Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

aynen saf ari sutune devam... kestane bali tam bir sifa kaynagi, iyi gelmediigi hastalik yok...ama oyle Gurcistandan falan getirtmeyin, kaynagi dogu karadeniz hatta Rize, annanem sagolsun bana kilo kadar almisti onu yiyorum koklaya koklaya, aklim cikiyor bitecek diye,

esimin degerlerinide artik bilmiyorum acikcasi, test vereli cok oldu, tedavide olmadigimiz icin kan vermedim,takipte sart, kosular beni cok zorluyor acikcasi

hımm peki poppyciğim. Ben o prospettüsü hiç okumadım. Bilgi için teşekkürler. yanıltmayayım arkadaşı.

O zaman şöyle yapacaksın. Adet döngünü biliyorsundur. Her adetten 14 gün önce yumurtlama oluyor. Ona göre aşağı yukarı bir hesap yapıp gün aşırı ilişki Haremiz 'in dediği gibi. Internette ovulasyon hesaplama siteleri var, oradan da bakabilirsin.

Ben tadını sevmiyorum, o tanıdık hazır getirmişken alsam mı dedim:)

tek sansim kendi kendimin takipcisi olmak su asamada insallah bosa kurek cekmiyorumdur

Ama yumurtlamam çatlamam bitmiştir artık diye 19. 20. günler çalışmayı bırakmayasın. benim yumurtalarım mesela 19. 20. 21. günde çatlıyordu. Geç büyürse geç te çatlıyor. Gerçi arı sütünden sonra 12. günde falan normal boyutlara ulaşıyor artık şükür. Eskiden geriden gidiyordu.

Kızlar günaydın bazı arkadaşlarım bilir epey oldu yazmayalı. Bende kan pıhtılaşması esimde de morfoloji problemi vardı geçen sene %2 ydi. 15 gün önce esime tekrar test yaptık. Kavga gürültü her zaman ki gibi. Çok şükür morfoloji 5 e yükselmiş. İleri hızda artmış. Şimdi emodex kapsül ve keçi boynuzu pekmezi yiyor şu sıralar Bende bugün adetimin ikinci günü. Sabah kan alındı sonucunu bekliyorum. Cikinca Dr Kenan Sofuoğlu na gostericem. İlk defa gidicem inşallah iyi bir doktor dur. Fsh lh gibi hormonlarima tekrar baktırıyorum. Geçen sene çok iyi çıkmıştı. İnşallah bu seferde bir sorun olmazsa. Bu aydan sonra bebek çalışmalarına başlicam. Bu arada omega3 Folik asit ve coraspin içiyorum. Hadi hayırlısı bakalım. Gorusmek üzere kızçeler

hoşgeldin...herşey çok güzel olacak diyerek başla güne....Kısmet bu kimse bilemez şansının ne kadar olduğunu...yürekten diliyorum herşey gönlünce olsun...

Hemde ne sugar olur.Bide kiz olursa sugar×2 olur.Tup de morfolojinin vs onemi oldugunu soyleyenlerde var.
Size bisey soylucem moral verir belki.Medicana hst de calisan hemsire tanidigim var.O soyledi bana.Kadin 53 yasinda esi 60 kusurmus.Tup bebek yaptirmislar ucuzlere hamile kalmis.Orda da dogurmus uc bebegi kucaklarina aldilar gittiler diyor.Onun bile olduysa senin hayli hayli olur dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…