Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kullanılır poppy73 bende basliyorum.coraspirin var ve asistan (dr.umun asistanı) arı sutunü içebilirsin dedi

14 gün sonra olmuşum

Benden istedi aret. Ama istemeden önce folik asit ve coraspin vermişti. Urfaya dönünce yaptır ilaca da başka dedi. Billuribin falan da istedi. Temiz çıktı hepsi şükür

Lannn en kilolu benim. 65, ama benim boyum var. 1.72, bana boylarınızla gelin Bu arada ilaclardan vs kilo almadım, evlendikten sonra 3-4 kilo aldım ben de herkes gibi.
Lan valla sende o boy varsa o kiloyla manken gibisindir. Ben 1.60 boydayım. Fazla kilom var ama bilerek koruyorum. Kilo verince yüzüm çöküyor, canlı cenaze gibi oluyorum. O yüzden bu şekilde devam. Tabii koruyabilmek de büyük başarı. Onca iğne vitamin, atı sütü vs.

poppy73 cok güzel haberler 40 bin bakımı tamam desene ☺
Bebegimhadi 1 yumurta olunca zaten ilk günden çok umutlu konusmadi dr. Sans verelim demistik. Maalesef 2. Günde dollenmedi kaliteli yumurta değilmiş dedi emriyolog. Tabiki tum emekler boşa gitti kızlar. 2 gün bayagi sinirlerim bozuldu. Ama sizden biri evladım var sukret bizde oda yok diyince kendime geldim
Simdi diyorum ki 1 2 ay vitamin ari sutu alayım yaz sonu bir daha deneyeyim... nadasa alıyorum kendimi ☺

Benden istedi aret. Ama istemeden önce folik asit ve coraspin vermişti. Urfaya dönünce yaptır ilaca da başka dedi. Billuribin falan da istedi. Temiz çıktı hepsi şükür
Hmm test sonuçlarından bağımsız herkese veriyor o zaman coraspirin ile folik asit. Folik asit de verdi, ben zaten kullaniyorum diye yazmadım onu.
Tedaviye başlamadan önce istedikleri paket testleri yaptirmistim ameliyattan önce. Sordum, sorun yok dedi.

Yok işte, 62 kiloyken iyiydim, simdi biraz fazla ama koruyabilmemiz de iyi tabi onca hormona vs'ye ragmen.

Ok, sağlıklı beslen o zaman. Sebze-meyve, balık, Kuru incir, nar suyu tuket. Bol bol yürüyüş yap. Organik gıda tüketmeye çalış.

Lannn en kilolu benim. 65, ama benim boyum var. 1.72, bana boylarınızla gelin Bu arada ilaclardan vs kilo almadım, evlendikten sonra 3-4 kilo aldım ben de herkes gibi.
hayır en kilolu benimmmm :) 59la evlenip 4 sene içinde 3 tüp denemesi sonrası 69um ve 63 boyum, ama insanlar inanmaz kiloma, kemiklerim ağır diyom ben de:)))

Vaaaayyy grubumuzun medari iftiharı sensin o zaman:). Gönlümüz seninle. Yumurtaların ne durumdaydı? Kaç tane çıkıyor?
Yumurta iyi gibi.Iki kere klomen kullandim sadece.1. De bir yumurta,adetin 9.gunu 26 mm.Ikinci ay icmedim.3. Ay 6 yumurta,adetin 7. Gunu dort yumurta 17-20 mm arasi,diger ikisi 13 mm.Klomenin 5 tanesini de icmedim.Bide ilk defa catlatma ignesi yapinca sonuc 4 cm kist.Bu ay kistten dolayi bisey yapmadimRahim filmide cekilmezmis.Ilk isim r.filmi celtirmek olucak

Bu arada yas olarak birinciyim ya.Kiloda da birinciyim sekerler.79 olmusum,ama simdi 72 kiloyum.140 kloydum bem
10 ayda 80 kilo verdim.Aldigim 19 kiloyu vermeye calisiyorum iste.Kayserili olursan birde mantici dukkanin olursa,bide ustune ev yapimi pasta borek kurabiye... Neyseki devrettim.Simdi evde siparis yapiyorum.Pismemis,kiloyla satinca sorun olmuyor.ayy cok uzun yazdim kusura bakmayin

Bu arada yas olarak birinciy ya.Kiloda da birinciyim sekerler.79 olmusum,ama simdi 72 kiloyum.140 kloydum bem
10 ayda 80 kilo verdim.Aldigim 19 kiloyu vermeye calisiyorum iste
bravo arkadaşımm, azim budur. biz artı yönde giderken sen eksi yönde gidiyorsun... yani bence hepimizden incesin :)

Eee iyiymiş 6 yumurta. Gecen gün yazmıştın hatırladım. Peki hic cocuk var mı, sen niye bekliyorsun, tüp bebeğe gecsene bir an önce. Fazla vaktimiz yok çünkü. Rahim filmi evet çok önemli, ben de cektirdim, sorun çıktı. Hallettim, tedaviye gececegim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…