Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Yani...kilosu 3.000 tl çünkü. Ama sen o 1 kg' ı bence 3 senede bitirmen lazım. Günde 2 nohut tanesi kadar almalısın. Bu kadar fazla (1 kg.) almana gerek yoktu. bozulabilir çünkü.
kilo ve boy ölçülerimizi aldılar eşimle benim ona göre bi program çizdiler. buzlukta saklıyorum evet parçalara böldüm. bittikçe dolaba alıyorum

Polenler arı sütünü kaç gram almalıyım ben bi ara kullandım ama öyle aklıma geldikçe içiyordum şimdi havuz oluşturmaya çalışıyoruz ama bi türlü dolmadı o havuz

Polenler arı sütünü kaç gram almalıyım ben bi ara kullandım ama öyle aklıma geldikçe içiyordum şimdi havuz oluşturmaya çalışıyoruz ama bi türlü dolmadı o havuz
Bir kilo bala 100 gr polen, 50 gram arı sütü olacak şekilde.
Tekrar ilan ediyorum buradan babam arıcıdır. Bal, polen, arı sütü temininde yardımcı oluruz. Konu ile ilgili istediğiniz her şeye cevap verebilirim.

Canım benim şimdi gördüm. Çooook teşekkür ederim. kalack yer ayarlayamaz v uzun süre kalmam gerekirse neden olmasın.Çok naziksin.

Arı sütü cok pahalı bu nedenle arı sutu mu o ? Moralini yuksek tut liste öyle sende bize bu haberleri vereceksin inş.

Cok sagol canim

Poppy cim sen 71 li misin?Cigdeme "ben senden 20 yas buyugum" yazmisin da ondan sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…