Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Hosgeldin aramiza cnm.Benim de fsh im 26 di.Bir ay sonra 22 ye dusmus.Biosteron ve melatonine ictim sadece.Sonra k.kulubunde Agnucastonu kesfettim 1,5 ay sonra 7 ye dusmus.Hayit icerikli bi ilac.Ama dr ma sordum da ictim.Gerci icme deseydi de icicektim de istersrn bi arastir

Hoßgeldin aramızaaa yoksunluklarini anlıyorum.ben tik tak zaman açısından gelip tedavi olmanı diliyorum.burada en iyi yerde tek tedavi ile hamile kalmaya calışsan. ha bir arkadaşla gececn ay whatsappdan mesajlastık.ari sutü iceyim diyordu.29 yaşında 0.56 amh dun yine oradan yazmış hamile 5 haftalık doğalda olabilir.amma ben gel diyorum canım

aynen ya bende kendimi öyle hissediyorum

Valllaaaaa ben çoooooggghhhh memnunum arı sutünden ben olsam yanımdan ayırmam.yolda bozulmaz hemen.ammaa sen bal yiyorsun o daaa opu olmana bir gün var artık önemli degil.opun var nereye gidiyorsun sahiiii

Valllaaaaa ben çoooooggghhhh memnunum arı sutünden ben olsam yanımdan ayırmam.yolda bozulmaz hemen.ammaa sen bal yiyorsun o daaa opu olmana bir gün var artık önemli degil.opun var nereye gidiyorsun sahiiii
Aaaa öyle mi poppy73 senin de mi opu işlemin var kızz ben niye bilmiyorum, atladım mı acep ?

Bana iki doktor da (ki Türkiye'nin sayılı doktorlarından bence) önemi yok dedi.
Yok artık! Gözüyle görmüş mü? Donasyon olabilir mi?

yanında taşıyabilirsin canım bir şey olacağını sanmıyorum. Buz kalıpları var ya minik olmadı onunla birlikte bir poşete koyarsın. bence ara verme.

evet kullandım. haklısın ya ben çatlatma iğnesine güvenip çatlama takibini yapmadım nasıl olsa çatlamıştır diye ama yapmak gerekmiş.
Klomenle ilgili fazla bilgim yok ama sizlerden okuduğuma göre klomen yumurtaları farklı günlerde mi çatlatıyor? Eğer öyleyse birkaç gün sancı çekmen normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…