Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Femara klomenin bir adım ötesi. Ama madem yumurta kaliten kötü vitaminlerle güçlendirebilmen mümkün. Arı sütü, bal, polen, QenzyimQ10, omega3, D vitamini, bol bol badem, ceviz v.s. bir kaç ay dene.faydasını illa ki göreceksin. Ayy bu arada çok bilmiş gibi iyice profesör e bağladık

Arı sütü bal polen karışımı kullanıyorum ayrıca çoban çantası aslan pençesi civan percemi sabah akşam kaynatip içiyorum.. diğer ilaçlara gelince doktorum gerek yok dedi. 3 ay oldu tedaviye başlayalı glukofen ve folic iod verdi..

Peki doktorunla konuştun mu bu üç ayda bir ilerleme var mıymış?

Peki doktorunla konuştun mu bu üç ayda bir ilerleme var mıymış?
Sormadım bu ay da femera kullandim bitti ayın 15 inde çağırdı yumurta oluşup oluşmadığına bakacak..6 aylık bir tedavi önerdi bana 3 ayı bitti.. rahim filmi temiz çıktı onu ilk gün istedi ve yaptırdım. Ama bana söylediği şey geçen ay glukofen ve folic iod ile de hamile klabilcegimdi ama maalesef olmadı tabi.. 15 inde umarım yumurta oluşur

Hahaha, öyle deme bence yakında tüp doktorları bile bizim grubu takip etmeye başlayacak:))

Hiç duymadım glukofen ile folic iod'u

Yaaaaa ne kadar mutlu ettiniz beni Çok umut oldunuz birazcık olsun yüzüm güldü :)))
Transfere geri sayım sanırim bir listeleri var hamile kalanlar 27 27 27 diye ikiz ikiz ikiz diye sayfa bitmiyor.sonra 30 var 34 36.
Saf arı sütü cok faydalı yaşa gör.ozelden de yazacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…