- 12 Aralık 2016
- 1.550
- 3.053
- 63
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #51.621
Kesme zararı olmaz aksine fayda sağlarmerhaba Kızlar, bende bahçeci de tedaviye başladım bu gün iğnelerimin 4. günü bakalım cumartesi günü kontrolüm var yumurtalar ne kadar büyümüş, size sormak istediğim ben arı sütünü dr sordum Cem Bey'e kullan dedi, şimdi burdan anladığım kadarıyla ters tepki de verebiliyormuş, ne yapsam aceba bıraksam mı sadece sabahları ağzıma atıyorum aslında çok değil ama tedavimi yanlış etkiler diye de panikledim birden((( nasıl bir heyecandır ki bu Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
28 kasım :) seninAnaaaaamtarih kaç?
İnşallah kuzum inşallahdeniz in annesi hiç bozma moralini. Sağlam gelecek en az biri merak etme.
genetikte benimde bir embriyom var bu embriyolar türkiyedemi analiz ediliyor..canim benim onlara Rabbim kan can versin.genetkten sapa saglam sorunsuz gelsin insallah,sakin olmaya calis lutfen,guzel olacak hersey bi 20-25 gun sonra
1 aralık 7328 kasım :) senin
Çok haklısınız ya bende gonal f kullandım 125 mg her gün iğne yediğime mi yanayım yüksek doz olmasına mı tedavinin uzun sürmesine mi 3000 tl civarı verdiğim paraya mı elde var hiçben artik igne ile tedavi olmak istemiyorum zaten, ignelere benim vucudum hep ters etki yapti,2. de mesela o kadar yuksek doz puregon kullandimki eczaci bile sasti.ha dr sayesinde 6 yumurta toplandi 5 i dollendi ama sadece 1 tanesi 4. gune gitti, benim oyle hic 5 e giden embriyomda olamadi malesef, o yuzden ben mini tup bebek denilen ya cok cok az ilac ya da dogal siklus ile buyuyen yumurtam olursa onu toplaticam,az cok taniyorum kendimi cunku...
İnşaalah canım allah büyükBahçeci aradı kızlar. Tahmin ettiğim gibi sadece 2 tane ver elimizde. Diğer ikisinin gelişimi durmuş bugün. Allahımmm bunların içinden bari 1 tanesi normal gelsin artık nooluur ...
Canım benimkine cgh yapılıyor. İspanya'ya gönderiliyor . Bir de pgt var. Ama onun nerede yapıldığını ve ne kadar sürede çıktığını bilmiyorum. Seninki hangisi acaba ?genetikte benimde bir embriyom var bu embriyolar türkiyedemi analiz ediliyor..
bahçeci herkese istiyor. Benim doktorum Aret Kamar istemiyor, sana bırakıyor.Tekrarlayan düşük ve tutunamamada istiyor ama.Bu genetiği herkese mi istiyorlar?
benimki pgt yani ngsCanım benimkine cgh yapılıyor. İspanya'ya gönderiliyor . Bir de pgt var. Ama onun nerede yapıldığını ve ne kadar sürede çıktığını bilmiyorum. Seninki hangisi acaba ?
ya ben yanlış mı biliyorum? pgt ( İmplantasyon Öncesi Genetik Tanı ), cgh ( Array Komperatif Genomik Hibridizasyon ) ve ngs ( Yeni Nesil Dizileme-Next generation Sequencing ) farklı şeyler.benimki pgt yani ngs
Poppy cim bencede yanliz degilsin cnmyalnız değilsin bebeğim
Al işte yaa yine haklısın. 40 sene ideal kocayı bekle. Kocayı bulunca bu defa da bekle ki velet olsun . Ölme eşeğim ölme, yaz gelecek de pancar yiyeceksin bekle
Canim uzulmek yok bak.Hiiicc canini sıkma.Hicbiri 5. Gune gitmeseydi ne olcakti Allah korusun.Insallah bunlar normal gelicekBahçeci aradı kızlar. Tahmin ettiğim gibi sadece 2 tane ver elimizde. Diğer ikisinin gelişimi durmuş bugün. Allahımmm bunların içinden bari 1 tanesi normal gelsin artık nooluur ...
İnşallah canımcım inşallahCanim uzulmek yok bak.Hiiicc canini sıkma.Hicbiri 5. Gune gitmeseydi ne olcakti Allah korusun.Insallah bunlar normal gelicek
AmiinnSağol canım. Allah bizimle olsun inşallah , bizi yalnız ve çaresiz bırakmasın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?