Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Tebrik ederim darısı bizlere olsun inşallah. Senin kaçıncı denemendi?

canım, ne güzel mutlu sona ulaşmışsın:) umarım biz de ulaşırız

Tebrik ederim bize umut oldunuz sizinde kucagıniza aldığınızı görmeniz umuduyla.simdilik kalp atısina niyet
Oo süper ben 42 yaşındayım tup bebek denemelerinden vazgeçtim artık bende bi sorun yok esimde sperm sayi ve haraket inde sorun tüpten vaz geçtim ama bebekten değil. ... esime kurler basladim o yüzde sizi gormek bana çok iyi geldi nasip belkide vakit saat bekliyorum bizimkinlerde allah hayırlısı ile kucağına Almayı nasip etsin inşallah. ...

Aynen biz de sizin gibiyiz. Bende de sorun yok şükür, yaşım 43. eşimin morfolojisi düşük. Ben de ona kürlere başladım. İnşallah faydası olmaya başlamıştır. haftaya ona test yaptırtacağım. Eğer morfolojisi düzelmezse de aşılama yaptırırız. Oda olmadı en son tüp bebek artık. Allah yardımcımız olsun.

Bebegimhadi sen naptın. Bugün opu vardı nasıl geçti?
Merhaba Haremiz ve kızlar dün opum cok güzell geçti.istanbula gelmemin olumlu geçmesi beni cok sevindirdi.4 yumurta almışlardı.bugün aradılar 3 embriyo olusmuş.ćok şükür devamını bekliyorum gelsin inşallah.merkezde özel odada esimle beraber islemi yasadık.doktorum erbil bey ise mükemmel bir doktor.ağrı kanama hiç olmadı sayesinde.bir kaç saatte gezdik esimle ist.da.en büyük aferim kendime ilkinde ankarada 1 embriyo olmustu.daha önce başkent universite hastanesinde hafif kanamam olmuştu böyle bir işlemde doktor farkı...bahceci fulyayı esimde profesyonel buldu .cunkü fiziki kosullarıda iyi.Allah insallah bol bol versin hepimize

Dna hasarına nasıl bakılıyor? Eşiniz ve siz kan mı verdiniz?

Bu arada ben de pgt/cgh yapılarak sağlıklı 5.gün embriyosuyla deneme yaptım ama kimyasal gebelik oluştu. Dr pgt yapulan embriyoyla şansımın %75lere çıkacağını söylemişti. Ama olmadı. İnşallah sen bizi sevindirecek haberler verirsin.

Ne güzel haber bu! Tebrik ederimm :) peki bu ilk gebeliğin mi?

Bebegimhadi sen naptın. Bugün opu vardı nasıl geçti?

@Bebegimhadi ile pazartesi istanbulda görüştük. Çok keyifli bir buluşmaydı.
Sonrası da çok güzel geçmiş. Bundan sonra da güzel haberlerle devam edecek inşallah

@gnowee seni ve esini tanıdığıma cok memnun oldum cok güzeldi sohbetimiz insallah tekrari olsun @Haremiz i de andık. Ankaraya gelirseniz beklerim.tesekkür ederim @gnowee cim insallah hepimiz güzel haberler alalım

inşallah canım Bebegimhadi . işleminin başarılı ve mutlu geçmesine çok sevindim. Allah devamını da getirecek inşallah. Olur ya inşallah bebek için olmaz da İstanbula yolum düşerse muhakkak ben de tanışmak görüşmek isterim @gnowee ile. tabiki Ankarada seninle de. Allah yardımcımız olsun. Dualarım hepimize.

@Haremiz cim sağol insallah güzel sonuçlar almamızı umut ediyorum.Allah yardımcımız olsun bende dua ediyorum bugün senden de güzel haberler bekliyorum

canım merhaba,
DNA hasarı için eşinin sperm örneği vermesi gerekiyor. "bana da şansın%67 dedi " doktor. bakalım her şey olacağına varıyor.

Tedavine başlamana çok sevindim.insallah hersey mucizevi sekilde bekledigindende guzel olur.aynı dileklerim Haremiz icinde gecerli bugün doktora gidecek

Aylin42Konya şimdi doktora sordum inofolik ilacı. O genellikle pko su olan hastalarda faydalı dedi. Normal hastalar kullanamaz mı istiyorsa kullansın vitamin sonuçta dedi.
Bebegimhadi doktor yumurtamın 14 mm olduğunu söyledi büyüyor dedi pazartesi tekrara bakalım gerekirse çatlatma iğnesi yaparız dedi. Hocam ya gebelik olmazsa ne yaparız biz dedim. Ya olursa neden böyle kötü düşünüyorsun ki dedi.

İyi cnm istediğin gibi büyümüş şu an. aynen bize bunu hep doktorlar söylüyor pozitif düşünün diye.bizde öyle yapalım

Cok tsk ederim haremizcim,unutmayip sormusun cnm.Yumoslarin buyumus cok sevindim.Insallah da dollenirde annesine sıkı tutunur bebisin.

Bebegimhadi senin yumoslarda masallah cok iyi sayida toplanmis.Allah insallah emeklerimizin karsiligini versin.

Bende dun progestan yaptirdim.Gecen ay klomen kullanmistim 9.2 cikmisti.Bu ay kullanmadim 14 cikmis.Nasil sevindim anlatamam Demekki yumurtlamam olmus.Ben yumurtladigimi anlamistim zaten.Sag kasigim cok agridi ve akintim hala devam ediyor.Adetime 4 gun kaldi hayirlisi bakalim.Bu ay insallah hepimizden hamilelik haberleri gelir insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…