- 26 Aralık 2016
- 4.173
- 7.117
- 158
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #50.761
KullanılırGittim işte bugün kontrole. Bir sorun yokmuş. Hoca çok komik yaa bizim gibi:). Sana genç kız rahmi yaptım dedi. Daha yumurtalara çözüm bulamadım yalnız dedi, onu da bulacağım inşallah dedi:). Haziran dedi yalnız, Mayıs'ta bekleyelim, dur daha yeni oldun, dikisler vs var dedi. Coraspin verdi, arı sütü ile kullanilir herhalde degil mi kızlar, arı sütü de kan sulandiriyor ya.
14 gün sonra olmuşumO zaman 24 Mayıs'ta regl olman gerekiyor. 24'ten 14 gün çıkar, 10 Mayıs, yani bugün. Pazar günü igne olduğuna göre Salı çatlamış olsa (9'u) ki senin de catladiktan tam 14 gün sonra baslamiyordu regl'in galiba. 12-13 gün sonra mıydı? Geçen aydan hesapla. O zaman 24'unden daha erken regl olman gerekiyor.
Soru neydi pardon:)). Sonra yazmışsın zaten cizgi silikti diye, o zaman bence dün catladi. Bu akşam da calisabilirsiniz canım son olarak:) Geçen ay catlatma ignesi vuruldiktan kaç gün sonra regl oldun?
Benden istedi aret. Ama istemeden önce folik asit ve coraspin vermişti. Urfaya dönünce yaptır ilaca da başka dedi. Billuribin falan da istedi. Temiz çıktı hepsi şükürEvet, INR, yaptırdım ben de. Belki o degerleri görüp de vermiştir. Ben istemedim bu sefer kan tahlili sonuçlarını, çünkü alsam biliyorum kendimi, didik didik ederim, bakarım arastiririm. Cahillik mutluluktur dedim, almadım:))
Demiştim ben, aramızda casuslar olabilir diyeNe diyeceğim kızlar. Aret Hocaya dedim ki, ben arı sütü kullanıyorum. O an bıyık altından bir güldü böyle imalı imalı. Aha dedim, takip ediyorlar işte bizi
Lan valla sende o boy varsa o kiloyla manken gibisindir. Ben 1.60 boydayım. Fazla kilom var ama bilerek koruyorum. Kilo verince yüzüm çöküyor, canlı cenaze gibi oluyorum. O yüzden bu şekilde devam. Tabii koruyabilmek de büyük başarı. Onca iğne vitamin, atı sütü vs.Lannn en kilolu benim. 65, ama benim boyum var. 1.72, bana boylarınızla gelin Bu arada ilaclardan vs kilo almadım, evlendikten sonra 3-4 kilo aldım ben de herkes gibi.
Ok, çok teşekkür ederim:)Kullanılırpoppy73 bende basliyorum.coraspirin var ve asistan (dr.umun asistanı) arı sutunü içebilirsin dedi
Hah işte, o zaman 36 saat sonra çatlıyor ya, yani dün. 12 gün sonra da regl. Bu ay 3 gün erken regl olabilirsin. Bi bak bakalım doğru mu çıkacak hesaplamamiz? Gerçi olma da :))14 gün sonra olmuşum
Hmm test sonuçlarından bağımsız herkese veriyor o zaman coraspirin ile folik asit. Folik asit de verdi, ben zaten kullaniyorum diye yazmadım onu.Benden istedi aret. Ama istemeden önce folik asit ve coraspin vermişti. Urfaya dönünce yaptır ilaca da başka dedi. Billuribin falan da istedi. Temiz çıktı hepsi şükür
Bak kimseye soylemek yok ama soz verKaç peki, söyle söyle kimseye söylemem aramızda
Yok işte, 62 kiloyken iyiydim, simdi biraz fazla ama koruyabilmemiz de iyi tabi onca hormona vs'ye ragmen.Lan valla sende o boy varsa o kiloyla manken gibisindir. Ben 1.60 boydayım. Fazla kilom var ama bilerek koruyorum. Kilo verince yüzüm çöküyor, canlı cenaze gibi oluyorum. O yüzden bu şekilde devam. Tabii koruyabilmek de büyük başarı. Onca iğne vitamin, atı sütü vs.
Ok, sağlıklı beslen o zaman. Sebze-meyve, balık, Kuru incir, nar suyu tuket. Bol bol yürüyüş yap. Organik gıda tüketmeye çalış.poppy73 cok güzel haberler 40 bin bakımı tamam desene ☺
Bebegimhadi 1 yumurta olunca zaten ilk günden çok umutlu konusmadi dr. Sans verelim demistik. Maalesef 2. Günde dollenmedi kaliteli yumurta değilmiş dedi emriyolog. Tabiki tum emekler boşa gitti kızlar. 2 gün bayagi sinirlerim bozuldu. Ama sizden biri evladım var sukret bizde oda yok diyince kendime geldim
Simdi diyorum ki 1 2 ay vitamin ari sutu alayım yaz sonu bir daha deneyeyim... nadasa alıyorum kendimi ☺
Vaaaayyy grubumuzun medari iftiharı sensin o zaman:). Gönlümüz seninle. Yumurtaların ne durumdaydı? Kaç tane çıkıyor?Bak kimseye soylemek yok ama soz verEylulde 45 bitti canim.
hayır en kilolu benimmmm :) 59la evlenip 4 sene içinde 3 tüp denemesi sonrası 69um ve 63 boyum, ama insanlar inanmaz kiloma, kemiklerim ağır diyom ben de:)))Lannn en kilolu benim. 65, ama benim boyum var. 1.72, bana boylarınızla gelin Bu arada ilaclardan vs kilo almadım, evlendikten sonra 3-4 kilo aldım ben de herkes gibi.
amin canımNamaz kılamadım ama duayı okudum, Allah razı olsun bilgilendirdiğin için. Allah kabul etsin inşallah...
Yumurta iyi gibi.Iki kere klomen kullandim sadece.1. De bir yumurta,adetin 9.gunu 26 mm.Ikinci ay icmedim.3. Ay 6 yumurta,adetin 7. Gunu dort yumurta 17-20 mm arasi,diger ikisi 13 mm.Klomenin 5 tanesini de icmedim.Bide ilk defa catlatma ignesi yapinca sonuc 4 cm kist.Bu ay kistten dolayi bisey yapmadimRahim filmide cekilmezmis.Ilk isim r.filmi celtirmek olucakVaaaayyy grubumuzun medari iftiharı sensin o zaman:). Gönlümüz seninle. Yumurtaların ne durumdaydı? Kaç tane çıkıyor?
bravo arkadaşımm, azim budur. biz artı yönde giderken sen eksi yönde gidiyorsun... yani bence hepimizden incesin :)Bu arada yas olarak birinciy ya.Kiloda da birinciyim sekerler.79 olmusum,ama simdi 72 kiloyum.140 kloydum bem
10 ayda 80 kilo verdim.Aldigim 19 kiloyu vermeye calisiyorum iste
Eee iyiymiş 6 yumurta. Gecen gün yazmıştın hatırladım. Peki hic cocuk var mı, sen niye bekliyorsun, tüp bebeğe gecsene bir an önce. Fazla vaktimiz yok çünkü. Rahim filmi evet çok önemli, ben de cektirdim, sorun çıktı. Hallettim, tedaviye gececegim.Yumurta iyi gibi.Iki kere klomen kullandim sadece.1. De bir yumurta,adetin 9.gunu 26 mm.Ikinci ay icmedim.3. Ay 6 yumurta,adetin 7. Gunu dort yumurta 17-20 mm arasi,diger ikisi 13 mm.Klomenin 5 tanesini de icmedim.Bide ilk defa catlatma ignesi yapinca sonuc 4 cm kist.Bu ay kistten dolayi bisey yapmadimRahim filmide cekilmezmis.Ilk isim r.filmi celtirmek olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?