Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Dilerim gerek kalmaz da genetik için ne düşünüyorsun ?
Eğer daha önceki 5. güne gitmeyen embriyolarımın olduğu tedaviyi saymazsam, bu ilk denemem olacak. İlkinde genetik düşünmüyorum. Aret Hoca da taze transfer yapıyor zaten. Tutmazsa, bir aksilik olursa o zaman sizin gibi genetik seçeneğini deneyebilirim.

Sağlıklı embriyolar ve başarılı bir transfer olsun inşallah. Doğalcılara karşı bizi temsilen güzel haberleri verin bari

Buralarda okuduğuma göre yazdım.arkadaşların biri transfer oldu digeri hazırlik aşamasında konuyu netlestiririm onlardan.insallah seninle birlikteyiz kanka birlikte bekleriz iyi olur ammaa sigarayı bıraktın degil mi bir arkadasta içiyormus su an iğne oluyor ama olmaz ki doktorlar 1 taneyi bile istemiyor tedavin süresince ve su an sabret bence

Evet poppyciğim. Doktor içilen ortamda bile durmayın diyor

Sen beni gozetliyor musun lönn. Daha biraz önce son tütün paketimi sipariş ettim. Gündemim sigaraydı yani, hatta etsem mi etmesem mi diye de düşündüm. Sen de yazdın. Bırakacağım, şimdi bir kitap okuyorum, kitap bitince son sigaranı iciyorsun. Öyle diyor kitap

O kitap kaç sayfa ola?

Bende sigarayı seviyorum uleeeèeeyynn hele simdi kendimce kanser gibi gördüğüm ağir hastalığım yani tedavim sonuçlanıyor.3 yillık acaba olur mu bekleyisim bitmek uzere.su an; zaman zaman sigara icecek kapasitedeyim.iste bu asamada buradan birbirimize destek olup icmeyelim.senin ne yazık hic icmemen gerekiyor uzgunüm ama tedavini cope atmamak için icme bence not : bir dost bana da destek ol

Dahil canım evet. Daha doğrusu tedavi başladıktan sonra regl günlerinde opu ya kadar aralıklarla kan tahlili yapılıyor. Değerleri görmek için. İşte o tahliller ücretsiz. Tedaviye başlarken ekstra istenecek testler ücrete dahil değil

Bırakıyorum uleeeennnHaha, bak güzel emoji oldu:). Sen de sevme sigarayı, bırak o seni sevsin, platonik olsun onun sevgisi

Hatırladığım kadarıyla tüp bebek tedavimde üç kez tahlil yaptırdım iki kez muayene oldum sizlerin yazdıklarını okuyunca kendime diyorum ki çok mu basite indirgemişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…