- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #52.481
gercekten masallah diyorum..darisi sizin benim hepimizin basina insallah...klomen + merional ya da iste onun etken maddesindeki baska bir igne ile destek verebiliyor,kalitede az hormon dolayisiyla cokta bozulmuyor,insallah senden de guzel haberler alacagiz...benim buradakilerden yana nedense icim oyle rahat ki...boyle garip bir rahatlik...Allah sonunu hayr etsin...Aret Hoca'da tedavi olan ve şu anda ikizlere hamile olan arkadasimdan bahsetmistim. Onun ilk gününü biliyorum. Birlikte gitmistik, sadece klomen vermisti. galiba sonra ilerleyen günlerde igneyle destekledi. Sonucta 7 yumurta toplandı. 4 tanesi de 5. güne gitti. Yasi da 41.
Onun dışında işte bir aksilik olmazsa 2-3 hafta kadar sonra bende göreceğiz
Bilmiyorum sperme ne uyguluyorlar açıkçası, doktorlar yumişlere o kadar önem veriyorlar ki sormadım bile, bir de ben üni hastanesinde olduğum için hiçbir şeyi pazarlamıyorlar, haberim yok sperm seçiminden... hatta hala genetiğe gitme konusunda hocanın pek istekli olmadığını, boşuna para verilen birşeymiş gibi düşünüyor anladığım kadarıyla, bu arada benim doktor tanıdık, güveniyorum da kendisine ama artık 3. Negatifi görünce ben de genetik yapılsın istiyorum. İnşallah arkadaşım büyüsünler güzelce, ben de kullanamadım hiç önermediler bile. Direk tüp bebekte buldum kendimi... seninde inşallah yumişlerin gelişir güzelce arkadaşım, ne zaman tedaviye başlayacaksın pekiinsallah hepsi toplanir hepsi dollenir,imsi de uygulaniyor degil mi erkek faktor olduguna gore,en hizli en enerjik spermler seciliyor?valla bu pgt konusunda karmakarisigim, cunku hani hic 5. gune giden yumurtam olmadi o nedenle galiba...insallah en az 3 u falan gidecek kadar buyur...klomen guzel yaa...ya da ben hic deneyemedigim icin galiba guzel geliyor
Merional olabilir. Ama az yumurta da çıkmadı, 7 süper bir sayı. Daha da önemlisi tabi çoğunun kaliteli olması. Zaten demişti hoca ya da başka bir yerde okudum, iğne yumurtanın kalitesini bozabiliyor. Ya da hiç etki etmiyor, boşuna hormon yüklenmesi.gercekten masallah diyorum..darisi sizin benim hepimizin basina insallah...klomen + merional ya da iste onun etken maddesindeki baska bir igne ile destek verebiliyor,kalitede az hormon dolayisiyla cokta bozulmuyor,insallah senden de guzel haberler alacagiz...benim buradakilerden yana nedense icim oyle rahat ki...boyle garip bir rahatlik...Allah sonunu hayr etsin...
Nerede tedavi goruyordun, rahim filmi vs çekildi di mi?Bilmiyorum sperme ne uyguluyorlar açıkçası, doktorlar yumişlere o kadar önem veriyorlar ki sormadım bile, bir de ben üni hastanesinde olduğum için hiçbir şeyi pazarlamıyorlar, haberim yok sperm seçiminden... hatta hala genetiğe gitme konusunda hocanın pek istekli olmadığını, boşuna para verilen birşeymiş gibi düşünüyor anladığım kadarıyla, bu arada benim doktor tanıdık, güveniyorum da kendisine ama artık 3. Negatifi görünce ben de genetik yapılsın istiyorum. İnşallah arkadaşım büyüsünler güzelce, ben de kullanamadım hiç önermediler bile. Direk tüp bebekte buldum kendimi... seninde inşallah yumişlerin gelişir güzelce arkadaşım, ne zaman tedaviye başlayacaksın peki
bende universite hastanesinde tedavi gordum iyi bilirim cokta sorulanlara cevap alinmiyor, cokta genetik test taraftari olmuyor universitedeki prof.lar.bosuna degil elbette bosuna olurmu hic,yapilan her islem sansi olasiligi biraz daha yukseltmek,bizleri annelige biraz daha yakinlastirmak icin.ancak iste garantisi yok,birde universite hastanelerinin laboratuvarlarina ve de embriyologlarina cok guvenim kalmadi..Bilmiyorum sperme ne uyguluyorlar açıkçası, doktorlar yumişlere o kadar önem veriyorlar ki sormadım bile, bir de ben üni hastanesinde olduğum için hiçbir şeyi pazarlamıyorlar, haberim yok sperm seçiminden... hatta hala genetiğe gitme konusunda hocanın pek istekli olmadığını, boşuna para verilen birşeymiş gibi düşünüyor anladığım kadarıyla, bu arada benim doktor tanıdık, güveniyorum da kendisine ama artık 3. Negatifi görünce ben de genetik yapılsın istiyorum. İnşallah arkadaşım büyüsünler güzelce, ben de kullanamadım hiç önermediler bile. Direk tüp bebekte buldum kendimi... seninde inşallah yumişlerin gelişir güzelce arkadaşım, ne zaman tedaviye başlayacaksın peki
7 super otesiMerional olabilir. Ama az yumurta da çıkmadı, 7 süper bir sayı. Daha da önemlisi tabi çoğunun kaliteli olması. Zaten demişti hoca ya da başka bir yerde okudum, iğne yumurtanın kalitesini bozabiliyor. Ya da hiç etki etmiyor, boşuna hormon yüklenmesi.
Valla ben de iyi şeyler hissediyorum bizler için
Zeynep kamil de randevu full doluymuş. Ekomar ı aradım ama reglden sonra ilişki olmaması gerektiğini söylediler. Oysa ki biz biz yani şey, kem küm, anlayın işte canımHmm, evet öyle ama acısız mı Zeynep Kamil? Ona dikkat et, çok acı çeken var devlette çektirende. Burada okumuştum. Biliyorum, çok masraf ettin ama bu da önemli be gülüm.
AnaZeynep kamil de randevu full doluymuş. Ekomar ı aradım ama reglden sonra ilişki olmaması gerektiğini söylediler. Oysa ki biz biz yani şey, kem küm, anlayın işte canım
Ben migrenden geberdim bugün. Daha yeni yeni kendime geliyorum.kızlar sesiniz çıkmıyorrrr nerelerdesiniz :)
Şu mübarek günlerde o minnoşların hayrını görürsün inşallahPerşembe sabah opu olcam. Bugün iki minnoş daha göründü beş oldular ama belli olmaz tabii. Valla bu sefer hiç tedavide gibi değilim, sadece ona buna kızıyorumramazan diye sessiz geldi buralar baktım sayfalarca yazmamışsınız
Geçmiş olsun, ben de nereye gitti bu deniz diyorumBen migrenden geberdim bugün. Daha yeni yeni kendime geliyorum.
Fikrim geldiinsallah hepsi toplanir hepsi dollenir,imsi de uygulaniyor degil mi erkek faktor olduguna gore,en hizli en enerjik spermler seciliyor?valla bu pgt konusunda karmakarisigim, cunku hani hic 5. gune giden yumurtam olmadi o nedenle galiba...insallah en az 3 u falan gidecek kadar buyur...klomen guzel yaa...ya da ben hic deneyemedigim icin galiba guzel geliyor
Açken ben ben değilim, başıma vuruyor ilk bir iki günGeçmiş olsun, ben de nereye gitti bu deniz diyorum, soru sordu kayboldu
Maşallah darısı başımıza inşallah tebrik ederim40 yaşındayım 4 başarısız Denememin sonrasında 5. Denemede bugün pozitif sonucu aldım elhamdulillah
Femara farklı bir ilaç akıllımFikrim geldiŞu klomen bariz kist yapıyor. Ama femara nın kist yaptığına dair hiçbirşey okumadım. O halde neden klomen yerine femara kullanmıyorsunuzkine?
Diyosuunn, bilmiyordum. Nesi farklı peki?Femara farklı bir ilaç akıllım
Allah sabir versin... Allah rahmet etsin minik yavrunu cennetde seni beklesin.Bebwgim olmuyor diye uzulen arkadaslar nolur uzulmeyin 42 yasimda hamile kaldim her sey cok guzeldi hic bir sorun yoktu ya da dr hep bize oyle dedi bilemiyoruz 39 haftalik bebegim karnimda öldü . Kaybedeli bes ay olacak oyle zor ki bunu ancak yasayan bilir ...
Bazen diyorum olmasaydi ölmezdi diye ;(
Allah hepinize saglikli ve uzun ömürlü evlatlar nasip etsin insallah ama olmuyorsa da hic uzulmeyin benim durumum daha zor dogumuna gunler kala kaybettim yavrumu oylesine yasantimizin merkezindeydi ki simdi bombos kaldi her sey...
Çekildi çoktan canım, ilk 2si farklı yerde oldu, şimdi koç uni hastanesindeyimNerede tedavi goruyordun, rahim filmi vs çekildi di mi?
Amin cok tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin...Allah sabir versin... Allah rahmet etsin minik yavrunu cennetde seni beklesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?