- 12 Aralık 2016
- 1.550
- 3.053
- 63
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #50.701
Yani...kilosu 3.000 tl çünkü. Ama sen o 1 kg' ı bence 3 senede bitirmen lazım. Günde 2 nohut tanesi kadar almalısın. Bu kadar fazla (1 kg.) almana gerek yoktu. bozulabilir çünkü.evet bayada pahalıydı
Zenginlik denilen şey bu olsa gerekevet bayada pahalıydı
kilo ve boy ölçülerimizi aldılar eşimle benim ona göre bi program çizdiler. buzlukta saklıyorum evet parçalara böldüm. bittikçe dolaba alıyorumYani...kilosu 3.000 tl çünkü. Ama sen o 1 kg' ı bence 3 senede bitirmen lazım. Günde 2 nohut tanesi kadar almalısın. Bu kadar fazla (1 kg.) almana gerek yoktu. bozulabilir çünkü.
yaaa sorma akıyoZenginlik denilen şey bu olsa gerek
Polenler arı sütünü kaç gram almalıyım ben bi ara kullandım ama öyle aklıma geldikçe içiyordum şimdi havuz oluşturmaya çalışıyoruz ama bi türlü dolmadı o havuz
Bir kilo bala 100 gr polen, 50 gram arı sütü olacak şekilde.Polenler arı sütünü kaç gram almalıyım ben bi ara kullandım ama öyle aklıma geldikçe içiyordum şimdi havuz oluşturmaya çalışıyoruz ama bi türlü dolmadı o havuz
YAAAA bunu duyduğuma çok seevindimmmBir kilo bala 100 gr polen, 50 gram arı sütü olacak şekilde.
Tekrar ilan ediyorum buradan babam arıcıdır. Bal, polen, arı sütü temininde yardımcı oluruz. Konu ile ilgili istediğiniz her şeye cevap verebilirim.
Canım benim şimdi gördüm. Çooook teşekkür ederim. kalack yer ayarlayamaz v uzun süre kalmam gerekirse neden olmasın.Çok naziksin.Canım yaa. Bak aklıma ne geldi. Olur da Aret Hoca da tedaviye karar verirsen İstanbul da kalacak yer konusunda sıkıntın olmasın. Zaten evde çoluk çocuk da yok. Bir eşim, bir ben. Misafirim ol. Valla bak. Hazır kamudasın. Ohhh miis. İzin sorunun da yok bildiğim kadarıyla. ( eşim de memur da ordan biliyorum ). Gelip gitmekle zaman kaybetmemiş olursun, kalırsın tedavi süresince . Aklında olsun. İstanbul da kimsem yok demeyesin
Canım benim şimdi gördüm. Çooook teşekkür ederim. kalack yer ayarlayamaz v uzun süre kalmam gerekirse neden olmasın.Çok naziksin.
Arı sütü cok pahalı bu nedenle arı sutu mu o ? Moralini yuksek tut liste öyle sende bize bu haberleri vereceksin inş.yaaaa çok tatlısın ağzından bal damlıyor:) çok teşekkür ederim inş bende verebilirim o haberi. arı sütü 1 kg almıştım yarım kilodan az kalmıştır. pole tüketemiyorum alerjim var. ama balda günlük hayatımda yerim severim yani :)
YAAAA bunu duyduğuma çok seevindimmm
Aynen canım. Babamın 80-100 kovan arıdan yılda topladığı arı sütü anca 1-2 kilodurMutlu1anne yine 1 kg. kadar alacaksan siparişten 1 ay önce haber ver bari. Öyle ha diyince hazırlanmıyo o arı sütü , ne dersin Haremiz cim
Bence ari sütünu saf olarak cokca yiyin.muracaatPolenler arı sütünü kaç gram almalıyım ben bi ara kullandım ama öyle aklıma geldikçe içiyordum şimdi havuz oluşturmaya çalışıyoruz ama bi türlü dolmadı o havuz
tamam canım öyle yaparım :)Mutlu1anne yine 1 kg. kadar alacaksan siparişten 1 ay önce haber ver bari. Öyle ha diyince hazırlanmıyo o arı sütü , ne dersin Haremiz cim
aminnn inşallah hepimiz bu haberleri yaşayalım en kısa zamanda bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetineArı sütü cok pahalı bu nedenle arı sutu mu o ? Moralini yuksek tut liste öyle sende bize bu haberleri vereceksin inş.
Hosgeldin canimçikolata kisti hastasıyım 17 yaşımdan beri daha önce ameliyat oldum. işte 1,5 yıldır evliyim ama 2 aydır korunmayı bıraktık. saf arı sütü kullanıyorum şimdilik. eylülde de tedaviye başlamayı düşünüyorum.
Cok sagol canimEvet dediler canım dondurulmuşla % 15-20 sans artiyor.taze koyacak olan bunu kabul etmiyor.taze iyiymiş.cözülürken embriyo bozulurmuş.lab.a güvenmiyorum para kazanmsk istiyorum demiyor da böyle söylüyor.tedavide yumurtalıklar çalısmaya devam ettiginden hir ay sonra şans artıyor.lab.ı iyi olmayan merkezlerde embriyo bozulabilir tabi.kim hastayla ugrasacak onumüzdeki aya sarkıtacak.sonuc negatif oldugunda dr.u bağlayan birsey yok.hep hastanın yum ve spermi hatalı
Poppy cim sen 71 li misin?Cigdeme "ben senden 20 yas buyugum" yazmisin da ondan sordumSen daha çooook gençsin, ben senden tam 20 yaş büyüğüm. Önünde uzun yıllar var. Benim bir arkadaşımda da çikolata kisti vardı. Laparoskopi ile aldırdı. Doktorlar bana da yıllardır sende çikolata kisti var, sol taraftan hamile kalamazsin dediler. Sonradan gittiğim 3 farklı doktor da ne çikolata kisti, sende yok öyle birşey dediler.
Ama sonradan da 18 yaş büyükmüşüm diye düzeltmişti, hatta önemli bir ayrıntı diye de eklemişti. Di miPoppy cim sen 71 li misin?Cigdeme "ben senden 20 yas buyugum" yazmisin da ondan sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?