Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bahçeci aradı kızlar. Tahmin ettiğim gibi sadece 2 tane ver elimizde. Diğer ikisinin gelişimi durmuş bugün. Allahımmm bunların içinden bari 1 tanesi normal gelsin artık nooluur ...
iki prensesin annesi 'cığım okudum ama yazamadım daha önce. Hayırlısı olsun, inşallah sağlıklı gelecekler, sapasağlam:). Ben umutluyum, güzel olacak

Aaa ne güzel biri daha başlamış:). Hayırlı olsun. Bence kullan. Yumurtalar çok önden giderse bırakırsın.

Ulen bu NGS daha ayrıntılı ise hiçbiri gelmez ki artık. Olmamış çöp, olmamış çöp, olmamış çöp.

Yok önemli değil, sağol bilgiler icin. Yalnız seninkiler direkt 13 mm doğmuş anladığım kadarıyla. Doktorun söylediklerini yap bari. Biraz düzene girsin. Şu çörek otu yağı da faydalı mı gerçekten? Ben geçen gün bir yerden aldım öylesine. Kullanayim mı?

E2 nin yuksekligi boyle yapmis iste.Ama boyle mi dogmus nasil olmus anlamadim cnm.Sen corekotu yagini ne icin kullanmak istiyorsun ki?Faydalari gercekten cok netten arastir bi

ertnur genetigi bahceci herkese degil bir kac kez negatif sonuc almış ve yaşı 40 civarı olana istiyor.40 yaşinda olup kadin ve erkege kandan genetik test istedi erbil bey, embriyoya istemedi mesela.bana ise embriyo genetige gitti.kisi ve durumuna göre hatta dr.lara göre degişiyor.

E2 nin yuksekligi boyle yapmis iste.Ama boyle mi dogmus nasil olmus anlamadim cnm.Sen corekotu yagini ne icin kullanmak istiyorsun ki?Faydalari gercekten cok netten arastir bi
Araştırdım da çok emin olamadım, bildiğin seyler işte, yumurta kalitesi vs. Arı sütü kullaniyorum da ek olsun, laf olsun:))

Merhaba, her ay adet goruyor musun ? duzenli miydi? merak ettim.

Bence bunlar hep sağlıklı olmanın belirtisi. Doğuda organik, doğal beslenmek mümkün. Oralarda millet kendi yağını peynirini sütünü sebzesini meyvesini kendi eli ile üretiyor.Ama bizim burda herşey hormonlu, kimyasal, katkı maddeli. Bir çilek alıyorsun elma kadar ve içi boş. Domates alıyorsun çekirdeği bile yok. Sucuk alıyorsun, sonradan teşhir edildiğinde anlıyorsun ki içinde at eti kullanılmış. Elma parlak görünsün diye üzerine mum sürmeler vs. vs. vs. Kısırlık artmasın da ne olsun? Kliniğe her gidişimde görüyorum ki 20 li yaşlarda çiftler tüp tedavisi için gelmiş. Biz yine iyi günlerdeyiz. Bizden sonraki nesilin vay haline.

Bahceci Umut jerkes
Heh işte o zaman b.ku yediğimin resmidir
Yok sana demedim, sen okuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…