- 30 Nisan 2017
- 413
- 552
- 103
- 49
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #51.541
İnşallah canım güzel haberlerinizi bekliyorumAllahim insallah hepimiz hamile kaliriz.
Ben bugün hayıt otu balı ve arı sütü balı aldım. Bir Balcı buldum eline reçete alan adamın dükkanında.. Hayıt balı ve arı sütü balını karıştırdı verdi.Haydi hayırlı uğurlu olsun.bal polen ve arı sütü yedigimde arkadan 1 2 geldi.doktor goremiyor @sekerpancari nın dedigi gibi.arı sutü yedigimde de sayı 3 azdı ve bu defada cok kaliteli oldular.igneler sayıyı arttirmıyormuş diye buralarda okumustum.bal ise kesinlikle arttırıyor :))
Bende varımDaha da var da ben bu kadar hatırladım
Haydi hayırlı uğurlu olsun.bal polen ve arı sütü yedigimde arkadan 1 2 geldi.doktor goremiyor @sekerpancari nın dedigi gibi.arı sutü yedigimde de sayı 3 azdı ve bu defada cok kaliteli oldular.igneler sayıyı arttirmıyormuş diye buralarda okumustum.bal ise kesinlikle arttırıyor :))
I am sorryBende varım
Günaydın kızcelerBırakıyorum uleeeennnHaha, bak güzel emoji oldu:). Sen de sevme sigarayı, bırak o seni sevsin, platonik olsun onun sevgisi
Canım benim eski yerde öyleydi o klasik standart tedavi.daha havuz yöntemi var rezervi az olana. Era testi veya embriyoyu genetige gondermek veya kadın ve erkegin kandan bakilan genetik testleri daha baska yöntem varmis bence de.benim dr. Rahime cizik atmayı söylemistim bir iki ay önce o cok cağdışı bir yontem demisti eskide kalmıs, hatırladiğim cevap boyle birsey. Banada uygulamayacak ..Hatırladığım kadarıyla tüp bebek tedavimde üç kez tahlil yaptırdım iki kez muayene oldum sizlerin yazdıklarını okuyunca kendime diyorum ki çok mu basite indirgemişler
Arı sütü balı mı??Ben bugün hayıt otu balı ve arı sütü balı aldım. Bir Balcı buldum eline reçete alan adamın dükkanında.. Hayıt balı ve arı sütü balını karıştırdı verdi.
Hayıt otu igneler kullanırken iyi gelmiyormuş.arı sutü tamam zaten dogal onda sikınti yok dr.a sormustum. hayit otu bazen iciyorum dedim.tedavide kullanma bende o sabikalı dedi.sasırdim beklemiyordum.bir kiz icmis tedavide istediklerinin tersi bir gelisme olmuş.üzgunum ama hayıt balını tedavi suresince pek yemesen.otunu da tedavide icme bence.off offBen bugün hayıt otu balı ve arı sütü balı aldım. Bir Balcı buldum eline reçete alan adamın dükkanında.. Hayıt balı ve arı sütü balını karıştırdı verdi.
eferin:)) demekki 3 gün sonra son sigaranı içeceksinHahaha, 225, 3 günde yarıladım
Ben icmiyorumda zaman zamanda icmemeliyim demek istedimGünaydın kızcelerpoppy73 bırakirsan cok mutlu olurum canım.bende öyle yorumun iyi geldi valla
Geçen ay tüpçüydüm kimyasal gebelikti önümüzdeki 3 ay doğalcıyımI am sorry. Senin son durum neydi, hangi aşamadasın, doğalcı mısın, tüpçü müsün?
Ne zaman tüpe geçeceksin kaçıncı denemen olacakhehhehhee. tüpçüler doğalcılara karşı. Aslında ben de artık sabırsızlanmaya başladım. Bir an önce tüpe geçmek istiyorum ne yalan söyliim
Günaydıınñ canımdoğalgazcınız geldi hanımmmm
herkese hayırlı sabahlar cümleten
Günaydın. Teşekkür ederim desteğiniz için. Desteğiniz beni müthiş motive ediyorGünaydın kızcelerpoppy73 bırakirsan cok mutlu olurum canım.bende öyle yorumun iyi geldi valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?