- 28 Şubat 2017
- 1.523
- 3.332
- 53
- 52
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #50.721
Uleeeennn, bu benim kullandığım folik asit ya, çok dikkatliyimhttp://urun.n11.com/vitamin-ve-mineraller/pregnio-fol-iyot-90-tablet-P177809456
Ben de kullanıyorum canım
Henüz maç bitmedi cnmheh heh he. ben kazandım.
Aynen bende kullaniyorumhttp://urun.n11.com/vitamin-ve-mineraller/pregnio-fol-iyot-90-tablet-P177809456
Ben de kullanıyorum canım
@denizkaplan gözünün yağını yiyeyim:). Bu bizim niye aklımıza gelmedi? Evet @Haremiz benim de kapım açık. İstediğin kadar kalabilirsin.Canım yaa. Bak aklıma ne geldi. Olur da Aret Hoca da tedaviye karar verirsen İstanbul da kalacak yer konusunda sıkıntın olmasın. Zaten evde çoluk çocuk da yok. Bir eşim, bir ben. Misafirim ol. Valla bak. Hazır kamudasın. Ohhh miis. İzin sorunun da yok bildiğim kadarıyla. ( eşim de memur da ordan biliyorum ). Gelip gitmekle zaman kaybetmemiş olursun, kalırsın tedavi süresince . Aklında olsun. İstanbul da kimsem yok demeyesin
Aynen ben de şaşırdım.ne? saf arı sütü mü 1 kg almıştın??
Evet ben yazmakta acele ettim.Sonra gordum.9 ay nasil durdum bilmem :))Ama sonradan da 18 yaş büyükmüşüm diye düzeltmişti, hatta önemli bir ayrıntı diye de eklemişti. Di mipoppy73 cüm
Ayy tatilim geldi. Şu 11 Haziran bi gelse de kopsam biraz. Şiştim Cem Bey' i görmekten. Kocamdan çok görür oldum
Evet yaa lütfen, çok önemli bir ayrıntı, 18 yaş. 44'üm. Haa hissediyor muyum, yoooAma sonradan da 18 yaş büyükmüşüm diye düzeltmişti, hatta önemli bir ayrıntı diye de eklemişti. Di mipoppy73 cüm
Kaç peki, söyle söyle kimseye söylemem aramızdaHerhalde en buyugunuz benim.Bi de kilolariniz nasil merak ettim.Bu kadar ilac,hormon,vitamin,ari sutu vs alinca merak ettim.Sonuc da bazilari istah aciyor
Ben 56 olmusumdur.tartilmadım göbek var. 57 de vardır.kilo aldım canım daha cok spor yapmamaktan.igneler ve ballar cabası yedigimiz cikolata vb herşey dondurmaHerhalde en buyugunuz benim.Bi de kilolariniz nasil merak ettim.Bu kadar ilac,hormon,vitamin,ari sutu vs alinca merak ettim.Sonuc da bazilari istah aciyor
Hoşbuldukk çok teşekkür edrrimHosgeldin canim
Banane yaaa önce ben davrandımiki prensesin annesi gözünün yağını yiyeyim:). Bu bizim niye aklımıza gelmedi? Evet Haremiz benim de kapım açık. İstediğin kadar kalabilirsin.
Evet ben yazmakta acele ettim.Sonra gordum.9 ay nasil durdum bilmem :))
Hayırlı haberlerin vardır inşallah canım, bekliyoruz.Ayy anca bitirdim cevapları:). Sizi bir bırakıyorum sayfalar boyu yaziyorsunuz:). Doktora gittim ben de onu da aksam yazacağım artık:)
Ben 63 kiloyum canım. Tedaviye başladığımdan beri dikkat ediyorum. Yoksa kilo alıp gitmişti başını.Herhalde en buyugunuz benim.Bi de kilolariniz nasil merak ettim.Bu kadar ilac,hormon,vitamin,ari sutu vs alinca merak ettim.Sonuc da bazilari istah aciyor
Teşekkür ederim cok naziksiniz hanımlar. Ne güzel bir grup olduk biz ya maşalah.iki prensesin annesi gözünün yağını yiyeyim:). Bu bizim niye aklımıza gelmedi? Evet Haremiz benim de kapım açık. İstediğin kadar kalabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?