Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

bana geçmiş olsun o zaman :) geçti bencumaya adet olucam transfer başlayacak hayırlısı bakalım

Canım cuma dediğin yarın sanırım :))
Şimdi sana yaptıklarımı yazmak istiyorum;
Transfer günü duş almadım duşumu gece aldım, embriyolar kokuları sevmezmiş o yüzden :) transfere giderken makyaj, parfüm kullanmadım.
Transfer gerçekleşirken kalçalarımı sıkmadım gevşek bıraktım,
Transferden 20 dk sonra kalkıp lavaboya gittim , sıkışık kalmak iyi değilmiş çünkü,
Sonra hastahaneden çıktım Avrupa yakasından anadolu yakasına geçtim özel aracımızla Eşimde gayet yavaş kullandı,
Eve gelince hemen yattım , o gün bir yemek yemek için birde lavabo için kalktım, ertesi günde iğnem vardı sağlık ocağına kadar gittim Eve gelince yattım,
3.günümde dışarıya çıktım avm ye gittim,
4.gün yolculuk yaptım
Normal hayatıma 2.günden sonra dönmüş oldum , çok yatmakta iyi değil rahime kan dolaşımıda lazım :))
Birde ilaçlarımı hep saati saatine aldım çok dikkat ettim, ilaç saatlerini telefonuma alarm kurdum,birde bol bol su içtim,
Transfere kadar doğru düzgün bir belirtim olmadı hatta 12.gün kan vermeye giderken negatif çıkacağına o kadar emindimki pozitifi kabul edemedim :))
Ama hissediyorum seninde pozitif olacak Allahın izniyle,birde hep şöyle dua ettim ; Rabbim hayırlısını sağlıklısını ver, vermezsende kabulüm bizim bilemediğimiz ama senin bildiğin, bizim göremediğimiz ama senin gördüğün vardır , bizler aciz kullarınız sana tevekkül ediyorum .

Bana transfer günü duş demişlerdi.kesinlikle gece değil diyede defalarca uyardılar niye anlamadım.transfer sonrasıda hiç kaldırmadılar yatarak getirdiler.10 15 dk so ra altıma idrarımı yapmam için lazımlık koydular.yatarak yaptım.bir saat falan kaldırmadılar.ben kendim 1 saatten sonra uatmak istemedim.hala yatan vardı.ogün yam gün yattılar sanırım.tabi sonuç hüsrandı.

Ama bişey vardı ki hiç unutmuyorum.opu sırasında dr beklerken çok üşümüştüm o yatakta hazır bekliyoruz ya.bide çıplak oluyor insan.ordaki çalışan bayanlar ayaklarımı ellerinle ısıttılat.hatta koyunlarına koydular.bu bana çok ilginç gelmişti.yani bu yaklaşımı kim kolay kolay yapar ki kızçeler.ama allah onlardan razı olsun.o anda insan tutacak bir ele o kadar ihtiyaç duyuyor ki.

Evet canım yarınki cuma :) yazını okudum içime bir aydındık geldi sonlara doğru gözlerim doldu malum regl zamanındayım :) Allah razı olsun senden inşallah dediğin gibi olur Allah yavrunu sana bağışlasın. yalnız çok sıkışıktım ben ilk denememde aşırı derecede kendimi sıktım transfer sırasında.nasıl kendimi gevşek bırakıcam bilmiyorum ben 1 bardak su içeyim wc giderim çok su içmiştim şimdi o kadar sıkışık olmayayyım bari.bende illa olsun demiyorum hayırlısını istiyorum ama çok istiyorum istedim Allah biliyor vermezse çok üzülürüm ama isyan etmem kabulum elimden birşey gelmez ben teslimim her sonuca Allahın izniyle.

Opudada hiç Dr bekleme,üşüme bunların hiçbirini yaşamadım ben , Opuda narkoz almadınız mi? Birde yatmanın pek bir faydası da yok demekki, aslında bunlar hep vesile Rabbim ol desin yeterli.

Kız bende çok sıkışıktım,elimi tutan Dr dediki kendini ne kadar gevşek bırakırsan o kadar iyi olacak bu lafın üstüne bıraktım hiçbirşey de olmadı en kötüsü salarsın dermişim:) şaka tabi :)
Birde çok sıkışık olunca farketmedinmi lavaboya gidince tutulmuş gibi oluyor yapamıyor insan , sen kalçalarını elinden geldiğince gevşek bırak canım.
Transferin ,sağlıklı nur topu gibi, mis kokulu bebeklere vesile olsun inşallah.

Tamam cnm sıkmıcam serbest bırakıcam kendimi en kötü salarım :) gerçekten bunu yapabilirim wc gidincede gelmiyor hemen yapılmıyor zaten. Amin amin insallah hayırlısı

Merhaba sevil35,
yarın transfere gidiyorsun sanırım. Her şey gönlünce olsun inşallah:))

Rahme cizik atilan arkadaşlar biraz aydınlatır mısınız faydalı oldu mu vb...
merhaba, henüz çizik attırmadım, 3 nisanda inşallah randevum var. İşlemin adı endometrial scratching. rahim duvarına çizik atılıyor. yara iyileşmesi sırasında vücudun salgıladığı enzimlerin bebeğin tutunmasına da yardımcı olduğu düşünüldüğü için yapılan bir işlem. yaklaşık 15 dakika falan sürüyormuş, anesteziye gerek olmaz dediler, biyopsi alınması gibi bir şey. benim tanıdığım bir arkadaş çok araştırma yapmıştı bu tüp bebek konusunda, 5. gün embriyosu, rahim çizdirme ve pgt mutlaka yaptır dedi bana da. kendisinin tuttu zaten, hamileeee:))

Yok cnm nerde adet olacağım yarın :) adet olunca ara demişti doktorum 2. günü çağırır heralde. amin inşallah
tekrar merhaba, ben de rahme çizik attıracağım için ara vermiştim. 3 nisanda işlem yapılacak. reglden sonra 19-21. gün arasında yapılıyormuş. tekrar stres günleri başladı, inşallah hep birlikte hamile kalırız, çok istiyorummm, hayırlısı ise tabii

"sağlıklı, nur topu gibi, mis kokulu bebek" tanımın çok hoşuma gitti. Duygularıma tercüman oldun resmen. Umarım hepimiz için Allah nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…