- 28 Şubat 2017
- 1.523
- 3.332
- 53
- 52
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #48.901
Aynen cnmbenim 2 denemem de 3. gun yapıldı. ben 5 istiyordum ama gitmez dedi. i
gerçi nasipse 3. de 5. günde olur. bunu biliyorum ama insanın içinde hep bi acabalar :)
Doktorun yönlendirmesiyle birlikte sizin içinizden gelen bence en doğru karar.benim 2 denemem de 3. gun yapıldı. ben 5 istiyordum ama gitmez dedi. i
gerçi nasipse 3. de 5. günde olur. bunu biliyorum ama insanın içinde hep bi acabalar :)
yumurta rezervin çok düşük usg ile bakıldı mı pekiKızlar selam , bugün 3. tedavi için dr gittim. az evvel hormon sonuçları e2 : 7 fsh 17 dedi.
sizce umut var mı bu durumda henüz konuşamadım doktor ile. Bu seviyede olup hamile kalan var mı ?
herkese sevgiler bol sabırlar diliyorum :)
poppy73 saygı duyarız sonra anlatırsın.dedigin o kızdan sonra ozellikle ballı olan kürü yemedin degil mi yeni alacaksın dogru mu anladım.
bence de tedaviye ek olarak şart bu arı sütü veya bal polen ile.doktoruna zaman bulursam bakacagım.bana da burada o dedigim kız oyle söylemısti erbil beyin tedavisinden hamile olan bir kız bu.negatif aldıgın yere bir şans daha vermeyeceksin o gatayı ben yaptım demişti.burada yeni doktorlar öğreniyorumm
Bu mesajıni yeni gördüm.evet 1 tane 5. Gun embriyosu dondurulup pgt.ye gitti.cnm aslında üst üste olurdu ama bende gecen ay 5 - 6 olunca bu ay cikmadı.aslında 1 tane yumi var ve bal yedigim icin kalitesi iyi olabilir bence :)MerhabaBebegimhadi Şu anda embriyon var mı dondurulmuş, varsa 5. günde mi donduruldu?
Bir ay tedavi, bir ay dinlenme en sağlıklısı diye düşünüyorum.
Senin merkezin neresiydi sen 5. Gun isteyerek konu hakkında fikir almısşın.onlarda değerlendirmis bu iyi bence.benim 2 denemem de 3. gun yapıldı. ben 5 istiyordum ama gitmez dedi. i
Merhaba H huli nerelerdesin, tedaviye erkenden, ara vermeden baslayacaksın sanirım.bizden de sana sevgiler sabır sabır bak bu guzel espriydiKızlar selam , bugün 3. tedavi için dr gittim. az evvel hormon sonuçları e2 : 7 fsh 17 dedi.
sizce umut var mı bu durumda henüz konuşamadım doktor ile. Bu seviyede olup hamile kalan var mı ?
herkese sevgiler bol sabırlar diliyorum :)
Bende yine bir istanbuldan dönüş yolundayım kızlar uçan süpürgeli kızı koymustum ilk mesajımda aynen yollardayim
Ilk ocak ayında gittim subat mukemmel gecti tedavide.bu ay ise 1 yum. Varmıs yani bu ay tedavi yoküzülmemeye calısiyorum.biliyorum cünki normal böyle olması.
ilk 41 yaşında doktora gidip doktor baktığında 5 yum. Görmüş durumumu cok iyi bulmuş bende öyle umitsiz gitmiştim ki buna cok sevinmistim.bir sonraki ay yum. Yok demis ve stres yapma onumuzdeki ay gel demisti.ve yine olmustu. hep 2 veya 3 gordüm ta ki gecen aya kadar.Allahım o günlere bir daha dönebilir miyim derken tam iki yıl önce ocak ayında olduğu gibi pik yapmıstım.bu ayda yum 1 tane yani yok hukmunde tedavi yok.giderkende aklıma geldi böyle olabilecegi vücut dinleniyor kızlar.
erbil beye havuzu 3 kez mi yapacağız diye sordum.bu tedaviye bakacağız ondan sonra sana bırakacağım dedi. E elifdemirelif sen havuz tedavisi mi gördün ve diger arkadaşlar ne dersiniz 3 kez mi yum. Toplansa.gecen ay ki embriyomunda cok iyi bir sey olduğunu söyledi.arı sütü bal polende devam bende, tedaviye ek katkı seyleri yapmam lazım.
Ben isterdim benim 3 kez yum. toplansın.tekrar uğraşmaktansa bu tedaviden biraz dondurulmusum kalsın.biz elimizden geleni yapıp Allahtan istiyoruz.insallah Rabbim bebek dualarımızı kabul eder hepimize.gecen ay o kadar sasırmıstım ki mutlu olmustum.her gun mujdeli haber almamiz dilegiylebirde kızlar merkezde kanal d renkli sayfaları sunan gülşen yüksel saltı gordüm.benim doktorun asistanı gunaydın dedi.sekreterler oyle.sabahın 8.30 unda merkeze yalnız gelmis bekliyordu aynı bizim gibi.baktimda 39 yaşında eside 49 yaşinda.bu merkezi tercih etmesine sevindim.cok da güleryuzlü birisi.bakalım o ve biz müjdeli haberi kim verecek
Canım benimde 5.günü transfer oldu ama tutmadıMerhaba arkadaşlar, öncelikle umarım hepiniz en kısa zamanda bebişlerinize kavuşursunuz. 44 yaşındayım. İlk tüp bebek denememi yaptım, başarısızlıkla sonuçlandı. Transfer bile yapılamadı. Adetimin 2. günü yaklaşık 10 adet folikül görünmesine rağmen sadece sol tarafta 4 yumurta gelişti. 3'ü olgun çıktı, 3'ü de döllendi. Ardından 3'ü de 3. güne geldi. Ancak doktorum 5. günü bekleyeceğini, ardından da PGT'ye göndereceğini söylemişti işin başında. Biz de kabul etmiştik. Dolayısıyla 5. günü bekledik, fakat hiçbiri 5. güne gelemedi. Araştırınca 35 yaş üstünde, bir de az embriyo sayısında 5. güne gitmenin uygun olmadığının söylendiğini öğrendim. Bu bir risk almaydı. Hiçbir yapay ortam anne karnının sağladığı ortamı veremediği için embriyoların 5. güne gitme ihtimali düşükmüş (yüzde 40). Bir de 3 adet olunca risk de arttı tabi. Üstüne bir de PGT'ye gidecekti, şansım çok çok azdı sanırım. Yine de umutlandık tabi. 3 embriyom vardı, 3. günde transfer edilseydi belki tutunurdu, belki tutunmazdı, bilemiyorum. En azından seçim şansına sahip olmak isterdim. Sizlerin denemelerinizde de 5. günü beklemeniz istendi mi, onu merak ettim.
Canım benim bi akrabam negatif tüpten sonra kendiliğinden hamile kaldı.allah büyüktür.Kızlar slm yaşım 42 6 negatif tup denemesinden sonra vazgeçtim denemelerden geçtiğimiz ay.ama tup bebekten vazgeçtim bebis ten değil çok kafaya takmaya kaydıyla esime maranki nin karışımından kullandirtmaya başladım aynı anda keci boynuzu kuru de içiyor çok düzenli hastalansam biriyim şu an adetim 2 gun geçti 6 tup bebek denemesinden sonra doğal kurle 1 ayda tutturursak çok güler im fena süpriz olur hani umutlanmiyorum ama bellide olmaz allahın işi. ..
Üzüldüm, inşallah bir dahakine tutacak, Tanrısal bir iş, 3 gün 5 gün umursamıyor, doğru zamanda verecektir...Canım benimde 5.günü transfer oldu ama tutmadı
Cnm benimde 2. denemem 5.günü hiç beklemiyor doktorum dondurdu 40 yaşındayım. embryolar iyi durumda dedi 4. gün oldugunda ben aradım nasıllar dediğimde gıdalarını verdik gelişimleri güzel bugun bakmayacağız dedi 3. günmü 4. günmü dondurdu bilmiyorum adet olunca transfer için gideceğim detaylı soracağımBende 5. Gune gitmez diye korkuyordum.buralardan bir arkadas 5. Gune genelde gidiyor ama bizim yaşimızda genetikten sağlıklı sonucu gelmemesinden kork demişti.siz de oyle hemen korkmayın.benim de 1 tanesi 5. Gune gitti.kalan 2 embriyoyu 6. Gune beklettiler gelisimi yavaş olunca donduramadilar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?