- 12 Aralık 2016
- 1.550
- 3.053
- 63
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #51.581
evet, kovaO Yay'dan olmayabilir, yükselen burcunu biliyor musun?
ne de olsa bende eski tupculerdenimGeçen ay tüpçüydüm kimyasal gebelikti önümüzdeki 3 ay doğalcıyım
Ne zaman bırakıyorsun bakayımyalnız değilsin bebeğim
Çok teşekkür ederim canım belki de bende günlük kontrol için bir sebep yoktu ne bileyim foluküller geç büyüyordu ilaçlı ilacsız farketmiyordu merkez mi değiştirsem bahçeciye mi gelsem beklemekte zor doğru karar vermekte allah yardımcımız olsunBen Hulusi Bey de tedavi gorurken oyle 2 gunde 1 degil, hergun usg her gun hergun kan tahlili verdim,gundelik takip ediyor igne dozunu ona gore ayarliyordu, 3. tedavimdi o gune kadar da boyle kontrollu tedavim olmamisti gercekten...
Yaşasın özgürlükevet, 3 yay, 3 kova var çoğunluklu
Oha, kız, sen nasıl duruyorsun Urfa'da? Senin ruhun özgür, maceracı, devrimcievet, kova
Ah ahhh sorma. gel bir de bana sor nasıl duruyorum. yay'ın oku gibi benim oraya buraya fırlamam gerek te işte naparsın ekmek parasıOha, kız, sen nasıl duruyorsun Urfa'da? Senin ruhun özgür, maceracı, devrimci
yok canım aramadılar, beklemedeyim.iki prensesin annesi Aramadilar mı daha??
aman beeee, evlilik hayatımız hep stres hep bekleme... Bu evlilik hiç matah bir şey değilmişyok canım aramadılar, beklemedeyim.
kimyasal gebelik gecirdiginiz icin belki 1-2 ay daha dogal olabilir deneme. Bahceci cok iyi bir klinik, laboratuvar olarakta cok iyiymis...bu arada o kadar doz igneye ragmen benimde folikullerim cok gec buyuyorduÇok teşekkür ederim canım belki de bende günlük kontrol için bir sebep yoktu ne bileyim foluküller geç büyüyordu ilaçlı ilacsız farketmiyordu merkez mi değiştirsem bahçeciye mi gelsem beklemekte zor doğru karar vermekte allah yardımcımız olsun
ramazan da inşallahNe zaman bırakıyorsun bakayım. Bana çok çemkirdiler, biraz da ben sana cemkireyim
vallaha doğru dedinaman beeee, evlilik hayatımız hep stres hep bekleme... Bu evlilik hiç matah bir şey değilmiş
Al işte yaa yine haklısın. 40 sene ideal kocayı bekle. Kocayı bulunca bu defa da bekle ki velet olsun . Ölme eşeğim ölme, yaz gelecek de pancar yiyeceksin bekleaman beeee, evlilik hayatımız hep stres hep bekleme... Bu evlilik hiç matah bir şey değilmiş
Belki de igneleri azaltmak gerekiyor, Yeni yaklaşımlarda özellikle 40 yaş üstüne daha az hormon iğnesi kullanmak gerektiği söyleniyor. Çünkü igneler zaten kalitesi yaşla azalmış yumurtalar üzerinde ters etki yaratabiliyormuskimyasal gebelik gecirdiginiz icin belki 1-2 ay daha dogal olabilir deneme. Bahceci cok iyi bir klinik, laboratuvar olarakta cok iyiymis...bu arada o kadar doz igneye ragmen benimde folikullerim cok gec buyuyordu
Ramazan'a birsey kalmadı bir hafta, aynı zamanlarda bırakacagiz sanırım:)ramazan da inşallah
seker pancari mi???Al işte yaa yine haklısın. 40 sene ideal kocayı bekle. Kocayı bulunca bu defa da bekle ki velet olsun . Ölme eşeğim ölme, yaz gelecek de pancar yiyeceksin bekle
geçen hafta eşimin doğum günüydü. Sabah yatakta "benden bugün için özel ne istersin, yapayım" dedim. "Şöyle (elini göstererek) mini minnacık, sapsarı bir zilli istiyoru" dedi.Al işte yaa yine haklısın. 40 sene ideal kocayı bekle. Kocayı bulunca bu defa da bekle ki velet olsun . Ölme eşeğim ölme, yaz gelecek de pancar yiyeceksin bekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?