- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #51.641
insan neye yanacagina sasiriyor, elde var hicÇok haklısınız ya bende gonal f kullandım 125 mg her gün iğne yediğime mi yanayım yüksek doz olmasına mı tedavinin uzun sürmesine mi 3000 tl civarı verdiğim paraya mı elde var hiç
Bahçeci aradı kızlar. Tahmin ettiğim gibi sadece 2 tane ver elimizde. Diğer ikisinin gelişimi durmuş bugün. Allahımmm bunların içinden bari 1 tanesi normal gelsin artık nooluur ...
Aaa ne güzel biri daha başlamış:). Hayırlı olsun. Bence kullan. Yumurtalar çok önden giderse bırakırsın.merhaba Kızlar, bende bahçeci de tedaviye başladım bu gün iğnelerimin 4. günü bakalım cumartesi günü kontrolüm var yumurtalar ne kadar büyümüş, size sormak istediğim ben arı sütünü dr sordum Cem Bey'e kullan dedi, şimdi burdan anladığım kadarıyla ters tepki de verebiliyormuş, ne yapsam aceba bıraksam mı sadece sabahları ağzıma atıyorum aslında çok değil ama tedavimi yanlış etkiler diye de panikledim birden((( nasıl bir heyecandır ki bu Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Ulen bu NGS daha ayrıntılı ise hiçbiri gelmez ki artık. Olmamış çöp, olmamış çöp, olmamış çöp.ya ben yanlış mı biliyorum? pgt ( İmplantasyon Öncesi Genetik Tanı ), cgh ( Array Komperatif Genomik Hibridizasyon ) ve ngs ( Yeni Nesil Dizileme-Next generation Sequencing ) farklı şeyler.
Yani 3 test arasında fark var .
Alıntı : Günümüzde embriyoya ait tüm kromozomların (23 çift, 24 farklı kromozom tipi) incelenmesine olanak veren karşılaştırmalı genomik hibridizasyon (kısaca aCGH) tekniği ile gerçekleştirilen implantasyon öncesi tarama uygulamaları, artık yerini genetik şifrenin çok daha detaylı incelenebildiği “Yeni Nesil Dizileme-Next generation Sequencing” (kısaca NGS) tekniğine bırakıyor.
Yok önemli değil, sağol bilgiler icin. Yalnız seninkiler direkt 13 mm doğmuş anladığım kadarıylaKislaarr bugun sabah adetim basladi maalesefKistim vardi o yuzden adetin 2. Gunu kontrolum vardi.Ama yarin tatil oldugu icin bugun gittim.Kist erimis cok sukur.D.kontrol hapi kullanmak istemedigim icin sogan suyu ve arada birde aslanpencesi icmistim.Cok sukur kurtuldum.
Gelelim beni şok eden yumilere.Iki tane var ve kac mm biliyor musunuz?Tam 13 mm olmuslarAdetimin 1. Gunu ve 13 mm.Gecen ayda iki taneydi bunlar onlar olmasin dedim.Hayir degil,gecen ay ki sagdaymis bugunkuler soldaymis.Tedaviye uygun boyutta degiller cook buyumusler.Once yumurtaliklari duzene sokmamiz lazim dedi.Ve gecen ay icmek istemedigim o ilaci Yasmin verdi.Aldim artik napiyim.
Allahim kiminin ki buyumez benim kilerde tam besili.Herzaman cok hizli buyuyolardi da bu kadar degildi.
Yumurtasi buyumeyenlere bi tavsiyem var.Ben corekotu,bal tarcin,keten tohumu ve yulaf ezmesini yogurda karistirdim yedim.Bi de gunde birer tatli kasigi da keten tohumu yagi ve corekotu yagi da icersen sonuc bu iste.Keten tohumu ostrojen deposu zaten.Ostrojende yumurtalari buyuten hormonmus.Bugun sordum dr a ve anlatti.Simdi sizin ostrojeninize baksak 80-100 cikar.Cunku o kadar buyumusler ki diyor.
Bi ara Fsh ve yumurta baglantisi ile de bir konu olmustu.Onu da sordum.Fsh ne kadar yuksekse yumurta o kadar az olur,dustukce yumi sayisi artar dedi.Benimde oyle okmustu zaten.7 ye dustugunde 6 yumi vardi.
Off cok uzunn oldu kusura bakmayin
E2 nin yuksekligi boyle yapmis iste.Ama boyle mi dogmus nasil olmus anlamadim cnm.Sen corekotu yagini ne icin kullanmak istiyorsun ki?Faydalari gercekten cok netten arastir biYok önemli değil, sağol bilgiler icin. Yalnız seninkiler direkt 13 mm doğmuş anladığım kadarıyla. Doktorun söylediklerini yap bari. Biraz düzene girsin. Şu çörek otu yağı da faydalı mı gerçekten? Ben geçen gün bir yerden aldım öylesine. Kullanayim mı?
Araştırdım da çok emin olamadım, bildiğin seyler işte, yumurta kalitesi vs. Arı sütü kullaniyorum da ek olsun, laf olsun:))E2 nin yuksekligi boyle yapmis iste.Ama boyle mi dogmus nasil olmus anlamadim cnm.Sen corekotu yagini ne icin kullanmak istiyorsun ki?Faydalari gercekten cok netten arastir bi
Bence kullanma. Arı sütü tek başına zaten şampiyonAraştırdım da çok emin olamadım, bildiğin seyler işte, yumurta kalitesi vs. Arı sütü kullaniyorum da ek olsun, laf olsun:))
Heh işte o zaman b.ku yediğimin resmidirUlen bu NGS daha ayrıntılı ise hiçbiri gelmez ki artık. Olmamış çöp, olmamış çöp, olmamış çöp.
Merhaba, her ay adet goruyor musun ? duzenli miydi? merak ettim.Arkadaslar,
Ben dun 46 yasina girdim ve Ankarada Dr. Murat Sonmezer ile randevum vardi. Bana hic yumurtam olmadigini soyledi ve donasyon onerdi
Aranizda dr.tarafindan hic yumurtasi olmadigi soylenipte sonra baska Doktor tarafindan yumurtasi oldugu soylenen oldumu?
Ben varım bana da bi doktor demişti ama korkma sonraki aylarda olabiliyorMerhaba, her ay adet goruyor musun ? duzenli miydi? merak ettim.
Benimde iki ay hic yoktu.Fsh dusunce klomende kullaninca 6 yumurta birden oldu.Simdi de 2-3 aydir klomen kullanmiyorum her ay iki yumurta oluyo.Merhaba, her ay adet goruyor musun ? duzenli miydi? merak ettim.
Bence bunlar hep sağlıklı olmanın belirtisi. Doğuda organik, doğal beslenmek mümkün. Oralarda millet kendi yağını peynirini sütünü sebzesini meyvesini kendi eli ile üretiyor.Ama bizim burda herşey hormonlu, kimyasal, katkı maddeli. Bir çilek alıyorsun elma kadar ve içi boş. Domates alıyorsun çekirdeği bile yok. Sucuk alıyorsun, sonradan teşhir edildiğinde anlıyorsun ki içinde at eti kullanılmış. Elma parlak görünsün diye üzerine mum sürmeler vs. vs. vs. Kısırlık artmasın da ne olsun? Kliniğe her gidişimde görüyorum ki 20 li yaşlarda çiftler tüp tedavisi için gelmiş. Biz yine iyi günlerdeyiz. Bizden sonraki nesilin vay haline.Al işte tüik açıklamış doğurganlık hızında en yüksek il urfa olmuş ağrı siirt şırnak takip ediyor en düşük karabük. Ah şu urfalı karılar yüzünden hastanede yer bulamıyoruz. Doğuran doğurana.Aaah ah. Ayranları yok içmeye....
Bahceci Umut jerkesertnur genetigi bahceci herkese degil bir kac kez negatif sonuc almış ve yaşı 40 civarı olana istiyor.40 yaşinda olup kadin ve erkege kandan genetik test istedi erbil bey, embriyoya istemedi mesela.bana ise embriyo genetige gitti.kisi ve durumuna göre hatta dr.lara göre degişiyor.
Yok sana demedim, sen okumaHeh işte o zaman b.ku yediğimin resmidir
Artık çok geç, okudum bileBahceci Umut jerkes
Yok sana demedim, sen okuma
Ben tatil olmasına rağmen yine erken kalktım. Alışkanlık işte. Günaydııııııın canlar.Güüünaydın kızlar. Haydi uyanın yaaa.hayatguzel2015 , poppy73 , Haremiz , Bebegimhadi , Aylin42Konya , sekerpancari ve diğerleriniz... Hepimiz içün güzel bir gün olsun inşallah
Günaydın güzellikBen tatil olmasına rağmen yine erken kalktım. Alışkanlık işte. Günaydııııııın canlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?