- 26 Aralık 2016
- 4.173
- 7.117
- 158
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #52.821
Aslında onun için opu oldugun gün tarlusal veriyor dr. Senin doktorun verdi mi ? O zaman 10 güne adet oluyorsun.böylece igneler vb. Sebebiyle adet gecikmesi önleniyor.Kızlar aklıma birşey takıldı çok saçma olabilir, ama ilk defa opudan sonra transfer olmayacak ya benim normal zamanımda adet olurum değil mi
ama spermde yumurtada donore aitZaten rahme embriyo konuluyor
evet bencede direk embriyo rahme konulmus..bende onu anladim
Sesli güldümHahahaaa, saçmalardan seçmeler dinliyoruz
Ben de sesli güldüm beyaa. Eşim de karşımda tip tip bakıp ne olduğunu anlamaya çalışıyor garibimSesli güldüm
Diğer forumlardan bizi okuyanlar da napıyor bunlar, kafayı yediler diyorduruleeennnnnnnnnnnnnnnnnnn
Diğer forumlardan bizi okuyanlar da napıyor bunlar, kafayı yediler diyordur
Dimi yaa? Genetiğe gönderilmeden oluşan gebeliklerin yol açtığı modeller olarak görüyorlardır biziDiğer forumlardan bizi okuyanlar da napıyor bunlar, kafayı yediler diyordur
ben size diyorum bunlar dogunca herkes bu bebelerin popolarindan birer isirik alip pogaca ayaklari yesin...boylece bizde huzura erelimDimi yaa? Genetiğe gönderilmeden oluşan gebeliklerin yol açtığı modeller olarak görüyorlardır bizi
bende takip ediyordum ama 2 embriyo transfer edildi diye biliyorum belkide yanlis okudum tam hatirlamiyorum...akideciknane nin 2 mi yoksa 3 yumurta mı transfer edildi.bence onu söýluyor ikiz degil tek bebek geldi. hayatguzel2015 de konu takipcilerindendir.detayı bulabilir
Siz ne yapıyorsunuz iyi misiniz
Beğendim ama yanlış anlamaben cok akilli oldugumu iddia edemem zaten
Hahahahahahahaha, sanırım, İspanya'nın milli gelirine fena katkı sağlayacağız deseneDimi yaa? Genetiğe gönderilmeden oluşan gebeliklerin yol açtığı modeller olarak görüyorlardır bizi
Yok degilizakideciknane nin 2 mi yoksa 3 yumurta mı transfer edildi.bence onu söýluyor ikiz degil tek bebek geldi. hayatguzel2015 de konu takipcilerindendir.detayı bulabilir
askolsun yanlis anlar miyim hicBeğendim ama yanlış anlamasekerpancari , akıllı olmadığını onaylamadim yani
Hem senakideciknane nin 2 mi yoksa 3 yumurta mı transfer edildi.bence onu söýluyor ikiz degil tek bebek geldi. hayatguzel2015 de konu takipcilerindendir.detayı bulabilir
Biz deli değiliz gibi oldudeğilizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?