- 24 Kasım 2016
- 4.103
- 6.878
- 158
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #52.341
Canım ne bileyim, seninki de doğru olabilir. Malum artık herşey mümkün tıpta. Düşüğün genetiğe gönderilmesiHaaaa, seninki doğrudur:). Pardon, bugün kafam basmıyor, tam 4 gün 14 saattir sigara içmiyorum, ondan mıdır acep
İşte buuuBiliyoruz ki tabii herşey nasip işi Allah' ın takdiri . Ol diyecek ki olsun. Ama artık gülümseyin biraz. Ne demişler : Kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek
Benim arkadasimda cok genc daha, insallah dogal yoldan olurAllah başka keder vermesin bunları da inşallah atlatacağız arkadaşım 40 yaşında evlendi doğal yoldan inşallah eylülde bebeği geliyor Başkası 41 bebek sahibi oldu diğeri 43 tü biri 47 yaşında başka biri 45 aklıma gelen bunlar ki tüp bebek değil arkadaşım 10 yıl bekledi onun da oldu umudumuzu kaybetmeyelim birbirimiz için dua edelim
yok yok kendiliğinden hamile kalmıştım, düştü, sonra da genetik test yapıldı bebeğe, anomali çıkmadı, onu diyordum, ben de kan pıhtılaşma vs de yok...Genetikten normal geldi ve düşük oldu öyle mi? cgh miydi pgt miydi test? Gerçi benim doktorum diyor ki; düşük, bir anlık olaydan da kaynaklanabilir. Bir anlık bir değer yükselmesinden, ani hareketten vs. Yani genetikten normal geldi de düşük olması imkansız diye birşey yok tabii
Anladım canımyok yok kendiliğinden hamile kalmıştım, düştü, sonra da genetik test yapıldı bebeğe, anomali çıkmadı, onu diyordum, ben de kan pıhtılaşma vs de yok...
İvet, farkettimAnladım canımpoppy73 bak sen haklıymışsın. Demek ki düşük bebeğe de genetik yapılabiliyor.
evet canımDüşüğün de genetiğine bakıyorlar mı?
canım benim 10. haftada düşüğüm var normal gebeliktenDüşüğün genetiğine bakmak mı? Ben de düşük olan embriyo, transferden önce genetikten temiz gelmişti diye anladım . Ben yanlış mı anladımhayatguzel2015
Sebepleri bulamadılar, di mi? Diğer iki negatif de genetiğe gönderilmeyenler herhalde..canım benim 10. haftada düşüğüm var normal gebelikten
HSG'ye göndermemesinin sebebini anlayamadımBu nasil bir sinavdir.Rabbim bizi de boyle siniyo.Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Bende hsg ye gitmedim.Esim olmaz diyo baska demiyo.Bugun birde randevum vardi.Bana cok duskun ve bisey olucak diye korkuyo.Dun aksam konusmaya calistim hic cevap bile vermedi.Ben bi de bunlarla ugrasiyorum.Asker olmanin vermis oldugu bi sertlik,ciddiyet vs dedigim dediklik var.Hayir dediyse evet dedirtemezsin.Neyse basinizi agrittim.Dolmusum herhalde dertlesmek istedim
Onun onayı olmadan gidemez misin bende hsg çektirmedim gerekiyorsa yaptırırım çok şükür hala umudumuz varBu nasil bir sinavdir.Rabbim bizi de boyle siniyo.Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Bende hsg ye gitmedim.Esim olmaz diyo baska demiyo.Bugun birde randevum vardi.Bana cok duskun ve bisey olucak diye korkuyo.Dun aksam konusmaya calistim hic cevap bile vermedi.Ben bi de bunlarla ugrasiyorum.Asker olmanin vermis oldugu bi sertlik,ciddiyet vs dedigim dediklik var.Hayir dediyse evet dedirtemezsin.Neyse basinizi agrittim.Dolmusum herhalde dertlesmek istedim
O zaman sen direk tüpe geç. Madem izin vermiyor.belki ırada bir sorun görürse doktor belki o zaman izin verirBu nasil bir sinavdir.Rabbim bizi de boyle siniyo.Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Allah nasip edecektir. Hep derim, dualarla gelecek bebişlerimiz. Sadece dua ve sabır ...Karsi apt mizda bi kiz var.Ikizlere hamile.25 yasinda 5 yillik evli 2.denemesinde tutmus.Allahim yuruyusunu bi gormeniz lazim.Dusecek diye korkusundan.yavaaas yavaaas yuruyo.14 haftalik olmus.Daha simdiden agirlastim diyor.
Allahim su mubarek gunler hurmetine bize de goster o gunleri.Senin zaten var demeyin nolur.Inanin ki cok genctim.23 yasinda dogum yaptim.Hicbirsey hatirlamiyorum desem yeridir.Anneligin tadini bile bilemedim.Yas ilerleyince annelik daha farkli oluyo
Netten arastirmis bakmis,tehlikeli bisey diyo ya.O kadar anlattim 5 dk bi islem,belkide sorun var.Tup de mecbur cekilecek.Hatta senin yasadigini soyledim.Iki aydir bekliyo bayan diyo.Nuh diyo peygamber demiyo.Adetimde gittigimde dr la konusturucam ama.Dr un agzindan duymadigi icin de inatlik yapiyoHSG'ye göndermemesinin sebebini anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?