Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

tedavine çok sevindim.tedavin ins. ikizlerine kavußmaya vesile olur. Bende ikiz istiyorum.ama hayırlısı.tek cocukta olur. hiç olmamasından iyidir.
cooook tesek ederim,esimde hep tek cocuk ister, aslinda bende tek isterdim biliyor musun,insan olmayacagini bildiginde kafa yapisi da degisiyor simdi kardessiz olmaz diyip ustune birde ikiz istiyorumhayirlisi

cooook tesek ederim,esimde hep tek cocuk ister, aslinda bende tek isterdim biliyor musun,insan olmayacagini bildiginde kafa yapisi da degisiyor simdi kardessiz olmaz diyip ustune birde ikiz istiyorumhayirlisi
Tabii canım, tek çocuk maliyetine iki çocuk, fena mı?

Günaydın kızlar. Bişey sorucam; Biliyorsunuz opu için bu ayı pas geçmişti doktorum. Transferden önce doktor zaten rahim filmi isteyecek. Bir de onunla zaman kaybetmemek adına hazır bu ay da boşken bu hafta rahim filmi çektirsem sorun olur mu dersiniz ? Ayrıca 11 Haziran'da tatilim var, herhangi bir enfeksiyon vs. ihtimali var mıdır ki ?

Günaydın:). Çektir tabi, Şişli Ekomar olabilir. En iyisi orası. Regl başlangıcından itibaren 10 gün içinde istiyorlar. Enfeksiyon zannetmiyorum, arayıp sor istersen. Antibiyotik veriyorlar zaten.

Günaydın:). Çektir tabi, Şişli Ekomar olabilir. En iyisi orası. Regl başlangıcından itibaren 10 gün içinde istiyorlar. Enfeksiyon zannetmiyorum, arayıp sor istersen. Antibiyotik veriyorlar zaten.
Aslında Zeynep Kamil e randevu alabilirsem orada çektirmek istiyorum. Devlet olduğu için ücretsiz ya o bakımdan. Zaten tedavi sürecinde gireceği kadar girdi, bari hsg den yırtalım

Aslında Zeynep Kamil e randevu alabilirsem orada çektirmek istiyorum. Devlet olduğu için ücretsiz ya o bakımdan. Zaten tedavi sürecinde gireceği kadar girdi, bari hsg den yırtalım
Devlette sıra olabilir bir de belki eski teknolojidir. Urfada benim çektirdiğim gibi. Narkoz verdiler acemi çaylakları damar açma işine vermişler herhalde narkozdan değil de acıdan bayıldım ben. 3 defa damar açtılar birini patlattılar. diğeri de tıkanmış iki saat beklemekten. mecburen 3. yü elimin üstünden açtılar ama acıdan geberdim gerzeklerin yüzünden. Anında bayılmasaydım ben ona gününü gösterirdim ama bayılmışım.Ayıldığımda da yanımdan toz olmuşlardı, zaten halim de yoktu. Tabi sen korkma burası Urfa, orası İstanbul.

Hmm, evet öyle ama acısız mı Zeynep Kamil? Ona dikkat et, çok acı çeken var devlette çektirende. Burada okumuştum. Biliyorum, çok masraf ettin ama bu da önemli be gülüm.

Ne diyorsun yaa, manyak mı bunlar??

Ne diyorsun yaa, manyak mı bunlar??
Sorma canım ya pişman oldum çektirdiğime. Tam bir canlı canlı işkenceydi. Güya bide özel hastane olacak. urfada özel mözel sözde hepsi. Çünkü her yer o kadar kalabalık ki ne özelliği kalmış ne tüzelliği.

Ne diyeyim, inşallah en kısa zamanda kurtulursun Urfa'dan. Orada yaşaman gerektiği kadar yaşayıp doğru zamanda başka yere geçeceksindir.

Sevgili bayanlar daha once de yazdim ama gormediniz sanirim, kisa protokolle uzun arasinda toplanan yumurta sayisinda fark oluyor mu? Sizler deneyimlisiniz diye bir danismak istedim, 36 yas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…