Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Artıracağını sanmıyorum. Yinede kesin konuşmayayım. Ama büyümesini sağlayabilir.

Hımm hiç kullanmadım canım ya. denizkaplan ve bebeğimhadi kullandılar galiba. Onlar daha iyi bilir.
Ben kullanmadım canım. İğne olarak. Gonal -F ile Merional 75 veya 150 yi kullandım. Opu ya 2 gün kala da ovitrelle ve orgalutran kullandım. 3 opu döneminde de aynı ilaçlar yani. Sadece dozları değişti. Ama sayı artmıyor canım, büyütmeye yarıyor sadece.

Son düzenleme:
Sağol canım evet sağ ve solda 1 er adet var.

Puregon 300. 175 mg kullanıcam ve menopur 1200. 150 mg kullanıcam 5 gün boyunca.
hayirli ugurlu olsun insallah tedaviniz, bebisli olsun sonu da...sayi artmaz ancak soyle bir sey varki muayene sirasinda dr un da goremedigi cok kucuk antral folikuller olabilir,onlari buyutur, insallah bir ikisi daha surpriz yaparlar size...puregonda meronalde gonal f de kullandim farkli tedavilerde...hep ayni saatte vurmaya dikkat edin..insallah guzel olur her sey

Bende gonal f cetrodite merional kullandım tabiki ovitrelle uzun protokoldü 5 yumurta çıktı 4 döllenmişti geçmiş zaman bir ay oldu yumurta sayısını artırması gerekir tüp bebek tedavisinde amaç yumurta sayısını artırmak artı kaliteli olmasını sağlamak

Sağol canım evet sağ ve solda 1 er adet var.

Puregon 300. 175 mg kullanıcam ve menopur 1200. 150 mg kullanıcam 5 gün boyunca.
Haydi hayırlı uğurlu olsun.bal polen ve arı sütü yedigimde arkadan 1 2 geldi.doktor goremiyor sekerpancari nın dedigi gibi.arı sutü yedigimde de sayı 3 azdı ve bu defada cok kaliteli oldular.igneler sayıyı arttirmıyormuş diye buralarda okumustum.bal ise kesinlikle arttırıyor :))

Bebegimhadi Sen bu arı sütü olayından komisyon vs. almıyorsundur di mi?

Asmin lena bu igneleri gonal f hic kullanmadım.bir de bize femara ilac verildi ilk 5 gun yaninda merional igne.daha az duzeyde gitti bu da iyi oluyormus bizim gibilere

Bebegimhadi Sen bu arı sütü olayından komisyon vs. almıyorsundur di mi?
yok kız almıyorum tabi.hatta bir ara kac kisi birden nerden aldın diye soruyor off adım pazarlamacıya çıkacak diye korktum.neyse soranlar azaldı cok sukür.gecen tel.den konustuk bir kizla elazığda.son kez onunla konustuk bu arı sütünden.ben gonul abla olacağım yakında.bu kiz ankarada tedavi oluyormus.pek memnun kalmamıs ankaradan, istanbula ikna etmek uzereyim.saka saka istanbul iyi bu konuda dedim.

Evet canım o da aldı arı sütü. İnşallah sana bana yumurtalarımıza faydası olduğu gibi ona da olur. Hele bir hamile kalalım neredeyse bedava dağıtacağım isteyene:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…