Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Transfere geri sayım sanırim bir listeleri var hamile kalanlar 27 27 27 diye ikiz ikiz ikiz diye sayfa bitmiyor.sonra 30 var 34 36.
Saf arı sütü cok faydalı yaşa gör.ozelden de yazacağım
yaaaa çok tatlısın ağzından bal damlıyor:) çok teşekkür ederim inş bende verebilirim o haberi. arı sütü 1 kg almıştım yarım kilodan az kalmıştır. pole tüketemiyorum alerjim var. ama balda günlük hayatımda yerim severim yani :)

Şekerim bu seferde bunlara sarilayim diyorum. Sen bana arisuti için nasil alırım bilgi verirmisin lütfen. 2 3 ay dinlenme beslenme yapsam ve son şansımı deneaem diyorum.

İnş

allahım banada hepimizede bir mucize nasip etsin. Burada olmaktan çok mutlutum allah razı olsun. Ama dedim ya benim yaşım sanki 88
Mutlu1anne cok hoşsun 88 mumkun mü . . Baya kazalar ameliyatlar gecirmissin.cok zor olmuş gecmiş olsun, bundan sonra mutlu günler yakındır insallah

Bu 6 aylık tedavi dediğin klomen veya femara tedavisi. Bunları 6 ay olarak öneriyor doktorlar. deneyecek olmadı tüp tavsiye edecek.

Bayanlar hayırlı kandiller ben de 27 yaşındayım rezervi az yumurtam döllenmiyor bile arı sütüyle polen mi öneriyorsunuz tedaviden kaç gün önce başlanmalı bu aktar ardan gidip alsam hemen güvenli olur mu

heh heh he. ben kazandım.
Canım yaa. Bak aklıma ne geldi. Olur da Aret Hoca da tedaviye karar verirsen İstanbul da kalacak yer konusunda sıkıntın olmasın. Zaten evde çoluk çocuk da yok. Bir eşim, bir ben. Misafirim ol. Valla bak. Hazır kamudasın. Ohhh miis. İzin sorunun da yok bildiğim kadarıyla. ( eşim de memur da ordan biliyorum ). Gelip gitmekle zaman kaybetmemiş olursun, kalırsın tedavi süresince . Aklında olsun. İstanbul da kimsem yok demeyesin

Bana yazdı bana yazdı. poppy73 hocam cevaplayabilir miyim benim doktor ilk igneyle tedavi yaptı.rezerv azlığı sebebiyle femaraya dondü daha kaliteli embriyo elde edecegiz dedi.femara tup bebekte uygun hastaya kullanılan bir yöntem.benim 3 embriyomda femara ve tabi ki ignelerde vardı 5. Gune gitti.hamile vardir ama direk bir konuşmam gecmedi femarayla mı diye. bence canını sıkma rezerv bitmemisken degerlendir

Bayanlar hayırlı kandiller ben de 27 yaşındayım rezervi az yumurtam döllenmiyor bile arı sütüyle polen mi öneriyorsunuz tedaviden kaç gün önce başlanmalı bu aktar ardan gidip alsam hemen güvenli olur mu
ben internetten güvenilir bi siteden almıştım. başka bir arkadaşımda ordan kullanmıştır. arıbilim diye bir site var oradan almıştım.

Tup bebek tedavisi degil ama galiba benim ki tup bebek.senin yumurta takibi mi

ne? saf arı sütü mü 1 kg almıştın??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…