- 12 Aralık 2016
- 1.550
- 3.053
- 63
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #50.661
Benim yaşım da 100 ona bakarsan. Biyolojik yaş ta önemli psikolojik yaş ta. En azından menepoza girmene daha 20 senen var.İnş
allahım banada hepimizede bir mucize nasip etsin. Burada olmaktan çok mutlutum allah razı olsun. Ama dedim ya benim yaşım sanki 88
he vallaVallaha mıı kız? Ayy bi ortak yanımız daha çıktı
Bunu beğenmedim,İnş
allahım banada hepimizede bir mucize nasip etsin. Burada olmaktan çok mutlutum allah razı olsun. Ama dedim ya benim yaşım sanki 88
Femara klomenin bir adım ötesi. Ama madem yumurta kaliten kötü vitaminlerle güçlendirebilmen mümkün. Arı sütü, bal, polen, QenzyimQ10, omega3, D vitamini, bol bol badem, ceviz v.s. bir kaç ay dene.faydasını illa ki göreceksin. Ayy bu arada çok bilmiş gibi iyice profesör e bağladıkMerhaba hanımlar ben 38 yaşında 11 aylık evliyim. Mart ayında klomen kullanıp bir kimyasal hamilelik geçirdim.. doktorum bir ay dinlendirip bu ayda femera adlı ilaca baslatti.dün aksam itibarıyla ilacın bitti.. amh düşük yumurtam kalitesiz.. bilmiyorum ilk zamanlarki gibi istekli değilim..az ve kalitesiz yumurta beni umutlandiramiyor nedense..
Siz bu femera ilacı ile hamile kalan duydunuz mu hiç? Sizce nasıl bir ilaç
Arı sütü bal polen karışımı kullanıyorum ayrıca çoban çantası aslan pençesi civan percemi sabah akşam kaynatip içiyorum.. diğer ilaçlara gelince doktorum gerek yok dedi. 3 ay oldu tedaviye başlayalı glukofen ve folic iod verdi..Femara klomenin bir adım ötesi. Ama madem yumurta kaliten kötü vitaminlerle güçlendirebilmen mümkün. Arı sütü, bal, polen, QenzyimQ10, omega3, D vitamini, bol bol badem, ceviz v.s. bir kaç ay dene.faydasını illa ki göreceksin.
Peki doktorunla konuştun mu bu üç ayda bir ilerleme var mıymış?Arı sütü bal polen karışımı kullanıyorum ayrıca çoban çantası aslan pençesi civan percemi sabah akşam kaynatip içiyorum.. diğer ilaçlara gelince doktorum gerek yok dedi. 3 ay oldu tedaviye başlayalı glukofen ve folic iod verdi..
Sormadım bu ay da femera kullandim bitti ayın 15 inde çağırdı yumurta oluşup oluşmadığına bakacak..6 aylık bir tedavi önerdi bana 3 ayı bitti.. rahim filmi temiz çıktı onu ilk gün istedi ve yaptırdım. Ama bana söylediği şey geçen ay glukofen ve folic iod ile de hamile klabilcegimdi ama maalesef olmadı tabi.. 15 inde umarım yumurta oluşurPeki doktorunla konuştun mu bu üç ayda bir ilerleme var mıymış?
Bizim burada biraraya gelmemiz hiiiiiçç tesadüf degil bence:))Aa ben de hayatımda bir kaç defa gördüğüm kuzenimle evlendim:) kısmet demekki.
Çıkar aklından bu olumsuz düşünceleri, pozitif ol, ol ki pozitif olayları hayatına cekesin, bak 18 yıllık tecrübe konuşuyorİnş
Hahaha, öyle deme bence yakında tüp doktorları bile bizim grubu takip etmeye başlayacak:))Femara klomenin bir adım ötesi. Ama madem yumurta kaliten kötü vitaminlerle güçlendirebilmen mümkün. Arı sütü, bal, polen, QenzyimQ10, omega3, D vitamini, bol bol badem, ceviz v.s. bir kaç ay dene.faydasını illa ki göreceksin. Ayy bu arada çok bilmiş gibi iyice profesör e bağladık
Çok haklısın ablacım çok teşekkür ederim inşallah bende hayata güzel bakıcam sizlerin sayesinde Allahın izniyleÇıkar aklından bu olumsuz düşünceleri, pozitif ol, ol ki pozitif olayları hayatına cekesin, bak 18 yıllık tecrübe konuşuyor
Ahanda şimdi çıktım klinikten. 3 kesin, 4 belli olmamak üzere cuma sabahı opu var. Haydin bismilah...
Ayni fikirdeyim. Hatta aramızda casuslar olabilirHahaha, öyle deme bence yakında tüp doktorları bile bizim grubu takip etmeye başlayacak:))
Abla dedi yaaaaÇok haklısın ablacım çok teşekkür ederim inşallah bende hayata güzel bakıcam sizlerin sayesinde Allahın izniyle
Hiç duymadım glukofen ile folic iod'uArı sütü bal polen karışımı kullanıyorum ayrıca çoban çantası aslan pençesi civan percemi sabah akşam kaynatip içiyorum.. diğer ilaçlara gelince doktorum gerek yok dedi. 3 ay oldu tedaviye başlayalı glukofen ve folic iod verdi..
İsterseniz burada da yazın arama kısmına detaylı daha guzel anlarsiniz..Hiç duymadım glukofen ile folic iod'u
Transfere geri sayım sanırim bir listeleri var hamile kalanlar 27 27 27 diye ikiz ikiz ikiz diye sayfa bitmiyor.sonra 30 var 34 36.Yaaaaa ne kadar mutlu ettiniz beni Çok umut oldunuz birazcık olsun yüzüm güldü :)))
İsim neydi öyle hitap ediyim ya da direk canısı diyim :))))Abla dedi yaaaa
Şaka yapıyorum canım, istediğin gibi hitap edebilirsin:)İsim neydi öyle hitap ediyim ya da direk canısı diyim :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?