- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #52.381
Poppy cim siz tecrubelisiniz bu konu da.Ben yok anlamakBak bunu da anlamadım ben yaa. Doktor nereden biliyormuş sıvı birikimi vs olmadığını..
Sen hangi ilacı kullanıyordun yasmin miydi? Bildiği kadarıyla sadece cylo proginova gebeliğe engel değil. Ben de ilaçla birlikte sıl kasığımda sancı başladı ilacın etlisi sanırım.Kislar 2 gundur
Tam olarak ne söyledi hatırlıyor musun? Tabi zaten muayenede ve ultrasonda göremedikleri için rahim filmi istiyorlar. Emar gibi birşey. Önce rahme bir sıvı enjekte ediyorlar, o sıvı sayesinde rahmin her ayrıntısını gorebiliyorlar. Yüksek çözünürlüklü fotoğraf gibi. Rahminde ne var ne yok, en önemlisi de tüplerin durumunu görüyorlar. Bir de şöyle birşey var, rahim filmi aynı zamanda ufak tefek tıkanıklıkları da açtığı için filmden sonra hamile kalanlar varmış.Poppy cim siz tecrubelisiniz bu konu da.Ben yok anlamakJinekolojik muayenede soyledi.Yani muayenede anlasilmayan bi seymi?Atiyo mu yani kadin o zaman anlamadim.Hst larinda hic negatif yorumu olmayan bir dr oysa ki
Biz de birbirimizden öğreniyoruz canım. Bizim de 1, 2 ya da 3. denemelerimiz geneldeEvet onu bende duydum rahim filminden sonra hamile kalanlari, butun kanallar açılıyormuş ki ben sizin kadar bilgili degilim. 1 tup bebek denemem var simdi 2cisindeyim. Zaten burayida nette bilgi ararken buldum ve sizlerden çoğu bilgiyi öğrendim
Biz de birbirimizden öğreniyoruz canım. Bizim de 1, 2 ya da 3. denemelerimiz geneldeEvet onu bende duydum rahim filminden sonra hamile kalanlari, butun kanallar açılıyormuş ki ben sizin kadar bilgili degilim. 1 tup bebek denemem var simdi 2cisindeyim. Zaten burayida nette bilgi ararken buldum ve sizlerden çoğu bilgiyi öğrendim
Evet bulunmadı sebep. Aynen genetiğe hiç embriyo göndermedimSebepleri bulamadılar, di mi? Diğer iki negatif de genetiğe gönderilmeyenler herhalde..
Kızlar dayanışması yaptınız demek:)hayırlı haberlerinizi alırız en kısa zamanda,Ben 6ayıma girdim yolunda geçti bu zamana kadar Allah tamamına erdirir inşallah,sizi devamlı takip ediyorum burdanhayırdır insallah cok güzel bir rüyaymış cok mutlu oldum @Bumeranqqq . istanbulda dün kontrolum vardı.orada da 5 6 kız bir masa cevirdik yani kumarcilar var ya bizde öyle vay soyle vay böyle konus konus 12.00 di ayrildık.ordan transferi olan iki arkadasımla whatsappdan sonuc bekleme korkularina daldik dun bir fenomenlik oldu kendi capimda kizlarla cok yogundum senin nasıl gidiyor.ikizlere hamilemiydin
Haftasonu evdeyken pek vakit olmuyor da iş günlerinde de bütün gün kulüpteyizRamazan geldi diyemi kendinizi sessize aldınız
Masallah size ma aileKızlar dayanışması yaptınız demek:)hayırlı haberlerinizi alırız en kısa zamanda,Ben 6ayıma girdim yolunda geçti bu zamana kadar Allah tamamına erdirir inşallah,sizi devamlı takip ediyorum burdan
Tabi adet olmama climara fort sebep iceriginde estradiol var bu bantın.dr. demisti haftaya adet olursun diye banttan demek.arı sütü diyip fazla heveslendirmeyeyim isteyenleri.Günaydın kızceler arı sütünden 19.gün bugün ve adetim sanırım.tatilde 11 haziran olunca tatilde manavgattan istanbula gidip era testi olamam herhalde.zeki kocam tatilden sonra git dedi.mantikli geldi.takvimi saydim saydım dönüste de hemen adet başlıyor.böylece islemlerim 15 gün daha erteleniyor.transferi ancak temmuz baßı olurum.nasıl biraz anlasılır oldu degil mi
Naaayyyıırrr, anlamadık hiçbir şeyGünaydın kızceler arı sütünden 19.gün bugün ve adetim sanırım.tatilde 11 haziran olunca tatilde manavgattan istanbula gidip era testi olamam herhalde.zeki kocam tatilden sonra git dedi.mantikli geldi.takvimi saydim saydım dönüste de hemen adet başlıyor.böylece islemlerim 15 gün daha erteleniyor.transferi ancak temmuz baßı olurum.nasıl biraz anlasılır oldu degil mi
Hafta sonu oldugundanRamazan geldi diyemi kendinizi sessize aldınız
19. Günde adet olman demgeni bozmaz mı yanı normal döngünü. Bu da bir sorun değil mi?Naaayyyıırrr, anlamadık hiçbir şey
19. Gün adet olman döngünü bozmaz mı? Bu da bir sorun değil mi? Bir sonraaki ay me olacak ya yine 19. Gün olursan? Düzenlemek için ilaç kullanman herkecek mi?Günaydın kızceler arı sütünden 19.gün bugün ve adetim sanırım.tatilde 11 haziran olunca tatilde manavgattan istanbula gidip era testi olamam herhalde.zeki kocam tatilden sonra git dedi.mantikli geldi.takvimi saydim saydım dönüste de hemen adet başlıyor.böylece islemlerim 15 gün daha erteleniyor.transferi ancak temmuz baßı olurum.nasıl biraz anlasılır oldu degil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?