Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

ben artik igne ile tedavi olmak istemiyorum zaten, ignelere benim vucudum hep ters etki yapti,2. de mesela o kadar yuksek doz puregon kullandimki eczaci bile sasti.ha dr sayesinde 6 yumurta toplandi 5 i dollendi ama sadece 1 tanesi 4. gune gitti, benim oyle hic 5 e giden embriyomda olamadi malesef, o yuzden ben mini tup bebek denilen ya cok cok az ilac ya da dogal siklus ile buyuyen yumurtam olursa onu toplaticam,az cok taniyorum kendimi cunku...

Oyyy kıyamam yaaa. Bak yine gözlerim doldu işte

insallah insallahhhh o da olacak...Rabbim duysun bizi

Ben hayıt hapı kullanıyordum doktoruma sordum kullan dedi. Balı dün aldım ve sormadım doktora bugün sorarım.

Bahçeci aradı kızlar. Tahmin ettiğim gibi sadece 2 tane ver elimizde. Diğer ikisinin gelişimi durmuş bugün. Allahımmm bunların içinden bari 1 tanesi normal gelsin artık nooluur ...
Bende aynen 6. Güne umutsuzdum.biliyorsun 6. Gun hep olumsuz aldık.illaki bu ikisi sağlıklı gelir sen korkma artık 10 deneden son 2 bunlar ya sağlıklı gelecegine inanıyorum.bosa üzüluyoruz hep 1 embriyon olurken bu sefer neden 2 embriyo oldu.çunkü kalitelilerde ondan.bir de simdi merkezi tekrar arayıp o oncekilerin kalitesi nedir bir onu sor bence ićin rahat etsin iyi kalitedir onlar.embriyolog iyi insallah sağlıkli gelir diyor da biz inanmıyoruz saglıklı geliyor Allahın izniyle

Bahçeci aradı kızlar. Tahmin ettiğim gibi sadece 2 tane ver elimizde. Diğer ikisinin gelişimi durmuş bugün. Allahımmm bunların içinden bari 1 tanesi normal gelsin artık nooluur ...
canim benim onlara Rabbim kan can versin.genetkten sapa saglam sorunsuz gelsin insallah,sakin olmaya calis lutfen,guzel olacak hersey bi 20-25 gun sonra

Ben hayıt hapı kullanıyordum doktoruma sordum kullan dedi. Balı dün aldım ve sormadım doktora bugün sorarım.
Bir de benim 3. Opuda arı sütu kullaniyorum biraz cok yiyorum dedim.ne yapıyorsan devam et dedi.ama yumurta istenen büyükluge 5 günde gelince son 2 gun kestik yeterince buyumüs zaten diye

Canım embriyolog geçen seferkinin de bunun da çok iyi olduğun söyledi. Ama işte kalite ile genetiğin alakası yok maalesef. Embriyog da böyle söyledi. Kaliteli olması ile genetiğin iyi olması farklı şeyler, ilişkisi yok dedi. zaten mantıklı olan da o. Çünkü tedavi ile yediklerimiz ile kaliteye müdahale edebiliyoruz. Ama maalesef genetikle oynayamıyoruz.

merhaba Kızlar, bende bahçeci de tedaviye başladım bu gün iğnelerimin 4. günü bakalım cumartesi günü kontrolüm var yumurtalar ne kadar büyümüş, size sormak istediğim ben arı sütünü dr sordum Cem Bey'e kullan dedi, şimdi burdan anladığım kadarıyla ters tepki de verebiliyormuş, ne yapsam aceba bıraksam mı sadece sabahları ağzıma atıyorum aslında çok değil ama tedavimi yanlış etkiler diye de panikledim birden((( nasıl bir heyecandır ki bu Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

Canım arı sütünün kimseye zararı olmaz merak etme. Faydasını hepimiz gördük. Allah'ın izni ile. Ben de yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ve asla ara vermeyi bile düşünmüyorum. Haziran regl gününde yine gidicem bakalım ne durumdayım. Eğer cem bey uygun görürse yine opu yapılacak. yoksa 1 ay erteleyip Temmuz da devam edicem. Ama arı sütüne fuull devam

Arı sütü tedaviye olumlu katkı ediyor.yumurtalar son kontrolde cok buyürse o zaman yemezsin tedavinde hayırlı olsun bol şans

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…