- 12 Aralık 2016
- 1.550
- 3.053
- 63
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #51.481
Artıracağını sanmıyorum. Yinede kesin konuşmayayım. Ama büyümesini sağlayabilir.Selam kızlar bugün reglimin ikinci günü doktor kontrolünden çıktım sağ ge solda 1 er tarafta yumurta görünüyor. Bu akşam hormon iğnelerine başuyoruz 5 gün sonra tekrar doktor kontrolü olacak.
Hormon iğneleri yumurta sayısını artırıyor mu?
İnşallah canımGönlünü ferah tut. Hislerime ve tahminlerime göre en az 1 tane sağlam gelecek.Aha da bu şekilde annesine uçarak gelecek
Doktor pazartesi tekrar kontrol edicez duruma bakıcaz dedi.Artıracağını sanmıyorum. Yinede kesin konuşmayayım. Ama büyümesini sağlayabilir.
İğne adı nedir? femara mı?Doktor pazartesi tekrar kontrol edicez duruma bakıcaz dedi.
Sağol canım evet sağ ve solda 1 er adet var.Hadi hayırlısı. Kaç tane yumurta varmış, birer tane mi?
Puregon 300. 175 mg kullanıcam ve menopur 1200. 150 mg kullanıcam 5 gün boyunca.İğne adı nedir? femara mı?
Hımm hiç kullanmadım canım ya. denizkaplan ve bebeğimhadi kullandılar galiba. Onlar daha iyi bilir.Sağol canım evet sağ ve solda 1 er adet var.
Puregon 300. 175 mg kullanıcam ve menopur 1200. 150 mg kullanıcam 5 gün boyunca.
Bende incelemedim daha.Hımm hiç kullanmadım canım ya. denizkaplan ve bebeğimhadi kullandılar galiba. Onlar daha iyi bilir.
Ben kullanmadım canım. İğne olarak. Gonal -F ile Merional 75 veya 150 yi kullandım. Opu ya 2 gün kala da ovitrelle ve orgalutran kullandım. 3 opu döneminde de aynı ilaçlar yani. Sadece dozları değişti. Ama sayı artmıyor canım, büyütmeye yarıyor sadece.Hımm hiç kullanmadım canım ya. denizkaplan ve bebeğimhadi kullandılar galiba. Onlar daha iyi bilir.
hayirli ugurlu olsun insallah tedaviniz, bebisli olsun sonu da...sayi artmaz ancak soyle bir sey varki muayene sirasinda dr un da goremedigi cok kucuk antral folikuller olabilir,onlari buyutur, insallah bir ikisi daha surpriz yaparlar size...puregonda meronalde gonal f de kullandim farkli tedavilerde...hep ayni saatte vurmaya dikkat edin..insallah guzel olur her seySağol canım evet sağ ve solda 1 er adet var.
Puregon 300. 175 mg kullanıcam ve menopur 1200. 150 mg kullanıcam 5 gün boyunca.
Haydi hayırlı uğurlu olsun.bal polen ve arı sütü yedigimde arkadan 1 2 geldi.doktor goremiyorSağol canım evet sağ ve solda 1 er adet var.
Haydi hayırlı uğurlu olsun.bal polen ve arı sütü yedigimde arkadan 1 2 geldi.doktor goremiyorsekerpancari nın dedigi gibi.arı sutü yedigimde de sayı 3 azdı ve bu defada cok kaliteli oldular.igneler sayıyı arttirmıyormuş diye buralarda okumustum.bal ise kesinlikle arttırıyor :))
Aslında aklımdan bebeğimhadi ye komisyon vermek geçmedi değil. Sayesinde epey kişi faydalandı. Sağoslun
Evet canım o da aldı arı sütü. İnşallah sana bana yumurtalarımıza faydası olduğu gibi ona da olur. Hele bir hamile kalalım neredeyse bedava dağıtacağım isteyene:))yok kız almıyorum tabi.hatta bir ara kac kisi birden nerden aldın diye soruyor off adım pazarlamacıya çıkacak diye korktum.neyse soranlar azaldı cok sukür.gecen tel.den konustuk bir kizla elazığda.son kez onunla konustuk bu arı sütünden.ben gonul abla olacağım yakında.bu kiz ankarada tedavi oluyormus.pek memnun kalmamıs ankaradan, istanbula ikna etmek uzereyim.saka saka istanbul iyi bu konuda dedim.
Babanda arı sütü kaldı mı ki? Bayağı talep olmuştur.Evet canım o da aldı arı sütü. İnşallah sana bana yumurtalarımıza faydası olduğu gibi ona da olur. Hele bir hamile kalalım neredeyse bedava dağıtacağım isteyene:))
Adamcağız hiç bu kafar çok "saf arı sütü" satmamıştır. Sürekli karışım halinde satıyordu. Şaka bir yana 5 kişiye sattık henüz. Hepsi de bebeğimhadi nin müritleriBabanda arı sütü kaldı mı ki? Bayağı talep olmuştur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?