- 11 Haziran 2016
- 385
- 629
- 53
- 49
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #52.441
Canım kesinlikle iki transfer ettir ,benim tüp bebek denememde iki transfer edilmiş biri tutmuş biri tutmamıştı ,böyle örnekler çok ama olurda ikiside tutar Allah gücünü verir bakmak için ,herkes beceriyor biz niye beceremiyelimMasallah size ma aile6. ay ne guzel gelmiş darısı başımıza.kızlarla evet öyle oldu.bende transfer gününe daha cok var ama 2 mi transfer istesem becerebilir miyim sıkıntı yasar mıyim bu konuda ne dersin saglıkla kucağına alman dilegiyle canım
Canım bu konuda fikrim yok doktorum uzun protokol dedi ama sanırım yumurtalar geç büyüdüğünden öyle demiş olabilir farkedeceğini sanmıyorumSevgili bayanlar daha once de yazdim ama gormediniz sanirim, kisa protokolle uzun arasinda toplanan yumurta sayisinda fark oluyor mu? Sizler deneyimlisiniz diye bir danismak istedim, 36 yas
Hiçbir fikrim yok maalesefSevgili bayanlar daha once de yazdim ama gormediniz sanirim, kisa protokolle uzun arasinda toplanan yumurta sayisinda fark oluyor mu? Sizler deneyimlisiniz diye bir danismak istedim, 36 yas
Ne olur üzülme 11 senedir döktüğüm gözyaşlarının haddi hesabı yoktu kısmet bugüne imiş şükürler olsun. Rahim inceliği bende de vardı bol avokado tavsiye ederim ben incir ve avokado yedim hergünMRH. Arkadaşlar herkeze selamlar ..bugün kontrolüm vardı 6 gündür iğne kullanıyorum 5 yumurta vardı sadece 1 tanesi 12mm gelmiş diğerleri hiç ....2.3 mm de kalmış.... 3 aydır yaklaşık arı sütü bal polen ve vitaminler o kadar dikkat ettim ki anlatamam ben bu işi anlamadım ya... ve rahim çok incelmiş dedi ben anlamadım naptın dedi hiç birşey dedim 10 kere opu oldum ben ilk defa böyle birşey oldu rahim incelmiş ..bakalım 2 gün daha iğne kullanıp çarşamba kontrol var ...o kadar üzüldüm ki ağlamaktan mahvoldum bu benim son şansım ve son denemem di psikolojim sıfırrr.......şuan da kötüyümm neden böyle oluyor benim hiç çocuğum olmucak sanırım ümidimi çok yetirmiş durumdayım şuan ve eşim aradı ona herşey çok iyiymiş gibi anlattım hiç birşey söyleyemedim bile ne kadar kötü diymiii...burda sadece sizinle paylaşıyorum...
geçmiş olsun, malesef bir ayımız diğerini hiç tutmuyor. Sebebini de bilemiyoruz sanki kafasına göre gidiyor her şey. Doktor rahmin neden incelebileceğini söylemedi mi.? Olacak olan o tek yumurta ile de olur üzülme. İnşallah o çok sağlıklıdır.MRH. Arkadaşlar herkeze selamlar ..bugün kontrolüm vardı 6 gündür iğne kullanıyorum 5 yumurta vardı sadece 1 tanesi 12mm gelmiş diğerleri hiç ....2.3 mm de kalmış.... 3 aydır yaklaşık arı sütü bal polen ve vitaminler o kadar dikkat ettim ki anlatamam ben bu işi anlamadım ya... ve rahim çok incelmiş dedi ben anlamadım naptın dedi hiç birşey dedim 10 kere opu oldum ben ilk defa böyle birşey oldu rahim incelmiş ..bakalım 2 gün daha iğne kullanıp çarşamba kontrol var ...o kadar üzüldüm ki ağlamaktan mahvoldum bu benim son şansım ve son denemem di psikolojim sıfırrr.......şuan da kötüyümm neden böyle oluyor benim hiç çocuğum olmucak sanırım ümidimi çok yetirmiş durumdayım şuan ve eşim aradı ona herşey çok iyiymiş gibi anlattım hiç birşey söyleyemedim bile ne kadar kötü diymiii...burda sadece sizinle paylaşıyorum...
ÖNCELİKLE çok tebrik ederim allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah...çok zor süreçlerden geçiyoruz inşallah benimde bu son olur ...avokado tutunmaya iyi geliyor diye biliyorum kalınlaşmayı hiç duymamıştım fakat denicem desteğin için teşekkürler..Ne olur üzülme 11 senedir döktüğüm gözyaşlarının haddi hesabı yoktu kısmet bugüne imiş şükürler olsun. Rahim inceliği bende de vardı bol avokado tavsiye ederim ben incir ve avokado yedim hergün
aynen cnm hiç bilmiyorum o kadar dikkat ettim ki 3 aydır anlatamam inan ki diğer denemeler de hiç böyle dikkat etmedim 5 tane ye kadar hep çıktı ve büyüdü ama sonuç... sıfır tabiki inşallah bu tek bir tanecik kaliteli olur diyorum ama bu sefer de rahim ince nağpıcam bilmiyorum bir yeri toparlıyoruz diğer yer kötü oluyor çok zor işler bunlar çok ...herkez için hayırlısı olsun inşallah ....geçmiş olsun, malesef bir ayımız diğerini hiç tutmuyor. Sebebini de bilemiyoruz sanki kafasına göre gidiyor her şey. Doktor rahmin neden incelebileceğini söylemedi mi.? Olacak olan o tek yumurta ile de olur üzülme. İnşallah o çok sağlıklıdır.
hayırlı olsun allah tamamına erdirsin hangi ilaçları kullanıyorsun ilk tedavimde 3000 civarı tuttu 5 yumurta 4 ü iyiydi kullandıgım doza ancak bu kadar oluştuBugün kontrolum vardi cuma ignelere basladim aksamlari vuruluyorum. 3 yumurtadan 2 si 10mm civari 3cüsü ise arkadan geliyor dedi. Durum iyiymiş. Dozlarimi degistirmedi. Çarşamba gene gidecem.
Dikkatimi ceken kullandigim ilaclar onceki kullandigima göre bayagi uygun. Doktor 5ci gün yapacakmis buna hem sevindim hemde tırstım riski var ama daha şansı yukseltiyor diye biliyorum. Eger yanlis degilsem.
benim de bilgim yok canmcok mersi kizlar =) bu arada topiginiz cok guzel ve cok canli =) sohbetlerinizi okuyorum bazen..
canım Allah tamamına erdirsin, darısı başımıza :)40 yaşındayım 4 başarısız Denememin sonrasında 5. Denemede bugün pozitif sonucu aldım elhamdulillah
hayırlı olsun allah tamamına erdirsin hangi ilaçları kullanıyorsun ilk tedavimde 3000 civarı tuttu 5 yumurta 4 ü iyiydi kullandıgım doza ancak bu kadar oluştu
. Teşekkür ederim sonuç aynıysa neden fazla doz alalım neden fazla ödeyelimFemara hap 2 tane günde
Fostimon 225mg iğne ve merional 75 mg iğne verdi. Bunlari 3 gün vuruldum simdi 2 gün daha vurulacam. Carsamba bakacak. Netten fiyatlara baktim uygun gecen sefer bende o civarda verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?