- 30 Nisan 2017
- 413
- 552
- 103
- 49
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #52.321
Çok üzüldüm canım umutlar umutlar... regl hiç gecikmese de sadece hamilelikte gecukse umutlanmasak bunda da vardır bir hayır üzülme inşallah bu günlerde geçecek bebeğimizi kucağımıza aldığımız günler gelecekAz önce hafif pembe kahverengi bir keke geldi. Sanırım regl başlıyor. İptal ettim doktor randevumu
İnanmıyorum yaaaa, ne diyosun sen. Aman Allahım . Eyvahlar olsun. Düşünemiyorum bile, ihtimal veremiyorum, vermek istemiyorum. Napıcaz biz yaaaaBugun sonuç alacak arkadaşım aradı ağlıyor ben mutluluktan ağlıyor derken sonuc 0.100 negatif.bende arkadaşım icin mutluluktan gozlerim dolmustu daha sabah.ama nerde sonuc negatif.1 genetikten sağlıklı gelen embriyosu era testi cd56 testi yapılarak transfer edildi.Embriyolog transfere girerken % 75 ihtimal vermis.cok kotu oldu bu.sağlıkli gelen embriyoda 1 kez negatif duymustum.bu da ikinci oldu.4. Denemesiydi bu ve 37 ye yeni girdi.Sabır diledim arkadasıma, kendime de bir pay cıkardım kasıklarında ağrı tutunma belirtiside vardı
Yaaa, genetiğin de hiç aklıma getirmek istemediğim bir sonucu da bu. Yüzde 75 diyorlar evet yüksek bir oran, bir de o yüzde 25'lik seçeneği var. Kader, başka diyecek bir şey bulamıyorum...Bugun sonuç alacak arkadaşım aradı ağlıyor ben mutluluktan ağlıyor derken sonuc 0.100 negatif.bende arkadaşım icin mutluluktan gozlerim dolmustu daha sabah.ama nerde sonuc negatif.1 genetikten sağlıklı gelen embriyosu era testi cd56 testi yapılarak transfer edildi.Embriyolog transfere girerken % 75 ihtimal vermis.cok kotu oldu bu.sağlıkli gelen embriyoda 1 kez negatif duymustum.bu da ikinci oldu.4. Denemesiydi bu ve 37 ye yeni girdi.Sabır diledim arkadasıma, kendime de bir pay cıkardım kasıklarında ağrı tutunma belirtiside vardı
Bugun sonuç alacak arkadaşım aradı ağlıyor ben mutluluktan ağlıyor derken sonuc 0.100 negatif.bende arkadaşım icin mutluluktan gozlerim dolmustu daha sabah.ama nerde sonuc negatif.1 genetikten sağlıklı gelen embriyosu era testi cd56 testi yapılarak transfer edildi.Embriyolog transfere girerken % 75 ihtimal vermis.cok kotu oldu bu.sağlıkli gelen embriyoda 1 kez negatif duymustum.bu da ikinci oldu.4. Denemesiydi bu ve 37 ye yeni girdi.Sabır diledim arkadasıma, kendime de bir pay cıkardım kasıklarında ağrı tutunma belirtiside vardı
sen bilirsin, ama zaten bu ay doğum kontrol hapı kullanacağından hamile kalamazsın, eee sonra kist gitmediyse yine tedavi olur.... eee sonraki ay doğal takılırım dersen de olur sana 3 ay.... şekerim sen tüpe kendini hazırlamamışsın galiba :)Bıraktım vallahi. Kızacaksınız ama bir ay daha doğal deneyeceğim sanırım iğne ile bu defa
korkunç bir şey bu 10 aşılama ne demek.... para tuzağı... kızcağız da hiç merak edip başka doktora gitmemiş mi... neyse herkesin psikolojisi de farklı oluyor... evet genetiğe göndereceğim, ama açıkçası bugün 3 yumurta görüldü 13 mm civarında, bir tane de geriden geliyormuş... geçen sefer 7 tane vardı... bakalım ne çıkacak, iptal etmedi tedaviyi doktor. devam dedi... hayırlısı canım, embriyom olursa genetiğe göndereceğim o kesin...Canım tedaviye başlamışsın hayırlı ugurlu olsun insallahAllah ol desin ve olsun insallah.bu sefer embriyoları genetige göndereceksin herhalde.bende bu yukarıda yazdığın sözlere katılıyorum.bebek yapmak demek tüp bebek tedavisi demek bence.bugün merkezde herkes 30 yaşında genc o bir yandan.ankarada kazik atan bir sürü doktor.su an 44 yaşında olan bir kizla tanıştım onun denemeleri ankarada olmuş... 12 kez tup denemiş tutmayacak kıza 10 asilama yapilmiş .ankaradaki doktorlarda hep aynı tedavi ! caninizi sıkmak istememde o da öyle bir kız. aklımda kalacağına deniyorum diyor.onun yumurta pek cikmiyor cikanların ici bos.bahcecide 7 opuda 2 embriyo ve bunlarda gelismemis
Vazdagecmiyor.memurda Allah daha fazla aratmasın arkadaşımıza ve bizlere de.iyiki buraya erken gelmissin dedi ankarada hacettepede 3 deneme yapmıs kosullarıni hizmetini begenmemis.narkoz vermeden opu yapılıyormus.
Ankarada ozel muayene doktoru, tutmayacak bu kiza 10 aşilama yapmıs 1000 tl her aßılama.iyiki ankarada oyalanmadan istanbula gelmisim dedim.bu arkadasta ayni fikirde
Öyle yada böyle karar verdiğim ve hep söylediğim gibi en geç ağustosta tüpe geçeceğim.sen bilirsin, ama zaten bu ay doğum kontrol hapı kullanacağından hamile kalamazsın, eee sonra kist gitmediyse yine tedavi olur.... eee sonraki ay doğal takılırım dersen de olur sana 3 ay.... şekerim sen tüpe kendini hazırlamamışsın galiba :)
sabırlar diliyorum arkadaşına, benim 2 düşük, 3 negatif var sebepsiz biliyorsunuz... yani sebebi bilemiyoruz, düşük de temiz çıkmıştı genetikten... artık diyorum ki bazı şeyler bizim elimizde değil, zamanı değil demek ki anneliğin diyorum... ama vazgeçmek yok tabii ki...Bugun sonuç alacak arkadaşım aradı ağlıyor ben mutluluktan ağlıyor derken sonuc 0.100 negatif.bende arkadaşım icin mutluluktan gozlerim dolmustu daha sabah.ama nerde sonuc negatif.1 genetikten sağlıklı gelen embriyosu era testi cd56 testi yapılarak transfer edildi.Embriyolog transfere girerken % 75 ihtimal vermis.cok kotu oldu bu.sağlıkli gelen embriyoda 1 kez negatif duymustum.bu da ikinci oldu.4. Denemesiydi bu ve 37 ye yeni girdi.Sabır diledim arkadasıma, kendime de bir pay cıkardım kasıklarında ağrı tutunma belirtiside vardı
tamam canım, herşey senin istediğin ve planladığın gibi olur, lütfen bana takılma, ben yaklaşık 1 sene doğal denedim olmadı, keşke denemeseydim de bu sürece daha erken başlasaydım diyen bir insanım, kusura bakma kararlarına saygı duymamız lazımÖyle yada böyle karar verdiğim ve hep söylediğim gibi en geç ağustosta tüpe geçeceğim.
Mustafa bahceciydi.henüz konu cok yeni pazartesi gibi yakin bir zamanda öğrenir doktordanPeki doktoru nasıl bir açıklama yapmış? Ya da yapabilmiş mi acaba ? Erbil Bey miydi doktoru ?
Aynen aynen düsunmek istemedigimiz bir secenek bu ve en yakinimı bulmasi uzucü.Yaaa, genetiğin de hiç aklıma getirmek istemediğim bir sonucu da bu. Yüzde 75 diyorlar evet yüksek bir oran, bir de o yüzde 25'lik seçeneği var. Kader, başka diyecek bir şey bulamıyorum...
Genetikten normal geldi ve düşük oldu öyle mi? cgh miydi pgt miydi test? Gerçi benim doktorum diyor ki; düşük, bir anlık olaydan da kaynaklanabilir. Bir anlık bir değer yükselmesinden, ani hareketten vs. Yani genetikten normal geldi de düşük olması imkansız diye birşey yok tabiisabırlar diliyorum arkadaşına, benim 2 düşük, 3 negatif var sebepsiz biliyorsunuz... yani sebebi bilemiyoruz, düşük de temiz çıkmıştı genetikten... artık diyorum ki bazı şeyler bizim elimizde değil, zamanı değil demek ki anneliğin diyorum... ama vazgeçmek yok tabii ki...
Ama ben bu sebepten değil de mutluluktan birbirimize sarılarak ağlamayı tercih ediyorum, diliyorumMustafa bahceciydi.henüz konu cok yeni pazartesi gibi yakin bir zamanda öğrenir dokto
Aynen aynen düsunmek istemedigimiz bir secenek bu ve en yakinimı bulmasi uzucü.iki prensesin annesi cımmm ya birbirimize sarilip aglarız artık.insallah Allah yardımcimız olsun.bir arkadasim var o bari pozitif alsa onun sonuca daha 5 gun var.
3 - 4 yumurta iyi ki iptal olmaz tedavin.insallah sen müjdeli haberler alırsın hep birlikte inş.korkunç bir şey bu 10 aşılama ne demek.... para tuzağı... kızcağız da hiç merak edip başka doktora gitmemiş mi... neyse herkesin psikolojisi de farklı oluyor... evet genetiğe göndereceğim, ama açıkçası bugün 3 yumurta görüldü 13 mm civarında, bir tane de geriden geliyormuş... geçen sefer 7 tane vardı... bakalım ne çıkacak, iptal etmedi tedaviyi doktor. devam dedi... hayırlısı canım, embriyom olursa genetiğe göndereceğim o kesin...
Evet canim bu arkadasin ki de sebepsiz.bir yandan 5 6 da hamile kalan var.cok da mantıklı benim havuz 6 7 tupe esit valla 8 hattasabırlar diliyorum arkadaşına, benim 2 düşük, 3 negatif var sebepsiz biliyorsunuz... yani sebebi bilemiyoruz, düşük de temiz çıkmıştı genetikten... artık diyorum ki bazı şeyler bizim elimizde değil, zamanı değil demek ki anneliğin diyorum... ama vazgeçmek yok tabii ki...
Evet canim bu isler sabah dedik ya Allahın takdiri dilemesi.ben sabah mutluluktan ağlamaya hazırlamıstım kendimi.insallah Allah daha fazla aratmasın diyorum ya canım vakti saati bizlere gelmistir ins.arkadasiminda vakti saati geldiginde olur ins.Ama ben bu sebepten değil de mutluluktan birbirimize sarılarak ağlamayı tercih ediyorum, diliyorum
Düşüğün de genetiğine bakıyorlar mı?sabırlar diliyorum arkadaşına, benim 2 düşük, 3 negatif var sebepsiz biliyorsunuz... yani sebebi bilemiyoruz, düşük de temiz çıkmıştı genetikten... artık diyorum ki bazı şeyler bizim elimizde değil, zamanı değil demek ki anneliğin diyorum... ama vazgeçmek yok tabii ki...
Düşüğün genetiğine bakmak mı? Ben de düşük olan embriyo, transferden önce genetikten temiz gelmişti diye anladım . Ben yanlış mı anladımDüşüğün de genetiğine bakıyorlar mı?
Arkadaşlar allahın takdiri işte varsa nasipte bunlar vesile yoksa ne gelir eldenİnanmıyorum yaaaa, ne diyosun sen. Aman Allahım . Eyvahlar olsun. Düşünemiyorum bile, ihtimal veremiyorum, vermek istemiyorum. Napıcaz biz yaaaa
Haaaa, seninki doğrudur:). Pardon, bugün kafam basmıyor, tam 4 gün 14 saattir sigara içmiyorum, ondan mıdır acepDüşüğün genetiğine bakmak mı? Ben de düşük olan embriyo, transferden önce genetikten temiz gelmişti diye anladım . Ben yanlış mı anladımhayatguzel2015
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?