- 28 Şubat 2017
- 1.523
- 3.332
- 53
- 52
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #50.801
Allah allaahhh, napıyorsunuz ki ordabakuye 3 saat, kargo falan olmuyor canim burada yaa, o kadar kirsal
Hehe, kızmayız merak etme. Saf arı sütüne devam o zaman.
İyi yaptın yazmakla da. Bu arada birşey soracağım. Kestane balı iyi geliyor mu bu tip işlere? Bir tanıdık Gürcistan'dan kestane balı getiriyor, alsam mı acaba diye düşündüm.
esimin degerlerinide artik bilmiyorum acikcasi, test vereli cok oldu, tedavide olmadigimiz icin kan vermedim,takipte sart, kosular beni cok zorluyor acikcasiAslında iki adet dönemi içinde gün aşırı çalışma olursa ovülasyon testine de gerek yok ama acaba yumurtan mı büyümüyor yada çatlamıyor mu? yada eşinin değerleri mi düşük. Bunları bilmen açısından takipte olman şart. Ona göre tedavi belirlenir çünkü.
hımm peki poppyciğim. Ben o prospettüsü hiç okumadım. Bilgi için teşekkürler. yanıltmayayım arkadaşı.Haremiz 'ciğim, adetin 11. günü gün aşırı değil . Prospektüsünde çizelge var, kaç günde bir adet oluyorsan ona göre başlıyorsun ve HER GÜN. Mesela 24 günde bir oluyorsan 6. gün başlıyorsun. Her gün aynı saatte, 3-4 sat öncesinden sıvı alımını bırakarak. İkinci çizgi hep çıkıyor ama silik. Ne zamanki ikinci çizgi birinci çizgiden daha koyu oluyor, o zaman LH hormonunun pik yaptığını anlıyoruz. Bu da demek oluyor ki, 24-36 saat sonra yumurtalar çatlayacak.
Ziraat Muhendisiyiz biz esimleAllah allaahhh, napıyorsunuz ki orda
O zaman şöyle yapacaksın. Adet döngünü biliyorsundur. Her adetten 14 gün önce yumurtlama oluyor. Ona göre aşağı yukarı bir hesap yapıp gün aşırı ilişkicok tesekkur ederim, hem yurt disi hem kirsal hem Azerbaycan o yuzden ne yazik ki hicbirseye kolayca erisemiyorum...burada maddi olanaginiz varsa bile bazi seylere ulasmak cok zor ne yazik ki, daha once de kullanmistim cok kiziyorum kendime Turkiyeden getirmedigim icin
Ben tadını sevmiyorum, o tanıdık hazır getirmişken alsam mı dedim:)aynen saf ari sutune devam... kestane bali tam bir sifa kaynagi, iyi gelmediigi hastalik yok...ama oyle Gurcistandan falan getirtmeyin, kaynagi dogu karadeniz hatta Rize, annanem sagolsun bana kilo kadar almisti onu yiyorum koklaya koklaya, aklim cikiyor bitecek diye,
tek sansim kendi kendimin takipcisi olmak su asamada insallah bosa kurek cekmiyorumdurO zaman şöyle yapacaksın. Adet döngünü biliyorsundur. Her adetten 14 gün önce yumurtlama oluyor. Ona göre aşağı yukarı bir hesap yapıp gün aşırı ilişkiHaremiz 'in dediği gibi. Internette ovulasyon hesaplama siteleri var, oradan da bakabilirsin.
tabiii esimde aliskin olmadigindan aci geliyor mesela, ama bende aksine cok seviyorum, alin bence sifa niyetine sabahlari ac karnina kasik :)Ben tadını sevmiyorum, o tanıdık hazır getirmişken alsam mı dedim:)
Bir şey değil canım:). Senin doğru, 28 günde birse regl, 11. gün başlanıyor,hımm peki poppyciğim. Ben o prospettüsü hiç okumadım. Bilgi için teşekkürler. yanıltmayayım arkadaşı.
Ama yumurtlamam çatlamam bitmiştir artık diye 19. 20. günler çalışmayı bırakmayasın. benim yumurtalarım mesela 19. 20. 21. günde çatlıyordu. Geç büyürse geç te çatlıyor. Gerçi arı sütünden sonra 12. günde falan normal boyutlara ulaşıyor artık şükür. Eskiden geriden gidiyordu.O zaman şöyle yapacaksın. Adet döngünü biliyorsundur. Her adetten 14 gün önce yumurtlama oluyor. Ona göre aşağı yukarı bir hesap yapıp gün aşırı ilişkiHaremiz 'in dediği gibi. Internette ovulasyon hesaplama siteleri var, oradan da bakabilirsin.
Yok, hayatta hiçbir şey boşa gitmez, merak etme. En azından kendini tanırsın, faydası olur. Bol şans diliyorum sana.tek sansim kendi kendimin takipcisi olmak su asamada insallah bosa kurek cekmiyorumdur
coooookkk tesekkur ederimmmm,sans cok lazim bugunlerdeYok, hayatta hiçbir şey boşa gitmez, merak etme. En azından kendini tanırsın, faydası olur. Bol şans diliyorum sana.
Ok, yap ama bir dahaki ay tam yap, 10. günden itibaren her gün aynı saatte. Klomen kullandın mı bu ay?Bugün de sancım var. Akşam bir ovülasyon testi daha yapacağım bakalım. belki çizgi daha koyu olur:)
yay:)kova canım
hoşgeldin...herşey çok güzel olacak diyerek başla güne....Kısmet bu kimse bilemez şansının ne kadar olduğunu...yürekten diliyorum herşey gönlünce olsun...merhabaaa, bende aranıza yeni katıldım. bu grup için belki uygun değilim ama bende çocuk sahibi olamıyorum. ve en eğlenceli en çok kafa dağıtabileceğim grup olarak gördüm uzaktan uzağa baya takip ettim sizi:) kendimi tanıştırayım ismim çiğdem 26 yaşındayım çikolata kisti hastasıyım 1,5 yıldır evliyim 2 aydır korunmuyoruz çok bebek sahibi olmak istiyorum ama doktorlar işimin zor olduğunu söylüyolar. henüz bir tedaviye başlamadım. eylüle kadar doğal yolla deneyeceğim eylülden sonra tedaviye başlayacağım. ama aklıma yerleşmiş olmayacağı psikolojimi düzeltemiyorum. kafa dağıtmak içinde burayı çare olarak gördüm ve işe yarıyor:) tekrar herkese merhaba artık bende buradayım tabi kabul ederseniz:)
Hemde ne sugar olur.Bide kiz olursa sugar×2 olur.Tup de morfolojinin vs onemi oldugunu soyleyenlerde var.Günaydın, oğluna bir kardeş sugar olur:). Burada yazilanlardan da anladığım kadarıyla morfoloji çok oynak birşey. Çok da guvenmemek mi lazım acaba? Kimden kaynaklandığını bilemiyor sanırım kimse. Hayırlısı olsun, tüpe geçersen morfolijinin pek önemi kalmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?