- Konu Sahibi akideciknane
-
- #52.461
Aynen bende öyle düşündüm. Teşekkür ederim sonuç aynıysa neden fazla doz alalım neden fazla ödeyelim
Çok üzüldüm canım, zor bir durum tabi. Ama dur bakalım, gelişen bir yumurtan var. O da altın yumurtan olabilir. Diğer taraftan doktorun ne diyor, onun yorumu ne? Ayrıca bence eşinle ve kendini yakın hissettigin diğer kisilerle de paylasmalisin. Burası sanal alem sonuçta. Sana fiziken sarılmamız mümkün değil:)MRH. Arkadaşlar herkeze selamlar ..bugün kontrolüm vardı 6 gündür iğne kullanıyorum 5 yumurta vardı sadece 1 tanesi 12mm gelmiş diğerleri hiç ....2.3 mm de kalmış.... 3 aydır yaklaşık arı sütü bal polen ve vitaminler o kadar dikkat ettim ki anlatamam ben bu işi anlamadım ya... ve rahim çok incelmiş dedi ben anlamadım naptın dedi hiç birşey dedim 10 kere opu oldum ben ilk defa böyle birşey oldu rahim incelmiş ..bakalım 2 gün daha iğne kullanıp çarşamba kontrol var ...o kadar üzüldüm ki ağlamaktan mahvoldum bu benim son şansım ve son denemem di psikolojim sıfırrr.......şuan da kötüyümm neden böyle oluyor benim hiç çocuğum olmucak sanırım ümidimi çok yetirmiş durumdayım şuan ve eşim aradı ona herşey çok iyiymiş gibi anlattım hiç birşey söyleyemedim bile ne kadar kötü diymiii...burda sadece sizinle paylaşıyorum...
Teşekkürlercok mersi kizlar =) bu arada topiginiz cok guzel ve cok canli =) sohbetlerinizi okuyorum bazen..
Tebrikler, sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini:)40 yaşındayım 4 başarısız Denememin sonrasında 5. Denemede bugün pozitif sonucu aldım elhamdulillah
İğne tedavisi derken, tüp mü başka birsey mi?Kızlar Aret hoca tüp tedavisinde klomen kullanmayı tercih ediyor. Benim klomenle 3 yumurtam oluşuyordu her ay. Bakalım bayramdan sonra iğne tedavisine başlıcaz. İğnede kaç yumurtam olacak merak ediyorum doğrusu. Aret hoca klomen yeterli demekte haklı mı, yoksa bize iğne ile gereksiz ağır hormon mu yüklüyorlar göreceğiz.
Buradayız, senin tedavi ne oldu?kızlar sesiniz çıkmıyorrrr nerelerdesiniz :)
Tüp değil canım.İğne tedavisi derken, tüp mü başka birsey mi?
Niye iğne olacaksın onu anlamadımTüp değil canım.
İğne ile yumurta sayısı arttırılmaya çalışılacak sanırımNiye iğne olacaksın onu anlamadım
Yani iğne vurulacaksın ama opu olmayacaksın:). Doğru mu anladım? Peki bu iğne de kist yapmaz mı? Klomenden farkı ne, ikisi de hormon değil mi?İğne ile yumurta sayısı arttırılmaya çalışılacak sanırım
İşte onu yaşayınca göreceğiz. İllaki tüpten önce bir ay dinlenmem gerekecek. Aret hoca öylece almaz zaten.Yani iğne vurulacaksın ama opu olmayacaksın:). Doğru mu anladım? Peki bu iğne de kist yapmaz mı? Klomenden farkı ne, ikisi de hormon değil mi?
Benim fikrim bir iki ay kendi haline bırakman, tamamen doğalİşte onu yaşayınca göreceğiz. İllaki tüpten önce bir ay dinlenmem gerekecek. Aret hoca öylece almaz zaten.
Perşembe sabah opu olcam. Bugün iki minnoş daha göründü beş oldular ama belli olmaz tabii. Valla bu sefer hiç tedavide gibi değilim, sadece ona buna kızıyorumBuradayız, senin tedavi ne oldu?
Aret hoca ozellikle ileri yas ve fsh yuksek amh dusuk ise klomen i tercih ediyor az yumurta oz yumurta kaliteli yumurta olsun diyor, ben tedavi olanlardan hep oyle duydum simdiye kadar, sizede anlatmistim ben hic igne ile umdugumu bulamadim, dolayisiyla igne ya da yuksek doz onerirse dr diger tedavilerimden sonuc ortada, klomen + cok dusuk doz igne isterim...birde eger asilama ve tup bebek yapilamayacaksa dogal yoldan deneme olacaksa cogul gebelik riski oluyor,3-4 hatta daha fazla olgun yumurtaniz olur olabilir,sonucta catlatmak icinde birde catlatma ignesi verecek,bunun onune acaba nasil gececek,Aret hoca ne onerecek gercekten merak ediyorum, hayirlisi olsunKızlar Aret hoca tüp tedavisinde klomen kullanmayı tercih ediyor. Benim klomenle 3 yumurtam oluşuyordu her ay. Bakalım bayramdan sonra iğne tedavisine başlıcaz. İğnede kaç yumurtam olacak merak ediyorum doğrusu. Aret hoca klomen yeterli demekte haklı mı, yoksa bize iğne ile gereksiz ağır hormon mu yüklüyorlar göreceğiz.
Aaa süper, supriz olmuş. Bu aralar evet biraz durgunlaştık, neden bilmiyorum, herkes bir dinlenme bir toparlanma bir bekleyiş modunda. Bir süre sonra tekrar canlanirizPerşembe sabah opu olcam. Bugün iki minnoş daha göründü beş oldular ama belli olmaz tabii. Valla bu sefer hiç tedavide gibi değilim, sadece ona buna kızıyorumramazan diye sessiz geldi buralar baktım sayfalarca yazmamışsınız
5 yumos haPerşembe sabah opu olcam. Bugün iki minnoş daha göründü beş oldular ama belli olmaz tabii. Valla bu sefer hiç tedavide gibi değilim, sadece ona buna kızıyorumramazan diye sessiz geldi buralar baktım sayfalarca yazmamışsınız
İnşallah canım, geçen sefer 7 de 5 aldılar, 5te 3 olgun çıktı, 3ten 1i döllendi5 yumos hamasallah hepsi olgun dolgun ve cook kalitelidirler insallahh...rahata olmaniz strese meydan okumak cok iyi...bunlar bu tedavide kazandiran seyler bunu gordum bunu bilirim
Allah hayirlisini versin uzulmeyin demekle olmuyor cok iyi bilirim...ama umudunuzu kesmeyin,opu sirasinda bile bazen olgun yumurta bulabiliyor dr o 1 yumurta haricinde,gun dogmadan neler dogar, Kunfe Yekun....sonucu gormeden asla umidinizi kesmeyinMRH. Arkadaşlar herkeze selamlar ..bugün kontrolüm vardı 6 gündür iğne kullanıyorum 5 yumurta vardı sadece 1 tanesi 12mm gelmiş diğerleri hiç ....2.3 mm de kalmış.... 3 aydır yaklaşık arı sütü bal polen ve vitaminler o kadar dikkat ettim ki anlatamam ben bu işi anlamadım ya... ve rahim çok incelmiş dedi ben anlamadım naptın dedi hiç birşey dedim 10 kere opu oldum ben ilk defa böyle birşey oldu rahim incelmiş ..bakalım 2 gün daha iğne kullanıp çarşamba kontrol var ...o kadar üzüldüm ki ağlamaktan mahvoldum bu benim son şansım ve son denemem di psikolojim sıfırrr.......şuan da kötüyümm neden böyle oluyor benim hiç çocuğum olmucak sanırım ümidimi çok yetirmiş durumdayım şuan ve eşim aradı ona herşey çok iyiymiş gibi anlattım hiç birşey söyleyemedim bile ne kadar kötü diymiii...burda sadece sizinle paylaşıyorum...
Aret Hoca'da tedavi olan ve şu anda ikizlere hamile olan arkadasimdan bahsetmistim. Onun ilk gününü biliyorum. Birlikte gitmistik, sadece klomen vermisti. galiba sonra ilerleyen günlerde igneyle destekledi. Sonucta 7 yumurta toplandı. 4 tanesi de 5. güne gitti. Yasi da 41.Aret hoca ozellikle ileri yas ve fsh yuksek amh dusuk ise klomen i tercih ediyor az yumurta oz yumurta kaliteli yumurta olsun diyor, ben tedavi olanlardan hep oyle duydum simdiye kadar, sizede anlatmistim ben hic igne ile umdugumu bulamadim, dolayisiyla igne ya da yuksek doz onerirse dr diger tedavilerimden sonuc ortada, klomen + cok dusuk doz igne isterim...birde eger asilama ve tup bebek yapilamayacaksa dogal yoldan deneme olacaksa cogul gebelik riski oluyor,3-4 hatta daha fazla olgun yumurtaniz olur olabilir,sonucta catlatmak icinde birde catlatma ignesi verecek,bunun onune acaba nasil gececek,Aret hoca ne onerecek gercekten merak ediyorum, hayirlisi olsun
insallah hepsi toplanir hepsi dollenir,imsi de uygulaniyor degil mi erkek faktor olduguna gore,en hizli en enerjik spermler seciliyor?valla bu pgt konusunda karmakarisigim, cunku hani hic 5. gune giden yumurtam olmadi o nedenle galiba...insallah en az 3 u falan gidecek kadar buyur...klomen guzel yaa...ya da ben hic deneyemedigim icin galiba guzel geliyorİnşallah canım, geçen sefer 7 de 5 aldılar, 5te 3 olgun çıktı, 3ten 1i döllendialıştım artıkkk duruma, kabulleniş işte benimki, 5 iyi ama bakalım bu sefer nolcak, bir de embriyo genetiğe gitsin istiyorum, doktor da kesin diyordur 1 tane olsun da gönderelim diye sağol desteğin için. Bu arada bizde erkek faktörü olmasa ben kesin klomen denerdim dediğin gibi, rn güzeli rahimde döllenme az ve öz yumurta ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?