Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kesme zararı olmaz aksine fayda sağlar

Çok haklısınız ya bende gonal f kullandım 125 mg her gün iğne yediğime mi yanayım yüksek doz olmasına mı tedavinin uzun sürmesine mi 3000 tl civarı verdiğim paraya mı elde var hiç

benimki pgt yani ngs
ya ben yanlış mı biliyorum? pgt ( İmplantasyon Öncesi Genetik Tanı ), cgh ( Array Komperatif Genomik Hibridizasyon ) ve ngs ( Yeni Nesil Dizileme-Next generation Sequencing ) farklı şeyler.
Yani 3 test arasında fark var .

Alıntı : Günümüzde embriyoya ait tüm kromozomların (23 çift, 24 farklı kromozom tipi) incelenmesine olanak veren karşılaştırmalı genomik hibridizasyon (kısaca aCGH) tekniği ile gerçekleştirilen implantasyon öncesi tarama uygulamaları, artık yerini genetik şifrenin çok daha detaylı incelenebildiği “Yeni Nesil Dizileme-Next generation Sequencing” (kısaca NGS) tekniğine bırakıyor.

Bahçeci aradı kızlar. Tahmin ettiğim gibi sadece 2 tane ver elimizde. Diğer ikisinin gelişimi durmuş bugün. Allahımmm bunların içinden bari 1 tanesi normal gelsin artık nooluur ...
Canim uzulmek yok bak.Hiiicc canini sıkma.Hicbiri 5. Gune gitmeseydi ne olcakti Allah korusun.Insallah bunlar normal gelicek

Kislaarr bugun sabah adetim basladi maalesef Kistim vardi o yuzden adetin 2. Gunu kontrolum vardi.Ama yarin tatil oldugu icin bugun gittim.Kist erimis cok sukur.D.kontrol hapi kullanmak istemedigim icin sogan suyu ve arada birde aslanpencesi icmistim.Cok sukur kurtuldum.

Gelelim beni şok eden yumilere.Iki tane var ve kac mm biliyor musunuz?Tam 13 mm olmuslarAdetimin 1. Gunu ve 13 mm.Gecen ayda iki taneydi bunlar onlar olmasin dedim.Hayir degil,gecen ay ki sagdaymis bugunkuler soldaymis.Tedaviye uygun boyutta degiller cook buyumusler.Once yumurtaliklari duzene sokmamiz lazim dedi.Ve gecen ay icmek istemedigim o ilaci Yasmin verdi.Aldim artik napiyim.
Allahim kiminin ki buyumez benim kilerde tam besili.Herzaman cok hizli buyuyolardi da bu kadar degildi.
Yumurtasi buyumeyenlere bi tavsiyem var.Ben corekotu,bal tarcin,keten tohumu ve yulaf ezmesini yogurda karistirdim yedim.Bi de gunde birer tatli kasigi da keten tohumu yagi ve corekotu yagi da icersen sonuc bu iste.Keten tohumu ostrojen deposu zaten.Ostrojende yumurtalari buyuten hormonmus.Bugun sordum dr a ve anlatti.Simdi sizin ostrojeninize baksak 80-100 cikar.Cunku o kadar buyumusler ki diyor.
Bi ara Fsh ve yumurta baglantisi ile de bir konu olmustu.Onu da sordum.Fsh ne kadar yuksekse yumurta o kadar az olur,dustukce yumi sayisi artar dedi.Benimde oyle okmustu zaten.7 ye dustugunde 6 yumi vardi.
Off cok uzunn oldu kusura bakmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…