- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #50.781
Yaaa mantıııııBu arada yas olarak birinciyim ya.Kiloda da birinciyim sekerler.79 olmusum,ama simdi 72 kiloyum.140 kloydum bem
10 ayda 80 kilo verdim.Aldigim 19 kiloyu vermeye calisiyorum iste.Kayserili olursan birde mantici dukkanin olursa,bide ustune ev yapimi pasta borek kurabiye... Neyseki devrettim.Simdi evde siparis yapiyorum.Pismemis,kiloyla satinca sorun olmuyor.ayy cok uzun yazdim kusura bakmayin
Var canim.23 yasinda oglum var.4 yil oncede korunmayi biraktigim ay hamile kalmistim.Ama bos gebelik oldu.Oglumda da ilk ay hamile kalmistim.Hadi o zaman genctim.Cabuk hamile kaldigim icin temmuza kadar denemek istiyorum.Bi de esimde morfoliji 1 di simdi 5 olmus.Hicbisey kullanmadan nasil olduysa.Hareket de dusuk.Urolog ilac verdi,bende evicap 200,cinko,B12 ilave ettim.15 gundur iciyor.15 gun sonra da tekrar kontrol.Duzelme varsa 2 ay daha beklerim yoksa hemen tupe gecicem.Acaba esimden dolayi mi olmuyor diye.Eee iyiymiş 6 yumurta. Gecen gün yazmıştın hatırladım. Peki hic cocuk var mı, sen niye bekliyorsun, tüp bebeğe gecsene bir an önce. Fazla vaktimiz yok çünkü. Rahim filmi evet çok önemli, ben de cektirdim, sorun çıktı. Hallettim, tedaviye gececegim.
Tabii var canim.Neden olmasin istedigin manti olsun.Gonderiyorum zaten.Yaaa mantıııııcok severim. İstanbul'a sipariş var mı?
Merhaba canım perşembe günü 17,00 doktorda ilk randevu var bakalım neler söyliyecek .Asmin lena tahminim haziran sonu temmuz aylarinda transfer olur.size iyi yolculuklar tedavinde guzel haberler canım
Günaydın evet ne soyleyecek bakalım hosgeldin memleketineMerhaba canım perşembe günü 17,00 doktorda ilk randevu var bakalım neler söyliyecek .
Cok gecmis olsun.tabi ki hić duymak istemedigimiz haberleri almışsın.evet cocuğun gözünün önünde olunca tesellin o kadar zor degil.hiçte kafaya takılacak konu değil.insallah tekrar denemende arı sütü etki eder.var olan durumunu 2 ile carpiyor 2 katını veriyor aslında.poppy73 cok güzel haberler 40 bin bakımı tamam desene ☺
Bebegimhadi 1 yumurta olunca zaten ilk günden çok umutlu konusmadi dr. Sans verelim demistik. Maalesef 2. Günde dollenmedi kaliteli yumurta değilmiş dedi emriyolog. Tabiki tum emekler boşa gitti kızlar. 2 gün bayagi sinirlerim bozuldu. Ama sizden biri evladım var sukret bizde oda yok diyince kendime geldim
Simdi diyorum ki 1 2 ay vitamin ari sutu alayım yaz sonu bir daha deneyeyim... nadasa alıyorum kendimi ☺
Günaydın, oğluna bir kardeş sugar olur:). Burada yazilanlardan da anladığım kadarıyla morfoloji çok oynak birşey. Çok da guvenmemek mi lazım acaba? Kimden kaynaklandığını bilemiyor sanırım kimse. Hayırlısı olsun, tüpe geçersen morfolijinin pek önemi kalmaz.Var canim.23 yasinda oglum var.4 yil oncede korunmayi biraktigim ay hamile kalmistim.Ama bos gebelik oldu.Oglumda da ilk ay hamile kalmistim.Hadi o zaman genctim.Cabuk hamile kaldigim icin temmuza kadar denemek istiyorum.Bi de esimde morfoliji 1 di simdi 5 olmus.Hicbisey kullanmadan nasil olduysa.Hareket de dusuk.Urolog ilac verdi,bende evicap 200,cinko,B12 ilave ettim.15 gundur iciyor.15 gun sonra da tekrar kontrol.Duzelme varsa 2 ay daha beklerim yoksa hemen tupe gecicem.Acaba esimden dolayi mi olmuyor diye.
Hoşgeldin. Yumurta takibini kendin yapabilirsin en azından ovülasyon testleri ile evde çatlayıp çatlamadığını takip edebilirsin. adetin 11. günü yapmaya başla gün aşırı. çift çizgiyi gördüğün an çalışmaya başla. Kürlerine devam et. Ama senin daha profosyonel bir tedavi alman gerek gibi. Keşke imkanın olsaydı.Gunaydin kizceler, uzun zamandir yazmiyordum hic bir foruma, sizi gorunce yazmadan edemedim
simdiiiii oncelikle 35 yasima nisanda girdim, amma velakin amh im dusuk (2016 mart ayinda 0.72 idi) yumurtam kalitesiz (usg de yumurta goruluyor fakat ya buyumuyor igneye cevap cok cok az) fsh im yuksek (valla en son 16 iydi galiba-artik olcum yaptiramiyorum) ve eken menapoz durumundayim ve sanirim bu durumum genetik (teyzemden)
5 yillik evliyim,bu sure icinde de hic korunmadim yani korunma nedir bilmem
3 tup bebek tedavisi gordum, 3. yarim kaldi ne yazik ki, yumurtalar kalitesiz oldu, hic gebelik elde edemedim, cocugum yok, ayrice Turkiyede de degilim, Azerbaycandayiz isimiz geregi, kirsal da ve su an iicin tedavi imkanimda yok
bu sebepledir ki allah a siginip dogal deniyoruz, Turkiyeden getirdigim ari sutum, polenim, kestane balim var, bir aktarin hazirlamis oldugu 3 aylik bitkilerden olusan karisimim ve macunum var. macun bitmek uzere, otlarda 2 aydayim,supradyn ve dhea iciyorum bunun yani sira, ama ne yazik ki yumurtlayip yumurtlamadigimi bilmiyorum.takip sansim yok yani.cooook uzun yazdim biliyorum....Rabbim kimsenin kucagini karnini bos birakmasin..saglikli hayirli evlatlar versin insallah...
bu arada boga burcuyum,aslen Ankaraliyim
himmm simdi bisey dicem kizmayin 45-46 kiloyum, 1.60 boyum,gurbet cok zormus yaklasik 7 ayda 5-6 kilo verdim
sonraaa ne isterseniz sorun hazir ve nazirim
Yarismaci arkadaslara basarilar dilerim
hosbuldummmHoşgeldin. Yumurta takibini kendin yapabilirsin en azından ovülasyon testleri ile evde çatlayıp çatlamadığını takip edebilirsin. adetin 11. günü yapmaya başla gün aşırı. çift çizgiyi gördüğün an çalışmaya başla. Kürlerine devam et. Ama senin daha profosyonel bir tedavi alman gerek gibi. Keşke imkanın olsaydı.
Kargo ile isteyebilirsin ama çok mu kırsaldasın ki?hosbuldummmkesinlikle tedavi olmam gerek ancak burada su asamada cok cok zor, zaten otu falanda isin acigi bisey yapmis olmak icin yapiyorum yalan yok hani elim bos kalmasin hesabi, turkiyeden tek almayi unuttugum ovulasyon testi ne yazik ki.onuda burada bulmamin imkani yok neredeyse,akintima gore tahmin etmeye calisiyorum ancak o da cok dogru bir sonuc olmuyor...
http://urun.gittigidiyor.com/kozmet...adet-ovulasyon-testi-en-uygun-fiyat-277206956 adresinden temin edebilirsin. Yurt dışına gönderileri var mı bilmiyorum. Ben birkaç ay kullanmıştım bu testi. Ama eşimden kaynaklı olmadı işte. Ovalasyon gününü doğru tespit ediyor, güvenilir.hosbuldummmkesinlikle tedavi olmam gerek ancak burada su asamada cok cok zor, zaten otu falanda isin acigi bisey yapmis olmak icin yapiyorum yalan yok hani elim bos kalmasin hesabi, turkiyeden tek almayi unuttugum ovulasyon testi ne yazik ki.onuda burada bulmamin imkani yok neredeyse,akintima gore tahmin etmeye calisiyorum ancak o da cok dogru bir sonuc olmuyor...
Hehe, kızmayız merak etme. Saf arı sütüne devam o zamanGunaydin kizceler, uzun zamandir yazmiyordum hic bir foruma, sizi gorunce yazmadan edemedim
simdiiiii oncelikle 35 yasima nisanda girdim, amma velakin amh im dusuk (2016 mart ayinda 0.72 idi) yumurtam kalitesiz (usg de yumurta goruluyor fakat ya buyumuyor igneye cevap cok cok az) fsh im yuksek (valla en son 16 iydi galiba-artik olcum yaptiramiyorum) ve erken menapoz durumundayim ve sanirim bu durumum genetik (teyzemden)
5 yillik evliyim,bu sure icinde de hic korunmadim yani korunma nedir bilmem
3 tup bebek tedavisi gordum, 3. yarim kaldi ne yazik ki, yumurtalar kalitesiz oldu, hic gebelik elde edemedim, cocugum yok, ayrice Turkiyede de degilim, Azerbaycandayiz isimiz geregi, kirsal da ve su an iicin tedavi imkanimda yok
bu sebepledir ki allah a siginip dogal deniyoruz, Turkiyeden getirdigim ari sutum, polenim, kestane balim var, bir aktarin hazirlamis oldugu 3 aylik bitkilerden olusan karisimim ve macunum var. macun bitmek uzere, otlarda 2 aydayim,supradyn ve dhea iciyorum bunun yani sira, ama ne yazik ki yumurtlayip yumurtlamadigimi bilmiyorum.takip sansim yok yani.cooook uzun yazdim biliyorum....Rabbim kimsenin kucagini karnini bos birakmasin..saglikli hayirli evlatlar versin insallah...
bu arada boga burcuyum,aslen Ankaraliyim
himmm simdi bisey dicem kizmayin 45-46 kiloyum, 1.60 boyum,gurbet cok zormus yaklasik 7 ayda 5-6 kilo verdim
sonraaa ne isterseniz sorun hazir ve nazirim
Yarismaci arkadaslara basarilar dilerim
Hoşgeldin. Yumurta takibini kendin yapabilirsin en azından ovülasyon testleri ile evde çatlayıp çatlamadığını takip edebilirsin. adetin 11. günü yapmaya başla gün aşırı. çift çizgiyi gördüğün an çalışmaya başla. Kürlerine devam et. Ama senin daha profosyonel bir tedavi alman gerek gibi. Keşke imkanın olsaydı.
bakuye 3 saat, kargo falan olmuyor canim burada yaa, o kadar kirsalKargo ile isteyebilirsin ama çok mu kırsaldasın ki?
Akıntı da doğru bir belirti, takip edebilirsin.hosbuldummmkesinlikle tedavi olmam gerek ancak burada su asamada cok cok zor, zaten otu falanda isin acigi bisey yapmis olmak icin yapiyorum yalan yok hani elim bos kalmasin hesabi, turkiyeden tek almayi unuttugum ovulasyon testi ne yazik ki.onuda burada bulmamin imkani yok neredeyse,akintima gore tahmin etmeye calisiyorum ancak o da cok dogru bir sonuc olmuyor...
Çevremde 40 dan sonra evlenip hamile kalan var kiAmin
Cumlemize
Allah hiç birimizin kucağını boş bırakmasın
Kuzenim mart 77 doğumlu
Ben ağustos 76 (benim bir oğlum var 14 yasinda, çabalarımız kardeş icin)
Ikimiz de doktorları 38 yaş sonrası riskli ve olasılık düşük demişti. Belki de kaygılarımızı bundan çok arttı.
Umarım dediğiniz gibi olur
Allah yar ve yardımcımız olsun
Bende KayseriliyimBu arada yas olarak birinciyim ya.Kiloda da birinciyim sekerler.79 olmusum,ama simdi 72 kiloyum.140 kloydum bem
10 ayda 80 kilo verdim.Aldigim 19 kiloyu vermeye calisiyorum iste.Kayserili olursan birde mantici dukkanin olursa,bide ustune ev yapimi pasta borek kurabiye... Neyseki devrettim.Simdi evde siparis yapiyorum.Pismemis,kiloyla satinca sorun olmuyor.ayy cok uzun yazdim kusura bakmayin
cok tesekkur ederim, hem yurt disi hem kirsal hem Azerbaycan o yuzden ne yazik ki hicbirseye kolayca erisemiyorum...burada maddi olanaginiz varsa bile bazi seylere ulasmak cok zor ne yazik ki, daha once de kullanmistim cok kiziyorum kendime Turkiyeden getirmedigim icinhttp://urun.gittigidiyor.com/kozmet...adet-ovulasyon-testi-en-uygun-fiyat-277206956 adresinden temin edebilirsin. Yurt dışına gönderileri var mı bilmiyorum. Ben birkaç ay kullanmıştım bu testi. Ama eşimden kaynaklı olmadı işte. Ovalasyon gününü doğru tespit ediyor, güvenilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?