- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #52.421
cooook tesek ederim,esimde hep tek cocuk ister, aslinda bende tek isterdim biliyor musun,insan olmayacagini bildiginde kafa yapisi da degisiyor simdi kardessiz olmaz diyip ustune birde ikiz istiyorumtedavine çok sevindim.tedavin ins. ikizlerine kavußmaya vesile olur. Bende ikiz istiyorum.ama hayırlısı.tek cocukta olur. hiç olmamasından iyidir.
Hemi de nasıl nasıloooooo afiyet olsun seker olsun..bayilirim turk kahvesineburada hep tek iciyorum esim fazla sevmez arada icer,dostla icilen bir baska guzel...bol kopukludur o simdi
1 saat 12 dakika sonea 1 hafta oluyorCanım şu pis sigaradan kurtulmana cok sevindim.ilk haftayı atlatarak büyük basarı sagladın tebrikler
Tabii canım, tek çocuk maliyetine iki çocuk, fena mı?cooook tesek ederim,esimde hep tek cocuk ister, aslinda bende tek isterdim biliyor musun,insan olmayacagini bildiginde kafa yapisi da degisiyor simdi kardessiz olmaz diyip ustune birde ikiz istiyorumhayirlisi
ahahahah maliyet usulu diyorsunTabii canım, tek çocuk maliyetine iki çocuk, fena mı?
Heheee sen de ziraat usulu diyosun yaniiahahahah maliyet usulu diyorsuntohumuna para saymak deyimi buraya denk gelip oturuyor degil mi
bir ziraatci ile bir musavir karsilasmislaaarrrrrHeheee sen de ziraat usulu diyosun yanii
bir ziraatci ile bir musavir karsilasmislaaarrrrrayyneennnn
Günaydın:). Çektir tabi, Şişli Ekomar olabilir. En iyisi orası. Regl başlangıcından itibaren 10 gün içinde istiyorlar. Enfeksiyon zannetmiyorum, arayıp sor istersen. Antibiyotik veriyorlar zaten.Günaydın kızlar. Bişey sorucam; Biliyorsunuz opu için bu ayı pas geçmişti doktorum. Transferden önce doktor zaten rahim filmi isteyecek. Bir de onunla zaman kaybetmemek adına hazır bu ay da boşken bu hafta rahim filmi çektirsem sorun olur mu dersiniz ? Ayrıca 11 Haziran'da tatilim var, herhangi bir enfeksiyon vs. ihtimali var mıdır ki ?
Neyi yanlış yazdın, farketmedik biz. Fark etmediysek o zaman yanlış da yoktur..Bu na yaaa. yanlış yazdığım bir mesajı silemiyorum offf!!!
Aslında Zeynep Kamil e randevu alabilirsem orada çektirmek istiyorum. Devlet olduğu için ücretsiz ya o bakımdan. Zaten tedavi sürecinde gireceği kadar girdi, bari hsg den yırtalımGünaydın:). Çektir tabi, Şişli Ekomar olabilir. En iyisi orası. Regl başlangıcından itibaren 10 gün içinde istiyorlar. Enfeksiyon zannetmiyorum, arayıp sor istersen. Antibiyotik veriyorlar zaten.
Devlette sıra olabilir bir de belki eski teknolojidir. Urfada benim çektirdiğim gibi. Narkoz verdiler acemi çaylakları damar açma işine vermişler herhalde narkozdan değil de acıdan bayıldım ben. 3 defa damar açtılar birini patlattılar. diğeri de tıkanmış iki saat beklemekten. mecburen 3. yü elimin üstünden açtılar ama acıdan geberdim gerzeklerin yüzünden. Anında bayılmasaydım ben ona gününü gösterirdim ama bayılmışım.Ayıldığımda da yanımdan toz olmuşlardı, zaten halim de yoktu. Tabi sen korkma burası Urfa, orası İstanbul.Aslında Zeynep Kamil e randevu alabilirsem orada çektirmek istiyorum. Devlet olduğu için ücretsiz ya o bakımdan. Zaten tedavi sürecinde gireceği kadar girdi, bari hsg den yırtalım
Hmm, evet öyle ama acısız mı Zeynep Kamil? Ona dikkat et, çok acı çeken var devlette çektirende. Burada okumuştum. Biliyorum, çok masraf ettin ama bu da önemli be gülüm.Aslında Zeynep Kamil e randevu alabilirsem orada çektirmek istiyorum. Devlet olduğu için ücretsiz ya o bakımdan. Zaten tedavi sürecinde gireceği kadar girdi, bari hsg den yırtalım
Ne diyorsun yaa, manyak mı bunlar??Devlette sıra olabilir bir de belki eski teknolojidir. Urfada benim çektirdiğim gibi. Narkoz verdiler acemi çaylakları damar açma işine vermişler herhalde narkozdan değil de acıdan bayıldım ben. 3 defa damar açtılar birini patlattılar. diğeri de tıkanmış iki saat beklemekten. mecburen 3. yü elimin üstünden açtılar ama acıdan geberdim gerzeklerin yüzünden. Anında bayılmasaydım ben ona gününü gösterirdim ama bayılmışım.Ayıldığımda da yanımdan toz olmuşlardı, zaten halim de yoktu. Tabi sen korkma burası Urfa, orası İstanbul.
Sorma canım ya pişman oldum çektirdiğime. Tam bir canlı canlı işkenceydi. Güya bide özel hastane olacak. urfada özel mözel sözde hepsi. Çünkü her yer o kadar kalabalık ki ne özelliği kalmış ne tüzelliği.Ne diyorsun yaa, manyak mı bunlar??
Ne diyeyim, inşallah en kısa zamanda kurtulursun Urfa'dan. Orada yaşaman gerektiği kadar yaşayıp doğru zamanda başka yere geçeceksindir.Sorma canım ya pişman oldum çektirdiğime. Tam bir canlı canlı işkenceydi. Güya bide özel hastane olacak. urfada özel mözel sözde hepsi. Çünkü her yer o kadar kalabalık ki ne özelliği kalmış ne tüzelliği.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?