Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Çok üzüldüm canım, zor bir durum tabi. Ama dur bakalım, gelişen bir yumurtan var. O da altın yumurtan olabilir. Diğer taraftan doktorun ne diyor, onun yorumu ne? Ayrıca bence eşinle ve kendini yakın hissettigin diğer kisilerle de paylasmalisin. Burası sanal alem sonuçta. Sana fiziken sarılmamız mümkün değil:)

İğne tedavisi derken, tüp mü başka birsey mi?

Yani iğne vurulacaksın ama opu olmayacaksın:). Doğru mu anladım? Peki bu iğne de kist yapmaz mı? Klomenden farkı ne, ikisi de hormon değil mi?
İşte onu yaşayınca göreceğiz. İllaki tüpten önce bir ay dinlenmem gerekecek. Aret hoca öylece almaz zaten.

Buradayız, senin tedavi ne oldu?
Perşembe sabah opu olcam. Bugün iki minnoş daha göründü beş oldular ama belli olmaz tabii. Valla bu sefer hiç tedavide gibi değilim, sadece ona buna kızıyorum ramazan diye sessiz geldi buralar baktım sayfalarca yazmamışsınız

Aret hoca ozellikle ileri yas ve fsh yuksek amh dusuk ise klomen i tercih ediyor az yumurta oz yumurta kaliteli yumurta olsun diyor, ben tedavi olanlardan hep oyle duydum simdiye kadar, sizede anlatmistim ben hic igne ile umdugumu bulamadim, dolayisiyla igne ya da yuksek doz onerirse dr diger tedavilerimden sonuc ortada, klomen + cok dusuk doz igne isterim...birde eger asilama ve tup bebek yapilamayacaksa dogal yoldan deneme olacaksa cogul gebelik riski oluyor,3-4 hatta daha fazla olgun yumurtaniz olur olabilir,sonucta catlatmak icinde birde catlatma ignesi verecek,bunun onune acaba nasil gececek,Aret hoca ne onerecek gercekten merak ediyorum, hayirlisi olsun

Aaa süper, supriz olmuş. Bu aralar evet biraz durgunlaştık, neden bilmiyorum, herkes bir dinlenme bir toparlanma bir bekleyiş modunda. Bir süre sonra tekrar canlaniriz

5 yumos hamasallah hepsi olgun dolgun ve cook kalitelidirler insallahh...rahata olmaniz strese meydan okumak cok iyi...bunlar bu tedavide kazandiran seyler bunu gordum bunu bilirim

5 yumos hamasallah hepsi olgun dolgun ve cook kalitelidirler insallahh...rahata olmaniz strese meydan okumak cok iyi...bunlar bu tedavide kazandiran seyler bunu gordum bunu bilirim
İnşallah canım, geçen sefer 7 de 5 aldılar, 5te 3 olgun çıktı, 3ten 1i döllendi alıştım artıkkk duruma, kabulleniş işte benimki, 5 iyi ama bakalım bu sefer nolcak, bir de embriyo genetiğe gitsin istiyorum, doktor da kesin diyordur 1 tane olsun da gönderelim diye sağol desteğin için. Bu arada bizde erkek faktörü olmasa ben kesin klomen denerdim dediğin gibi, rn güzeli rahimde döllenme az ve öz yumurta ile

Allah hayirlisini versin uzulmeyin demekle olmuyor cok iyi bilirim...ama umudunuzu kesmeyin,opu sirasinda bile bazen olgun yumurta bulabiliyor dr o 1 yumurta haricinde,gun dogmadan neler dogar, Kunfe Yekun....sonucu gormeden asla umidinizi kesmeyin

Aret Hoca'da tedavi olan ve şu anda ikizlere hamile olan arkadasimdan bahsetmistim. Onun ilk gününü biliyorum. Birlikte gitmistik, sadece klomen vermisti. galiba sonra ilerleyen günlerde igneyle destekledi. Sonucta 7 yumurta toplandı. 4 tanesi de 5. güne gitti. Yasi da 41.
Onun dışında işte bir aksilik olmazsa 2-3 hafta kadar sonra bende göreceğiz

insallah hepsi toplanir hepsi dollenir,imsi de uygulaniyor degil mi erkek faktor olduguna gore,en hizli en enerjik spermler seciliyor?valla bu pgt konusunda karmakarisigim, cunku hani hic 5. gune giden yumurtam olmadi o nedenle galiba...insallah en az 3 u falan gidecek kadar buyur...klomen guzel yaa...ya da ben hic deneyemedigim icin galiba guzel geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…