Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

gercekten masallah diyorum..darisi sizin benim hepimizin basina insallah...klomen + merional ya da iste onun etken maddesindeki baska bir igne ile destek verebiliyor,kalitede az hormon dolayisiyla cokta bozulmuyor,insallah senden de guzel haberler alacagiz...benim buradakilerden yana nedense icim oyle rahat ki...boyle garip bir rahatlik...Allah sonunu hayr etsin...

Bilmiyorum sperme ne uyguluyorlar açıkçası, doktorlar yumişlere o kadar önem veriyorlar ki sormadım bile, bir de ben üni hastanesinde olduğum için hiçbir şeyi pazarlamıyorlar, haberim yok sperm seçiminden... hatta hala genetiğe gitme konusunda hocanın pek istekli olmadığını, boşuna para verilen birşeymiş gibi düşünüyor anladığım kadarıyla, bu arada benim doktor tanıdık, güveniyorum da kendisine ama artık 3. Negatifi görünce ben de genetik yapılsın istiyorum. İnşallah arkadaşım büyüsünler güzelce, ben de kullanamadım hiç önermediler bile. Direk tüp bebekte buldum kendimi... seninde inşallah yumişlerin gelişir güzelce arkadaşım, ne zaman tedaviye başlayacaksın peki

Merional olabilir. Ama az yumurta da çıkmadı, 7 süper bir sayı. Daha da önemlisi tabi çoğunun kaliteli olması. Zaten demişti hoca ya da başka bir yerde okudum, iğne yumurtanın kalitesini bozabiliyor. Ya da hiç etki etmiyor, boşuna hormon yüklenmesi.
Valla ben de iyi şeyler hissediyorum bizler için

Nerede tedavi goruyordun, rahim filmi vs çekildi di mi?

bende universite hastanesinde tedavi gordum iyi bilirim cokta sorulanlara cevap alinmiyor, cokta genetik test taraftari olmuyor universitedeki prof.lar.bosuna degil elbette bosuna olurmu hic,yapilan her islem sansi olasiligi biraz daha yukseltmek,bizleri annelige biraz daha yakinlastirmak icin.ancak iste garantisi yok,birde universite hastanelerinin laboratuvarlarina ve de embriyologlarina cok guvenim kalmadi..
ben insallah bir dahaki reglimde haziran ayi icinde dr a gitmeyi planliyorum..bakalim icimde neler oluyor

7 super otesikaliteli olmasida ayri bir bonus olmus...tum hormonlari yerli yerinde olan sadece erkek faktor olan kadinlarda igne yumurta sayisini arttiriyor bu bir gercek ancak kaliteden hic emin degilim

Hmm, evet öyle ama acısız mı Zeynep Kamil? Ona dikkat et, çok acı çeken var devlette çektirende. Burada okumuştum. Biliyorum, çok masraf ettin ama bu da önemli be gülüm.
Zeynep kamil de randevu full doluymuş. Ekomar ı aradım ama reglden sonra ilişki olmaması gerektiğini söylediler. Oysa ki biz biz yani şey, kem küm, anlayın işte canım

Şu mübarek günlerde o minnoşların hayrını görürsün inşallah

Fikrim geldi Şu klomen bariz kist yapıyor. Ama femara nın kist yaptığına dair hiçbirşey okumadım. O halde neden klomen yerine femara kullanmıyorsunuzkine?

Allah sabir versin... Allah rahmet etsin minik yavrunu cennetde seni beklesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…