Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bahçeci'de bir şey bekliyordum geçen hafta dışarıda kapının önünde, yanıma bir kadın geldi, 3. denemesini yaptığını fakat yumurtalarının sürekli erken çatladığını, bir türlü toplama aşamasına geçemediğini söyledi. Yaşının 40 civarında olduğunu, ilk başladığında sadece 1 yumurtası olduğunu, uyguladığı kürlerle sayılarını artırdığını söyledi. İncir kürü, arı sütü, bal polen ve çörek otu tarçınlı kürleri yapmış. Burayı okuyorsa kendisine teşekkür ediyorum. İlk denememde hiçbir kür yapmayan beni uyardığı için. Onun dışında bir gün tesadüfen başka bir şey sormak için bir aktara girmiştim. Konu açıldı ve bana eşinin ve senin sonuçlarını getir, size kür yaparım dedi. Oraya gideceğim, size de bilgi veririm.
İki hafta kadar önce yine tesadüfen yakın bir arkadaşımı başka bir konu için aradığımda tüp bebek denemesine başlayacağını söyledi. Aret Kamar'a gideceğini söyledi. Aret Kamar'ı duymuştum ama yakın diye Bahçeci Umut'u tercih etmiştim. Bugün arkadaşımla tekrar konuştum. Asistanını yönlendirdi, onunla da uzun bir telefon konuşması yaptık. Bilgili birinin benimle uzun uzun konuşması, sorularımı cevaplaması hoşuma gitti. Bahçeci'nin yönteminden farklı birtakım şeyler söyledi ama doktorun kendisiyle konuşup sonra sizinle paylaşayım istiyorum. Cumartesi randevum. Gönderdiğim linkler de blastosistin riskleri diye google abiden ararken tesadüfen rastladım. Çok tesadüf kelimesini kullandım farkındayım, çünkü hayatta hiçbir şey tesadüf değil

poppy73 saygı duyarız sonra anlatırsın.dedigin o kızdan sonra ozellikle ballı olan kürü yemedin degil mi yeni alacaksın dogru mu anladım.
bence de tedaviye ek olarak şart bu arı sütü veya bal polen ile.doktoruna zaman bulursam bakacagım.bana da burada o dedigim kız oyle söylemısti erbil beyin tedavisinden hamile olan bir kız bu.negatif aldıgın yere bir şans daha vermeyeceksin o gatayı ben yaptım demişti.burada yeni doktorlar öğreniyorumm

Kızlar selam , bugün 3. tedavi için dr gittim. az evvel hormon sonuçları e2 : 7 fsh 17 dedi.
sizce umut var mı bu durumda henüz konuşamadım doktor ile. Bu seviyede olup hamile kalan var mı ?
herkese sevgiler bol sabırlar diliyorum :)

Cnm
yumurta rezervin çok düşük usg ile bakıldı mı peki

Doktorun kendisiyle konuşmadan sizi yanlış yönlendirmek istemiyorum. Hiç bir şey yemedim işte Oysa burada o kadar örnek okudum. Neyse her iste bir hayır vardır diyelim. Evet bence de farklı yaklaşımları görmekte fayda var. Bilim teorik bilgilerin yorumlanmasından ibaret. Tam bir doğrusu yok. Ben seçimin bize bırakılması gerektiğine inanıyorum. Başarı yüzdesini yüksek tutmak için bir şeylere zorlanmamalıyız. Herkes için en hayırlısı olsun.

Merhaba Bebegimhadi Şu anda embriyon var mı dondurulmuş, varsa 5. günde mi donduruldu?
Bir ay tedavi, bir ay dinlenme en sağlıklısı diye düşünüyorum.
Bu mesajıni yeni gördüm.evet 1 tane 5. Gun embriyosu dondurulup pgt.ye gitti.cnm aslında üst üste olurdu ama bende gecen ay 5 - 6 olunca bu ay cikmadı.aslında 1 tane yumi var ve bal yedigim icin kalitesi iyi olabilir bence :)

Merhaba H huli nerelerdesin, tedaviye erkenden, ara vermeden baslayacaksın sanirım.bizden de sana sevgiler sabır sabır bak bu guzel espriydi

Yok arkadasim biz havuz yapmadik tek seferde oldu,uzulme burda bir yilda her seferinde 1 yumurtayla havuz yaparak evladini kucaklayanlar var,bol şans...

Hanımlar şimdi TLC kanalında sıradışı hamilelikler diye bi program var onu izliyorum da kadın 202 kg obez. İki tane çocuğu var. Tüplerini bağlatmış. Ve bilin ne olmuş 500 de bir ihtimalle kadın tekrar hamile kalmış. Hey allahım ya istemeyene veriyosun isteyeni tırmalatıyosun.

Kızlar günaydın...sizlere umut olsun diye yazıyorum
Buraya daha önce yazmıştım.bir dış gebeliğim var ameliyatla sağ tüpüm alındı .ardından birinci tüp bebek (boş gebelik) deneyimi.2016 aralık ayı 2.tüp bebek denemesi ve negatif.
Aralık ayında eşim sigarayı bıraktı ki spermle ilgili sorun yoktu.keçiboynuzu pekmezi içti sabah akşam.bende koenzim Q10,inofolik combi kullanıyordum balık yaği kapsülü ekledim.
2.denemede kilo almıştım 57 kg. olmuştum.bir diyetisyene gitmeye başladım.sabah kalkıyordum kaç gr verdim akşam tartılıyordum ne kadar verdim.aklımdaki tek şey kilo vermek olmuştu.
21 ocak 2017 de adet oldum.15 şubat da adet olmam gerekiyordu olmadım.diyetten gecikti heralde dedim.18 şubatta haydi bi aksiyon olsun dedim test yaptım.POZİTİF.şoktaydım.tekrar test yaptım pozitif.
20 şubatta kan verdim kan sonucum 1570.iki gün sonra 3370.
Allah güzel şeyleri hiç beklemediğin anda veriyor.darısı size.inşallah tez vakitte gebe kalırsınız

Canım benimde 5.günü transfer oldu ama tutmadı

Canım benim bi akrabam negatif tüpten sonra kendiliğinden hamile kaldı.allah büyüktür.

valla ben daha 6 ay oldu evleneli ve şimdiden bıktım bu işlerden. Bir yanım diyor ki boş ver bırak bu işleri, çocuk mocuk unut, herkesin çocuğu olacak diye bir şey yok diyor, bir yanım da ilerde pişman olmaktan korkuyor.

Benimde 5. gün beklenmedi 2 . denememdeyim şimdi 2 embryo kaldı 3.gün
Cnm benimde 2. denemem 5.günü hiç beklemiyor doktorum dondurdu 40 yaşındayım. embryolar iyi durumda dedi 4. gün oldugunda ben aradım nasıllar dediğimde gıdalarını verdik gelişimleri güzel bugun bakmayacağız dedi 3. günmü 4. günmü dondurdu bilmiyorum adet olunca transfer için gideceğim detaylı soracağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…