- 28 Şubat 2017
- 1.523
- 3.332
- 53
- 52
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #48.921
Doktorunuz kim?Benimde 5. gün beklenmedi 2 . denememdeyim şimdi 2 embryo kaldı 3.gün
Cnm benimde 2. denemem 5.günü hiç beklemiyor doktorum dondurdu 40 yaşındayım. embryolar iyi durumda dedi 4. gün oldugunda ben aradım nasıllar dediğimde gıdalarını verdik gelişimleri güzel bugun bakmayacağız dedi 3. günmü 4. günmü dondurdu bilmiyorum adet olunca transfer için gideceğim detaylı soracağım
Cok sevindim iyi ki yazdın tebrikler.tüp bebek sonrası dogal yolla olmasi cok iyiKızlar günaydın...sizlere umut olsun diye yazıyorum
Buraya daha önce yazmıştım.bir dış gebeliğim var ameliyatla sağ tüpüm alındı .ardından birinci tüp bebek (boş gebelik) deneyimi.2016 aralık ayı 2.tüp bebek denemesi ve negatif.
Aralık ayında eşim sigarayı bıraktı ki spermle ilgili sorun yoktu.keçiboynuzu pekmezi içti sabah akşam.bende koenzim Q10,inofolik combi kullanıyordum balık yaği kapsülü ekledim.
2.denemede kilo almıştım 57 kg. olmuştum.bir diyetisyene gitmeye başladım.sabah kalkıyordum kaç gr verdim akşam tartılıyordum ne kadar verdim.aklımdaki tek şey kilo vermek olmuştu.
21 ocak 2017 de adet oldum.15 şubat da adet olmam gerekiyordu olmadım.diyetten gecikti heralde dedim.18 şubatta haydi bi aksiyon olsun dedim test yaptım.POZİTİF.şoktaydım.tekrar test yaptım pozitif.
20 şubatta kan verdim kan sonucum 1570.iki gün sonra 3370.
Allah güzel şeyleri hiç beklemediğin anda veriyor.darısı size.inşallah tez vakitte gebe kalırsınız
Bu videolar çok açıklayıcı olmus cnm teşekkür ederim bilgiler içinBahçeci Umut Cem Bey doktorum, bugün embriyolog aradı, Cem Bey'in de arayacağını, bilgi vereceğini söyledi, henüz aramadı. Aslında konu çok ilginç ve hassas. Bu süreçte çok araştırdım, okudum. Evet, 5. güne gelen embriyonun tutma olasılığı yüksek, ancak embriyonun 5. güne gelmesi de zor. Yani yapay ortamda 3. günden sonra yaşamayabiliyorlar. Bir laboratuarın şartları ne kadar iyi olursa olsun, anne rahminin sağladığı ortamı sağlayamıyor. O yüzden 5. gün yani blastosist embriyoyu genelde yaşı 35'in altında, ikiz bebek istemeyen, embriyo sayısı fazla kişilere yapıyorlar. Bahçeci'nin kendi sitesinde bile blastosist herkese uygulanmaz diye yazıyor. Yani tercih ve seçim işi, zor bir karar.
Bu ay rahmimi dinlendirip bir dahaki ay tekrar başlamayı düşünüyorum farklı bir yerde. Çünkü Bahçeci çok profesyonel bir ekibe sahip olmasına rağmen sanki işi otomasyona bağlamışlar gibi geldi. Tıp bilimi yaklaşım ve bakış açısı işi, farklı bir doktor görüşü almakta da fayda var en azından. Cumartesi farklı bir yerde randevum var, sizlere de öğrendiklerimi seve seve anlatırım. Aşağıdaki linkleri paylaşıyorum, burada blastosisti ve risklerini Aret Kamar çok iyi anlatmış.
Evet, her deneme bir deneyim, umudumuzu kaybetmiyoruz:))
Ben izmirdeyim cnm irenbede oluyor işlemler doktorum özel maueyenesine gidiyorum Hüseyin İvitDoktorunuz kim?
Oncelikle hamileliğiniz hayırlı olsun.. cok güzel bir haber gerçekten.. bir şeye dikkat ettim bende 57 kg yim.. siz diyet yapmissiniz doktorunuz mi istedi? Fazla mi o Kilo gebelik için? Sizin yaşınız kaçtı?Kızlar günaydın...sizlere umut olsun diye yazıyorum
Buraya daha önce yazmıştım.bir dış gebeliğim var ameliyatla sağ tüpüm alındı .ardından birinci tüp bebek (boş gebelik) deneyimi.2016 aralık ayı 2.tüp bebek denemesi ve negatif.
Aralık ayında eşim sigarayı bıraktı ki spermle ilgili sorun yoktu.keçiboynuzu pekmezi içti sabah akşam.bende koenzim Q10,inofolik combi kullanıyordum balık yaği kapsülü ekledim.
2.denemede kilo almıştım 57 kg. olmuştum.bir diyetisyene gitmeye başladım.sabah kalkıyordum kaç gr verdim akşam tartılıyordum ne kadar verdim.aklımdaki tek şey kilo vermek olmuştu.
21 ocak 2017 de adet oldum.15 şubat da adet olmam gerekiyordu olmadım.diyetten gecikti heralde dedim.18 şubatta haydi bi aksiyon olsun dedim test yaptım.POZİTİF.şoktaydım.tekrar test yaptım pozitif.
Allah güzel şeyleri hiç beklemediğin anda veriyor.darısı size.inşallah tez vakitte gebe kalırsınız
Çok teşekkür ederi canım...hep kadınlar kulübünde doğal gebelikleri okur bu bende olmaz derdim.oldu.darısı isteyen herkeseCok sevindim iyi ki yazdın tebrikler.tüp bebek sonrası dogal yolla olmasi cok iyi
Yok dr istemedi.38 yaşındayım boyum 1.56Oncelikle hamileliğiniz hayırlı olsun.. cok güzel bir haber gerçekten.. bir şeye dikkat ettim bende 57 kg yim.. siz diyet yapmissiniz doktorunuz mi istedi? Fazla mi o Kilo gebelik için? Sizin yaşınız kaçtı?
Aynı yaştayiz.bende 9 aylık evliyim. Kilo vermek çok güzel bir düşünce bencede, sağlığı ve doğurganlığı çok etkiliyor. Benim de amh değerim düşük? Sizde düşük bir değerle hamile kaldiniz?Hamile kalmamı sağladı
Evet evet ne güzel cok sanslısınÇok teşekkür ederi canım...hep kadınlar kulübünde doğal gebelikleri okur bu bende olmaz derdim.oldu.darısı isteyen herkese
Gıdalarını mı vermişler :)) oy kuzucuklar insan o kadarcıkken bile sevmeye başlıyor.benim döllenen4 taneden 2 sini koydular kalan ikisine ağlamıştım.kıyamamıştım onlarada.Benimde 5. gün beklenmedi 2 . denememdeyim şimdi 2 embryo kaldı 3.gün
Cnm benimde 2. denemem 5.günü hiç beklemiyor doktorum dondurdu 40 yaşındayım. embryolar iyi durumda dedi 4. gün oldugunda ben aradım nasıllar dediğimde gıdalarını verdik gelişimleri güzel bugun bakmayacağız dedi 3. günmü 4. günmü dondurdu bilmiyorum adet olunca transfer için gideceğim detaylı soracağım
Anladım gıdalarını verdik nasil bir geyik ki pek hos degil. cevabin icin sagol tabi bu deneyimimizi merak ediyirum saģolasınBenimde 5. gün beklenmedi 2 . denememdeyim şimdi 2 embryo kaldı 3.gün
:)) bence de önce sok oluyorum bir saat sonra uzuntüm geçmeye başlıyorGıdalarını mı vermişler :)) oy kuzucuklar insan o kadarcıkken bile sevmeye başlıyor.benim döllenen4 taneden 2 sini koydular kalan ikisine ağlamıştım.kıyamamıştım onlarada.
Aslında amh değerim düşük değil yumurta kalitesiz demişti doktorum.8 yumurtanın 2 si döllenmişti mesela hemde 3.gun olarak transfer edildi her 2 tüp bebek denememde.biri boş gebelik oldu diğeri negatif.her şeyin hayırlısıAynı yaştayiz.bende 9 aylık evliyim. Kilo vermek çok güzel bir düşünce bencede, sağlığı ve doğurganlığı çok etkiliyor. Benim de amh değerim düşük? Sizde düşük bir değerle hamile kaldiniz?
Haklısınız herseyin hayirlisiAslında amh değerim düşük değil yumurta kalitesiz demişti doktorum.8 yumurtanın 2 si döllenmişti mesela hemde 3.gun olarak transfer edildi her 2 tüp bebek denememde.biri boş gebelik oldu diğeri negatif.her şeyin hayırlısı
Çoookk sevindim allah hayırlısıyla kucağına Almayı nasip etsin darısı başımıza insallah. ..Kızlar günaydın...sizlere umut olsun diye yazıyorum
Ben geyik olarak algılamadım cnm doğrusunu söyledi doktorum işinde çok ciddidir yumurtalar besi ortamlarında tutuluyor bölünmeleri bekleniyor sabit ph ve sıcaklık ortamında gelişmeleri devam ediyor bunu dedi bence sorun yok :)Anladım gıdalarını verdik nasil bir geyik ki pek hos degil. cevabin icin sagol tabi bu deneyimimizi merak ediyirum saģolasın
Amin canım inşallah.darısıda sizler olsun allah kolaylik versin hepinize.hiç ummadığınız anda meleğinize kavuşursunuz inşallahÇoookk sevindim allah hayırlısıyla kucağına Almayı nasip etsin darısı başımıza insallah. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?