Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ben Hulusi Bey de tedavi gorurken oyle 2 gunde 1 degil, hergun usg her gun hergun kan tahlili verdim,gundelik takip ediyor igne dozunu ona gore ayarliyordu, 3. tedavimdi o gune kadar da boyle kontrollu tedavim olmamisti gercekten...
Çok teşekkür ederim canım belki de bende günlük kontrol için bir sebep yoktu ne bileyim foluküller geç büyüyordu ilaçlı ilacsız farketmiyordu merkez mi değiştirsem bahçeciye mi gelsem beklemekte zor doğru karar vermekte allah yardımcımız olsun

kimyasal gebelik gecirdiginiz icin belki 1-2 ay daha dogal olabilir deneme. Bahceci cok iyi bir klinik, laboratuvar olarakta cok iyiymis...bu arada o kadar doz igneye ragmen benimde folikullerim cok gec buyuyordu

aman beeee, evlilik hayatımız hep stres hep bekleme... Bu evlilik hiç matah bir şey değilmiş
Al işte yaa yine haklısın. 40 sene ideal kocayı bekle. Kocayı bulunca bu defa da bekle ki velet olsun . Ölme eşeğim ölme, yaz gelecek de pancar yiyeceksin bekle

kimyasal gebelik gecirdiginiz icin belki 1-2 ay daha dogal olabilir deneme. Bahceci cok iyi bir klinik, laboratuvar olarakta cok iyiymis...bu arada o kadar doz igneye ragmen benimde folikullerim cok gec buyuyordu
Belki de igneleri azaltmak gerekiyor, Yeni yaklaşımlarda özellikle 40 yaş üstüne daha az hormon iğnesi kullanmak gerektiği söyleniyor. Çünkü igneler zaten kalitesi yaşla azalmış yumurtalar üzerinde ters etki yaratabiliyormus

Al işte yaa yine haklısın. 40 sene ideal kocayı bekle. Kocayı bulunca bu defa da bekle ki velet olsun . Ölme eşeğim ölme, yaz gelecek de pancar yiyeceksin bekle
seker pancari mi??? isin sakasi her sey kismet nasip ile...kismetten ote koy yokmus,iste yine olay donuyor dolasiyor imtihan sinav isine....

geçen hafta eşimin doğum günüydü. Sabah yatakta "benden bugün için özel ne istersin, yapayım" dedim. "Şöyle (elini göstererek) mini minnacık, sapsarı bir zilli istiyoru" dedi.Ah dedim keşke elimden gelse de veriversem kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…