- 26 Aralık 2016
- 4.173
- 7.117
- 158
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #51.501
Sagol canım olmaz oyle ki.faydalananlara iyi gelmistir ins. . sen daha fazla tanıtırsın bundan böyle ben yoruldum zatiAslında aklımdan bebeğimhadi ye komisyon vermek geçmedi değil. Sayesinde epey kişi faydalandı. Sağoslun
Aaaa olmaz ama. Sen daha popülersinSagol canım olmaz oyle ki.faydalananlara iyi gelmistir ins. . sen daha fazla tanıtırsın bundan böyle ben yoruldum zati
Ayy sabah çok kötüydüm kızlar. Gözümü kapatsam damlayacak gibiydi gözyaşım. Zor tuttum kendimi. İşyerinde oluşum frenledi beni.
Aaa canım aldı mı o da iyi ☺ memnun kalır ins. dağıtırsın valla :)Evet canım o da aldı arı sütü. İnşallah sana bana yumurtalarımıza faydası olduğu gibi ona da olur. Hele bir hamile kalalım neredeyse bedava dağıtacağım isteyene:))
Hepimiz oyle bir ara o kadar cok agladım ki gozümde yaş kalmadı.rahatlarsın ve sebebi belli birazda tedavinin son aşamaları.ayyy Allah sonunda ağlatmasın asıl dimiAyy sabah çok kötüydüm kızlar. Gözümü kapatsam damlayacak gibiydi gözyaşım. Zor tuttum kendimi. İşyerinde oluşum frenledi beni.
Kötü olma, bence iyi bir sonuç iki tanenin 5. güne gitmesi ki senin umudunu kestiğin ama belki de annelerinden umut bekleyen iki embriyoşun daha var. Daha önceki 6. güne gitmediği için ister istemez eski deneyimine bakıp onların da gitmeyeceğini düşünüyorsun ama belli olmaz. Embriyoş ne yaaaAyy sabah çok kötüydüm kızlar. Gözümü kapatsam damlayacak gibiydi gözyaşım. Zor tuttum kendimi. İşyerinde oluşum frenledi beni.
evet hayatım, allah hepimizi güldürsün, hakediyoruz.Hepimiz oyle bir ara o kadar cok agladım ki gozümde yaş kalmadı.rahatlarsın ve sebebi belli birazda tedavinin son aşamaları.ayyy Allah sonunda ağlatmasın asıl dimiHaremiz
Amin hepimizi güldürsünevet hayatım, allah hepimizi güldürsün, hakediyoruz.
Kötü olma, bence iyi bir sonuç iki tanenin 5. güne gitmesi ki senin umudunu kestiğin ama belki de annelerinden umut bekleyen iki embriyoşun daha var. Daha önceki 6. güne gitmediği için ister istemez eski deneyimine bakıp onların da gitmeyeceğini düşünüyorsun ama belli olmaz. Embriyoş ne yaaa
Kötü olma, bence iyi bir sonuç iki tanenin 5. güne gitmesi ki senin umudunu kestiğin ama belki de annelerinden umut bekleyen iki embriyoşun daha var. Daha önceki 6. güne gitmediği için ister istemez eski deneyimine bakıp onların da gitmeyeceğini düşünüyorsun ama belli olmaz. Embriyoş ne yaaa
Ağzından bal damlıyor canım , bundan sonrası hepimiz için güzel olsun artıkBence de eğer 5. güne gidebilecek kadar sağlıklılarsa genetikten de sağlam çıkarlar. Hatta genetikten ben iki tane sağlam bekliyorum. Gerek 5. gün gerek se 6. günlüklerden, fark etmez.
Bende cevap yazacaktim unutmusum.bu genetikten gelecekler mayıs sonu haziran bası gelir.her adet doneminde dr.a gidiliyor kızlardan goruyorum.simdi 1 var ya onun icin islem basladı.era testi olacagım 30 mayıs gibi.genetik sonuçlarida ya ayni zamanda ya da ondan sonraki hafta gelecektir.aslında rahim dinlendirme icin 1 ay bekleyecegimi saniyordum.arkadaslarım benden islemleri önde o arkadasım dedi.era olurken ayni zamanda rahim dinlenmis oluyormus.onumuzdeki ay haziran ayı adetiyle transfer gunu belirlenip era testinin dedigi gunler yani, rahimde uygunsa buradan okuduguma gore adetin 21. 23. Gunleri transfer olacağım.haziran sonu temmuzu bulur.haziran 11 deki tatilimde iyi ki basta yani ondan sonra transfer bana uygun.obur turlu dr.la gorüsüp tatilden sonra transfer isterdim.bu gittigimde zati tatili bir ara soracagıme şimdi de iki tane var genetiğe gidecek olan değil mi? peki era için erken değil mi. daha onlar genetiğe gidecek te gelecek te...Bir tane mi transfer edilecek yoksa?
inşallah banada öyle olurevet canım üzme kendini. Bir tanecik akıllı yumurta bile gebelik sağlıyor. Birine tek yumurta transfer edilmiş, o da bölünmüş tek yumurta ikizi olmuş:)) Mucizeler bitmez ki.
Anladığım kadarıyla transferi haziran adetinden sonra olacaksın. Adetin 21-23. günü transfer için geç değil mi? Haziran sonuna kadar zaten diğer embriyoşların gelir. Benim de hesaplarima göre tedaviye Haziran'in ikinci haftası baslarim gibi görünüyor. Bizde taze transfer olursa aynı zamanlarda transfer olabiliriz canımBende cevap yazacaktim unutmusum.bu genetikten gelecekler mayıs sonu haziran bası gelir.her adet doneminde dr.a gidiliyor kızlardan goruyorum.simdi 1 var ya onun icin islem basladı.era testi olacagım 30 mayıs gibi.genetik sonuçlarida ya ayni zamanda ya da ondan sonraki hafta gelecektir.aslında rahim dinlendirme icin 1 ay bekleyecegimi saniyordum.arkadaslarım benden islemleri önde o arkadasım dedi.era olurken ayni zamanda rahim dinlenmis oluyormus.onumuzdeki ay haziran ayı adetiyle transfer gunu belirlenip era testinin dedigi gunler yani, rahimde uygunsa buradan okuduguma gore adetin 21. 23. Gunleri transfer olacağım.haziran sonu temmuzu bulur.haziran 11 deki tatilimde iyi ki basta yani ondan sonra transfer bana uygun.obur turlu dr.la gorüsüp tatilden sonra transfer isterdim.bu gittigimde zati tatili bir ara soracagım
Bunlar benim tahminim bakalımartık 1 de olsa transfer yapılcek :) aman Allah korusun 3 olsun embriyo sayisı.ikiz isteyecegim
Şimdiden tedavin hayırlı olsun canım. Herşey yolunda gider inşallah.Anladığım kadarıyla transferi haziran adetinden sonra olacaksın. Adetin 21-23. günü transfer için geç değil mi? Haziran sonuna kadar zaten diğer embriyoşların gelir. Benim de hesaplarima göre tedaviye Haziran'in ikinci haftası baslarim gibi görünüyor. Bizde taze transfer olursa aynı zamanlarda transfer olabiliriz canım
Ay hadi inşallah. Allah söyletti işteiki prensesin annesi da yetişir bize, Haremiz ve A aylin42 doğal yoldan hamile kalır. hayatguzel2015 ve Asmin lena da başlamış zaten. sekerpancari da Bakü'ye gider. H huli de dinlenmiş olur başlar. Mehter?
Dilerim gerek kalmaz da genetik için ne düşünüyorsun ?Anladığım kadarıyla transferi haziran adetinden sonra olacaksın. Adetin 21-23. günü transfer için geç değil mi? Haziran sonuna kadar zaten diğer embriyoşların gelir. Benim de hesaplarima göre tedaviye Haziran'in ikinci haftası baslarim gibi görünüyor. Bizde taze transfer olursa aynı zamanlarda transfer olabiliriz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?