- Konu Sahibi akideciknane
-
- #48.941
Bende yine bir istanbuldan dönüş yolundayım kızlar uçan süpürgeli kızı koymustum ilk mesajımda aynen yollardayim
Ilk ocak ayında gittim subat mukemmel gecti tedavide.bu ay ise 1 yum. Varmıs yani bu ay tedavi yoküzülmemeye calısiyorum.biliyorum cünki normal böyle olması.
ilk 41 yaşında doktora gidip doktor baktığında 5 yum. Görmüş durumumu cok iyi bulmuş bende öyle umitsiz gitmiştim ki buna cok sevinmistim.bir sonraki ay yum. Yok demis ve stres yapma onumuzdeki ay gel demisti.ve yine olmustu. hep 2 veya 3 gordüm ta ki gecen aya kadar.Allahım o günlere bir daha dönebilir miyim derken tam iki yıl önce ocak ayında olduğu gibi pik yapmıstım.bu ayda yum 1 tane yani yok hukmunde tedavi yok.giderkende aklıma geldi böyle olabilecegi vücut dinleniyor kızlar.
erbil beye havuzu 3 kez mi yapacağız diye sordum.bu tedaviye bakacağız ondan sonra sana bırakacağım dedi. @elifdemirelif sen havuz tedavisi mi gördün ve diger arkadaşlar ne dersiniz 3 kez mi yum. Toplansa.gecen ay ki embriyomunda cok iyi bir sey olduğunu söyledi.arı sütü bal polende devam bende, tedaviye ek katkı seyleri yapmam lazım.
Ben isterdim benim 3 kez yum. toplansın.tekrar uğraşmaktansa bu tedaviden biraz dondurulmusum kalsın.biz elimizden geleni yapıp Allahtan istiyoruz.insallah Rabbim bebek dualarımızı kabul eder hepimize.gecen ay o kadar sasırmıstım ki mutlu olmustum.her gun mujdeli haber almamiz dilegiylebirde kızlar merkezde kanal d renkli sayfaları sunan gülşen yüksel saltı gordüm.benim doktorun asistanı gunaydın dedi.sekreterler oyle.sabahın 8.30 unda merkeze yalnız gelmis bekliyordu aynı bizim gibi.baktimda 39 yaşında eside 49 yaşinda.bu merkezi tercih etmesine sevindim.cok da güleryuzlü birisi.bakalım o ve biz müjdeli haberi kim verecek
Onu diyecektim cnm.bende ilk denemem olumsuz 3. Gun embriyosu.aynı durumdayız...yazdiklarında doktorun söyledikleride doğru.bu işte siyah beyaz konusu.sadece sen ben vaktimizi az gordüğümüzden negatife sinir oluyoruz anlıyorum.Dün ilk denememin doktoru Cem Çelik ile negatif olan sonucu değerlendirdik. Bu işin bir kuralı yok dedi. Yani gündüzken gece, geceyken gündüzü yaşayabilir; siyahken beyaz, beyazken siyah olabiliriz... Bu yolda mücadele etmek bile başlı başına bir cesaret. Bu yola öğrendiklerimiz bile bizim için önemli.
Cem Bey iyi bir insan, tercih edilmeyecek bir doktor değil. Samimi, aynı zamanda kendinden emin. Protokolüne ve yaklaşımına saygı duyuyorum. Bu işte haklı ya da haksız yok. Yeter ki inancımızı kaybetmeyelim. Sevgiler...
Benim daha havuz yönteminde yum toplama işlemleri devam ediyormerhaba,
ben 3 gün embriyosu ile üç deneme yaptım, olumsuz. şimdi 5. gün embriyosu olacak. cumartesi yumurta toplamam var:) umarım her şey yolunda gider. Benimle aynı seviyede olan var mı?
Kaç yumurtan birikti?Benim daha havuz yönteminde yum toplama işlemleri devam ediyor
canım ben de havuz yaptırmıştım, bundan öncekilerde. az yumurtam çıkıyordu, ilk yumurta toplamada 1 ikincide 10 tane çıktı. ikincide vitamin kullanmıştım, sen de dene istersen bana çok fayda etti.Kaç yumurtan birikti?
canım sen doktorla konuştun mu?Hayirlisi olsun canim.Umutlar bu aya artik.Bende klomenle devam ediyorum.Insallah bu ay hamile kaliriz.
Merhaba, hangi vitamini kullandınız?canım ben de havuz yaptırmıştım, bundan öncekilerde. az yumurtam çıkıyordu, ilk yumurta toplamada 1 ikincide 10 tane çıktı. ikincide vitamin kullanmıştım, sen de dene istersen bana çok fayda etti.
kolay gelsin
Selam canım. Ocak tedavi gördüm 5. Gun pgt iyi çıkmadı. Bu ayda hormonlar izin vermiyor. Her ay takipte kalicam. Prolaktin yükseldi şimdi fsh yüksek incir kürü yapmaya çalıştim güya beklide iyi gelmedi. Bir aktar macun tavsiye etmişti belki ona d başlarım.... Sesim çıkmıyor ama takiptwyi. Kızlar bu sefer de bol para para diliyorum
Hemen alalım bu vitamini 1 e 10 verdigine göre deneyelim :))Merhaba, hangi vitamini kullandınız?
Ne kullandığıni paylaşır misin lütfen. Malum hersey bir umutcanım ben de havuz yaptırmıştım, bundan öncekilerde. az yumurtam çıkıyordu, ilk yumurta toplamada 1 ikincide 10 tane çıktı. ikincide vitamin kullanmıştım, sen de dene istersen bana çok fayda etti.
kolay gelsin
Iyi tebrikler hersey iyi gidiyorArkadaslar bugun yine gittim dr a.Boyutlari 19-20 mm,iki sagda iki solda 4 tane cok guzel yumurtan var dedi.Yarin gel catlatma igneni yapayim dedi nihayet.Yasimdan dolayi zaman kaybetmek istemiyorum diyince bu defer kabul etti.Bide dorduz falan olursa diye de korkmuyo degilim aslinda.Dordude ayni boyutlarda cunku.Herseyin hayirlisini versin Rabbim.Dorduzde olsa kabulum.
Cnm 1 tane 5. Gun embriyosu var ilk islemden elimde kalanKaç yumurtan birikti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?