- 12 Aralık 2016
- 1.550
- 3.053
- 63
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #48.721
Tebrik ederim darısı bizlere olsun inşallah. Senin kaçıncı denemendi?Merhaba nihayet kendim gibi insanları buldum. 40 yaşındayım. 8 yumurtam toplandı, 3ü döllendi, 1i 5.gün embryosu oldu ve tutundu :) 7 haftalık hamileyim. Allahım hepimizin muradını versin. Çok zorlu bir maraton tüp bebek tedavisi. O kadar çok ilaç içtim ki. Allah yardımcımız olsun.
Benim bir düşük bir de kimyasal gebeligim oldu daha önce. Cok sukur tutundu bebeğim.Tebrik ederim darısı bizlere olsun inşallah. Senin kaçıncı denemendi?
canım, ne güzel mutlu sona ulaşmışsın:) umarım biz de ulaşırızMerhaba nihayet kendim gibi insanları buldum. 40 yaşındayım. 8 yumurtam toplandı, 3ü döllendi, 1i 5.gün embryosu oldu ve tutundu :) 7 haftalık hamileyim. Allahım hepimizin muradını versin. Çok zorlu bir maraton tüp bebek tedavisi. O kadar çok ilaç içtim ki. Allah yardımcımız olsun.
Oo süper ben 42 yaşındayım tup bebek denemelerinden vazgeçtim artık bende bi sorun yok esimde sperm sayi ve haraket inde sorun tüpten vaz geçtim ama bebekten değil. ... esime kurler basladim o yüzde sizi gormek bana çok iyi geldi nasip belkide vakit saat bekliyorum bizimkinlerde allah hayırlısı ile kucağına Almayı nasip etsin inşallah. ...Tebrik ederim bize umut oldunuz sizinde kucagıniza aldığınızı görmeniz umuduyla.simdilik kalp atısina niyet
Aynen biz de sizin gibiyiz. Bende de sorun yok şükür, yaşım 43. eşimin morfolojisi düşük. Ben de ona kürlere başladım. İnşallah faydası olmaya başlamıştır. haftaya ona test yaptırtacağım. Eğer morfolojisi düzelmezse de aşılama yaptırırız. Oda olmadı en son tüp bebek artık. Allah yardımcımız olsun.Oo süper ben 42 yaşındayım tup bebek denemelerinden vazgeçtim artık bende bi sorun yok esimde sperm sayi ve haraket inde sorun tüpten vaz geçtim ama bebekten değil. ... esime kurler basladim o yüzde sizi gormek bana çok iyi geldi nasip belkide vakit saat bekliyorum bizimkinlerde allah hayırlısı ile kucağına Almayı nasip etsin inşallah. ...
MerhabaBebegimhadi sen naptın. Bugün opu vardı nasıl geçti?
ben daha önce hikayemi yazmıştım. bir anda 4. denemeye başlamaya karar verdim. 5. gün olacak ve genetiğe gönderecek doktor bu sefer. gonal f ile luveris verdi. Ancak luveris diye bir iğne kullanana rastlamadım henüz. bir de dna hasarı %38 çıktı. bakalım hayırlısı.
5. gün embriyosu olup genetikten sağlam gelen yumurta ile hamile kalabilmiş var mı? ben daha önceki denemelerimde 3. gün embriyosu ile genetik test yaptırmadan denemişlerdi.
Merhaba nihayet kendim gibi insanları buldum. 40 yaşındayım. 8 yumurtam toplandı, 3ü döllendi, 1i 5.gün embryosu oldu ve tutundu :) 7 haftalık hamileyim. Allahım hepimizin muradını versin. Çok zorlu bir maraton tüp bebek tedavisi. O kadar çok ilaç içtim ki. Allah yardımcımız olsun.
Bebegimhadi sen naptın. Bugün opu vardı nasıl geçti?
@gnowee seni ve esini tanıdığıma cok memnun oldum cok güzeldi sohbetimizDna hasarına nasıl bakılıyor? Eşiniz ve siz kan mı verdiniz?
Bu arada ben de pgt/cgh yapılarak sağlıklı 5.gün embriyosuyla deneme yaptım ama kimyasal gebelik oluştu. Dr pgt yapulan embriyoyla şansımın %75lere çıkacağını söylemişti. Ama olmadı. İnşallah sen bizi sevindirecek haberler verirsin.
Ne güzel haber bu! Tebrik ederimm :) peki bu ilk gebeliğin mi?
@Bebegimhadi ile pazartesi istanbulda görüştük. Çok keyifli bir buluşmaydı.
Sonrası da çok güzel geçmiş. Bundan sonra da güzel haberlerle devam edecek inşallah
inşallah canım
@Haremiz cim sağol insallah güzel sonuçlar almamızı umut ediyorum.Allah yardımcımız olsun bende dua ediyoruminşallah canımBebegimhadi . işleminin başarılı ve mutlu geçmesine çok sevindim. Allah devamını da getirecek inşallah. Olur ya inşallah bebek için olmaz da İstanbula yolum düşerse muhakkak ben de tanışmak görüşmek isterim @gnowee ile. tabiki Ankarada seninle de. Allah yardımcımız olsun. Dualarım hepimize.
canım merhaba,Dna hasarına nasıl bakılıyor? Eşiniz ve siz kan mı verdiniz?
Bu arada ben de pgt/cgh yapılarak sağlıklı 5.gün embriyosuyla deneme yaptım ama kimyasal gebelik oluştu. Dr pgt yapulan embriyoyla şansımın %75lere çıkacağını söylemişti. Ama olmadı. İnşallah sen bizi sevindirecek haberler verirsin.
Ne güzel haber bu! Tebrik ederimm :) peki bu ilk gebeliğin mi?
@Bebegimhadi ile pazartesi istanbulda görüştük. Çok keyifli bir buluşmaydı.
Sonrası da çok güzel geçmiş. Bundan sonra da güzel haberlerle devam edecek inşallah
Tedavine başlamana çok sevindim.insallah hersey mucizevi sekilde bekledigindende guzel olur.aynı dileklerimben daha önce hikayemi yazmıştım. bir anda 4. denemeye başlamaya karar verdim. 5. gün olacak ve genetiğe gönderecek doktor bu sefer. gonal f ile luveris verdi. Ancak luveris diye bir iğne kullanana rastlamadım henüz. bir de dna hasarı %38 çıktı. bakalım hayırlısı.
5. gün embriyosu olup genetikten sağlam gelen yumurta ile hamile kalabilmiş var mı? ben daha önceki denemelerimde 3. gün embriyosu ile genetik test yaptırmadan denemişlerdi.
Tedavine başlamana çok sevindim.insallah hersey mucizevi sekilde bekledigindende guzel olur.aynı dileklerimHaremiz icinde gecerli bugün doktora gidecek
Canım benim yaTedavine başlamana çok sevindim.insallah hersey mucizevi sekilde bekledigindende guzel olur.aynı dileklerimHaremiz icinde gecerli bugün doktora gidecek
İyi cnm istediğin gibi büyümüş şu an.Aylin42Konya şimdi doktora sordum inofolik ilacı. O genellikle pko su olan hastalarda faydalı dedi. Normal hastalar kullanamaz mı istiyorsa kullansın vitamin sonuçta dedi.
Bebegimhadi doktor yumurtamın 14 mm olduğunu söyledi büyüyor dedi pazartesi tekrara bakalım gerekirse çatlatma iğnesi yaparız dedi. Hocam ya gebelik olmazsa ne yaparız biz dedim. Ya olursa neden böyle kötü düşünüyorsun ki dedi.
Cok tsk ederim haremizcim,unutmayip sormusun cnm.Yumoslarin buyumus cok sevindim.Insallah da dollenirde annesine sıkı tutunur bebisin.Aylin42Konya şimdi doktora sordum inofolik ilacı. O genellikle pko su olan hastalarda faydalı dedi. Normal hastalar kullanamaz mı istiyorsa kullansın vitamin sonuçta dedi.
Bebegimhadi doktor yumurtamın 14 mm olduğunu söyledi büyüyor dedi pazartesi tekrara bakalım gerekirse çatlatma iğnesi yaparız dedi. Hocam ya gebelik olmazsa ne yaparız biz dedim. Ya olursa neden böyle kötü düşünüyorsun ki dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?