Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Doktorunuz kim?

Cok sevindim iyi ki yazdın tebrikler.tüp bebek sonrası dogal yolla olmasi cok iyi

Bu videolar çok açıklayıcı olmus cnm teşekkür ederim bilgiler için

Bu arada kızlar ben hiçbir kür uygulamadım sadece iyi beslendim zaten geliştirici ilaçlar iğneler kulllanıyoruz ben başka arayışlara girmedim belki aynı anda kür ve iğneler iyi gelmeyecek diye düşündüm doktorumda tavsiyede bulunmadı 10 yumurtam oluştu

Oncelikle hamileliğiniz hayırlı olsun.. cok güzel bir haber gerçekten.. bir şeye dikkat ettim bende 57 kg yim.. siz diyet yapmissiniz doktorunuz mi istedi? Fazla mi o Kilo gebelik için? Sizin yaşınız kaçtı?

Oncelikle hamileliğiniz hayırlı olsun.. cok güzel bir haber gerçekten.. bir şeye dikkat ettim bende 57 kg yim.. siz diyet yapmissiniz doktorunuz mi istedi? Fazla mi o Kilo gebelik için? Sizin yaşınız kaçtı?
Yok dr istemedi.38 yaşındayım boyum 1.56
Ben 57 kg ile mutsuzdum.yıllar önce kızımı doğurduktan sonra 17 kg vermiştim.tekrar ince olmak istedim.iyi ki yapmışım bu sayede hergün bir yumurta yedim. gojibery keten tohumu yulaf ezmesi kuru üzüm badem sutü keçiboynuzu unu ceviz tükettim bunların hepsi antioksidan belkide bu yiyecekler ha

Gıdalarını mı vermişler :)) oy kuzucuklar insan o kadarcıkken bile sevmeye başlıyor.benim döllenen4 taneden 2 sini koydular kalan ikisine ağlamıştım.kıyamamıştım onlarada.

Anladım gıdalarını verdik nasil bir geyik ki pek hos degil. cevabin icin sagol tabi bu deneyimimizi merak ediyirum saģolasın

Gıdalarını mı vermişler :)) oy kuzucuklar insan o kadarcıkken bile sevmeye başlıyor.benim döllenen4 taneden 2 sini koydular kalan ikisine ağlamıştım.kıyamamıştım onlarada.
:)) bence de önce sok oluyorum bir saat sonra uzuntüm geçmeye başlıyor

Aslında amh değerim düşük değil yumurta kalitesiz demişti doktorum.8 yumurtanın 2 si döllenmişti mesela hemde 3.gun olarak transfer edildi her 2 tüp bebek denememde.biri boş gebelik oldu diğeri negatif.her şeyin hayırlısı

Çoookk sevindim allah hayırlısıyla kucağına Almayı nasip etsin darısı başımıza insallah. ..

Anladım gıdalarını verdik nasil bir geyik ki pek hos degil. cevabin icin sagol tabi bu deneyimimizi merak ediyirum saģolasın
Ben geyik olarak algılamadım cnm doğrusunu söyledi doktorum işinde çok ciddidir yumurtalar besi ortamlarında tutuluyor bölünmeleri bekleniyor sabit ph ve sıcaklık ortamında gelişmeleri devam ediyor bunu dedi bence sorun yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…