- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #50.821
Gunaydin kizceler, uzun zamandir yazmiyordum hic bir foruma, sizi gorunce yazmadan edemedim
simdiiiii oncelikle 35 yasima nisanda girdim, amma velakin amh im dusuk (2016 mart ayinda 0.72 idi) yumurtam kalitesiz (usg de yumurta goruluyor fakat ya buyumuyor igneye cevap cok cok az) fsh im yuksek (valla en son 16 iydi galiba-artik olcum yaptiramiyorum) ve erken menapoz durumundayim ve sanirim bu durumum genetik (teyzemden)
5 yillik evliyim,bu sure icinde de hic korunmadim yani korunma nedir bilmem
3 tup bebek tedavisi gordum, 3. yarim kaldi ne yazik ki, yumurtalar kalitesiz oldu, hic gebelik elde edemedim, cocugum yok, ayrice Turkiyede de degilim, Azerbaycandayiz isimiz geregi, kirsal da ve su an iicin tedavi imkanimda yok
bu sebepledir ki allah a siginip dogal deniyoruz, Turkiyeden getirdigim ari sutum, polenim, kestane balim var, bir aktarin hazirlamis oldugu 3 aylik bitkilerden olusan karisimim ve macunum var. macun bitmek uzere, otlarda 2 aydayim,supradyn ve dhea iciyorum bunun yani sira, ama ne yazik ki yumurtlayip yumurtlamadigimi bilmiyorum.takip sansim yok yani.cooook uzun yazdim biliyorum....Rabbim kimsenin kucagini karnini bos birakmasin..saglikli hayirli evlatlar versin insallah...
bu arada boga burcuyum,aslen Ankaraliyim
himmm simdi bisey dicem kizmayin 45-46 kiloyum, 1.60 boyum,gurbet cok zormus yaklasik 7 ayda 5-6 kilo verdim
sonraaa ne isterseniz sorun hazir ve nazirim
Yarismaci arkadaslara basarilar dilerim
Gunaydin kizceler, uzun zamandir yazmiyordum hic bir foruma, sizi gorunce yazmadan edemedim
simdiiiii oncelikle 35 yasima nisanda girdim, amma velakin amh im dusuk (2016 mart ayinda 0.72 idi) yumurtam kalitesiz (usg de yumurta goruluyor fakat ya buyumuyor igneye cevap cok cok az) fsh im yuksek (valla en son 16 iydi galiba-artik olcum yaptiramiyorum) ve erken menapoz durumundayim ve sanirim bu durumum genetik (teyzemden)
3 tup bebek tedavisi gordum, 3. yarim kaldi ne yazik ki, yumurtalar kalitesiz oldu, hic gebelik elde edemedim, cocugum yok, ayrice Turkiyede de degilim, Azerbaycandayiz isimiz geregi, kirsal da ve su an iicin tedavi imkanimda yok
bu sebepledir ki allah a siginip dogal deniyoruz, Turkiyeden getirdigim ari sutum, polenim, kestane balim var, bir aktarin hazirlamis oldugu 3 aylik bitkilerden olusan karisimim ve macunum var. macun bitmek uzere, otlarda 2 aydayim,supradyn ve dhea iciyorum bunun yani sira, ama ne yazik ki yumurtlayip yumurtlamadigimi bilmiyorum.takip sansim yok yani.cooook uzun yazdim biliyorum....Rabbim kimsenin kucagini karnini bos birakmasin..saglikli hayirli evlatlar versin insallah...
himmm simdi bisey dicem kizmayin 45-46 kiloyum, 1.60 boyum,gurbet cok zormus yaklasik 7 ayda 5-6 kilo verdim
Hoßgeldin aramızaaaGunaydin kizceler, uzun zamandir yazmiyordum hic bir foruma, sizi gorunce yazmadan edemedim
aynen ya bende kendimi öyle hissediyorumFemara klomenin bir adım ötesi. Ama madem yumurta kaliten kötü vitaminlerle güçlendirebilmen mümkün. Arı sütü, bal, polen, QenzyimQ10, omega3, D vitamini, bol bol badem, ceviz v.s. bir kaç ay dene.faydasını illa ki göreceksin. Ayy bu arada çok bilmiş gibi iyice profesör e bağladık
Aa super.Kovalar basti burayi zaten,bi de kayserililer basiyomusÇevremde 40 dan sonra evlenip hamile kalan var ki
Bende Kayseriliyim
Valllaaaaa ben çoooooggghhhh memnunum arı sutünden ben olsam yanımdan ayırmam.yolda bozulmaz hemen.ammaa sen bal yiyorsun o daaa opu olmana bir gün var artık önemli degil.opun var nereye gidiyorsun sahiiiiKızlar, yine bir şey soracağım:).Haremiz ve Bebegimhadi size. Ben şimdi 3 günlüğüne şehir dışına çıkıyorum, arı sütü kullanamayacağım. Sizce yaşar mıyım, bir şey olur mu?
Aaaa öyle miValllaaaaa ben çoooooggghhhh memnunum arı sutünden ben olsam yanımdan ayırmam.yolda bozulmaz hemen.ammaa sen bal yiyorsun o daaa opu olmana bir gün var artık önemli degil.opun var nereye gidiyorsun sahiiii
Bana iki doktor da (ki Türkiye'nin sayılı doktorlarından bence) önemi yok dedi.Hemde ne sugar olur.Bide kiz olursa sugar×2 olur.Tup de morfolojinin vs onemi oldugunu soyleyenlerde var.
Size bisey soylucem moral verir belki.Medicana hst de calisan hemsire tanidigim var.O soyledi bana.Kadin 53 yasinda esi 60 kusurmus.Tup bebek yaptirmislar ucuzlere hamile kalmis.Orda da dogurmus uc bebegi kucaklarina aldilar gittiler diyor.Onun bile olduysa senin hayli hayli olur dedi.
Beni seninle karıştırdı galiba
Ben de öyle düşündüm , benimle karıştırdı sanırım. Yoksa gelişmeleri kaçırmam ne mümkünBeni seninle karıştırdı galiba( Yoo, yok ki öyle birşey. Haziran'da insallah
evet kullandım. haklısın ya ben çatlatma iğnesine güvenip çatlama takibini yapmadım nasıl olsa çatlamıştır diye ama yapmak gerekmiş.Ok, yap ama bir dahaki ay tam yap, 10. günden itibaren her gün aynı saatte. Klomen kullandın mı bu ay?
yanında taşıyabilirsin canım bir şey olacağını sanmıyorum. Buz kalıpları var ya minik olmadı onunla birlikte bir poşete koyarsın. bence ara verme.Kızlar, yine bir şey soracağım:).Haremiz ve Bebegimhadi size. Ben şimdi 3 günlüğüne şehir dışına çıkıyorum, arı sütü kullanamayacağım. Sizce yaşar mıyım, bir şey olur mu?
yok canım neden küseyim ki aşkolsun. 11.30 dan beri giremedim de internete sessiz kalıverdim:))
ooo, yay lar 3 oldu:))
Klomenle ilgili fazla bilgim yok ama sizlerden okuduğuma göre klomen yumurtaları farklı günlerde mi çatlatıyor? Eğer öyleyse birkaç gün sancı çekmen normal.evet kullandım. haklısın ya ben çatlatma iğnesine güvenip çatlama takibini yapmadım nasıl olsa çatlamıştır diye ama yapmak gerekmiş.
Evet canim kendi hst lariymis.Bana iki doktor da (ki Türkiye'nin sayılı doktorlarından bence) önemi yok dedi.
Yok artık! Gözüyle görmüş mü? Donasyon olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?