Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

O zaman sen direk tüpe geç. Madem izin vermiyor.belki ırada bir sorun görürse doktor belki o zaman izin verir
Dr a kalsa hicbir sorun yok Haremiz cim.Sivi birikimi vs hersey normal dedi.Dr un yanindaki bayanla konustum.Biz gitmeden durumu dr a anlatacak.Dr da esimle konusacak.Su durumuma bak,senaryolarla,planlarla is yapiyorum.

Bazen şeytan diyo,birak gitsin hic ugrasma.Ne hali varsa gorsun ama yapamiyorum.

Haremiz sen ne yaptin ilacina basladin mi?Ilacin adi ne merak ettim.Ben sogan suyuyla hallettim kisti,erimis.Ama bu ay mecbur aldim.Yumurtalar asiri derecede buyudugu icin yumurtaliklarin duzene girmesi gerekiyormus.Gecen ay kist,bu ay yumurtalik duzeni iki ayim daha gitti.Ramazan olmasaydi bu ay kesin tupe gecerdim

E herşey normalse neden hsg?

Evet aldım ilacı. Adı dienille. Gebeliği engelliyormuş. Bu ay dinleneceğim mecburen.iğne kisti büyütür kistte bize engel olur muhakkak yok etmek lazım dedi. 30 gün kesintisi kullanacağım. Bayram arefesi bitiyor zaten. Bugün başladım ilaca.kist 18.2 mm

Senin kistin kucukmus cok sukur.Benim ki 39 mm di.Hsg yi de isimi garantiye almak icin cektirmek istiyorum.Sonuc da faydasi var zarari yok degil mi?Bahceci ve diger tup merkezlerine giden cogu kisiden istiyorlar.Bi de ben hic cektirmedim.

Senin kistin kucukmus cok sukur.Benim ki 39 mm di.Hsg yi de isimi garantiye almak icin cektirmek istiyorum.Sonuc da faydasi var zarari yok degil mi?Bahceci ve diger tup merkezlerine giden cogu kisiden istiyorlar.Bi de ben hic cektirmedim.
Tabiki çektirmen iyi olur. İllaki isterler tüp tedavisinde.

Farkına varmadıysan nasıl anladın?
İlkinde tam adet günümde kanamam oldu. Adetim diye önemsemedim. Bitince muayene için doktora gittim, kanda 16.54 çıkınca, gebe miydin sen dedi doktor.. İkincisinde de, adetime 10 gün varken bi gece sancı ve krampla siyah kanamam oldu, sabah görüp doktora gittim, kanda 244 çıktı ama düşük başlamış dedi doktor o da öyle gitti

Selam kızlar doktor bana ilk 3 gün için şunları verdi pazartesi bakacakmış tekrardan o zamana kadar

Femara hap 2 tane günde
Fostimon 225mg iğne ve merional 75 mg iğne verdi. 3 gün vurulacam.
Bugün 3 tane yumurta gördü.

Kullanan varmı bunları.

Ben femara günde 2 ve merional 75 kullandım canım. Diğerini bilmiyorum.

Ben femara günde 2 ve merional 75 kullandım canım. Diğerini bilmiyorum.
Teşekkürler daha önce kendimde herkesten hep gomal filan duyuyordum birde 3 gün kullanacam pazartesi bakıcakmış ona göre tedaviye yön verecekmiş anladığım. Hadi hayırlısı diyelim. İğnelerden sonra tansiyonumda düştü. Sanırım iğne stresiydi.

Doğru şeye baktığına emin misin? Ne tehlikesi varmış hala anlamış değilim. Ona bakarsan anestezinin daha fazla tehlikesi var. Boşuna kağıt imzalatmiyorlar opudan önce.

Bak bunu da anlamadım ben yaa. Doktor nereden biliyormuş sıvı birikimi vs olmadığını..

Evet canım bu ilaçlarla beraber gonal f de kullandım. Tabii gidişe göre dozu ayarlıyor doktor.

Çok kötü geçmiş olsun peki neden düşük olmuş dr bilgi verdi mi kromozoma falan baktırmış mıydın?

Onun onayi olmadan kesinlikle yapamam cnm.Kavga kiyamet kopar evde,tup de yaptirmaz.
Ayy bak okurken bile sinirleniyorum. Benim eşim asla ve asla bana isteklerime engel olmaz müdahale etmez ettirmem de zaten. O benim babam değil. Kaldı ki böyle ciddi bir meselede sana güvenmesi ve desteklemedi getekirken. Birde bununla uğraşıyorsun. Allah yardımcın olsun canım.

Amin canim amin.Isteklerine engel olmamasi ne guzel.Esim bazen beni zorluyo işte,ama eskisi gibi degil yinede.Buna da sukur.Valla bu askerler normal degil haa psikopatlar ciddi soyluyorum .Babam da asker emeklisi o da ayni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…