 yas ne demek ikiz gunün haberi maşallah onlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?