Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

AMIIIN canim Rabbim tum isteyenlere nasip etsin insallah.

Son düzenleme:
Canım ben de senin gibi 5e gitmez diye düşümüyprdum gitti valla gecen sefer. Ben de nedense yumurtalar kalitesizse korkusu var şimdi de.., yarın telefonu açmaya korkuyorum

Canım ben de senin gibi 5e gitmez diye düşümüyprdum gitti valla gecen sefer. Ben de nedense yumurtalar kalitesizse korkusu var şimdi de.., yarın telefonu açmaya korkuyorum
endise olur o normal,Allah in izniyle hepsi isleme girip dollenecek insallah...sonrada 1 1 dua ile sayacaguz 5. gune gelmeleri icin...rumuzlarinizla hepiniz dualarimdasiniz...biz aklimiza hep iyiyi getirelim iyiyi cagiralim..evrenede guzl mesjlar yollayalim....yer gok dua ne de olsa..insallah sizden hergun guzel haberler aliriz,keyifleniriz bizde,sizden aldigim her guzel haber banada ilac gibi geliyor cunku

Son düzenleme:
Poğaça eller ve ayaklar benzetmesi çok iyi yaa. Opu sonrası anestezi kafasinin hastasıyım. Opu çıkışı eşime seni seviyorum demişim, hatirlamiyorum, o da videoya çekmiş, çok komigim yaa.

Poğaça eller ve ayaklar benzetmesi çok iyi yaa. Opu sonrası anestezi kafasinin hastasıyım. Opu çıkışı eşime seni seviyorum demişim, hatirlamiyorum, o da videoya çekmiş, çok komigim yaa.
ahahahahahsupermisvideo olayi cok iyi yalniz... opu sonrasi beni dr um uyandirmaya calisiyor,adamcagiz ismimi soyluyor ben prenses prenses anliyorum..dusun yani o kafa nasil guzel kafa

Ne zaman gidiyorsun Bakü'ye?

Kızlar ben donasyonun caiz olmadığını duymuştum, okumuştum da. Fikri, bilgisi olan var mı?
ben soyle biliyorum simdi tabii ki bu yumurta ya da sperm donoru olan insanlar cok fazla yumurta ya da sperm bagislarsa ve bunlardanda bebekler dogarsa, bu cocuklarin dunyanin farkli bir yerinde karsilasip evlenebilecegi olasiligi ustunde duruluyor.dolayisiyla kardeslerin evliligi gibi bir durum ortaya cikar diye sanirim caiz degil..yalniz evlatlik icinde eger erkek evlat alirsan anne icin kiz cocuk evlat edinirsen baba icin sorun olabilir diyen din adamlarida var,cok ince bir cizgi bu ...ben karsi degilim donasyona...kk dada sayfasi var,onlari okudukca fikrim degisti,birde dogustan spermi ve yumurtasi olmayanlar var.ya da Allah korusun kanser olup yumurtaligini yada testislerini kaybedenler..ne bileyim onlar icin tek sans bu.o da Allah ol derse...yoksa gene yok ...ancak tabiki tek basina alinabilecek bir kararda degil...

Hadi bol şans, peki doktor başlayalım derse ki doktorlar zaten der, başlayacak mısın hemen?
bilmiyorum inanir misin..cunku temmuz 10-21 arasi izin aldik Allah izin verirse cok istedigimiz Turkiyeye gelecegiz..bu da bizim iicin ekmek su kadar onemli...o yuzden 1 ay erteleyebilirim ya da inanin dr ile konusmama bagli o anki ruh halimle tama baslayalim bile diyebilirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…