Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Az önce hafif pembe kahverengi bir keke geldi. Sanırım regl başlıyor. İptal ettim doktor randevumu
Çok üzüldüm canım umutlar umutlar... regl hiç gecikmese de sadece hamilelikte gecukse umutlanmasak bunda da vardır bir hayır üzülme inşallah bu günlerde geçecek bebeğimizi kucağımıza aldığımız günler gelecek

Bugun sonuç alacak arkadaşım aradı ağlıyor ben mutluluktan ağlıyor derken sonuc 0.100 negatif. bende arkadaşım icin mutluluktan gozlerim dolmustu daha sabah.ama nerde sonuc negatif.1 genetikten sağlıklı gelen embriyosu era testi cd56 testi yapılarak transfer edildi.Embriyolog transfere girerken % 75 ihtimal vermis.cok kotu oldu bu.sağlıkli gelen embriyoda 1 kez negatif duymustum.bu da ikinci oldu.4. Denemesiydi bu ve 37 ye yeni girdi.Sabır diledim arkadasıma, kendime de bir pay cıkardım kasıklarında ağrı tutunma belirtiside vardı

İnanmıyorum yaaaa, ne diyosun sen. Aman Allahım . Eyvahlar olsun. Düşünemiyorum bile, ihtimal veremiyorum, vermek istemiyorum. Napıcaz biz yaaaa

Yaaa, genetiğin de hiç aklıma getirmek istemediğim bir sonucu da bu. Yüzde 75 diyorlar evet yüksek bir oran, bir de o yüzde 25'lik seçeneği var. Kader, başka diyecek bir şey bulamıyorum...

Peki doktoru nasıl bir açıklama yapmış? Ya da yapabilmiş mi acaba ? Erbil Bey miydi doktoru ?

Bıraktım vallahi. Kızacaksınız ama bir ay daha doğal deneyeceğim sanırım iğne ile bu defa
sen bilirsin, ama zaten bu ay doğum kontrol hapı kullanacağından hamile kalamazsın, eee sonra kist gitmediyse yine tedavi olur.... eee sonraki ay doğal takılırım dersen de olur sana 3 ay.... şekerim sen tüpe kendini hazırlamamışsın galiba :)

korkunç bir şey bu 10 aşılama ne demek.... para tuzağı... kızcağız da hiç merak edip başka doktora gitmemiş mi... neyse herkesin psikolojisi de farklı oluyor... evet genetiğe göndereceğim, ama açıkçası bugün 3 yumurta görüldü 13 mm civarında, bir tane de geriden geliyormuş... geçen sefer 7 tane vardı... bakalım ne çıkacak, iptal etmedi tedaviyi doktor. devam dedi... hayırlısı canım, embriyom olursa genetiğe göndereceğim o kesin...

Öyle yada böyle karar verdiğim ve hep söylediğim gibi en geç ağustosta tüpe geçeceğim.

sabırlar diliyorum arkadaşına, benim 2 düşük, 3 negatif var sebepsiz biliyorsunuz... yani sebebi bilemiyoruz, düşük de temiz çıkmıştı genetikten... artık diyorum ki bazı şeyler bizim elimizde değil, zamanı değil demek ki anneliğin diyorum... ama vazgeçmek yok tabii ki...

Öyle yada böyle karar verdiğim ve hep söylediğim gibi en geç ağustosta tüpe geçeceğim.
tamam canım, herşey senin istediğin ve planladığın gibi olur, lütfen bana takılma, ben yaklaşık 1 sene doğal denedim olmadı, keşke denemeseydim de bu sürece daha erken başlasaydım diyen bir insanım, kusura bakma kararlarına saygı duymamız lazım

Peki doktoru nasıl bir açıklama yapmış? Ya da yapabilmiş mi acaba ? Erbil Bey miydi doktoru ?
Mustafa bahceciydi.henüz konu cok yeni pazartesi gibi yakin bir zamanda öğrenir doktordan
Yaaa, genetiğin de hiç aklıma getirmek istemediğim bir sonucu da bu. Yüzde 75 diyorlar evet yüksek bir oran, bir de o yüzde 25'lik seçeneği var. Kader, başka diyecek bir şey bulamıyorum...
Aynen aynen düsunmek istemedigimiz bir secenek bu ve en yakinimı bulmasi uzucü. iki prensesin annesi cımmm ya birbirimize sarilip aglarız artık.insallah Allah yardımcimız olsun.bir arkadasim var o bari pozitif alsa onun sonuca daha 5 gun var.

Genetikten normal geldi ve düşük oldu öyle mi? cgh miydi pgt miydi test? Gerçi benim doktorum diyor ki; düşük, bir anlık olaydan da kaynaklanabilir. Bir anlık bir değer yükselmesinden, ani hareketten vs. Yani genetikten normal geldi de düşük olması imkansız diye birşey yok tabii

Ama ben bu sebepten değil de mutluluktan birbirimize sarılarak ağlamayı tercih ediyorum, diliyorum

3 - 4 yumurta iyi ki iptal olmaz tedavin.insallah sen müjdeli haberler alırsın hep birlikte inş.
O arkadas bu ise takmis degil mi.kimsede parana yazik demiyor.yasim gecmeden deniyorum dedi.bizim kocalar olsa yeter ya sunlara para yedirip durma derdi.ucretsiz izinde almıs isten birde.onun durumu cok sıkıntılı coook

Evet canim bu arkadasin ki de sebepsiz.bir yandan 5 6 da hamile kalan var.cok da mantıklı benim havuz 6 7 tupe esit valla 8 hatta

Ama ben bu sebepten değil de mutluluktan birbirimize sarılarak ağlamayı tercih ediyorum, diliyorum
Evet canim bu isler sabah dedik ya Allahın takdiri dilemesi.ben sabah mutluluktan ağlamaya hazırlamıstım kendimi.insallah Allah daha fazla aratmasın diyorum ya canım vakti saati bizlere gelmistir ins.arkadasiminda vakti saati geldiginde olur ins.

Düşüğün de genetiğine bakıyorlar mı?

Düşüğün genetiğine bakmak mı? Ben de düşük olan embriyo, transferden önce genetikten temiz gelmişti diye anladım . Ben yanlış mı anladım hayatguzel2015
Haaaa, seninki doğrudur:). Pardon, bugün kafam basmıyor, tam 4 gün 14 saattir sigara içmiyorum, ondan mıdır acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…