- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #52.801
AMIIIN canim Rabbim tum isteyenlere nasip etsin insallah.oncelikle coookk cok gecmis olsun...opu sonrasi anestezi kafasi guzeldir yalniz severimsayida cok iyi masalahhh insallah hepside 5. gune giderler genetiktende sapsaglam gelirler
dr unuzun bilgilendirmesi dogru katiliyorumda ancak su da bir gercek sanirimpoppy73 cigimde bahsetmis, benim cook arkadasimda oldu 2. gune gelen embriyonun bolunmesi yavasliyor dr bunu goruyor aslinda genetik yapilacak diye israr etse bu embriyo ozetle cop embriyo ancak bunun yerine transfer yapiyor kis surede anne rahmiyle kavusmasini sagliyor ve o da tutuyor,iste takdiri ilahi bu asamada devreye giriyor...daha once de belirttim genetik tarama ya da era gibi testler buyuk nimet tup bebek tedavisinde ama amaca uygun kullanilip insanlar somurulmedigi surece...keske benim embriyolarda 5. gunu gorsede genetige gonderebilsem
moral en onemli sey, surec uzun yorucu ve her asamasi zorlu...ama ya odulu...pogaca ayaklar ve eller....Rabbim hepimize nasip etsin insallahhh
Canım ben de senin gibi 5e gitmez diye düşümüyprdum gitti valla gecen sefer. Ben de nedense yumurtalar kalitesizse korkusu var şimdi de.., yarın telefonu açmaya korkuyorumneredeyse ayniyiz aslinda, 2.gun var bende negatif, 4. gun var negatif,birde hic var...cunku tedavim yarida kesildi yumurtalar kalitesiz oldu hic transfer,bende kalite buyuk problem o yuzden belki 5 i gorebilsem tutacak gibime geliyor ne biliyim.hic gelmedi ki...umut iste
Allah gonlunuze gore versin.dedigim gibi hem fizyolojimiz hem de maddiyatimiz el verdigince tum bu nimetlerden faydalanmak lazim...bizde hep destek tam destek...aminn insallahh...umarim bende tedavi olup o gunleri gorebilirim..
endise olur o normal,Allah in izniyle hepsi isleme girip dollenecek insallah...sonrada 1 1 dua ile sayacaguz 5. gune gelmeleri icin...rumuzlarinizla hepiniz dualarimdasiniz...biz aklimiza hep iyiyi getirelim iyiyi cagiralim..evrenede guzl mesjlar yollayalim....yer gok dua ne de olsa..insallah sizden hergun guzel haberler aliriz,keyifleniriz bizde,sizden aldigim her guzel haber banada ilac gibi geliyor cunkuCanım ben de senin gibi 5e gitmez diye düşümüyprdum gitti valla gecen sefer. Ben de nedense yumurtalar kalitesizse korkusu var şimdi de.., yarın telefonu açmaya korkuyorum
AynenTüp bebekle boşuna uğraşmışım diyor, yumurta azsa veya öenapozdaysan veya sperm yoksa veya çok azsa donasyon daha mantıklı
Poğaça eller ve ayaklar benzetmesi çok iyi yaaoncelikle coookk cok gecmis olsun...opu sonrasi anestezi kafasi guzeldir yalniz severimsayida cok iyi masalahhh insallah hepside 5. gune giderler genetiktende sapsaglam gelirler
dr unuzun bilgilendirmesi dogru katiliyorumda ancak su da bir gercek sanirimpoppy73 cigimde bahsetmis, benim cook arkadasimda oldu 2. gune gelen embriyonun bolunmesi yavasliyor dr bunu goruyor aslinda genetik yapilacak diye israr etse bu embriyo ozetle cop embriyo ancak bunun yerine transfer yapiyor kis surede anne rahmiyle kavusmasini sagliyor ve o da tutuyor,iste takdiri ilahi bu asamada devreye giriyor...daha once de belirttim genetik tarama ya da era gibi testler buyuk nimet tup bebek tedavisinde ama amaca uygun kullanilip insanlar somurulmedigi surece...keske benim embriyolarda 5. gunu gorsede genetige gonderebilsem
moral en onemli sey, surec uzun yorucu ve her asamasi zorlu...ama ya odulu...pogaca ayaklar ve eller....Rabbim hepimize nasip etsin insallahhh
ahahahahahPoğaça eller ve ayaklar benzetmesi çok iyi yaa. Opu sonrası anestezi kafasinin hastasıyım . Opu çıkışı eşime seni seviyorum demişim, hatirlamiyorum, o da videoya çekmiş, çok komigim yaa.
O kadar haa?Poğaça eller ve ayaklar benzetmesi çok iyi yaa. Opu sonrası anestezi kafasinin hastasıyım . Opu çıkışı eşime seni seviyorum demişim, hatirlamiyorum, o da videoya çekmiş, çok komigim yaa.
Ne zaman gidiyorsun Bakü'ye?neredeyse ayniyiz aslinda, 2.gun var bende negatif, 4. gun var negatif,birde hic var...cunku tedavim yarida kesildi yumurtalar kalitesiz oldu hic transfer,bende kalite buyuk problem o yuzden belki 5 i gorebilsem tutacak gibime geliyor ne biliyim.hic gelmedi ki...umut iste
Allah gonlunuze gore versin.dedigim gibi hem fizyolojimiz hem de maddiyatimiz el verdigince tum bu nimetlerden faydalanmak lazim...bizde hep destek tam destek...aminn insallahh...umarim bende tedavi olup o gunleri gorebilirim..
Öyle diyor da bir de ikisi birarada diyor, hadi çözün diyor, çözmemiz lazım, şşşşştTüp bebekle boşuna uğraşmışım diyor, yumurta azsa veya öenapozdaysan veya sperm yoksa veya çok azsa donasyon daha mantıklı
ben soyle biliyorum simdi tabii ki bu yumurta ya da sperm donoru olan insanlar cok fazla yumurta ya da sperm bagislarsa ve bunlardanda bebekler dogarsa, bu cocuklarin dunyanin farkli bir yerinde karsilasip evlenebilecegi olasiligi ustunde duruluyor.dolayisiyla kardeslerin evliligi gibi bir durum ortaya cikar diye sanirim caiz degil..yalniz evlatlik icinde eger erkek evlat alirsan anne icin kiz cocuk evlat edinirsen baba icin sorun olabilir diyen din adamlarida var,cok ince bir cizgi bu ...ben karsi degilim donasyona...kk dada sayfasi var,onlari okudukca fikrim degisti,birde dogustan spermi ve yumurtasi olmayanlar var.ya da Allah korusun kanser olup yumurtaligini yada testislerini kaybedenler..ne bileyim onlar icin tek sans bu.o da Allah ol derse...yoksa gene yok ...ancak tabiki tek basina alinabilecek bir kararda degil...Kızlar ben donasyonun caiz olmadığını duymuştum, okumuştum da. Fikri, bilgisi olan var mı?
regli bekleniyor..tahmini regli haziran in 20 lerine denk geliyor :))Ne zaman gidiyorsun Bakü'ye?
YeahhhhO kadar haa?
Hem yumurta hemde sperm donasyonu bence.Öyle diyor da bir de ikisi birarada diyor, hadi çözün diyor, çözmemiz lazım, şşşşştiki prensesin annesi , Bebegimhadi , sekerpancari , ne demek istiyor?
evet bencede direk embriyo rahme konulmus..bende onu anladimHem yumurta hemde sperm donasyonu bence.
Hadi bol şans, peki doktor başlayalım derse ki doktorlar zaten der, başlayacak mısın hemen?regli bekleniyor..tahmini regli haziran in 20 lerine denk geliyor :))
Zaten rahme embriyo konuluyorevet bencede direk embriyo rahme konulmus..bende onu anladim
Hem sperm hem yumurta donasyonu geliyor aklıma. Ama ama...Öyle diyor da bir de ikisi birarada diyor, hadi çözün diyor, çözmemiz lazım, şşşşştiki prensesin annesi , Bebegimhadi , sekerpancari , ne demek istiyor?
bilmiyorum inanir misin..cunku temmuz 10-21 arasi izin aldik Allah izin verirse cok istedigimiz Turkiyeye gelecegiz..bu da bizim iicin ekmek su kadar onemli...o yuzden 1 ay erteleyebilirim ya da inanin dr ile konusmama bagli o anki ruh halimle tama baslayalim bile diyebilirim...Hadi bol şans, peki doktor başlayalım derse ki doktorlar zaten der, başlayacak mısın hemen?
Hahahaaa, saçmalardan seçmeler dinliyoruzZaten rahme embriyo konuluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?