- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #52.361
Onun onayi olmadan kesinlikle yapamam cnm.Kavga kiyamet kopar evde,tup de yaptirmaz.Onun onayı olmadan gidemez misin bende hsg çektirmedim gerekiyorsa yaptırırım çok şükür hala umudumuz var
Dr a kalsa hicbir sorun yok Haremiz cim.Sivi birikimi vs hersey normal dedi.Dr un yanindaki bayanla konustum.Biz gitmeden durumu dr a anlatacak.Dr da esimle konusacak.Su durumuma bak,senaryolarla,planlarla is yapiyorum.O zaman sen direk tüpe geç. Madem izin vermiyor.belki ırada bir sorun görürse doktor belki o zaman izin verir
E herşey normalse neden hsg?Dr a kalsa hicbir sorun yok Haremiz cim.Sivi birikimi vs hersey normal dedi.Dr un yanindaki bayanla konustum.Biz gitmeden durumu dr a anlatacak.Dr da esimle konusacak.Su durumuma bak,senaryolarla,planlarla is yapiyorum.
Bazen şeytan diyo,birak gitsin hic ugrasma.Ne hali varsa gorsun ama yapamiyorum.
Evet aldım ilacı. Adı dienille. Gebeliği engelliyormuş. Bu ay dinleneceğim mecburen.iğne kisti büyütür kistte bize engel olur muhakkak yok etmek lazım dedi. 30 gün kesintisi kullanacağım. Bayram arefesi bitiyor zaten. Bugün başladım ilaca.kist 18.2 mmHaremiz sen ne yaptin ilacina basladin mi?Ilacin adi ne merak ettim.Ben sogan suyuyla hallettim kisti,erimis.Ama bu ay mecbur aldim.Yumurtalar asiri derecede buyudugu icin yumurtaliklarin duzene girmesi gerekiyormus.Gecen ay kist,bu ay yumurtalik duzeni iki ayim daha gitti.Ramazan olmasaydi bu ay kesin tupe gecerdim
Senin kistin kucukmus cok sukur.Benim ki 39 mm di.Hsg yi de isimi garantiye almak icin cektirmek istiyorum.Sonuc da faydasi var zarari yok degil mi?Bahceci ve diger tup merkezlerine giden cogu kisiden istiyorlar.Bi de ben hic cektirmedim.Evet aldım ilacı. Adı dienille. Gebeliği engelliyormuş. Bu ay dinleneceğim mecburen.iğne kisti büyütür kistte bize engel olur muhakkak yok etmek lazım dedi. 30 gün kesintisi kullanacağım. Bayram arefesi bitiyor zaten. Bugün başladım ilaca.kist 18.2 mm
Tabiki çektirmen iyi olur. İllaki isterler tüp tedavisinde.Senin kistin kucukmus cok sukur.Benim ki 39 mm di.Hsg yi de isimi garantiye almak icin cektirmek istiyorum.Sonuc da faydasi var zarari yok degil mi?Bahceci ve diger tup merkezlerine giden cogu kisiden istiyorlar.Bi de ben hic cektirmedim.
İlkinde tam adet günümde kanamam oldu. Adetim diye önemsemedim. Bitince muayene için doktora gittim, kanda 16.54 çıkınca, gebe miydin sen dedi doktor.. İkincisinde de, adetime 10 gün varken bi gece sancı ve krampla siyah kanamam oldu, sabah görüp doktora gittim, kanda 244 çıktı ama düşük başlamış dedi doktor o da öyle gittiFarkına varmadıysan nasıl anladın?
Ben femara günde 2 ve merional 75 kullandım canım. Diğerini bilmiyorum.Selam kızlar doktor bana ilk 3 gün için şunları verdi pazartesi bakacakmış tekrardan o zamana kadar
Femara hap 2 tane günde
Fostimon 225mg iğne ve merional 75 mg iğne verdi. 3 gün vurulacam.
Bugün 3 tane yumurta gördü.
Kullanan varmı bunları.
Teşekkürler daha önce kendimde herkesten hep gomal filan duyuyordum birde 3 gün kullanacam pazartesi bakıcakmış ona göre tedaviye yön verecekmiş anladığım. Hadi hayırlısı diyelim. İğnelerden sonra tansiyonumda düştü. Sanırım iğne stresiydi.Ben femara günde 2 ve merional 75 kullandım canım. Diğerini bilmiyorum.
Doğru şeye baktığına emin misin? Ne tehlikesi varmış hala anlamış değilim. Ona bakarsan anestezinin daha fazla tehlikesi var. Boşuna kağıt imzalatmiyorlar opudan önce.Netten arastirmis bakmis,tehlikeli bisey diyo ya.O kadar anlattim 5 dk bi islem,belkide sorun var.Tup de mecbur cekilecek.Hatta senin yasadigini soyledim.Iki aydir bekliyo bayan diyo.Nuh diyo peygamber demiyo.Adetimde gittigimde dr la konusturucam ama.Dr un agzindan duymadigi icin de inatlik yapiyo
Bak bunu da anlamadım ben yaa. Doktor nereden biliyormuş sıvı birikimi vs olmadığını..Dr a kalsa hicbir sorun yok Haremiz cim.Sivi birikimi vs hersey normal dedi.Dr un yanindaki bayanla konustum.Biz gitmeden durumu dr a anlatacak.Dr da esimle konusacak.Su durumuma bak,senaryolarla,planlarla is yapiyorum.
Bazen şeytan diyo,birak gitsin hic ugrasma.Ne hali varsa gorsun ama yapamiyorum.
Evet canım bu ilaçlarla beraber gonal f de kullandım. Tabii gidişe göre dozu ayarlıyor doktor.Teşekkürler daha önce kendimde herkesten hep gomal filan duyuyordum birde 3 gün kullanacam pazartesi bakıcakmış ona göre tedaviye yön verecekmiş anladığım. Hadi hayırlısı diyelim. İğnelerden sonra tansiyonumda düştü. Sanırım iğne stresiydi.
Çok kötü geçmiş olsun peki neden düşük olmuş dr bilgi verdi mi kromozoma falan baktırmış mıydın?İlkinde tam adet günümde kanamam oldu. Adetim diye önemsemedim. Bitince muayene için doktora gittim, kanda 16.54 çıkınca, gebe miydin sen dedi doktor.. İkincisinde de, adetime 10 gün varken bi gece sancı ve krampla siyah kanamam oldu, sabah görüp doktora gittim, kanda 244 çıktı ama düşük başlamış dedi doktor o da öyle gitti
Ayy bak okurken bile sinirleniyorum. Benim eşim asla ve asla bana isteklerime engel olmaz müdahale etmez ettirmem de zaten. O benim babam değil. Kaldı ki böyle ciddi bir meselede sana güvenmesi ve desteklemedi getekirken. Birde bununla uğraşıyorsun. Allah yardımcın olsun canım.Onun onayi olmadan kesinlikle yapamam cnm.Kavga kiyamet kopar evde,tup de yaptirmaz.
Aslinda guzel soruydu, supersin cnmDoğru şeye baktığına emin misin? Ne tehlikesi varmış hala anlamış değilim. Ona bakarsan anestezinin daha fazla tehlikesi var. Boşuna kağıt imzalatmiyorlar opudan önce.
Amin canim amin.Isteklerine engel olmamasi ne guzel.Esim bazen beni zorluyo işte,ama eskisi gibi degil yinede.Buna da sukur.Valla bu askerler normal degil haa psikopatlar ciddi soyluyorumAyy bak okurken bile sinirleniyorum. Benim eşim asla ve asla bana isteklerime engel olmaz müdahale etmez ettirmem de zaten. O benim babam değil. Kaldı ki böyle ciddi bir meselede sana güvenmesi ve desteklemedi getekirken. Birde bununla uğraşıyorsun. Allah yardımcın olsun canım.
Bak bunu da a
Kislat 2 gundur bi agrim var.Ovulasyon zamanim ve ovilasyon sancisi bu.Ama d.kontrol hapi kullanirken yumi yine catlar mi ?Yada ilac boyle agrilar yapar mi?Ben ilk defa kullaniyorum da hic bilgim yok
Amin canim amin.Isteklerine engel olmamasi ne guzel.Esim bazen beni zorluyo işte,ama eskisi gibi degil yinede.Buna da sukur.Valla bu askerler normal degil haa psikopatlar ciddi soyluyorum.Babam da asker emeklisi o da ayni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?