Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bak bunu da anlamadım ben yaa. Doktor nereden biliyormuş sıvı birikimi vs olmadığını..
Poppy cim siz tecrubelisiniz bu konu da.Ben yok anlamak Jinekolojik muayenede soyledi.Yani muayenede anlasilmayan bi seymi?Atiyo mu yani kadin o zaman anlamadim.Hst larinda hic negatif yorumu olmayan bir dr oysa ki

Poppy cim siz tecrubelisiniz bu konu da.Ben yok anlamak Jinekolojik muayenede soyledi.Yani muayenede anlasilmayan bi seymi?Atiyo mu yani kadin o zaman anlamadim.Hst larinda hic negatif yorumu olmayan bir dr oysa ki
Tam olarak ne söyledi hatırlıyor musun? Tabi zaten muayenede ve ultrasonda göremedikleri için rahim filmi istiyorlar. Emar gibi birşey. Önce rahme bir sıvı enjekte ediyorlar, o sıvı sayesinde rahmin her ayrıntısını gorebiliyorlar. Yüksek çözünürlüklü fotoğraf gibi. Rahminde ne var ne yok, en önemlisi de tüplerin durumunu görüyorlar. Bir de şöyle birşey var, rahim filmi aynı zamanda ufak tefek tıkanıklıkları da açtığı için filmden sonra hamile kalanlar varmış.

Evet onu bende duydum rahim filminden sonra hamile kalanlari, butun kanallar açılıyormuş ki ben sizin kadar bilgili degilim. 1 tup bebek denemem var simdi 2cisindeyim. Zaten burayida nette bilgi ararken buldum ve sizlerden çoğu bilgiyi öğrendim

Biz de birbirimizden öğreniyoruz canım. Bizim de 1, 2 ya da 3. denemelerimiz genelde

Biz de birbirimizden öğreniyoruz canım. Bizim de 1, 2 ya da 3. denemelerimiz genelde

Hgs çektirmek zorundasın arkadaşım eşine bunu güzelce anlat bence Aylin42Konya , belki o histereskopiye baktı, ikisi farklı şeyler. Histereskopi değil bu. poppy73 çok güzel anlatmış, rahim filmi bu. ben de ilave yapyım. ben 15 yıldan beri düzenli kadın doğumcuya giderim. Bir tanesi hariç kimse bana senin rahmin biraz v şeklinde demedi. Sağolsun faruk buyru hoca ikinci düşüğümden sonra tanıdık vasıtasıyla ona girmiştim, kontrolde dedi ki senin rahminin üst tarafı biraz düşük dedi. Ama problem değil dedi. Neyse sonra ben rahim filmi çektirdim bir doktor istedi diye. Hakikaten hafif bombeliymiş rahmim. Herkes de dedi ki istersen düzeltiriz istemezsem de engel değil hamileliğe. Yani kuzum bir doktor haricinde kimse rahmimim şeklini göremedi. Şimdi doktoruma danıştım hocam dedim rahmimde tıkanıklık vs var mıdır şeklin yanı sıra birşey varsa ilave histeereskopi yapalım mı. Dedi ki ultrasonu iyi olan tahim filmine ve ultrasona iyi bakabilen bir doktor tıkanıklık olup olmadığını anlar, seni bir kontrol edeyim dedi, baktı ve bence gerek yok dedi, neyse uzattım rahimdeki ultrasonla görülmeyen veya uktrasonu iyi olmayan veya iyice bakamayanların göremeyeceği şeyleri ortaya çıkarıyor rahim filmi. O yüzden bence eşin bunu değil histereskopiyi okumuştur. Histereskopiyi ehil kişi yapmazsa tüpde delinme vs olabiliyordu galiba, onu okumuştur eşin.

Merhaba arkadaslar, size bisey danismak istedim, ben iki kere uzun protokolle tedavi oldum birinde 10 dierinde 8 yumurta toplandi, ilk kez kisa protokol denemek istiyorym, yumurta sayisi ve kalitesi deisir mi sizce? Yasim 36, acaba aranizda ikisini deneyen var mi?

Kızlar dayanışması yaptınız demek:)hayırlı haberlerinizi alırız en kısa zamanda,Ben 6ayıma girdim yolunda geçti bu zamana kadar Allah tamamına erdirir inşallah,sizi devamlı takip ediyorum burdan

Kızlar dayanışması yaptınız demek:)hayırlı haberlerinizi alırız en kısa zamanda,Ben 6ayıma girdim yolunda geçti bu zamana kadar Allah tamamına erdirir inşallah,sizi devamlı takip ediyorum burdan
Masallah size ma aile 6. ay ne guzel gelmiş darısı başımıza.kızlarla evet öyle oldu.bende transfer gününe daha cok var ama 2 mi transfer istesem becerebilir miyim sıkıntı yasar mıyim bu konuda ne dersin saglıkla kucağına alman dilegiyle canım

Günaydın kızceler arı sütünden 19.gün bugün ve adetim sanırım.tatilde 11 haziran olunca tatilde manavgattan istanbula gidip era testi olamam herhalde.zeki kocam tatilden sonra git dedi.mantikli geldi.takvimi saydim saydım dönüste de hemen adet başlıyor.böylece islemlerim 15 gün daha erteleniyor.transferi ancak temmuz baßı olurum.nasıl biraz anlasılır oldu degil mi

Tabi adet olmama climara fort sebep iceriginde estradiol var bu bantın.dr. demisti haftaya adet olursun diye banttan demek.arı sütü diyip fazla heveslendirmeyeyim isteyenleri.

Naaayyyıırrr, anlamadık hiçbir şey

19. Gün adet olman döngünü bozmaz mı? Bu da bir sorun değil mi? Bir sonraaki ay me olacak ya yine 19. Gün olursan? Düzenlemek için ilaç kullanman herkecek mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…